من دوباره زنگ زدم اندیشه
گفت مشکل از ناحیه مخابرات
و سعی دارند می کنند درست کنند
ولی معلم نیست کی درست بشه!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دوباره زنگ زدم اندیشه
گفت مشکل از ناحیه مخابرات
و سعی دارند می کنند درست کنند
ولی معلم نیست کی درست بشه!!!
سلام!
من دارم از اندیشه جمع میکنم برم یه شرکت دیگه!
حالا نمیدونم کدوم شرکتو انتخاب کنم که مث اندیشه پشیمون نشم؟!
یه شرکتی باشه مث اندیشه گدا نباشه! حجم هدیه بده... ترجیحا انتقال حجم به ماه بعد داشته باشه! برقراری موقت داشته باشه! تمدید کمتر از یک ماه(یا مثلا تا پایان ماه) رو داشته باشه! هزینه راه اندازی نداشته باشه یا کم باشه! قابلیت شارژ اکانت بدون نیاز به dial up داشته باشه! (صفحه خود شرکت و صفحه بانک بی دردسر باز بشه!)
مدیر با پدر مادر داشته باشه...
از شاتل و پارس آنلاین خیلی تعریف شنیدم(خودم شاتلو ترجیح میدم) ولی نمیدونم کدوم یکی از خدماتی که میخوامو داره؟!
راستی شاتل هنوز اون کارتهای طلایی رو میده واسه تخفیف معرفی کننده و معرفی شونده؟
خط 7 هم هستم!
ممنون میشم راهنماییم کنید که هر چه سریعتر از این اندیشه خراب شده برم!
مرسی
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
اینا اون چیزیه که اندیشه به خورد من و شما میده!
توجه کردین چرا همیشه این مشکلات توی اندیشه به سطح بحرانی میرسه؟!![]()
Last edited by M0hammadH0ssein; 02-05-2012 at 20:02.
باز این اندیشه ترکید
اگه گفتن خطهای 722 و 723 هست از دروغهاشونه
خط 3 هم به باد رفته
برادر ما متوجه فرمایشات شما هستیم ولی این قضیه مثال واقعیه اون ضرب المثل معروفه که میگه "یه دیوونه سنگی رو تو چاه میندازه که صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن"
قیمت و نوع سرویس مخابرات همون سنگه بود و در مورد اون دیوونه روایت زیاده دیگه خودتون پیدا کنید پرتقال فروش را ؛)
در مورد پنل مخابرات من هیچی نمیدونم چون یوزرش نیستم ولی اینو میدونم که الان دیگه فرقی نداره شما رو پورت مخابرات بسته بشی یا رو پورت اندیشه جفتش یه قیمت و یه کیفیته.
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
چی میگن ؟ جوابشون چیه ؟
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
آی پی استاتیک! مایه دار! دست ما رو هم بگیر و بیار !![]()
خدا رو شکر از اندیشه زدیم بیرون!!پارسال هم دقیقا تو یه همچین زمانی یکی دوماهی سرورش ترکیده بود.جالبه!
![]()
شما الان چی داری یعنی ؟
خط 2 شبانه منم ترکیده
لیست قیمت تعرفه های جدید شرکت گیلانت در کل استان گیلان
از شرایط ویژه این سرویس ها به قیمت های بسیار مناسب و استفاده از بستر فیبر نوری در تمامی مراکز و انتقال حجم مصرفی به ماه آینده میتوان اشاره نمود.
شهرهای آماده سرویس:
رشت – لاهیجان - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا -چابکسر- آستارا - تالش -کیاهشهر- سنگر - رستم آباد - لشت نشا - کوچصفهان – آستانه - عباس آباد و لوندویل آستارا- شلمان( املش)-رودبنه( لاهیجان)
www.guilanet.com
سرویس های 2 تا 4 مگ
با قیمت های بسیار متفاوت در استان
Last edited by guilanet; 02-05-2012 at 21:14. دليل: ویرایش
همه شرکتا؟! رو چه حسابی میگی؟ پس ما چرا مشکلی نداریم؟! فقط ساعت 1 تا 2 مشکل پینگ وجود داشت سراسری که برا ما گیمر ها مشکل ایجاد کرده بود که اونم الان 2 شبه OK شده.
Last edited by soosmar_asl; 02-05-2012 at 18:20.
کسی جواب ما رو نمیده؟
راهنمایی شما موجب دلگرمی ما در انتخاب است...![]()
Last edited by M0hammadH0ssein; 02-05-2012 at 20:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)