تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1251 از 1404 اولاول ... 251751115112011241124712481249125012511252125312541255126113011351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,501 به 12,510 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

[QUOTE=DD22;4911652]
    1.قیمت در ایران بسیار متغیره,اختلاف قیمت تا 50-60 تومن برای هم میرسه.با هر فرم وییر و -- و... باز قیمتا جابجا میشه.
    2.بازی های ارجینال به صورت دیسک های UMD هست . منتها کنسول های کپی خور شده فایل های iso بازی رو هم از روی مموری اجرا میکنند.معمولا تو بازار ایران روی DVD هستش. (در مورد اجرا هم شما اگه قصد باجرای بازی کپی دارید ابتدا باید psp رو کپی خور کنید)
    3.اگه روی کنسول شما نصب هست کنسولتون کپی خور شده. این فرمویر -- شدست.
    4.اخرین باری که من برای بازی کردن امتحان کردم سونی جلوی کنسول های -- شده رو میگرفت. ولی مشکلی فکر نکنم پیش بیاد

ضمن تشکر بابت پاسخگویی به سوالات چند سوال در مورد کنسول psp1000 داشتم که مطرح می کنم
    1. الان با توجه به فریمور 5.50GEN-D3 که بر روی کنسول نصب است و به نوعی اخرین ورژن ارائه شده تا این تاریخ می باشد و کنسول کپی خور دایم می باشد قیمت ان حدودا تا چه سطحی است
    2.من رمی را خریداری کردم که وقتی در کنسول وارد قسمت اینفورماشن میشی UNKNOWN زده است و به نوعی ساپورت نیست ایا این رم تقلبی است و برای دستگاه مشکل ایجاد می کند(رم 8 گیگ) قیمت 40 تومان ایا قیمت مناسب است یا خیر
    3.فایلهای ایزو بازی را از کدام سایت می توانم دانلود بکنم ایا این بازیها اماده بر روی دی وی دی در بازار موجود می باشد و قیمت انها به چه صورت می باشد
    ایا برای PSP مرور گرهای جانبی به غیر از مرورگری که روی خود دستگاه وجود دارد مانندOPERA mini که برای موبایل طراحی شده است وجود دارد دوستانی که با این دستگاه به اینترنت وصل شده اند ایا خود مرورگر اصلی دستگاه جوابگو نیاز کاربران است یا اینکه نیاز به نصب نرم افزارهای جانبی دیگری مانند اپرا مینی است(اگر مرورگر جانبی برای این دستگاه طراحی شده است دوستان چه مرورگری را پیشنهاد میکنند)
    قیمت ربطی به فریم ور نداره اگه تمیز باشه 170-180 می ارزه

اگه رو رم magic gate نوشته بله تقلبی است

برای دانلود بازی به قسمت دانلود بازی تو همین انجمن مراجعه کنید

فعلا که چیزی منتشر نشده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

قیمت ربطی به فریم ور نداره اگه تمیز باشه 170-180 می ارزه

اگه رو رم magic gate نوشته بله تقلبی است

برای دانلود بازی به قسمت دانلود بازی تو همین انجمن مراجعه کنید

فعلا که چیزی منتشر نشده
    این یه مورد تو ایران خیلی ربط داره دوست گرامی.
    به محض اینکه یه فرمویر دستگاهی که -- نشده تا حالا -- بشه قیمتش تا صد تومن هم میره بالا
    همین psp فت زمانی که سری 3000 هنوز کپی خور نشده بود و بازار پر از برد های جدید بود که کپی خور نمیشد, قیمتش خیلی بالا رفته بود ضمن اینکه نایاب هم شده بود.
    3000 رو خیلی مغازه دارها که نمیدونستن -- نمیشه (تا اون موقع) انبوه وارد کرده بودن رو دستشون مونده بود , به قیمت های خیلی پایین رد میکردن بره روش UMD هم میدادن. تا -- شد بیش از صد هزار تومن قیمتش تو یه روز رفت بالا.

بازار ایران اصلا قابل پیش بینی نیست.

3. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آیا کیفیت تصویر 3000 بشکل قابل توجه ای بالاتر از فت است؟
    Last edited by sastwhc; 04-05-2010 at 22:19.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من هر دوشو دارم ، به نظر من زیاد فرقی نمیکنه فقط 3000 تصویر روشن تری داره .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مبارکه
    نسخه جدید god of war هم که تایید شد .

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دیروز توی بازار بودم رم 8 گیگ رو می داد 27 تومان با کمی چونه می تونستی 25 هم بگیری
    در مورد بازیها من وقتی بازی مثل god of ware را انجام می دهم وقتی چند مرحله جلو می روم کنسول ان مرحله را سیو نمی کند و وقتی دوباره بخواهی بازی کنی باید از اول شروع کنی ایا برای سیو کردن بازی باید کار خاصی را انجام داد لطفا در این مورد کمی توضیح دهید
    2. در مورد قیمت کنسول 1000 تو بازار قیمت گرفتم می گفت کپی خور دائم باشد 245
    3.اگر رم تقلبی باشد برای کنسول مشکل به وجود خواهد امد یا خیر ضمن اینکه اکثر رمهای موجود در بازار ساپورت نیستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

دوستان مبارکه
    نسخه جدید god of war هم که تایید شد .
    چیه نسخه جدیدش؟ یه اطلاعاتی بده بیزحمت

9. این کاربر از A.Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیه نسخه جدیدش؟ یه اطلاعاتی بده بیزحمت
    در خبری غیر منتظره نسخه جدیدی از سری بازیهای محبوب God of War برای PSP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! حتمآ تیزرهای عجیب و غریبی که چند روز پیش در سایت بازی دیدین رو یادتون هست. حالا معنی اونها مشخص شده !
    Ready at Dawn سازنده Chains of Olympus (دیگر نسخه GoW برای PSP) نسخه جدید رو میسازه و نام Ghost of Sparta رو روی بازی گذاشته.
    Eric Levine از SCEA در مورد بازی میگه : "این نسخه باز هم تا جایی که امکان داره محدودیتهای PSP رو پشت سر گذاشته و در زمینه بصری با رزولوشن های بالاتر محیط ها و ابعاد گسترده تر اونها , استاندارد جدیدی در PSP به جا میذاره."
    مدت زمان گیم پلی بازی 25% از نسخه قبلی بیشتر بوده , سیستم اسلحه ها بهبود پیدا کرده و البته جادوهای جدیدی نیز به بازی اضافه شده.
    داستان بازی باز هم به گذشته برمیگرده و به نوعی Prequel هست. داستان از جایی دنبال میشه که God of War تموم شده بود و میتونیم شاهد چگونگی به قدرت رسیدن Kratos در مقام خدای جنگ و اثبات کردن شایستگی هاش به دیگر خدایان باشیم. البته در این بازی با گذشته Kratos و خانواده و زخم ها و تتوها (علامت های روی بدن Kratos) بیشتر آشنا میشیم.

11. 3 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

این یه مورد تو ایران خیلی ربط داره دوست گرامی.
    به محض اینکه یه فرمویر دستگاهی که -- نشده تا حالا -- بشه قیمتش تا صد تومن هم میره بالا
    همین psp فت زمانی که سری 3000 هنوز کپی خور نشده بود و بازار پر از برد های جدید بود که کپی خور نمیشد, قیمتش خیلی بالا رفته بود ضمن اینکه نایاب هم شده بود.
    3000 رو خیلی مغازه دارها که نمیدونستن -- نمیشه (تا اون موقع) انبوه وارد کرده بودن رو دستشون مونده بود , به قیمت های خیلی پایین رد میکردن بره روش UMD هم میدادن. تا -- شد بیش از صد هزار تومن قیمتش تو یه روز رفت بالا.

بازار ایران اصلا قابل پیش بینی نیست.
    دوست عزیز من برای 1000 گفتم

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

آیا کیفیت تصویر 3000 بشکل قابل توجه ای بالاتر از فت است؟
    همون طور که sonixax گفت فقط کنتراست lcd 3000 بالاتر هست که باعث افت عمر باتری هم میشه

13. این کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من بازي ها رو از دوستم گرفتم و ريختم روي psp ولي وقتي مي خوام اجراش كنم اول كار ارم psp مياد و بعد ازش مياد بيرون و ميگه
    the game could not be started(80020321(
    اگه ميشه كمك كنيد لطفا
    من يه چيزايي در مورد اين ارور شنيده بودم و فكر كنم راه حلش فقط ارتقا برنامه هك شده هستش ولي من توي تاپيك اموزش كپي خور كردن چيزي نديدم در مورد جديدترين اپديتش و جديدترين فكر كنم هموني هست كه تو پست 15 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •