[QUOTE=DD22;4911652]قیمت ربطی به فریم ور نداره اگه تمیز باشه 170-180 می ارزه
اگه رو رم magic gate نوشته بله تقلبی است
برای دانلود بازی به قسمت دانلود بازی تو همین انجمن مراجعه کنید
فعلا که چیزی منتشر نشده
[QUOTE=DD22;4911652]قیمت ربطی به فریم ور نداره اگه تمیز باشه 170-180 می ارزه
فعلا که چیزی منتشر نشده
این یه مورد تو ایران خیلی ربط داره دوست گرامی.
قیمت ربطی به فریم ور نداره اگه تمیز باشه 170-180 می ارزه
فعلا که چیزی منتشر نشده
به محض اینکه یه فرمویر دستگاهی که -- نشده تا حالا -- بشه قیمتش تا صد تومن هم میره بالا
همین psp فت زمانی که سری 3000 هنوز کپی خور نشده بود و بازار پر از برد های جدید بود که کپی خور نمیشد, قیمتش خیلی بالا رفته بود ضمن اینکه نایاب هم شده بود.
3000 رو خیلی مغازه دارها که نمیدونستن -- نمیشه (تا اون موقع) انبوه وارد کرده بودن رو دستشون مونده بود , به قیمت های خیلی پایین رد میکردن بره روش UMD هم میدادن. تا -- شد بیش از صد هزار تومن قیمتش تو یه روز رفت بالا.
بازار ایران اصلا قابل پیش بینی نیست.
آیا کیفیت تصویر 3000 بشکل قابل توجه ای بالاتر از فت است؟
Last edited by sastwhc; 04-05-2010 at 22:19.
من هر دوشو دارم ، به نظر من زیاد فرقی نمیکنه فقط 3000 تصویر روشن تری داره .
دوستان مبارکه
نسخه جدید god of war هم که تایید شد .
دیروز توی بازار بودم رم 8 گیگ رو می داد 27 تومان با کمی چونه می تونستی 25 هم بگیری
در مورد بازیها من وقتی بازی مثل god of ware را انجام می دهم وقتی چند مرحله جلو می روم کنسول ان مرحله را سیو نمی کند و وقتی دوباره بخواهی بازی کنی باید از اول شروع کنی ایا برای سیو کردن بازی باید کار خاصی را انجام داد لطفا در این مورد کمی توضیح دهید
2. در مورد قیمت کنسول 1000 تو بازار قیمت گرفتم می گفت کپی خور دائم باشد 245
3.اگر رم تقلبی باشد برای کنسول مشکل به وجود خواهد امد یا خیر ضمن اینکه اکثر رمهای موجود در بازار ساپورت نیستند![]()
چیه نسخه جدیدش؟ یه اطلاعاتی بده بیزحمت
در خبری غیر منتظره نسخه جدیدی از سری بازیهای محبوب God of War برای PSP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! حتمآ تیزرهای عجیب و غریبی که چند روز پیش در سایت بازی دیدین رو یادتون هست. حالا معنی اونها مشخص شده !
Ready at Dawn سازنده Chains of Olympus (دیگر نسخه GoW برای PSP) نسخه جدید رو میسازه و نام Ghost of Sparta رو روی بازی گذاشته.
Eric Levine از SCEA در مورد بازی میگه : "این نسخه باز هم تا جایی که امکان داره محدودیتهای PSP رو پشت سر گذاشته و در زمینه بصری با رزولوشن های بالاتر محیط ها و ابعاد گسترده تر اونها , استاندارد جدیدی در PSP به جا میذاره."
مدت زمان گیم پلی بازی 25% از نسخه قبلی بیشتر بوده , سیستم اسلحه ها بهبود پیدا کرده و البته جادوهای جدیدی نیز به بازی اضافه شده.
داستان بازی باز هم به گذشته برمیگرده و به نوعی Prequel هست. داستان از جایی دنبال میشه که God of War تموم شده بود و میتونیم شاهد چگونگی به قدرت رسیدن Kratos در مقام خدای جنگ و اثبات کردن شایستگی هاش به دیگر خدایان باشیم. البته در این بازی با گذشته Kratos و خانواده و زخم ها و تتوها (علامت های روی بدن Kratos) بیشتر آشنا میشیم.
دوست عزیز من برای 1000 گفتم
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
همون طور که sonixax گفت فقط کنتراست lcd 3000 بالاتر هست که باعث افت عمر باتری هم میشه
سلام
من بازي ها رو از دوستم گرفتم و ريختم روي psp ولي وقتي مي خوام اجراش كنم اول كار ارم psp مياد و بعد ازش مياد بيرون و ميگه
the game could not be started(80020321(
اگه ميشه كمك كنيد لطفا
من يه چيزايي در مورد اين ارور شنيده بودم و فكر كنم راه حلش فقط ارتقا برنامه هك شده هستش ولي من توي تاپيك اموزش كپي خور كردن چيزي نديدم در مورد جديدترين اپديتش و جديدترين فكر كنم هموني هست كه تو پست 15 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)