ازتون خواهش ميكنم جوابم رو بدبد ،بدجور تو كف بازيم اين ارور رو ميده كه اين بازي مخصوص اين ويندوز نيست.......
ازتون خواهش ميكنم جوابم رو بدبد ،بدجور تو كف بازيم اين ارور رو ميده كه اين بازي مخصوص اين ويندوز نيست.......
من این ارور رو تو بازی Toy Story 3 داشتم بعد اینطوری حل کردم :من تو اجرای بازی SINGULARITY مشکل دارم و اصلا بازی اجرا نمیشه و ارور معمول که send و don"t send هست
رو میده بعد از نصب بازی پچ 1.1 رو نصب کردم و کرک سالمش رو هم ریختم ولی اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست از
دوستان این مشکل رو داشتند؟
فایل زیر رو دانلود کنید :
توی فولدری که بازی را نصب کرده اید و توی پوشه C:/Windows/System32 بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه حل شد بگید ...
قبلا همه این کارها رو کردم فایده نداره نمیدونم مشکل از کجاست
این کار رو که کردم ارور c++ هم به همراه ارور قبلی اضافه شد وقتی روی فایل اصلی بازی بدون کرک کلیک می کنمتوی فولدری که بازی را نصب کرده اید و توی پوشه C:/Windows/System32 بریزید
dvd رو می خواد که معلومه مشکلی نیست ولی وقتی کرک رو replace می کنم اینطوری میشه. c++ رو هم قبلا داشتم
ولی از تو dvd خود بازی هم نصب کردم.
سلام رفقا
یه مشکلی تو نصب gears of war 1 دارم بازیو کامل نصبیدم کرکشم نصبیدم ولی موقع اجرا این ارورو میده:
C:\Program Files\Microsoaft Games\Gears of War\Binaries\wargame-g4wlive.exe:you cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game
ببخشید هرجا رفتم گفتن اشتب تایپیک زدید
اگه اینجا هم پست بیجا زدم لااقل بگید این مشکل روکجا مطرح کنم
این همه سردرگم نشم
باتشکر فراوان
برای اجرای این بازی شما باید این سه کار رو بکنی:
1-حتما تاریخ ویندوز رو به 2008 برگردونی...
2-برنامه gfwlive رو نصب کن...
3-بازی رو از آیکون اصلی درون پوشه بازی نصب کن....
تنها راه احتمالی رفع این مشکل اینه که شما روی ایکون اصلی کلیک کن و در قسمت properties رو به بخش compatibility و تیک ویندوز 98 یا xp رو بزنی ببین اجرا میشه یا نه...
بازي فلش پوينت رو نصب كردم. ولي منو ها رو سياه نشون ميده
اينجوري
ميشه بگيد مشكل از كجاست؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)