سلام دوست عزیز
نگاه کنید تو فضای مجازی راحت تر میشه بعضی مسایل رو گفت.
من 5-6 سال بسیجی دارم، کارت تکمیلی دارم، خانواده شهید هم هستم، خیلی از هم رزمهای عموی من الان تو درجات بالای سپاه و ناجا هستن، اصلا برنامه ریزی من روی ساه بود و احتمال خیلی کمی میدادم جای دیگه باشم.
تو سپاه آشنا هم داشتیم که حالا نیازی نیست بگیم رده اش چی بود.
متاسفانه یکبار گفتم الان وضع اینطور شده که اومدن یه سیستمی درست کردن، کد ملی شما رو وارد میکنه و بر اساس ظرفیتی که ناجا برای اون استان تعیین کرده 10-15 نفر لیسانس و بالاتر پذیرش میکنن.
از این 10-15 نفر هم حتی رشته هم مشخصه، یعنی مثلا 2 تا برق ، 1 عمران و....
الان شما بیاین از این ظرفیت محدود بدشانسی بیار و یکی 20 دقیقه قبل شما پذیرش رو از آذرشهر گرفته باشه، وقتی کد ملی من رو میزد و مشخصاتم میومد مینوشت غیر مجاز!
یعنی هر کاری هم کنن نمی تونن پذیرش بگیرن.
حتی آشنای ما دنبال این بود که طرفی که پذیرش گرفته رو لغو کنه و اسم من رو رد کنن که سیستم هم اجازه نداد.حتی به پادگانهای مختلف و حتی تیپ شبستر هم زنگ زدن تا اگه بشه پذیرش بگیرن و بعد بیارن تبریز که نشد.
در نتیجه الان شرایط خیلی سخت و محدود شده و زیاد امیدی به سپاه نداشته باشین، البته سعی خودتون رو بکنین شاید از شانس شما یه لحظه زودتر از کس دیگه ای پذیرش گرفتین... (تا 4 ماه قبل من چند نفر از دوستام رو پذیرش سپاه گرفتم ولی خودم...)
البته یه نکته ای هم بگم، پذیرش گرفتن از تبریز به منرله خدمت در تبریز نیست، من الان دوستی دارم که پذیرش گرفته و تو نقطه صفر مرزی ایران و عراق خدمت میکنه.
خلاصه کلام الان هم از شنبه آموزشگاه ولیعصر تبریز هستیم...
یه بسیجی خشک و خالی داشته باشین راحت پذیرش میگیرین.