تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1250 از 4105 اولاول ... 25075011501200124012461247124812491250125112521253125412601300135017502250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,491 به 12,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستم.
    شما چطور شد از سپاه پذیرش نتونستی بگیری ؟شهید قاضی تبریز میگن ظرفیتش زیاده ؟!
    بنظرت از سپاه تبریز میتونم پذیرش بگیرم ؟! لیسانس عمران دارم
    با تشکر از جواب
    سلام دوست عزیز
    نگاه کنید تو فضای مجازی راحت تر میشه بعضی مسایل رو گفت.

من 5-6 سال بسیجی دارم، کارت تکمیلی دارم، خانواده شهید هم هستم، خیلی از هم رزمهای عموی من الان تو درجات بالای سپاه و ناجا هستن، اصلا برنامه ریزی من روی ساه بود و احتمال خیلی کمی میدادم جای دیگه باشم.

تو سپاه آشنا هم داشتیم که حالا نیازی نیست بگیم رده اش چی بود.

متاسفانه یکبار گفتم الان وضع اینطور شده که اومدن یه سیستمی درست کردن، کد ملی شما رو وارد میکنه و بر اساس ظرفیتی که ناجا برای اون استان تعیین کرده 10-15 نفر لیسانس و بالاتر پذیرش میکنن.
    از این 10-15 نفر هم حتی رشته هم مشخصه، یعنی مثلا 2 تا برق ، 1 عمران و....

الان شما بیاین از این ظرفیت محدود بدشانسی بیار و یکی 20 دقیقه قبل شما پذیرش رو از آذرشهر گرفته باشه، وقتی کد ملی من رو میزد و مشخصاتم میومد مینوشت غیر مجاز!
    یعنی هر کاری هم کنن نمی تونن پذیرش بگیرن.

حتی آشنای ما دنبال این بود که طرفی که پذیرش گرفته رو لغو کنه و اسم من رو رد کنن که سیستم هم اجازه نداد.حتی به پادگانهای مختلف و حتی تیپ شبستر هم زنگ زدن تا اگه بشه پذیرش بگیرن و بعد بیارن تبریز که نشد.

در نتیجه الان شرایط خیلی سخت و محدود شده و زیاد امیدی به سپاه نداشته باشین، البته سعی خودتون رو بکنین شاید از شانس شما یه لحظه زودتر از کس دیگه ای پذیرش گرفتین... (تا 4 ماه قبل من چند نفر از دوستام رو پذیرش سپاه گرفتم ولی خودم...)

البته یه نکته ای هم بگم، پذیرش گرفتن از تبریز به منرله خدمت در تبریز نیست، من الان دوستی دارم که پذیرش گرفته و تو نقطه صفر مرزی ایران و عراق خدمت میکنه.

خلاصه کلام الان هم از شنبه آموزشگاه ولیعصر تبریز هستیم...

درود
    دوستان کسی آشنا نداره ما رو بندازه سپاه ؟ شیرینیش رو هم تقدیم می کنم
    چون مدرک تحصیلی سیکل دارم ارتش و ... بیچارم !
    یه بسیجی خشک و خالی داشته باشین راحت پذیرش میگیرین.

2. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یک خبر مهم
    امروز از دوستانی که اعزام قبل از دیماه بودن و امریه داشتند پرسیدم و فهمیدم که این کلمه "امریه دار" از اعزام دیماه هست که توی برگ سفید نوشته میشه و قبلا نوشته نمیشده!! بنا براین جهت اطلاع دوستانی که امریه دارند بگم که احتمالا جیره ای که به بقیه میدن به ما ها نمیدن پس وسائل ضروری رو به همراه داشته باشید و روی وسایل استحقاقی زیاد حساب نکنید! دوم: احتمالا کسانی که امریه دارند رو از بقیه جدا کنن و شاید بهشون سخت تر بگیرن و یا شایدم ساده تر!
    درضمن توی 01 روز اول کسی رو نمیگردن و میگن هرکس موبایل داره خاموشش کنه و از بعد از مرخصی نیاره دیگه! روبروی پادگان هم یک دکه هست که با هفته ای 1000تومن از موبایلها نگهداری و شارژ شون میکنه! (اینو یکی از ترخیصی های 2 ماه قبل میگفت)
    دوستان عزیز اگه نظری دارند بگن که توی این یک روز باقیمانده استفاده کنیم!

4. 4 کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دقیقا همین طور هستش اونایی که کد مازاد می خورن امکان داره هر جایی بیافتن اما اونایی که مثلا کد خوردن به 01 تهران هیچ کسی نمی تونه این کد رو همون لحظه اعزام عوض کنه اگر کسی این مشکل براش پیش اومد حتما اعترض کنه و نذاره حقش ضایع بشه !
    براي اين كار جاي خاصي دارن يا بايد بريم پيش فرمانده

برگه واكسيناسيون چيه همون قسمت ي كه توب دفترچه مهر زدن

-----------------------------------------------------------------------------
    شهداي كرمانشاه نبود كسي از تهران
    Last edited by ghdc; 20-12-2012 at 11:00.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یک خبر مهم
    امروز از دوستانی که اعزام قبل از دیماه بودن و امریه داشتند پرسیدم و فهمیدم که این کلمه "امریه دار" از اعزام دیماه هست که توی برگ سفید نوشته میشه و قبلا نوشته نمیشده!! بنا براین جهت اطلاع دوستانی که امریه دارند بگم که احتمالا جیره ای که به بقیه میدن به ما ها نمیدن پس وسائل ضروری رو به همراه داشته باشید و روی وسایل استحقاقی زیاد حساب نکنید! دوم: احتمالا کسانی که امریه دارند رو از بقیه جدا کنن و شاید بهشون سخت تر بگیرن و یا شایدم ساده تر!
    درضمن توی 01 روز اول کسی رو نمیگردن و میگن هرکس موبایل داره خاموشش کنه و از بعد از مرخصی نیاره دیگه! روبروی پادگان هم یک دکه هست که با هفته ای 1000تومن از موبایلها نگهداری و شارژ شون میکنه! (اینو یکی از ترخیصی های 2 ماه قبل میگفت)
    ایول خبر مهمی بود
    کار خوبی کردی پرسیدی

اونوقت استحقاقی چی میدن؟
    چی ببریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ایول خبر مهمی بود
    کار خوبی کردی پرسیدی

اونوقت استحقاقی چی میدن؟
    چی ببریم؟
    شما امریه داشتی؟ اگه نداشته باشی که حتما همه چی میدن بهتون.
    احتمالا چیزایی مثل لباس تابستونه، دمپایی، و.... ندن به امریه ها. چون در حالت کلی وسایل یکسال رو به همه میدن...حالا این دوره امریه دار ها رو مشخص کردن، احتمالا ندن بهشون چون فقط همین دوماه توی لباس نظامی هستن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک خبر مهم
    دوست عزیز من از هرکس از دوستام که امریه داره و اعزام دی هست پرسیدم همه گفتن نوشته نشده امریه دار.امریه سپاه،امریه جهادکشاورزی و امریه وزارت دفاع که خودم هستم ننوشته.

9. این کاربر از mehdia1968 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز من از هرکس از دوستام که امریه داره و اعزام دی هست پرسیدم همه گفتن نوشته نشده امریه دار.امریه سپاه،امریه جهادکشاورزی و امریه وزارت دفاع که خودم هستم ننوشته.
    بله دوست عزیزآ اونها "پذیرش "هست که به اشتباه امریه میگنش، و چیزی در برگ سفید مسلما نوشته نمیشه! برای من و تمام دوستانی که امریه هاشون تحت ارتش هست (مثل وزارت نفت و...) لفظ امریه اورده شده! و بقیه خدمت رو در لباس شخصی میگذرونیم! ولی وزارت دفاع پذیرشش 21 ماه خدمت هست! نه مثل امریه ها 24 ماه! من که دوستام پذیرش یا به قول شما "امریه" وزارت دفاع رو گرفتن و الان بعد از اموزشی در جوادنیا ی قزوین در دانشگاه مالک اشتر دارن دورشون میگذرونن همگی با لباس نظامی هستند!
    به شما تمام وسایل رو میدن نگران نباش!

11. 2 کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان یک ابان لطفا منت بذارن سر ما و بگن کجا افتادن لطفا با استایل زیر

دوره آموزشی:

یگان مشخص شده:

دارای سهمیه مواد خاص(ذکر مورد):

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ناجا = برده داری نوین

14. 7 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوستان ...واکسن زدم پزشکم رفتم اما جریان دیسک کمرو بهش گفتم گفت برو کمیسیون پزشکی...خلاصه تو دفترچه قسمت ستون فقرات واسه ما زد کمر درد مزمن...حالا باید چی کار کنم؟؟ این کمیسیون پزشکی چقد طول میکشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •