تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1250 از 1746 اولاول ... 250750115012001240124612471248124912501251125212531254126013001350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,491 به 12,500 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه lordrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

ایا واقعا چمپی داریم که بتونه تو لاین تاپ جلو Ryze دوام بیاره ؟ من هرچی فک کردم تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم گنده ترین چمپایه تاپ (Renekton /shyvana) هم میزنه باور کنید چندتا بازی دیدم یارو ryze دقیقه 20 170 تا فارم کرده بود جلوش Renekton فقط 50 تا فارم داشت یعنی دقیقا مثل شمر که راه آب رو به امام حسین بست اینم راه فارمو به همه میبنده باور نمیکنید ؟ کاش یبار جلوتون بیفته
    اول بازی رنکتون داریوس اینا راحت میزننش.لیت گیم فقط چکس میتونه بزنه.ولی چون اول بازی خیلی ضعیفه اگه زیاد گنک بشه میترکه.اوندفعه یه رایز جلومون بود من جانگلر پنتئون بودم دوستمم تاپ جکس لول 2 گنک کردم 2.5 دقیقه استان شد فرصت فلش کردنم نداشت.بعد دیگه اسنوبالش کردیم ولی لیت گیم خیلی خوبی داره مث جکس حتی اگه اول بازی ه خراب کنی بازم لیت گیم میترکونی

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با Lee sin راحت میشه زدش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ایا واقعا چمپی داریم که بتونه تو لاین تاپ جلو Ryze دوام بیاره ؟ من هرچی فک کردم تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم گنده ترین چمپایه تاپ (Renekton /shyvana) هم میزنه باور کنید چندتا بازی دیدم یارو ryze دقیقه 20 170 تا فارم کرده بود جلوش Renekton فقط 50 تا فارم داشت یعنی دقیقا مثل شمر که راه آب رو به امام حسین بست اینم راه فارمو به همه میبنده باور نمیکنید ؟ کاش یبار جلوتون بیفته
    کلا Ryze توی 1v1 تقریبا تمام Champ های Top رو میزنه، توصیه میشه فاصله اسلامی را رعایت بفرمایید به نظر من Jarvan شاید بتونه بزنه چون با Ulti که داره و Dash که می کنه نمیذاره Ryze شمارو Kite کنه. ولی خب Jarvan الان خیلی محبوب نیست واسه Top Lane. به نظر من Switch Lane و Gank زیاد بهترین تاکتیکه چون باید Shut Down بشه وگرنه اگه خوب بذاری Farm کنه بازی رو میتونه Carry کنه.
    اما توی Mid خب خیلی ها لهش می کنن، نمونه بارزش عشق خود من Cassiopeia.

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کسی که جلو Ryze بازی میکنه باید هم Range درست حسابی داشته باشه که بتونه فارم کنه و در عین نذاره بهش نزدیک شه
    هم اینکه یه HP Regen خوب داشته باشه که Tradeهارو نبازه
    با این شرایط پیشنهاد من ایناس
    Yorick
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

بهترین گزینه هاجلوی ryze اینا هستن البته اگر حرفه ای این چمپ ها رو کسی بلد باشه بازی کنه
    Gangplank-Jayce-Lee sin- Olaf-Pantheon-Wukong-Zed
    البته از اونجایی که Ryze معمولآ Armor بالایی داره چمپ های Ap جلوش بهتر جواب میدن
    Rumble-Vladimir-Yorik
    البته ryze رو فقط باید Harass کرد تا نتونه فارم کنه و همچنین آیتم Armor Penetration فراموش نشه
    جانگل هم اگر Nocturne باشه دیگر هیچ
    Last edited by Soli_AK47; 31-05-2014 at 21:03.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته از اونجایی که Ryze معمولآ Armor بالایی داره چمپ های Ap جلوش بهتر جواب میدن
    Rumble-Vladimir-Yorik
    Yorick اولا AP نیست ثانیا خیلی Champ به درد نخوریه. برداشتن Yorick در Ranked حکمش با Troll کردن فرقی نداره! فحش داره!!
    Rumble هم الان وضعش خیلی خرابه، اونقدر Nerf کردنش که دیگه نا نداره.
    Ryze معمولا Armor بالایی داره؟ منظور شما HP بالاست دیگه؟ آیتم اولی که می بنده HP زیاد میده بهش و Snowball میشه. Armor حتی جزو 3 تا آیتم اولی که میخره هم نیست. شاید آیتم 4 بعد از Boot که در واقع میشه آیتم 5 تازه اونم اگر اونا Heavy AD باشن لازمه.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

ممنون از توضیحات ولی من خودم هر موقع باهاش تاپ رفتم جلوم بدجوری کانتر شده حتی شده طرف لفت داده از بازی در کل خیلی حال میده . آخر بازی اتمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از اونجایی که به yorick بی احترامی شد من میپرم وسط
    اولا کسی که با yorick بازی میکنه در حد لالیگا مهارت میخواد و اونقدر این champ قوی هست که تکی میری وسط دشمن همه رو میزنی (اگه بازی باهاش بلد باشی)
    دوما این champ هیچ کانتری نداره برای همین از تو چمپ های ازادی که هر هفته میاد حذف شده.
    سوما اگه W اش رو اول از همه تا اخر lvlup کنی dmg ap خوبی میزنه.
    فهمیدی این champ خیلی قویه دیگه بی احترامی نکنی هاااااا

از اونجایی ryze میتونه mana اش رو به dmg تبدیل کنه به ap زیادی نیاز نداره و براش ایتم های def که (4تا بدون در نظر گرفتن boot) بیشترشون mana هم میدن میبندن با MP این دوتا با manamune که ad خوبی هم پیدا میکنه.پس بنابراین داشتن MR زیاد کمکی نمیکنه(کلی میگم اون اول بازی شاید یکمی کمک کنه)چون skill shot و range زیادی نداره میتونین از بوته ها استفاده کنین.

مشکل تعداد خیلی زیادی ایرانی ها اینجاس فکر میکنن همه چی به champ بستگی داره و هیچ ربطی به خود طرف نداره به جای اینکه مهارتشون رو زیاد کنن دنبال یه champ قوی میگردن که همه رو بزنه اخرش هم میان گند میزنن تو بازی بعد به جای اینکه نقاط ضعف خودشونو پیدا کنن درست کنن به عالم و آدم گیر میدن انگار کارشون خیلی درست بوده و داشته کل بازی رو carry میکرده تکی و بقیه فقط سده راهشون بودن (اینی که گفتم به این موضوع یا دوستان این انجمن هیچ ربطی نداشت و فقط یه چیزی بود که بعد از بازی کردن با تعداد کثیری از ایرانی ها مونده بود سر دلم دیگه اینجا گفتم الان اسایش پیدا کردم )
    Last edited by daniel'; 01-06-2014 at 15:14.

9. 5 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehrshadgamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

سلام ببخشید این اسکینای SKT دوباره کی باز میشن؟

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بازی با fizz رفتم 22/2 کردم ؛ خیلی حال میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •