ربطی نداره عزیز.
مرکز مخابراتی ما همیشه داغون بوده هر شرکتی رفتم حالا ممکنه طرف توی مرکزی باشه که ظرفیت پر نیست و کوچه بغلی مخابراته 12مگ هم جواب میده.
یکی از دوستان خود من توی مرکز دیگری هست صبانت سرعت روزانه اش از 150-200ک بیشتر نیست. شبانه که هیچ. وضعیت من خیلی بهتر از اون هست.
من درخواست کردم روی 6مگ بسته بشه، که نویز خط بهتر بشه 8مگ را پر نمیکرد و بی فایده بود در هر صورت. پشتیبانی آشغالی داره وقتی کار مهمی پیش بیاد، طوری صحبت میکنن انگار طلبی دارند یا منت میگذارن دوتا کلیک کنند، نه تنها صبانت هر کدومشون یه *هی هستند. :-دی
کلا کاربر ایرانی تا 100کیلو به سرعتش افزوده میشه حاضره هر بلایی سرش بیاد و کمپین حمایتی راه بندازه بلکه سرعت تغییر نکنه.
همین که سرعتش کم شد خشتک جر میده.
من با سابقه 10-11 ساله که دارم و با تجربه ای که کسب کردم میتونم بگم دلتونو خوش نکنید همه شرکت ها هر از چندی برای جذب مشترک رقابت میکنند و میان باندشونو باز میکنن که مشترک تحریک بشه.
به حد نصاب که رسیدند از خجالتتون در میان.
خود صبانت چند سال پیش که رقباش اینکارو کرده بودن میگفت، بعد که ضد رو دست بقیه، پارس آنلاین هم همینو میگفت که صبانت موقتی اینکارو کرده برای جذب مشترک، طولانی مدت نمیتونن اینکارو کنن.
الان من پارس آنلاین هم دارم اوایلش 9مگ میبست ولی خط جواب نمیده برای اکثر مشترکان بعد 4مگ میبندن (2 حالت رو پیش روتون میگذارن برای انتخاب) و میگه همه رو 9مگ میبنده ولی در بهترین حالت 5-6-7مگ نهایتا بیشتر باند رو نمیتونید داشته باشید و یه دروغ بزرگه 9مگ توسط پارس آنلاین.
پارس اوایل شبانه اش بهتر بود حتی میتونم بگم دوبرابر هم اکنون. الان میشه گفت نصف شده اکثر پست هایی که زده میشد توی تاپیک تاکید بر این بود که اوضاع خراب شده و دانلود شبانه هم کم. به حدی رسیده که دیگه مطرح نیست کیفیت الان وقت سودهی شرکت هست.
صبانت شیزاز هم توی سایتش بروید یه بخش داره شاهدان سرعت...میومد اوایل که باندشو باز میکرد درخواست میکرد عکس از سرعت دانلود بگذارید تا تبلیغ بشه براش.
و مراجعه بفرمائید می بینید که حتی توی یک مرکز نسبت به سرویس خریداری شده متفاوت هست سرعت دریافتی. یکی 1Mb خریده 180کیلو میگیره یکی 256Kb خریده 200کیلو میگیره و غیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون 2-3نفر 12مگ خطشون برفرض جواب میده به این معنا نیست که همه 12مگ جواب میده و یا حتی پائینتر امکان دانلود رو دارند.
خط خود من تا 8-9مگ باز بود (صبانت) ولی تا 620-630کیلو در روز بیشتر باند نداشت.
اینها رو گفتم که دوستان فریب این 12مگ ها رو نخورن، حتی اگر خط هم جوابگو باشه به این معنا نیست که حتما همین مقدار باند به شما اختصاص داده میشه.