تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1250 از 1783 اولاول ... 2507501150120012401246124712481249125012511252125312541260130013501750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,491 به 12,500 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ربطی نداره عزیز.
    مرکز مخابراتی ما همیشه داغون بوده هر شرکتی رفتم حالا ممکنه طرف توی مرکزی باشه که ظرفیت پر نیست و کوچه بغلی مخابراته 12مگ هم جواب میده.
    یکی از دوستان خود من توی مرکز دیگری هست صبانت سرعت روزانه اش از 150-200ک بیشتر نیست. شبانه که هیچ. وضعیت من خیلی بهتر از اون هست.

من درخواست کردم روی 6مگ بسته بشه، که نویز خط بهتر بشه 8مگ را پر نمیکرد و بی فایده بود در هر صورت. پشتیبانی آشغالی داره وقتی کار مهمی پیش بیاد، طوری صحبت میکنن انگار طلبی دارند یا منت میگذارن دوتا کلیک کنند، نه تنها صبانت هر کدومشون یه *هی هستند. :-دی

کلا کاربر ایرانی تا 100کیلو به سرعتش افزوده میشه حاضره هر بلایی سرش بیاد و کمپین حمایتی راه بندازه بلکه سرعت تغییر نکنه.
    همین که سرعتش کم شد خشتک جر میده.

من با سابقه 10-11 ساله که دارم و با تجربه ای که کسب کردم میتونم بگم دلتونو خوش نکنید همه شرکت ها هر از چندی برای جذب مشترک رقابت میکنند و میان باندشونو باز میکنن که مشترک تحریک بشه.
    به حد نصاب که رسیدند از خجالتتون در میان.

خود صبانت چند سال پیش که رقباش اینکارو کرده بودن میگفت، بعد که ضد رو دست بقیه، پارس آنلاین هم همینو میگفت که صبانت موقتی اینکارو کرده برای جذب مشترک، طولانی مدت نمیتونن اینکارو کنن.

الان من پارس آنلاین هم دارم اوایلش 9مگ میبست ولی خط جواب نمیده برای اکثر مشترکان بعد 4مگ میبندن (2 حالت رو پیش روتون میگذارن برای انتخاب) و میگه همه رو 9مگ میبنده ولی در بهترین حالت 5-6-7مگ نهایتا بیشتر باند رو نمیتونید داشته باشید و یه دروغ بزرگه 9مگ توسط پارس آنلاین.
    پارس اوایل شبانه اش بهتر بود حتی میتونم بگم دوبرابر هم اکنون. الان میشه گفت نصف شده اکثر پست هایی که زده میشد توی تاپیک تاکید بر این بود که اوضاع خراب شده و دانلود شبانه هم کم. به حدی رسیده که دیگه مطرح نیست کیفیت الان وقت سودهی شرکت هست.

صبانت شیزاز هم توی سایتش بروید یه بخش داره شاهدان سرعت...میومد اوایل که باندشو باز میکرد درخواست میکرد عکس از سرعت دانلود بگذارید تا تبلیغ بشه براش.
    و مراجعه بفرمائید می بینید که حتی توی یک مرکز نسبت به سرویس خریداری شده متفاوت هست سرعت دریافتی. یکی 1Mb خریده 180کیلو میگیره یکی 256Kb خریده 200کیلو میگیره و غیره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون 2-3نفر 12مگ خطشون برفرض جواب میده به این معنا نیست که همه 12مگ جواب میده و یا حتی پائینتر امکان دانلود رو دارند.
    خط خود من تا 8-9مگ باز بود (صبانت) ولی تا 620-630کیلو در روز بیشتر باند نداشت.

اینها رو گفتم که دوستان فریب این 12مگ ها رو نخورن، حتی اگر خط هم جوابگو باشه به این معنا نیست که حتما همین مقدار باند به شما اختصاص داده میشه.
    دوست عزیز. حرفای شما درسته. اما الزاماً همه تقصیر متوجه ISP نیست. این که بگن پروفایل دانلود شما رو روی 12مگ یا مثل پارس‌آنلاین که من هم دارم روی 9 مگ ببندن دلیل بر این نیست که شما بتونی یک ساعت تمام با این سرعت دانلود کنی. اصلاً از نظر عملی امکان‌پذیر نیست. اگه شما تو ساعت‌های خلوتی مرکز مخابراتی خودت و خلوتی بار ترافیک روی یه سرور خاص هم از تمام پهنای باندت استفاده کنی حداکثر بتونی 85 درصد تا 90 درصد این پهنای باند تخصیص داده شده رو به دست بیاری. این 12مگ یعنی شما به صورت لحظه‌ای ممکنه تا مرز این عدد نزدیک بشی اما به طور متوسط اگه 90 درصد این سرعت رو داشته باشی وضعیتت خوبه.

من که پروفایل سرعتم روی 9مگه الآن، در بهترین حالت 7.8مگابیت به طور متوسط سرعت دانلود می‌گیرم تقریباً معادل 86 درصد ظرفیت پروفایلمه. البته یه وقتایی که خط خلوته، سرعت دانلود با IDM به صورت لحظه‌ای به 1.05 مگابایت (که می‌شه حدود 8.5مگابیت) هم می‌رسه اما این عددها پایدار نیست و به طور متوسط تو یک ساعت مهمه.

مهم‌ترین دلیلش هم کیفیت خطوط ارتباطی بین مصرف‌کننده و مرکز مخابراتیه. ممکنه شما در فاصله قابل قبولی از مرکز مخابراتی باشی و SNR Margin داون‌استریمت هم مثلاً در پروفایل 12مگ 10 دسیبل باشه، اما بازم هم نتونی از کل ظرفیت خطت استفاده کنی و حداکثر 10مگ بتونی به طور متوسط سرعت دانلود بگیری. علتش اینه که تو تکنولوژی ADSL کل اطلاعات از یک لوله رد نمی‌شه که با بالا رفتن ظرفیت این لوله (یعنی بزرگتر شدن قطرش که می‌شه معادل پروفایل با سرعت بالاتر) شما هم بتونی سرعت بیشتری بگیری. برای این کار تجهیزات DSL اطلاعات ارسالی رو تو باندهای فرکانسی مختلف ارسال می‌کنن که به این باندهای فرکانسی اصطلاحاً می‌گن bin. مثلاً تو ADSL معمولی، واسه تلفن و صوت 5 بین، برای آپ‌استریم 26 بین و برای داون‌استریم 224 بین استفاده می‌شه. تو ADSL2+ تعداد بین ها برای داون‌استریم می‌شه 480 بین.

وقتی شما مودمت رو روشن می‌کنی، اول بین مودم و DSLAM موجود تو مرکز مخابراتی یه سری اطلاعات رد و بدل می‌شه تا این دو تا با هم‌دیگه هماهنگ بشن. این وسط مشخص می‌شه که کیفیت هر یک از کانال‌ها (بین‌ها)ی ارتباطی از نظر وضعیت نویز و میرایی چطوره و در نهایت مودم و DSLAM روی یه سری از بین‌های پایدار که قابل استفاده هستند به توافق می‌رسند. به این عمل هم در اصطلاح گفته می‌شه Synchronization یا هماهنگ‌سازی. در نتیجه این هماهنگ‌سازی، فقط یه تعدادی از باندها برای ارسال اطلاعات مورد استفاده قرار می‌گیرن.

این که کدوم باندها استفاده بشن و کدوم باندها نه، به دو عامل بستگی داره. یک سری از باندها رو خود ISP بر اساس پروفایلی که برای کاربر در نظر می‌گیره، غیرقابل استفاده می‌کنه. اما از بین باندهایی هم که از نظر ISP مجاز به استفاده هستن، یه تعدادیشون به دلیل نویزهایی که روی اون باند سیگنال اثر می‌کنه و باعث می‌شه SNR Margin اونها از یه حدی کمتر بشه، بین مودم و DSLAM غیرقابل استفاده تشخیص داده می‌شن و از لیست خارج می‌شن. به این ترتیب کل پروفایلی که تخصیص داده شده هم عملاً در دسترس نیست.

یه توضیح نهایی هم بدم: SNR Marginی که مودم‌ها نشون می‌دن متوسط مارجین‌هایی که هر یک از باندهای فرکانسی دارن. یعنی ممکنه یه باند فرکانسی مارجین منفی داشته باشه و یه باند فرکانسی مارجین مثبت 20 دسیبل به بالا. اما متوسط این‌ها بشه 8 دسیبل که مودم نشون می‌ده.

2. 7 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب تو ین شرایط من بخوام از یه سایت فیلتر دانلود کنم حتما باید یکی بزارم رو دانلود
    چون با پرو*سی نمیشه این کار ها رو کرد !
    والا اگر با چیزشکن میخواهی دانلود کنی بازم به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی ریط داره.کلا بدون چیزشکن هم سرعت دانلود شبانت به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی خیلی ربط پیدا میکنه.طوریکه به صورت تک لینک از یک سرور مخصوصا اگر داخلی باشه 1.2 مگابایت بهت سرعت میده اما سرور های خارجی خیلی کمتره که کمترینشون 150 کیلوبایت و بیشترینشون 400 تا 500 کیلوبایت که هرچی هم به ساعت 7 صبح نزدیکتر بشی سرعتا میره بالاتر.چیزشکنتم اگر کارش درست باشه زیاد اختلاف سرعت با حالت غیر چیزشکن نداری.من خودم از یوتیوب ساعت 4:30 صبح تک لینک با سرعت 900 کیلوبایت که تا 1.2 مگابایت هم بالا میره دانلود میکنم.که دقیقا در همون لحظه از سایتی هم که ف.ی.ل.ت.ر نیست و سرور خوبی داره با همین سرعت دانلود میکنم.اینایی که گفتم همه تک لینک بود وگرنه با روش چند لینک زیر دانلود واسه کسایی که چیزشکن استفاده نمیکنند از خود ساعت 2 نیمه شب به سرعت 1.2 مگابایت میرسند.تازه من 10 مگ هستم و 12 نیستم.اما هستن دوستان 12 مگی تو همین شهر خودمون که سرعت شبانشون از من کمتره
    اگه سایت فیلتر شده بتونه لینک مستقیم تولید کنه که بستگی به IP نداشته باشه، شما می‌تونی اون لینک رو ابتدا تو یه آپلودسنتر با سرور خارجی بذاری بعد از اون آپلودسنتر دانلود کنی. معمولاً آپلودسنترها هم محدودیت زیادی روی تعداد کانکشن‌های هم‌زمان به یک فایل نمی‌گذارن.

برای یوتیوب هم می‌تونی از این سایت‌هایی که لینک یوتیوب رو می‌گیرن و لینک دانلود فیلمش رو حتی با کیفیت‌های مختلف بهت می‌دن استفاده کنی.
    Last edited by bilmazlar; 18-08-2014 at 08:20.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من از مشهد هستم و حدود 6 سالی میشه از اینترنت صبانت استفاده میکنم. تو این مدت همیشه سرعت شبانه من حدود 100 کیلوبایت بوده بطوری که هر شب حدود 1.5 گیگ دانلود با تورنت دانلود داشتم. الان یک هفته است که سرعت من محدود شده و روی 25 کیلوبایت گیر کرده این سابقه نداشته واسم.

کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟ آیا سرعت اینترنت شبانه محدود شده؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام دوستان

من از مشهد هستم و حدود 6 سالی میشه از اینترنت صبانت استفاده میکنم. تو این مدت همیشه سرعت شبانه من حدود 100 کیلوبایت بوده بطوری که هر شب حدود 1.5 گیگ دانلود با تورنت دانلود داشتم. الان یک هفته است که سرعت من محدود شده و روی 25 کیلوبایت گیر کرده این سابقه نداشته واسم.

کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟ آیا سرعت اینترنت شبانه محدود شده؟
    دوست عزیز من هم مشهدم اما این مشکل رو خدا رو شکر تا الان نداشتم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز. حرفای شما درسته. اما الزاماً همه تقصیر متوجه ISP نیست. این که بگن پروفایل دانلود شما رو روی 12مگ یا مثل پارس‌آنلاین که من هم دارم روی 9 مگ ببندن دلیل بر این نیست که شما بتونی یک ساعت تمام با این سرعت دانلود کنی. اصلاً از نظر عملی امکان‌پذیر نیست. اگه شما تو ساعت‌های خلوتی مرکز مخابراتی خودت و خلوتی بار ترافیک روی یه سرور خاص هم از تمام پهنای باندت استفاده کنی حداکثر بتونی 85 درصد تا 90 درصد این پهنای باند تخصیص داده شده رو به دست بیاری. این 12مگ یعنی شما به صورت لحظه‌ای ممکنه تا مرز این عدد نزدیک بشی اما به طور متوسط اگه 90 درصد این سرعت رو داشته باشی وضعیتت خوبه.

من که پروفایل سرعتم روی 9مگه الآن، در بهترین حالت 7.8مگابیت به طور متوسط سرعت دانلود می‌گیرم تقریباً معادل 86 درصد ظرفیت پروفایلمه. البته یه وقتایی که خط خلوته، سرعت دانلود با IDM به صورت لحظه‌ای به 1.05 مگابایت (که می‌شه حدود 8.5مگابیت) هم می‌رسه اما این عددها پایدار نیست و به طور متوسط تو یک ساعت مهمه.

مهم‌ترین دلیلش هم کیفیت خطوط ارتباطی بین مصرف‌کننده و مرکز مخابراتیه. ممکنه شما در فاصله قابل قبولی از مرکز مخابراتی باشی و SNR Margin داون‌استریمت هم مثلاً در پروفایل 12مگ 10 دسیبل باشه، اما بازم هم نتونی از کل ظرفیت خطت استفاده کنی و حداکثر 10مگ بتونی به طور متوسط سرعت دانلود بگیری. علتش اینه که تو تکنولوژی ADSL کل اطلاعات از یک لوله رد نمی‌شه که با بالا رفتن ظرفیت این لوله (یعنی بزرگتر شدن قطرش که می‌شه معادل پروفایل با سرعت بالاتر) شما هم بتونی سرعت بیشتری بگیری. برای این کار تجهیزات DSL اطلاعات ارسالی رو تو باندهای فرکانسی مختلف ارسال می‌کنن که به این باندهای فرکانسی اصطلاحاً می‌گن bin. مثلاً تو ADSL معمولی، واسه تلفن و صوت 5 بین، برای آپ‌استریم 26 بین و برای داون‌استریم 224 بین استفاده می‌شه. تو ADSL2+ تعداد بین ها برای داون‌استریم می‌شه 480 بین.

وقتی شما مودمت رو روشن می‌کنی، اول بین مودم و DSLAM موجود تو مرکز مخابراتی یه سری اطلاعات رد و بدل می‌شه تا این دو تا با هم‌دیگه هماهنگ بشن. این وسط مشخص می‌شه که کیفیت هر یک از کانال‌ها (بین‌ها)ی ارتباطی از نظر وضعیت نویز و میرایی چطوره و در نهایت مودم و DSLAM روی یه سری از بین‌های پایدار که قابل استفاده هستند به توافق می‌رسند. به این عمل هم در اصطلاح گفته می‌شه Synchronization یا هماهنگ‌سازی. در نتیجه این هماهنگ‌سازی، فقط یه تعدادی از باندها برای ارسال اطلاعات مورد استفاده قرار می‌گیرن.

این که کدوم باندها استفاده بشن و کدوم باندها نه، به دو عامل بستگی داره. یک سری از باندها رو خود ISP بر اساس پروفایلی که برای کاربر در نظر می‌گیره، غیرقابل استفاده می‌کنه. اما از بین باندهایی هم که از نظر ISP مجاز به استفاده هستن، یه تعدادیشون به دلیل نویزهایی که روی اون باند سیگنال اثر می‌کنه و باعث می‌شه SNR Margin اونها از یه حدی کمتر بشه، بین مودم و DSLAM غیرقابل استفاده تشخیص داده می‌شن و از لیست خارج می‌شن. به این ترتیب کل پروفایلی که تخصیص داده شده هم عملاً در دسترس نیست.

یه توضیح نهایی هم بدم: SNR Marginی که مودم‌ها نشون می‌دن متوسط مارجین‌هایی که هر یک از باندهای فرکانسی دارن. یعنی ممکنه یه باند فرکانسی مارجین منفی داشته باشه و یه باند فرکانسی مارجین مثبت 20 دسیبل به بالا. اما متوسط این‌ها بشه 8 دسیبل که مودم نشون می‌ده.
    دوست خوبم bilmazlar عزیز خدا حفظت کنه.به قول فامیل دور من از بچگی دوست داشتم یکی این چیزا رو علمی واسم توضیح بده )
    تو خیلی قشنگ اینکار رو انجام میدی.دمت گرم.راستی دیدی دانشمندای دانمارکی چه فیبرنوری ساختن!!!به نظرت اگر بخواهند از همچنین چیزی به صورت عملی و در مقیاس بالا برای همون کشور دانمارک یا آمریکا استفاده کنند چقدر طول میکشه؟
    Last edited by david-ebi; 18-08-2014 at 12:22.

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست خوبم bilmazlar عزیز خدا حفظت کنه.به قول فامیل دور من از بچگی دوست داشتم یکی این چیزا رو علمی واسم توضیح بده )
    تو خیلی قشنگ اینکار رو انجام میدی.دمت گرم.راستی دیدی دانشمندای دانمارکی چه فیبرنوری ساختن!!!به نظرت اگر بخواهند از همچنین چیزی به صورت عملی و در مقیاس بالا برای همون کشور دانمارک یا آمریکا استفاده کنند چقدر طول میکشه؟
    خواهشم می‌کنم. منم این وسط کلی چیز یاد می‌گیرم. چون یه وقتایی واسه این که یه مطلبی یا یه جوابی رو بنویسم خودم دوباره درباره‌اش جستجو می‌کنم تا حرفم فقط شنیده نباشه، بلکه حتماً از یه جایی نسبتاً معتبر خونده باشمش. واسه همین خودمم کلی چیز یاد می‌گیرم این وسط.

درباره زمان تجاری شدن این جور تکنولوژی‌ها باید دو تا موضوع رو در نظر گرفت. یکی این که از نظر عملی چه زمانی این کار امکان‌پذیره. من فکر می‌کنم که کمتر از یکی دو سال.
    اما موضوع دیگه، از نظر اقتصادی برای کساییi که باید سرمایه‌گذاری کنن. معمولاً شرکت‌های مخابراتی بزرگ تو دنیا (و طبیعتاً هر شرکت دیگه‌ای که سرمایه‌گذاری می‌کنه تو یه حوزه‌ای) یه دوره بازگشت سرمایه و سود از پیش تعیین شده از اون سرمایه‌گذاری داره. این دوره معمولاً خیلی طولانی‌تره و تا زمانی که نهایت استفاده رو از اون تکنولوژی نکنن تعویضش نمی‌کنن. اما با سرعت رشد تکنولوژی تو حوزه مخابرات تو چند سال گذشته، این شرکت‌ها مجبورن روی تکنولوژی‌های جدید سریع‌تر سرمایه‌گذاری کنن.

البته این رو هم باید در نظر داشت که این جور تکنولوژی‌ها مرحله به مرحله توسعه پیدا می‌کنن. مثلاً تکنولوژی فیبر نوری و سرعت‌ها در حد گیگابیت در ثانیه شاید از حدود 15 سال پیش به صورت تجاری هم استفاده می‌شده. اما به درد سازمان‌های تحقیقاتی یا دولتی و شرکت‌های بزرگ می‌خورده به دلیل هزینه‌اش. اما کمتر از یک ساله که گوگل ایده اینترنت فیبر نوری خودش را عملی کرده و به مصرف‌کننده نهایی مثل من و شما داره این سرعت رو اونم به صورت محدود تو بعضی شهرها ارائه می‌کنه.

به نظرم اگه بخوایم یه پیش‌بینی از سرعت اینترنت در حد ترابایت داشته باشیم برای مصرف‌کننده عادی، مثلاً 15 سال باید صبر کنیم. اونم خوشبینانه.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

والا اگر با چیزشکن میخواهی دانلود کنی بازم به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی ریط داره.کلا بدون چیزشکن هم سرعت دانلود شبانت به سروری که ازش دانلود میکنی خیلی خیلی ربط پیدا میکنه.طوریکه به صورت تک لینک از یک سرور مخصوصا اگر داخلی باشه 1.2 مگابایت بهت سرعت میده اما سرور های خارجی خیلی کمتره که کمترینشون 150 کیلوبایت و بیشترینشون 400 تا 500 کیلوبایت که هرچی هم به ساعت 7 صبح نزدیکتر بشی سرعتا میره بالاتر.چیزشکنتم اگر کارش درست باشه زیاد اختلاف سرعت با حالت غیر چیزشکن نداری.من خودم از یوتیوب ساعت 4:30 صبح تک لینک با سرعت 900 کیلوبایت که تا 1.2 مگابایت هم بالا میره دانلود میکنم.که دقیقا در همون لحظه از سایتی هم که ف.ی.ل.ت.ر نیست و سرور خوبی داره با همین سرعت دانلود میکنم.اینایی که گفتم همه تک لینک بود وگرنه با روش چند لینک زیر دانلود واسه کسایی که چیزشکن استفاده نمیکنند از خود ساعت 2 نیمه شب به سرعت 1.2 مگابایت میرسند.تازه من 10 مگ هستم و 12 نیستم.اما هستن دوستان 12 مگی تو همین شهر خودمون که سرعت شبانشون از من کمتره
    پس کلا اینجا هم عشقیه ؟؟؟؟
    ریسک نمیشه کرد !
    یه دفعه دیدی گرفتیم بعد دوباره سرعته ما هم کم شد !

12. 2 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این صبانت چشه جدیدا" هر چی میگذره پینگاش داره بدتر میشه
    یک موقع بهترین پینگ رو داشت الان خیلی افتضاحه

14. این کاربر از shs2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این صبانت چشه جدیدا" هر چی میگذره پینگاش داره بدتر میشه
    یک موقع بهترین پینگ رو داشت الان خیلی افتضاحه
    دیروز یه کم گیر بود اما امروز دوباره خوب شده واسم.

مگه پینگ شما چنده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

پس کلا اینجا هم عشقیه ؟؟؟؟
    ریسک نمیشه کرد !
    یه دفعه دیدی گرفتیم بعد دوباره سرعته ما هم کم شد !
    منظور من مشکل از صبانت نیست.(البته هنوز وگرنه اگر زمانی دست به محدود سازیه سرعت شبانه بزنه که دیگه مشکل دقیقا خودشه و این هم که این کار رو میکنه یا نه هیچ معلوم نیست)بلکه اگر سرعت دانلود شبانت کم باشه یا به سروری که داری ازش دانلود میکنی ربط داره یا به مرکز مخابراتیت ربط داره یا به سرعت پایین سرور چیزشکنی که ازش استفاده میکنی.اگر همه اینا درست باشه بهترین سرعت شبانه رو داری

17. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •