اون که بله ولی خب قطعا یه سیستم فیلترینگ جدید و قوی تر هم راه میندازن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اون که بله ولی خب قطعا یه سیستم فیلترینگ جدید و قوی تر هم راه میندازن
اینقدر مخالفت و فکر منفی نکنین . این طرح اینترنت داخلی طرح واقعا خوبیه . الان پهنای خارج از کشور به خاطر اون شبکه فیبر نوری که از دبی به اروپا از ایران میگذره پهنای باند ایران رو بردن بالا . خوب شما فرض کن که این شبکه اینترانت داخلی هم به وجود بیاد با پهنای باند بالا بدون استفاده از پهنای بین الملل . اینجوری پهنای باند بین الملل زیادی ازاد میشه و با توجه هم به این پهنای افزایش یافته جدید و پهنایی که تا اخر برنامه پنجم گفتن پهنای خارجمون خوب میشه . مسلما نمیتونن از روشی غیر فیلترینگ اینترنت خارج رو پالایش کنن ولی اونایی که رو سرور های داخلی هستن چون تو دست خودشونه با یه شکایت میتونن از رو سرور ایران پاکشون کنن . شما از این شبکه ی داخلی باید به عنوان یه فرصت نگاه کنین . من ارزو میکنم این شبکه در ایران تا 4 -5 سال دیگه راه نیافته. تا زمانی که فارغ التحصیل میشم . خیلی راحت میشه روی این شبکه درامد زایی کنین . یه شرکت راه بندازین با یه هزینه اولیه کم در حد یه ماشین و کلا سرویس دهی کنین . پخش فیلم های انلاین . به روز به روز . به اشتراک گذاری برنامه ها و بازی ها رو این شبکه . با یه هزینه ماهیانه برا کاربر ها . اگر از اولین شرکت ها باشین که این کار رو شروع میکنن با گرفتن مجوز از نهاد ها و تبلیغات خوبی هم داشته باشین و کارتونو یکم بزرگ کنین چند نفره سرمایهه گذاری کنین حتی با چاپ بیلبورد های کوچیک تو شهر های بزرگ راحت میشه برا خودتون کار درست کنین .
![]()
در ضمن اینقدرم به جو سازی ها توجه نکنین . تا به الان پلیس فتا کسی رو به خاطر دیدن محتوای ممنوعهنگرفته . ولی کسی که پخش میکنه رو گرفته . از این نترسین که مثلا اگه سیستمی به وجود بیاد که پهنای خارجی رو از داخلی تشخیص میده میتونن مانیتورینگ کنن
. خوب بتونن . فقط واسه مسائل امنیتیشون خوبه . والا باور کن همه افرادی که از اینترنت تو ایران استفاده میکنن از موارد ممنوعه هم استفاده میکنن . میخوان چیکار کنن همه رو بندازن زندان ؟
نه بابا اینجا کشور اسلامیه . چهار دیواری اختیاری .
![]()
همه شون بردن بالا دیگه
من ماکس نتم، تازه تمدید کردم
پلاس نتم دیدم سایتشو ،زده بود از این به بعد هزینه مخابرات و مالیاتم اضافه میشه
سرویس 39 تومنی شده 48 اینا
علاوه بر مالیات یه هزینه نگهداریم مخابرات میگیره
فقط من تو سایت همارا چیزی ندیدم!
Last edited by n.s; 30-05-2013 at 11:45.
این سایت مکس و قیمت هاش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی تغییر نکرده . وی ای پی 3 ماهه 98 تومن . کلاسیک 13500 ماهانه . ثابته که همش تغییری نداشته
فقط ممکنه مالیات سال 92 با 91 فرق کنه که این هر سال فرق میکنه اونم نتایج 200 300 تومن
شما برو قسمت تمدید آنلاین سرویس maxclass سه ماهه 6 گیگ رو انتخاب کن و قیمتشو ببین...شده 37.630 تومن
آبونمان مخابرات و هزینه نگهداری برا یه ماه 2500 تومن، یعنی اگه سه ماهه باشه سرویس باید ضرب در 3 کنی
اون 6 درصد مالیات که قبلا بود . فک کنم قبلا هم اون 2500 تومن ضربدر تعداد ماه میشد ولی حتی اگه الان اینجوری شده سیاست شرکت مکس تغییر کرده و ربطی به زیر ساخت نداره
در ضمن قیمت سرویس ها تغییر نکرده . فک کنم شما خیلی وقته قیمتا رو چک نکردی . سرویس های جدیدی اضافه شد به مکس با قیمت های جدید . ضریب اشتراک سرویس ها فرق میکنه . قبلا وی ای پی 3 ماهه 8 گیگ 99 تومن بود الان شده 98 تومن . قیمت ها ثابته . روز عالی متعالی![]()
من 4 ساله مشترک ماکس نتم هر سه ماهم تمدید میکنم
سرویسای جدیدشم دیدم، حتی اون سرویسای جدیدشم افزایش پیدا کرده قیمتاش ( همونا که شبانه نداره و حجم منتقل میشه به دوره ی بعدی)
منظورم منم افزایش خود قیمتا نبود، منظورم همون 2500 تومن مخابرات بود که سه ماه پیش نبود و جدیده
بله مالیات رو میدونم که چند وقته هست
![]()
والا من که همیشه چک کردم تغیرات زیادی نداشتم
مخابرات هم فقط قیمتهای ترافیک اضافی رو نوحه محاسبشون رو تغیر داده
!!!!!!!!!!!
در کل انچنان تغیری نداشتن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)