2روزه که وضع نت من داغونه !
قطع نیست ولی هیچ سایتی بالا نمیاد , حدودا" تو 1ساعت 2 بار این جوری میشه
کسی چنین مشکلی داره ؟؟
خط 7 اندیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
2روزه که وضع نت من داغونه !
قطع نیست ولی هیچ سایتی بالا نمیاد , حدودا" تو 1ساعت 2 بار این جوری میشه
کسی چنین مشکلی داره ؟؟
خط 7 اندیشه
فرمایش شما متین
بله بنده هم همون خطوط یک به ده منظورمه...
و خوبه یه نگاهی به این نرخها بندازین... و به من بفرمایین کجای نرخهای اندیشه شبیه حتی نزدیک به اینه؟؟؟
و ضمناً همین خطوط یک به ده رو هم که من از مخابرات داشتم واقعاً از کیفیتش راضی بودم... نه افت داشت نه قطعی... فقط یک سری از یورهایی که 256 گرفته بودن مشکل داشتن که اون هم به خاطر کانفیگ بد میکروتیک بود... که بعدا حل شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by microbit; 01-05-2012 at 14:58.
دوستان عزیزی که با اندیشه مشکل دی سی شدن دارین هربار مودم رو خاموش کنین و چند دقیقه بعد مجدد روشن کنین تا به سرور دیگه ای متصل بشین... هر سروری که خلوت تر باشه کیفیتش مطلوبتره...
. تو لیست اندیشه هم تعرفه مخابرات هست دوست عزیز
فکر کنم خیلی شبیه
![]()
دوست من اینا که نرخهای خود اندیشه هستش...
مال خیلی وقته پیشه
اندیشه جدیداً دست گرفته اینترنت مخابرات رو و نرخ 1 مگ نامحدود 1 به 10 رو حدود 47700 تومن تعیین کرده...
و هنوز پنل آنلاینی هم براش ارائه نشده...
اگه ما سود حداکثری مخابرات رو هم در نظر بگیریم که 20% تعیین شده میشه چیزی حدود 46000 تومن که باز هم 1700 تومن بالاتر از نرخ تعیین شده هستش...
ما همیشه همه تقصیرا رو گردن دولت میندازیم... ولی میخوام بدونم حالا که گره کار دست یک شرکت خصوصی هست ، دیگه چرا داره گرون میده؟
یعنی باید عین 20% و حتی بیشتر هم رو قیمت بکشه؟ یعنی مشتری که 3 سال یا بیشتر داره از اندیشه خط میگیره نباید این شرکت کمی در قیمت گذاری و کیفیت برای مشتریهاش ارزش قایل بشه؟
لطفاً دوستان دو تا نرخها رو با هم اشتباه نگیرین
تشکر از توجه شما
دوست عزیز شما دقیقتر مشاهده بفرمائید , قیمت همونیه که باید باشه , در مورد کیفیت هم چند تا پست بالاتر توضیح عرض کردم.
سلام
اندیشه مال من از دیروز دچار مشکل شده یا سایتی رو باز نمی کنه یا dc می شه
زنگ زدم پشتیبانی گفت یکسری از خطهای 722 و 723 این مشکل رو دارند کسی اینجا این مشکله داره
اگه من هزاری توضیح بدم متوجه نمیشین//
دوستان من این قیمتها که میگین دقیقا همونه بنده هم قبول دارم اینها مال خود اندیشه هست و از یکسال گذشته با بیشتر توی این لیست بوده
و این مال اونهایی هست که یوزرهاشون روی سرور اندیشه ساخته میشن یوزرهایی که با پیشوند mirxxxxx یا ghdxxxxx و امثال اینها ساخته میشن و خط تلفنشون روی سرور مخصوص اندیشه رانژه میشه... تا اینجا حله؟؟؟
اون نرخهایی که مد نظر بنده هست یوزرها روی سرور مخابرات ایجاد میشن که هر یوزر شماره تلفنش میشه همون یوزرنیمش...
که برای این نت مخابراتی هنوز پنل آنلاین ارائه نشده...
توضیح از این واضحتر؟
من دقیقا همین مشکل رو دارم چند پست بالاتر از شما گفتم
تو چند ساعت اخیر خیلی این قطعی ها بیشتر شده !
دوستان مشکلات نت تو این چند روز رو اندیشه میگه خط بین المملی مشکل داره ولی از بچه های پایین پرسیدم میگن واسه انتخابات اینطوری کردنش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)