تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1250 از 1635 اولاول ... 250750115012001240124612471248124912501251125212531254126013001350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,491 به 12,500 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون بابت اینکه وقت گذاشتی
    ولی کاهش نویز و شارپنس دقیقا اسمش چیه توی تنظیمات دوربین؟
    درکل نکته ی دیگه ای نداره؟
    مقدار مونده از باتری رو نمیشه روی مانیتور دید؟چرا توی منو نوع باتری رو نوشته و چه وقت باید روی کدوم حالت باشه؟
    خب اگه منو رو روی زبون فارسی گذاشتی، نوشته "کاهش پارازیت" و شارپنس هم "وضوح" نوشته.
    نکته که خیییلی داره. مثلا اگه مود M رو انتخاب کنی وارد یه دنیای دیگه ای میشی ضمنا من گفتم از C استفاده میکنم، اما همیشه که نه. بعضی وقتا از M هم استفاده میکنم. درباره فیلمبرداری هم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم.
    متاسفانه مقدار باتری رو نشون نمیده چقدر مونده. فقط وقتی دیگه خیلی کم میشه، یه هشدار قرمز رنگ میاد روی صفحه. نوع باتری هم بخاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم نوشته. (باتری Ni-MH شارژیه)

2. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

چرا نمیگید sx220? صد تومن اختلاف قیمت دارن و فقط gps رو اضافه کردن.چیز خاص دیگه ای هم هست؟
    مواقم.گزینه بهتر و مناسبتری هست.

والا خیلی سونیس روش مانور داده اما تو فروم ندیدم کسی حرفی ازش بزنه گویا چون نسبت به رنجش گرونه.با یک لنز 750 و دو لنز 890 قیمتشه! اما سنسور خیلی بزرگی داره که حتما تو کیفیت عکس موثره..
    دوست عزیز همیشه هم سنسور بزرگ در کیفیت بالا نمیتونه بهترین نقش رو بازی کنه. زمانی سنسور بزرگ در بالاترین
    و بهترین عملکرد به کمک کیفیت میاد که سیستم نوردهی دوربین و زمان نوردهی اون بطور کاملا بهینه با اندازه سنسور
    هماهنگ شده باشه تا در فواصل مناسبی عمل نوردهی انجام بشه.

دوستان عزیز نظرتون در مورد sony alpha nex3 چیه؟
    ممنون
    مدل sony alpha nex3
    یه چند تا مشکل داره که یکیش اینه که لرزش گیر نداره و اون یکی هم اینه که لنزهای تکمیلیش گرونه
    حالا سوالم اینه که این دوربین عکساشو بدون لرزش گیر میندازه؟ در مورد لنزهاشم آیا رو خودش لنز هست یا اینکه این قیمت شامل لنزش نمیشه؟
    خیلی ممنون
    در مورد مدل Sony NEX-3 لازم میبینم نکاتی رو بیان کنم:
    این دوربین جز کلاسهای Mini SLR هست که به همراه یک لنز 18-55 و یک لنز16میلیمتری عرضه میشه که در ایران فقط با لنز18-55عرضه میشه.
    قیمت پایه این دوربین 880.000تومان هست.
    سنسور این دوربین از نوع APS CMOS هست که میتونست به سنسور کاراتری مجهز بشه!
    مجهز به لرزشگیر تصویر(IS) با قابلیت فعالسازی بر روی لنز.
    جنس بدنه از ماده مقاوم Polycarbonate هست که مقادمت خوبی رو به دوربین داده.
    دهانه بسار محدود و عدم پشتیبانی از لنزهای متعددبا کلاسهای متفاوت(محدود به سریE سونی و جند مدل دیگه!).
    نظر شخصی:
    این دوربین هیچ تناسبی با یک SLRنداره! چون موقعی که در دست قرار میگیره حس یک دوربین کامپکت به عکاس
    داده میده و اندازه کوچک اون اصلا توازن قوی ای رو برای ثابت کردن دوربین و ثبات نسبی اون، بوجود نمیاره و همین
    امر یکی از بزرگترین ضعهفهای طراحی این مدل هست. البته اگر شیار بندی و حاشیه نشینی دوربین رو برای
    جای انگشتان و مهار مناسب دوربین نادیده بگیریم!!!
    سنسور این دوربین قابلیت مناسبی رو متناسب با نوردهی داخلی نداره و این امر میتونه مشکل ایاد نویز و بورشدگی
    رو در نور کم به همراه داشته داشته باشه. که سونی با قرار دادن ایزو بسیار بالا سعی در کم رنگ کردن این نقیصه
    برامده که به شخصه این موضوع رو زیاد کارا نمیبینم!
    اگر با یک دید کلی به این دوربین نگاه کنیم، حتی با دارا بودن چند قابلیت کلیدی و ظریف و کارا، تنها به پایین بودن
    ارزش خرید این دوربین میرسیم که در کنار برخی رقبای خود، مجالی برای عرض اندام نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

canon sx 30 is power shot
    Or
    Canon g11 power shot
    شما کدومو میپسندید؟
    بدون کوچکترین شکی:
    PowerShot G11
    اگر با جنبه مقایسه ای هم نگاه کنیم، اصولا مقایسه یک high-end compact مثل PowerShot G11 نمیتونه مقایسه
    جالبی باشه!!!
    در کل PowerShot G11 با دارا بودن سنوز مناسبتر و نوردهی کاملا بهینه(با توجه به تجربه شخصی!) گزینه کاملا
    ایده آلی برای افراد مشکل پسند و خواهان کیفیت عالی است.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد canon sx30is کمی واسم توضیح بدین الان قیمتش چنده کیفیت عکساش چطوره ؟ارزش خرید داره و تو این رنج چی پیشنهاد میکنین؟
    یکی از بارزتری و شاخص ترین ویژگی این مدل زوم بسیار بالی اون هست که در سریهای کامپکت در این برند، نمیشه
    نمونه ای براش پیدا کرد.
    زوم بالای دوربین چقدر براتون ارزش داره؟؟؟
    حدااکثر بودجه؟؟؟
    نوع کاربرد؟؟؟

6. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز استفاده خانگی و طبیعت و البته زوم هم واسم مهمه البته درکنارش کیفت خوب عکس بودجه هم نهایتا تا 400 تومن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

كيفيت فيلمبرداري canon G11 power shot در چه حديه؟
    چون من در آخرين لحظاتي كه قصد خريد همين دوربينو داشتم تو مشخصاتش ديدم كه 640x 480 فيلمبرداري ميكنه و اين موضوع خيلي نظرم رو عوض كرد و در نهايت دارم به دوربين مدل G12 و SX 40 فكر ميكنم .
    حالا اگه دوستان نظر ديگه اي دارن من مثل هميشه از نظرات كارشناسيشون نهايت استفاده رو ميبرم
    با تشكر
    Last edited by farhad_198262; 03-04-2012 at 12:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

سلام دوستان.
    بالاخره بعد از کلی پرس و جو و دربه دری برای دوربین canon ixus 220 hs یا همون powershot ELPH 300 نسخه ژاپنی شو به اسم IXY 410F سفارش دادم و انشالله تا فردا یا پس فردا دستمه. رنگ مشکی. منو فارسی هم نداره و فقط انگلیسی و ژاپنی داره که از نظر من عیبی نداره.هر جا سر میزدم یا نداشتن یا چینی بود.
    فقط میخام بدونم که ixy 410f همون ixus 220 هست دیگه ؟ از لحاظ اندازه، قیافه، کیفیت ساخت و عکس و فیلم فرقی دارن یا نه ؟
    اگه فرقی هرچقدم جزئی داشته باشن ممنون میشم اشاره کنید.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

كيفيت فيلمبرداري canon G11 power shot در چه حديه؟
    چون من در آخرين لحظاتي كه قصد خريد همين دوربينو داشتم تو مشخصاتش ديدم كه 640x 480 فيلمبرداري ميكنه و اين موضوع خيلي نظرم رو عوض كرد و در نهايت دارم به دوربين مدل G12 و SX 40 فكر ميكنم .
    حالا اگه دوستان نظر ديگه اي دارن من مثل هميشه از نظرات كارشناسيشون نهايت استفاده رو ميبرم
    با تشكر
    کیفیت فیلمبرداری این مدل 480pهست.
    بودجه شما چقدر هست؟؟؟
    کاربردتون چی هست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست عزیز استفاده خانگی و طبیعت و البته زوم هم واسم مهمه البته درکنارش کیفت خوب عکس بودجه هم نهایتا تا 400 تومن .
    با کمی افزایش بودجه:
    CANON - PowerShot SX220 HS...450.000

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخه canon sx 220 زومش كمتره دكمه اختصاصي delet نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •