پس از مدت ها دوری
استقلال2-1 سایپا
بازی شنبه چه ساعتیه ؟
ایول پیکان هم باخت خیلی حال کردم.
مریم هم گفت برا کامپیوترش مشکلی پیش اومده و یک هفته نمیتونه بیاد.
برای همین خودم پیشبینی ها را ثبت میکنم.
ساعت 15:00 هست
![]()
استقلال 4 - سایپا 2
عماد اگه جدول 100 تايي هم بزاري باز هم اسم من ديده نميشه.
باقي بچه ها اصلا غصه نخوريد ما توي جام حذفي شركت مي كنيم:دي
بازی بعدی استقلال تهران
کسانی که تا حال پیشبینی کردند:
Last edited by Alireza Taji; 29-11-2008 at 18:00.
من تا پست های بعد از داماش را دیدم فکر نمیکنم کسی دیگری جا مونده باشه اگر کسی از قلم افتاده بگه.
احتمال حضور مهاجم ایرانی النصر در استقلال
عنایتی:می خواهم برای استقلال بازی كنم
خبرگزاری فوتبال ایران - رضا عنایتی مهاجم النصر در آستانه بازگشت به تیم استقلال تهران قرار دارد.
رضا عنایتی با تایید مطلب فوق به خبرگزاری فوتبال ایران میگوید: «فعلا مصدوم هستم و به دلیل ناراحتی از ناحیه كمر، یك ماه تا یكماه و نیم قادر به بازی برای النصر نیستم با این وضعیت هیچ بعید نیست كه مسئولان النصر تصمیم بگیرند مرا از لیستشان كنار بگذارند و من اصلا از این موضوع ناراحت نیستم البته هنوز هیچ صحبتی در رابطه با این امر با مسئولان النصر یا لوكا نداشتم.»
وی در خاتمه خاطرنشان ساخت: «امیر قلعهنویی در رابطه با حضور در استقلال با من صحبت كرده است. چنانچه مسئولان النصر تصمیم بگیرند با توجه به دوری من، مهاجم دیگری را جایگزین من كنند حتما به استقلال خواهم آمد تا در نیمفصل دوم بتوانم برای تیم محبوبم بازی كنم و بتوانم بار دیگر بعد از گلزنی شادیهایم را با هواداران استقلال تقسیم كنم.»
قلعه نويى بايد تغيير روش بدهد
اشتباهات دفاع استقلال بيشتر از داور بود
اگر بگوييم استقلال به داور باخت يعنى تمام ضعف هاى فنى اين تيم و البته شايستگى هاى تيم خوب فولاد را ناديده گرفته ايم. البته داورى در يكى ، دو مورد به ضرر استقلال بود اما سؤال اينجاست كه آيا استقلال واقعاً شايستگى پيروزى را داشت؟! اينكه امير قلعه نويى آن همه ايراد فنى را در تيمش ناديده مى گيرد و مى گويد به داور باختيم در نوع خود جاى سؤال دارد. اگر به فرض تمام ادعاهاى قلعه نويى در مورد مسائل داورى بازى استقلال - فولاد درست باشد بازهم نمى توان پذيرفت كه اين تيم فقط به داور باخته است. اگر بپذيريم استقلال واقعاً به داور باخته بايد شايستگى هاى تيم فولاد را ناديده بگيريم. در حالى كه تمام كارشناسان منصف اذعان دارند فولاد صرف نظر از نتيجه بازى (و شايد طور ديگرى رقم مى خورد) تيم بسيار شايسته اى بود و حتى از نظر فوتبالى بجز ۲۰ دقيقه اول نيمه دوم كه زيادى عقب كشيد، بهتر از استقلال كار كرد هرچند كه گل تقى پور درست بود و مى توانست روند بازى را عوض كند. مجيد جلالى چون استقلال را مى شناخت توانست اين تيم را شكست دهد جالب اينكه او قبل از بازى راه هاى رسيدن استقلال به دروازه رقبا را هم در مصاحبه با روزنامه ها گفته بود اما تيم قلعه نويى درست از همان راه ها حمله مى كرد و عجيب اينكه براى چندمين بار در فصل جارى شاهد تعويض هاى كليشه اى قلعه نويى بوديم.( مثل تعويض عليزاده)
•••
قلعه نويى بعد از بازى دوباره حرف از مظلوميت استقلال زد و گفت ما به داور باختيم اما در جايى ديگر با اشاره به مدافعان تيمش خطاب به آنها گفت مهاجم فولاد كه گل زد نصف شما قد داشت و ...
او حتى در رختكن خطاب به استقلالى ها گفت «خسته نباشيد البته اگر واقعاً خسته شده باشيد!» اين نيش و كنايه ها بيانگر نارضايتى امير از عملكرد شاگردانش است و او به اين نكته هم اذعان داشت كه تيمش خوب بازى نكرده و مثل روزهاى قبل نبوده اما معلوم نيست چرا دوباره پاس داور را وسط مى كشد و مى گويد ما به داور باختيم؟! اگر واقعاً استقلال به داور باخت پس چرا اين همه مشكل فنى داشت! اصلاً قلعه نويى چرا توضيح نداد كه تيمش در اين مدت تعطيلات چه كرده كه از آمادگى نسبى دور نشود؟ آيا بازى با آپادانا و پيروزى گول زننده ۱۰ بر يك كار درستى بود؟ (بعد از آن بازى بهمن فروتن سرمربى آپادانا قلعه نويى را با فرگوسن مقايسه كرد)
•••
استقلال مقابل فولاد نه در پروسه تهاجمى نمره قبولى گرفت و نه در كارهاى دفاعى. يعنى به هيچ كدام از مردان خطوط مختلف اين تيم نمى توان نمره اى بالاتر از ۱۲ داد. حتى به جرأت مى توان گفت نمره خط دفاعى استقلال با استناد به آنچه خود قلعه نويى گفت زير ۱۰ است اما درست در همين شرايط استقلالى ها داور را مقصر عنوان مى كنند تا اين سؤال به ذهن برسد كه نمره دفاع استقلال كمتر بود يا تيم داورى؟ اينكه يك مربى ببازد و بعد داوران را مقصر جلوه دهد شايد براى يكى ،دو بازى جواب دهد اما در درازمدت مسلماً جواب نخواهد داد و قلعه نويى قبل از هر چيز بايد به فكر برطرف ساختن نقاط ضعف تيمش باشد. او اگر بپذيرد كه مقابل فولاد اشتباهاتى داشته دوباره مى تواند تيمش را به دوران اوج نزديك كند اما در غير اين صورت تغييرى در روند بازى هاى استقلال ايجاد نخواهد شد. سرمربى آبى پوشان حتماً مى پذيرد كه تيمش بازى هاى سختى را پيش رو دارد و براى فرار از اين وضعيت حتماً بايد تفكراتش را تغيير دهد تا دوباره استقلال اوج بگيرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)