تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1250 از 2376 اولاول ... 25075011501200124012461247124812491250125112521253125412601300135017502250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,491 به 12,500 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

پس از مدت ها دوری

استقلال2-1 سایپا

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی شنبه چه ساعتیه ؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ایول پیکان هم باخت خیلی حال کردم.

مریم هم گفت برا کامپیوترش مشکلی پیش اومده و یک هفته نمیتونه بیاد.
    برای همین خودم پیشبینی ها را ثبت میکنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی شنبه چه ساعتیه ؟
    ساعت 15:00 هست

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

استقلال 4 - سایپا 2

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

پیش بینیت ثبت شد..

اینم جدول 18 تایی !

پست 13020 هم اصلاح شد و این جدول توش قرار گرفت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عماد اگه جدول 100 تايي هم بزاري باز هم اسم من ديده نميشه.
    باقي بچه ها اصلا غصه نخوريد ما توي جام حذفي شركت مي كنيم:دي

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی بعدی استقلال تهران

کسانی که تا حال پیشبینی کردند:

به نظر من این بازی مساوی میشه 2-2
    پیشبینی من:
    استقلال تهران -2- -1- سایپا

Last edited by Alireza Taji; 29-11-2008 at 18:00.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تا پست های بعد از داماش را دیدم فکر نمیکنم کسی دیگری جا مونده باشه اگر کسی از قلم افتاده بگه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمال حضور مهاجم ایرانی النصر در استقلال
    عنایتی:می خواهم برای استقلال بازی كنم

خبرگزاری فوتبال ایران - رضا عنایتی مهاجم النصر در آستانه بازگشت به تیم استقلال تهران قرار دارد.
    رضا عنایتی با تایید مطلب فوق به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «فعلا مصدوم هستم و به دلیل ناراحتی از ناحیه كمر، یك ماه تا یك‌ماه و نیم قادر به بازی برای النصر نیستم با این وضعیت هیچ بعید نیست كه مسئولان النصر تصمیم بگیرند مرا از لیست‌شان كنار بگذارند و من اصلا از این موضوع ناراحت نیستم البته هنوز هیچ صحبتی در رابطه با این امر با مسئولان النصر یا لوكا نداشتم.»
    وی در خاتمه خاطرنشان ساخت: «امیر قلعه‌نویی در رابطه با حضور در استقلال با من صحبت كرده است. چنانچه مسئولان النصر تصمیم بگیرند با توجه به دوری من، مهاجم دیگری را جایگزین من كنند حتما به استقلال خواهم آمد تا در نیم‌فصل دوم بتوانم برای تیم محبوبم بازی كنم و بتوانم بار دیگر بعد از گلزنی شادی‌هایم را با هواداران استقلال تقسیم كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى بايد تغيير روش بدهد

اشتباهات دفاع استقلال بيشتر از داور بود

اگر بگوييم استقلال به داور باخت يعنى تمام ضعف هاى فنى اين تيم و البته شايستگى هاى تيم خوب فولاد را ناديده گرفته ايم. البته داورى در يكى ، دو مورد به ضرر استقلال بود اما سؤال اينجاست كه آيا استقلال واقعاً شايستگى پيروزى را داشت؟! اينكه امير قلعه نويى آن همه ايراد فنى را در تيمش ناديده مى گيرد و مى گويد به داور باختيم در نوع خود جاى سؤال دارد. اگر به فرض تمام ادعاهاى قلعه نويى در مورد مسائل داورى بازى استقلال - فولاد درست باشد بازهم نمى توان پذيرفت كه اين تيم فقط به داور باخته است. اگر بپذيريم استقلال واقعاً به داور باخته بايد شايستگى هاى تيم فولاد را ناديده بگيريم. در حالى كه تمام كارشناسان منصف اذعان دارند فولاد صرف نظر از نتيجه بازى (و شايد طور ديگرى رقم مى خورد) تيم بسيار شايسته اى بود و حتى از نظر فوتبالى بجز ۲۰ دقيقه اول نيمه دوم كه زيادى عقب كشيد، بهتر از استقلال كار كرد هرچند كه گل تقى پور درست بود و مى توانست روند بازى را عوض كند. مجيد جلالى چون استقلال را مى شناخت توانست اين تيم را شكست دهد جالب اينكه او قبل از بازى راه هاى رسيدن استقلال به دروازه رقبا را هم در مصاحبه با روزنامه ها گفته بود اما تيم قلعه نويى درست از همان راه ها حمله مى كرد و عجيب اينكه براى چندمين بار در فصل جارى شاهد تعويض هاى كليشه اى قلعه نويى بوديم.( مثل تعويض عليزاده)
    •••
    قلعه نويى بعد از بازى دوباره حرف از مظلوميت استقلال زد و گفت ما به داور باختيم اما در جايى ديگر با اشاره به مدافعان تيمش خطاب به آنها گفت مهاجم فولاد كه گل زد نصف شما قد داشت و ...
    او حتى در رختكن خطاب به استقلالى ها گفت «خسته نباشيد البته اگر واقعاً خسته شده باشيد!» اين نيش و كنايه ها بيانگر نارضايتى امير از عملكرد شاگردانش است و او به اين نكته هم اذعان داشت كه تيمش خوب بازى نكرده و مثل روزهاى قبل نبوده اما معلوم نيست چرا دوباره پاس داور را وسط مى كشد و مى گويد ما به داور باختيم؟! اگر واقعاً استقلال به داور باخت پس چرا اين همه مشكل فنى داشت! اصلاً قلعه نويى چرا توضيح نداد كه تيمش در اين مدت تعطيلات چه كرده كه از آمادگى نسبى دور نشود؟ آيا بازى با آپادانا و پيروزى گول زننده ۱۰ بر يك كار درستى بود؟ (بعد از آن بازى بهمن فروتن سرمربى آپادانا قلعه نويى را با فرگوسن مقايسه كرد)
    •••
    استقلال مقابل فولاد نه در پروسه تهاجمى نمره قبولى گرفت و نه در كارهاى دفاعى. يعنى به هيچ كدام از مردان خطوط مختلف اين تيم نمى توان نمره اى بالاتر از ۱۲ داد. حتى به جرأت مى توان گفت نمره خط دفاعى استقلال با استناد به آنچه خود قلعه نويى گفت زير ۱۰ است اما درست در همين شرايط استقلالى ها داور را مقصر عنوان مى كنند تا اين سؤال به ذهن برسد كه نمره دفاع استقلال كمتر بود يا تيم داورى؟ اينكه يك مربى ببازد و بعد داوران را مقصر جلوه دهد شايد براى يكى ،دو بازى جواب دهد اما در درازمدت مسلماً جواب نخواهد داد و قلعه نويى قبل از هر چيز بايد به فكر برطرف ساختن نقاط ضعف تيمش باشد. او اگر بپذيرد كه مقابل فولاد اشتباهاتى داشته دوباره مى تواند تيمش را به دوران اوج نزديك كند اما در غير اين صورت تغييرى در روند بازى هاى استقلال ايجاد نخواهد شد. سرمربى آبى پوشان حتماً مى پذيرد كه تيمش بازى هاى سختى را پيش رو دارد و براى فرار از اين وضعيت حتماً بايد تفكراتش را تغيير دهد تا دوباره استقلال اوج بگيرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •