امضای بنده بخش سوم (آخر) جدید ترین خبره ، با این روش میتونید همه بازی های PSX که روی PSP اجرا نمیشند رو اجرا کنید![]()
امضای بنده بخش سوم (آخر) جدید ترین خبره ، با این روش میتونید همه بازی های PSX که روی PSP اجرا نمیشند رو اجرا کنید![]()
thx! اما من زیاد اهل بازیهای قدیمی نیستم..تازه کلی مکافات داره خیر سرش!!! <.<
اتفاقا اکثر مدل هاش کپی خور میشن.
iPod هم دردسر های خاص خودش رو داره.
اگه هدفت بازیه iPod توصیه نمیشه. اگه مولتی مدیا در درجه اول هست برات iPod بگیر.
کاملا بی دردرسر میشه هر بازی رو اجرا کرد رو psp فقط بدید براتون (یا خودتون) به آخرین فرمویر -- شده آپ کنن.
الان psp 3000 کپی خور موقت پیشنهاد میشه به شما اگه قصد خرید دارید.
كپي خور موقت يعني چي؟ من ميخوام به زودي 3000 بخرم كمكم كنيد
در مدل 3000 با خاموش کردن کامل دستگاه کپی از بین میره و باید دوباره کاستوم فریم ور را نصب کنید.
+
به جای خاموش کردن کامل دستگاه رو میتونید در حالت استندبای قرار بدید که تقریبا مصرف باطریش یکی هست.
در صورتی که کاملا خاموش شد برگردوندنش به حالت کپی خور کمتر از یه دقیقه طول میکشه.
گویا نرم افزاری عرضه شده برای اینکه حتی اگه کاملا خاموش شد فرمویرش نپره.
(شما که میخوای بخری توجه کنید سری های جدید کپی خور نمیشن حتما به فروشنده بگید بهتون دستگاه کپی خور بده)
این روش برای بازی های دیگه تست شده؟
یادم هست ffvii هم برای اجرا روی psp مشکل داشت. ولی ffviii راحت اجرا میشد.
این دیسک ها رو باید جدا تبدیل کرد؟ (برای بازیهایی که چند دیسک هستند.)
برای رزیدنت اویل ها بله باید جدا تبدیل کرد ولی برای بقیه مثل متال گیر نمیخواد .
هر بازی که اجرا نشد دستگاه رو خاموش میکنید و از نو روشن میکنید دکمه R رو نگه میدارید و بازی رو اجرا میکنید R رو نگه میدارید تا دوباره منوی ورژن ها بیاد و ورژن های دیگه رو امتحان کنید . حتما با یکی از اونها بازی اجرا میشه ، تقریبا تمام بازی ها بجز : SkullMonkeys
[QUOTE=dark_angel;4909876]1.قیمت در ایران بسیار متغیره,اختلاف قیمت تا 50-60 تومن برای هم میرسه.با هر فرم وییر و -- و... باز قیمتا جابجا میشه.
2.بازی های ارجینال به صورت دیسک های UMD هست . منتها کنسول های کپی خور شده فایل های iso بازی رو هم از روی مموری اجرا میکنند.معمولا تو بازار ایران روی DVD هستش. (در مورد اجرا هم شما اگه قصد باجرای بازی کپی دارید ابتدا باید psp رو کپی خور کنید)
3.اگه روی کنسول شما نصب هست کنسولتون کپی خور شده. این فرمویر -- شدست.
4.اخرین باری که من برای بازی کردن امتحان کردم سونی جلوی کنسول های -- شده رو میگرفت. ولی مشکلی فکر نکنم پیش بیاد
ضمن تشکر بابت پاسخگویی به سوالات چند سوال در مورد کنسول psp1000 داشتم که مطرح می کنم
1. الان با توجه به فریمور 5.50GEN-D3 که بر روی کنسول نصب است و به نوعی اخرین ورژن ارائه شده تا این تاریخ می باشد و کنسول کپی خور دایم می باشد قیمت ان حدودا تا چه سطحی است
2.من رمی را خریداری کردم که وقتی در کنسول وارد قسمت اینفورماشن میشی UNKNOWN زده است و به نوعی ساپورت نیست ایا این رم تقلبی است و برای دستگاه مشکل ایجاد می کند(رم 8 گیگ) قیمت 40 تومان ایا قیمت مناسب است یا خیر
3.فایلهای ایزو بازی را از کدام سایت می توانم دانلود بکنم ایا این بازیها اماده بر روی دی وی دی در بازار موجود می باشد و قیمت انها به چه صورت می باشد![]()
ایا برای PSP مرور گرهای جانبی به غیر از مرورگری که روی خود دستگاه وجود دارد مانندOPERA mini که برای موبایل طراحی شده است وجود دارد دوستانی که با این دستگاه به اینترنت وصل شده اند ایا خود مرورگر اصلی دستگاه جوابگو نیاز کاربران است یا اینکه نیاز به نصب نرم افزارهای جانبی دیگری مانند اپرا مینی است(اگر مرورگر جانبی برای این دستگاه طراحی شده است دوستان چه مرورگری را پیشنهاد میکنند)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)