اگر قصور و كوتاهي از من بوده شرمنده . رفيتيم فتوشاپ خودمون
اگر قصور و كوتاهي از من بوده شرمنده . رفيتيم فتوشاپ خودمون
يه چيز جالب، البته شايد هم كمي مسخره به نظر بياد و احتمالا خيليهاتون هم ميدونين. براي اونايي مينويسم كه نميدونن.
وقتي براي اولين بار، بازي رو تموم ميكنين، صفحهي منوي بازي تغيير شكل ميده. تو اين صفحه با فشردن دكمههاي چپ و راست (اونايي كه در محيط بازي زاويهي دوربين رو عوض ميكنن) ميتونين جهت حركت اين صفحه رو تغيير بدين. مسخره است نه؟!![]()
به نظر من تبليغه.چون شما لينك سايتت رو گذاشتي.اگه مي خواستي لينك دانلود مستقيم سيوت رو اينجا مي ذاشتي.اگه ناراحتت كردم معذرت مي خوام.![]()
فقط يه پيشنهاد بود.تو كه اونها رو مي ذاري من هم گفتم كه اونو هم بذار.اگه ناراحت شدي منو ببخش.امر دیگه.![]()
![]()
آخه چرا مسخره باشه.اينجا تاپيك مخصوص اين بازي هست و تمام نكات موجود در بازي بايد گفته بشه.يه چيز جالب، البته شايد هم كمي مسخره به نظر بياد و احتمالا خيليهاتون هم ميدونين. براي اونايي مينويسم كه نميدونن.
وقتي براي اولين بار، بازي رو تموم ميكنين، صفحهي منوي بازي تغيير شكل ميده. تو اين صفحه با فشردن دكمههاي چپ و راست (اونايي كه در محيط بازي زاويهي دوربين رو عوض ميكنن) ميتونين جهت حركت اين صفحه رو تغيير بدين. مسخره است نه؟!![]()
![]()
![]()
دوست عزيز خوب زحمتشو بكش و به ما هم بگو
در ضمن اون كرك 7 مگي را در سيستم خودم اجرا كردم ولي زياد رضايت بخش نبود و صحنه بازي تاريكتر و سياهتر شد .. نميدونم چرا . طوري كه پاكش كردم![]()
مي توني يه عكس از بازي بذاري؟؟
یه خبر خوب دیگه...
دوستان امروز که وارد gamespot شدم دیدم کاربران سایت به RE 4 نسخه ubisoft امتیاز دادن. تا الان امتیاز 7.8 رو بدست اورده. این نشون دهنده اینه که بازی 100 % انتشار داده شده.
حالا فقط باید منتظر نسخه ubi باشیم توی ایران. به نظرتون کدوم شرکت زودتر بازی رو انتشار میده.
شاید خودم زودتر از همه لینک دانلودی براش پیدا کردم![]()
اگه واقعا قصد دانلودش رو دارين، كافيه يه سرچ تو تورنتها بزنين. من همين الان اين كار رو كردم، تورنتها خيلي زياد بودن، اونايي كه تو چند روز پيش Up شدن، احتمالا نسخهي جديد هستن (يكي رو ديدم كه سه روز پيش Up شده، احتمالا نسخهي جديد باشه). اما بهتره بازم صبر كرد.
نه به این راحتی ها نیست. فعلا" لینکی دانلودی ازش نیستو حتی توی تورنت ها.
اگه یه جا پیدا بشه توی اسمش مشخصه که مال ubisoft هست یا نه
نه به این راحتی ها نیست. فعلا" لینکی دانلودی ازش نیست حتی توی تورنت ها.
اگه یه جا پیدا بشه توی اسمش مشخصه که مال ubisoft هست یا نه
موافقم.بهتره صبر كنيم.
من مي گم شركت مدرن.حالا فقط باید منتظر نسخه ubi باشیم توی ایران. به نظرتون کدوم شرکت زودتر بازی رو انتشار میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)