تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 305 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه reza khafang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Example: 350077-52-323751-3

Information on IMEI 356260010404788

Type Allocation Holder Nokia
    Mobile Equipment Type Nokia N73
    GSM Implementation Phase 2/2+
    IMEI Validity Assessment

>|<
    Very likely

Information on range assignment

Est. Date of Range Issuance Around Q2 2006
    Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
    Primary Market Europe
    Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive

Information on number format

Full IMEI Presentation 356260-01-040478-8
    Reporting Body Identifier 35
    Type Allocation Code 35626001
    Serial Number 040478
    Check Digitخوب من تو این سایته زدم اینو جواب داد حالا این یعنی ساخت اروپاست دیگه بعد اگه کشوری شبیه چین بتونه یه گوشی رو با این کیفیت عالی بزنه خوب عالیه دیگه من امروز با ان73 دوستم مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت ولی مطمعنم که گوشیم فنلاندیه

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در ضمن...زیاد به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید...الان اگه برید علاءالدین و در مورد P990 پرس و جو کنید ، همه میگن : تضمینی ، اصل فرانسه ! اون هم با 300 تومن
    در حالی که فرانسویاش که فقط و فقط با گارانتی می تونید بخرید ، الان 450-500 تومنه .
    تا حالا 2تا واسه رفیقام خریدیم ، جالب اینجاست که یکیشون 3تا لیبل پلمپ داشت ، دوتاشون 2تا !! لیبل ها سلیقه ای شده !!

بیخود نیست که میگن : هیچ ارزونی ، بی دلیل نیست !! اون هم تو کشور مقدس ایران

طبیعیه...بار اول نیست که وقتی خاطر خواه یه گوشی زیاد شده باشه ، فروشنده ها (مخصوصاً چینی ها) ازش سوء استفاده نکنن
    Last edited by !Bikhaneman!; 07-07-2007 at 17:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Example: 350077-52-323751-3

Information on IMEI 356260010404788

Type Allocation Holder Nokia
    Mobile Equipment Type Nokia N73
    GSM Implementation Phase 2/2+
    IMEI Validity .....
    ایشالا که همینطور باشه

اما IMEI یا همون Internatinal Mobile Equipment Identity ، یه شماره منحصر به فرده که تو دنیا برای هر گوشی یه دونه وجود داره . درست مثل IP Address شما . این شماره توسط شرکت معروف و بزرگ British Telecom انگلستان به گوشیها داده میشه . مثل یه ISP مرکزی تو دنیا . نه اینکه گوشیها توسط این کمپانی ساخته شده باشه

نوشته هایی که تو پستتون هست نشون دهنده اینه که گوشیه شما یه گوشیه کاملاً قانونی و ثبت شده تو دنیاست . اما متاسفانه این سایت کشور سازنده رو اعلام نمیکنه .
    قبلاً یه W800 داشتم که ساخت مالزی بود ، تمام نوشته های بالا به جزء نام برند و گوشی و سریال ، عین نوشتهایی بود که برای گوشیه شما اعلام کرده .

بازم دارم میگم ، همه اینا به این معنی نیست که خدای ناکرده گوشیهای شما تقلبی ، قاچاق و ... هست
    به نظر شخص خودم ، این گوشیها ( نه همشون) چینی هستن ، اون هم جنس درجه 1 چین ، اما چون می دونن مردم ما به اسم چین حساسن ، لیبل فنلاند زدن .
    یادتون باشه چین بزرگترین تولید کننده/مونتاژ کننده گوشی تو دنیاست ، پس دست کم نگیریدش

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

در ضمن...زیاد به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید...الان اگه برید علاءالدین و در مورد P990 پرس و جو کنید ، همه میگن : تضمینی ، اصل فرانسه ! اون هم با 300 تومن
    در حالی که فرانسویاش که فقط و فقط با گارانتی می تونید بخرید ، الان 450-500 تومنه .
    تا حالا 2تا واسه رفیقام خریدیم ، جالب اینجاست که یکیشون 3تا لیبل پلمپ داشت ، دوتاشون 2تا !! لیبل ها سلیقه ای شده !!

بیخود نیست که میگن : هیچ ارزونی ، بی دلیل نیست !! اون هم تو کشور مقدس ایران

طبیعیه...بار اول نیست که وقتی خاطر خواه یه گوشی زیاد شده باشه ، فروشنده ها (مخصوصاً چینی ها) ازش سوء استفاده نکنن
    100%
    تایید میشه
    هیچ ارزونی بی دلیل نیست!!

داره خودمونی میشه reza khafang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ok پس واقعا چه بازار گندی داریم از راهنماییات ممنونم البته دیگه زیاد برامفرقی نمی کنه کجایی باشه چون کیفیتش عالیه ازش راضیم حالا چیجوری باید اپدیتش کنم پس یه نکته مشخصه که حداقل قطعات اصلی فنلاندیه ولی یه چیزی واقها عجیبه چون ارم پشت گوشی که دیگه لیبل نیست که زده فنلاند

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میتونن یه لطفی بکنن به من بگن این گوشی با این سریال کجاییه؟؟؟اطلاعی میشه یا این شماره سریال بدست آورد؟؟؟
    356260010368082
    خیلی خیلی ممنون میشم زود جواب بدید...

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود فکر کنم کاره چینه

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

عزیزان می دونم قبلا اینا رو جواب دادید ولی وقت اینکه دوباره دنبال جوابش بگردم ندارم.یکی از دوستام دیروز یه n73 music edition خریده با قیمت 425 تومن.(قیمتشو همچین مطمئن نیستم ولی همین حدودا بود)
    حالا مشکلش اینه که می گه توی قوطیش یه handsfree عادی هست نه از اونایی که مخصوص موزیک ادیشینشه.(دارای کنترلر)
    می شه یکی کامل بگه که توی بسته n73music edition چه چیزایی هست.
    راستی می گفت که شارژرشم خروجی استاندارد ایران رو نداره و دوشاخش از این دو سر مستطیلی هاست.
    خیلی واجبه.لطفا هر چی اطلاعات مورد نیاز برای n73 music ediotion هست بگید.
    در ضمن آخرین فریم ور این گوشی چنده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ok پس واقعا چه بازار گندی داریم از راهنماییات ممنونم البته دیگه زیاد برامفرقی نمی کنه کجایی باشه چون کیفیتش عالیه ازش راضیم حالا چیجوری باید اپدیتش کنم پس یه نکته مشخصه که حداقل قطعات اصلی فنلاندیه ولی یه چیزی واقها عجیبه چون ارم پشت گوشی که دیگه لیبل نیست که زده فنلاند
    خواهش میکنم دوست عزیز...من سعی میکنم بفهمم جریان اینا چیه چون خوب بلدم از زیر زبون فروشنده ها حرف بکشم بیرون
    فقط همینقدر بدونید تو ایران خودمون ، پک انواع گوشی ساخته میشه !!
    کاملاً حق با شماست ، مهم کیفیته که شما به عنوان یه کاربر باید ازش راضی باشید و بس . حالا اینکه ساخت کجاست زیاد اهمیتی نباید داشته باشه

دوستان میتونن یه لطفی بکنن به من بگن این گوشی با این سریال کجاییه؟؟؟اطلاعی میشه یا این شماره سریال بدست آورد؟؟؟
    356260010368082
    خیلی خیلی ممنون میشم زود جواب بدید...
    والا هنوز هیچکسی از دوستان نتونسته نظری بده ، اما چیزی که مشهوده اینه که رقم 14 ام سریال اکثر گوشیهای ارزون بازار ، 8 یا 7 بوده !!! این نشون میده این گوشیها به تازگی وارد بازار شده و جزء گوشیهایی که تو انبار موندن نیست . اما اکثرشون بر این عقیده هستن که این گوشی ها از یه کشور آسیایی ، به غیر از ژاپن و کره ، ریلیز شده

آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود فکر کنم کاره چینه
    تایید میشه...امروز یکی از دوستام که فروشندست بازار بود ، میگفت تو 4 رنگ ارائه شده ، بادمجونی ، شکلاتی ، صورتی ، قرمز ...رنگای دیگشم ظاهراً هست !! این جنگولک بازیا معمولاً کار چینه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزان می دونم قبلا اینا رو جواب دادید ولی وقت اینکه دوباره دنبال جوابش بگردم ندارم.یکی از دوستام دیروز یه n73 music edition خریده با قیمت 425 تومن.(قیمتشو همچین مطمئن نیستم ولی همین حدودا بود)
    حالا مشکلش اینه که می گه توی قوطیش یه handsfree عادی هست نه از اونایی که مخصوص موزیک ادیشینشه.(دارای کنترلر)
    می شه یکی کامل بگه که توی بسته n73music edition چه چیزایی هست.
    راستی می گفت که شارژرشم خروجی استاندارد ایران رو نداره و دوشاخش از این دو سر مستطیلی هاست.
    خیلی واجبه.لطفا هر چی اطلاعات مورد نیاز برای n73 music ediotion هست بگید.
    در ضمن آخرین فریم ور این گوشی چنده؟
    خوب...
    دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه شارژرش استاندارد چینه)
    اگه شبیه عکس زیر باشه ، گوشیتون استاندارده (ساخت چین - بازار جهانی):

اگه شبیه به عکس زیر باشه ، چینه (ساخت چین - بازار چین ## معمولاً این گوشیها ، نسبت به سری های مشابه ، از کیفیت کمتری برخوردارن)

چیزایی که باید تو پک باشه :

1- هندزفری 2تیکه مدل AD-41 (کنترلی)
    2- مموری 2گیگ ساخت ژاپن مارک نوکیا
    3-شارژر
    4-دفترچه راهنمای عربی-انگلیسی
    5- CD
    6- تبدیل شارژر
    7- USB Cable

اگه چیزی رو از قلم انداختم ، دوستان بگن .
    تقریباً دارم مطمئن میشم بقیه گوشیها هم کار همین چین باشه . 5شنبه گذشته 470 هم فروخته میشد اما اونا شارژر استاندارد داشتن (اگه اشتباه نکنم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •