شماره 101 برای پست صوتی هست و تماس با هاش رایگانه !
چک کردن اینترنتی رایگان هست ، یعنی ریز حساب رو از اینترنت بگیری ، این رو امتحان کردم ! ولی برای اینکه بصورت پستی بفرستن 1000 تومن میگیرن
کی گفته هزینه آبونمان مجانی هست ؟ ایرانسل یا فروشنده سیم کارت ؟
150 برای جستجو در فهرست شماره تماس هاست، یکی از دوستان من در مشهد هست و میگفت که همه چی درسته ولی در مورد 130 چیزی نگفت
شما تو مشهد هستین یا غرب تهران چون شنیدم که واقعا توی غرب تهران افتضاح هست ولی تاحالا مزه نکردم
صفحه اول یاهو برای موبایل اینه : wap.yahoo.com فکر نکنم خیلی زیاد بشه
این قضیه 3 تا 5 تا sms میشه اندازه یه mms رو از کجا در آوردین ؟
*130# پول نمی اندازه
با این کد هم میتونی بدهیت رو ببینی : #1*130*
همه این حرف ها به نظر من الکی بود ، خب شما که اینهمه اطلاعات درست در مورد ایرانسل داشتی چرا نرفتی دولتی بگیری ؟
[FONT='Arial','sans-serif']اولاً اینکه مگه پست صوتی 100 نیست؟ واسه من برای شماره 100، 500[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] تومن پولش شده اما 101 رو که نمی دونم چی هست، 3500 تومن پولش شده.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']دوم اینکه من درخواست ریز مکالمه نکردم و تو قبضام ریز مکالمات نیومده اما پولش رو حساب کرده. واسه دوستام هم که ایرانسل دارن تو قبض اسفند این کارو کرده.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سوم[/FONT] :[FONT='Arial','sans-serif'] هزینه آبونمان رو اوایل آبان تو تلویزیون اعلام کرد که رایگانه و اون موقع تو سایتشم نوشته بود.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چهارم[/FONT] :[FONT='Arial','sans-serif'] 130 قبل از عید در اواخر اسفند در مشهد خراب بود و این قبض من هم مال اسفند هست و تازه چیزی به اسم جستجو در فهرست شماره تماس وجود نداره و دقیقاً همون 130 هست با همون اپراتورها باور نداری زنگ بزن بپرس و حداقل 500 تومن واست آب می خوره.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']پنجم: من الان تهرانم اما بعضی وقتا مشهد هم می رم یعنی هر دو جا زندگی می کنم. آنتن دهی تو غرب یعنی طرفای کارگر، آذربایجان و نواب که من هستم افتضاحه.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']ششم: قضیه [/FONT]mms[FONT='Arial','sans-serif'] رو تو سایت ایرانسل قبل از عید نوشته بود و الان صفحشو [/FONT]update[FONT='Arial','sans-serif'] کرده اگه نه لینکشو بهت می دادم.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']هفتم: *130*1# رو هر وقت می گیرم تاریخش درسته اما مبلغش مال 10 روز قبل هست و [/FONT]update[FONT='Arial','sans-serif'] نیست.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']هشتم: همه حرفام کاملاً صحت داره اگه باور نداری اسکن قبضو واست [/FONT]send[FONT='Arial','sans-serif'] کنم. علاوه بر این حرفایی که زدم مربوط به اسفند بود و قبل از اون ماهی حدود 1000 تا 2000 بجز مساله دقیقه و ثانیه تو پاچم می کرد که تو ایران یه چیز طبیعی هست. اما واسه یک ساعت 13000 بدی خیلی زور داره.[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']امیدوارم *130 این جور که می گی پولی نباشه. و یه کلابرداری جدید اینکه امروز من هر بار 130 رو گرفتم بعد از توضیحات ضبط شده می گه سیستم آماده پاسخ گویی نمی باشد و هر دفه 50 تومن تو پاچت می کنه. باز بگو دزد نیست!!! [/FONT]