تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 942 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

.ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره
    من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
    اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
    من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
    اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
    از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
    خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
    یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
    واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
    راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
    ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
    ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
    ددددددددددددددزدددددددددد دددد.
    شماره 101 برای پست صوتی هست و تماس با هاش رایگانه !
    چک کردن اینترنتی رایگان هست ، یعنی ریز حساب رو از اینترنت بگیری ، این رو امتحان کردم ! ولی برای اینکه بصورت پستی بفرستن 1000 تومن میگیرن
    کی گفته هزینه آبونمان مجانی هست ؟ ایرانسل یا فروشنده سیم کارت ؟
    150 برای جستجو در فهرست شماره تماس هاست، یکی از دوستان من در مشهد هست و میگفت که همه چی درسته ولی در مورد 130 چیزی نگفت
    شما تو مشهد هستین یا غرب تهران چون شنیدم که واقعا توی غرب تهران افتضاح هست ولی تاحالا مزه نکردم
    صفحه اول یاهو برای موبایل اینه : wap.yahoo.com فکر نکنم خیلی زیاد بشه
    این قضیه 3 تا 5 تا sms میشه اندازه یه mms رو از کجا در آوردین ؟
    *130# پول نمی اندازه
    با این کد هم میتونی بدهیت رو ببینی : #1*130*

همه این حرف ها به نظر من الکی بود ، خب شما که اینهمه اطلاعات درست در مورد ایرانسل داشتی چرا نرفتی دولتی بگیری ؟

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

13 روح ایرانسل

من ظهر 2 ساعت لالا کردم وجدان تعرفه ایرانسل اومد به خوابم... میخواست بکشم... از ترس میخواستم بمیرم... آقا اینقدر از بدی ایرانسل نگین.. شما میگین توی خواب سراغ ما میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

10

من ظهر 2 ساعت لالا کردم وجدان تعرفه ایرانسل اومد به خوابم... میخواست بکشم... از ترس میخواستم بمیرم... آقا اینقدر از بدی ایرانسل نگین.. شما میگین توی خواب سراغ ما میاد
    باز خوبه این ایرانسل وجدان داره.اون تعرفه هاش هم یه توهمی بود که توسط بعضی ها ایجاد شد.بی خیال از این به بعد راحت لالا کن.
    Last edited by javad33; 11-04-2007 at 17:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 Who Called به زودي مي آيد

ذخيره شماره تماس گيرنده
    اين سرويس از تاريخ يكم ارديبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.

سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
    اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.

اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.

درحال حاضر سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بر روي سيم كارتهاي موجود فعال مي باشد.

چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را مجدداً فعال نماييد؟
    اگر شما سرويس پيام گير صوتي را فعال كرده و اكنون مايليد آنرا به سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده تغيير دهيد مي توانيد با شماره گيري *SEND #3*1*3*130 اين سرويس را غيرفعال نماييد.

نكته: لطفاً توجه داشته باشيد درصورتيكه تماسها را به "پيام گير صوتي" و يا " ذخيره تماس شماره گيرنده" منتقل نماييد، ديگر امكان انتقال تماس به يك شماره ديگر را نداريد.

چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را غيرفعال نماييد؟
    شما مي توانيد اين سرويس را هر زمان با شماره گيري *SEND #4*1*3*130 غيرفعال نماييد.

هزينه ها:
    اين سرويس براي مشتركان ام تي ان ايرانسل رايگان است ولي تماس گيرندگان بابت استفاده از اين سرويس هزينه پرداخت مي نمايند.

تماسها را مي توان تنها به يك شماره ديگر و يا به "ذخيره شماره تماس گيرنده/ پيام گير صوتي" منتقل نمود. به عبارت ديگر تنها مي توانيد يكي از اين دو حالت را انتخاب كنيد و امكان فعالسازي هردو به صورت همزمان وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 Vioce Mail به زودي مي آيد

پيام گير صوتي
    اين سرويس از تاريخ يكم ارديبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.

بجاي استفاده از سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده كه تنها ليستي از شماره هاي تماس گيرندگان را در اختيار شما قرار مي دهد، مي توانيد با فعال نمودن سرويس پيام گير صوتي اختصاصي خود در مواقعي كه در دسترس نيستند، پيام هاي گفتاري تماس گيرندگان را دريافت كنيد.
    نكته: سرويس قابليت ذخيره 30 پيغام 120 ثانيه اي را دارد. پيغامهايي كه شنيده نشده باشند تا دو روز و پيغامهاي شنيده شده يا ذخيره شده تا 7 روز در پيام گير باقي مي مانند.

چگونه سرويس پيام گير صوتي خود را فعال كنيد؟
    *send #1*1*3*130 را شماره گيري نموده و گزينه پيام گير صوتي را انتخاب كنيد. از آن به بعد هر زمان كه خارج از محدوده پوشش شبكه ام تي ان ايرانسل بوده و يا تلفن همراهتان را خاموش كرده باشيد، سيستم پيام هاي گفتاري تماس گيرندگان را ضبط خواهد كرد.

چگونه سرويس پيام گير صوتي خود راغير فعال كنيد؟
    شما مي توانيد در هر زمان *send #4*1*3*130 را شماره گيري نموده و اين سرويس را غيرفعال نماييد.

چگونه به پيامهاي خود گوش دهيد؟
    شما مي توانيد با شماره 100 يا 105 تماس بگيريد تا از طريق تلفن همراهتان به پيامهاي گفتاري ضبط شده گوش دهيد.
    نكته: درصورت انتقال تماسهايتان به پيام گير صوتي و يا سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده، ديگر نمي توانيد آنها را به يك شماره ديگر منتقل نماييد.

چگونه از خطوط تلفن ديگري غير از تلفن همراه خودتان براي گوش دادن به پيام هاي صوتي استفاده كنيد؟
    بايد با شماره 09351000000 تماس بگيريد و هنگامي كه از شما خواسته شد، شماره كامل تلفن همراهتان را وارد كنيد. به دلايل امنيتي براي آنكه بتوانيد از طريق تلفن ديگري پيام هاي صوتي ضبط شده در تلفن همراه خود را گوش دهيد، احتياج به يك كلمه رمز داريد. شما مي توانيد نخستين بار كه شماره 100 (با استفاده از شماره تلفن ام تي ان ايرانسل خود)را مي گيريد و يا با گرفتن شماره 104 مبادرت به تعيين كلمه رمز نماييد.

براي آنكه پيام خوشامدگويي شخصي خود را ضبط نماييد، بايد با شماره 103 تماس بگيريد.
    نكته: "پيام خوشامدگويي" مي تواند 240 ثانيه باشد.

هزينه تماسها:
    تماس گيرندگان براي استفاده از سرويس پيام گير صوتي شما هزينه پرداخت مي كنند. شما براي دريافت پيامهاي صوتي تان از خط ام تي ان ايرانسل خود هزينه اي نمي پردازيد.

براي انتقال تماس تنها مي توان يك شماره ديگر و يا سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را انتخاب نمود. به عبارت ديگر انتقال به هر دو گزينه به صورت همزمان امكانپذير نمي باشد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 شرح كامل تنظيمات *130#

شما با وارد كردن *130# وارد تنظيمات سيم كارت خود ميشويد.
    در اين صفحه تنظيماتي وجود دارد كه به شرح آنها مي پردازم:

1)ديدن ليست صورت حساب و بدهكاري براي دارندگان سيم كارتهاي پرداخت ماهيانه(*130*1#)

2)عوض كردن زبان سيم كارت به دو زبان فارسي و انگليسي
    فارسي(*130*2*1#)
    انگليسي(*130*2*2#)
    اين تنظيم طبق گفته هاي ايرانسل فقط يك بار در هر ماه قابل انجام است.

3)خدمات ارزش افزوده(*130*3#)
    كه خود شامل:

1-3)سرويس پست صوتي و سرويس چه كسي تماس گرفته(*130*3*1#)
    كه خود شامل:
    1-1-3)فعال كردن پست صوتي(*130*3*1*1#)
    2-1-3)فعال كردن پست صوتي و در يافت فكس(*130*3*1*2#)
    3-1-3)فعال كردن سرويس چه كسي با من تماس گرفته(*130*3*1*3#)
    4-1-3)لغو كردن همه سرويسها(*130*3*1*4#)
    5-1-3)لغو كردن سرويس فكس(*130*3*1*5#)
    كليه سرويسهاي بالا فعلا قابل انجام نيستند.

2-3)سرويس پيام كوتاه(*130*3*2#)
    به شما توضيحاتي در مورد اين سرويس و شماره مركز پيام كوتاه به شماره 989350001+ ميدهد.

3-3)سرويس خانواده و دوستان(*130*3*4#)
    كه خود شامل تنظيمات زير است:
    1-4-3)ثبت كردت اين سرويس(*130*3*4*1#)
    2-4-3)لغو كردن اين سرويس(*130*3*4*2#)
    3-4-3)ديدن ليست شماره هاي اين سرويس(*130*3*4*3#)
    اين سرويس فعلا قابل انجام نيست.

4-3)پيام تصويري(*130*3*5#)
    در مورد سرويس Mms است ولي فعلا كار خاصي انجام نميدهد.

5-3)اينترنت(*130*3*6#)
    در مورد سرويس Gprs است ولي فعلا كار خاصي انجام نميدهد

4)ثبت مشتري(*130*5#)
    به شما نحوه ثبت كردن سيم كارت را ميدهد كه ميتواند از طريق دفاتر خدماتي يا سايت ايرانسل باشد.

5)تعيين كردن نوع پرداخت عوارض(*130*7#)
    براي اين قسمت توضيحاتي بلد نيستم.

نكته 1:جهت تماس با *130# از شما پولي گرفته نميشود.
    نكته 2:به جاي وارد كردن كدها ميتوانيد كد *130# را بزنيد و با وارد كردن شماره هر منو وارد تنظيمات آن قسمت شويد
    ولي بايد اين كار را سريع و زير 10 ثانيه انجام دهيد چون اپراتور زياد منتظر شما نمي ماند و پيغام خطا ميدهد.

اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

عزیز من آخه این پستا چیه شما میدی!؟ از اون اولین پستت تا این اخریش همش با عرض معذرت چرت و پرتن ! اخه اینجا همه دارن جدی بحث می کنن شما هی میای پستا مسخره و بچه بازی می دی؟ خواهشن رعایت کن!
    Last edited by vahooli; 11-04-2007 at 19:24.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

.ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره
    من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
    اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
    من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
    اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
    از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
    خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
    یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
    واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
    راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
    ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
    ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
    ددددددددددددددزدددددددددد دددد.
    فقط میتونم بگم درووووووغه

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر کی نمیخواد نخره مگه مجبورین ؟ برین با 912 خودتون صفا کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

7

شماره 101 برای پست صوتی هست و تماس با هاش رایگانه !
    چک کردن اینترنتی رایگان هست ، یعنی ریز حساب رو از اینترنت بگیری ، این رو امتحان کردم ! ولی برای اینکه بصورت پستی بفرستن 1000 تومن میگیرن
    کی گفته هزینه آبونمان مجانی هست ؟ ایرانسل یا فروشنده سیم کارت ؟
    150 برای جستجو در فهرست شماره تماس هاست، یکی از دوستان من در مشهد هست و میگفت که همه چی درسته ولی در مورد 130 چیزی نگفت
    شما تو مشهد هستین یا غرب تهران چون شنیدم که واقعا توی غرب تهران افتضاح هست ولی تاحالا مزه نکردم
    صفحه اول یاهو برای موبایل اینه : wap.yahoo.com فکر نکنم خیلی زیاد بشه
    این قضیه 3 تا 5 تا sms میشه اندازه یه mms رو از کجا در آوردین ؟
    *130# پول نمی اندازه
    با این کد هم میتونی بدهیت رو ببینی : #1*130*

همه این حرف ها به نظر من الکی بود ، خب شما که اینهمه اطلاعات درست در مورد ایرانسل داشتی چرا نرفتی دولتی بگیری ؟
    [FONT='Arial','sans-serif']اولاً اینکه مگه پست صوتی 100 نیست؟ واسه من برای شماره 100، 500[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] تومن پولش شده اما 101 رو که نمی دونم چی هست، 3500 تومن پولش شده.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']دوم اینکه من درخواست ریز مکالمه نکردم و تو قبضام ریز مکالمات نیومده اما پولش رو حساب کرده. واسه دوستام هم که ایرانسل دارن تو قبض اسفند این کارو کرده.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']سوم[/FONT] :[FONT='Arial','sans-serif'] هزینه آبونمان رو اوایل آبان تو تلویزیون اعلام کرد که رایگانه و اون موقع تو سایتشم نوشته بود.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']چهارم[/FONT] :[FONT='Arial','sans-serif'] 130 قبل از عید در اواخر اسفند در مشهد خراب بود و این قبض من هم مال اسفند هست و تازه چیزی به اسم جستجو در فهرست شماره تماس وجود نداره و دقیقاً همون 130 هست با همون اپراتورها باور نداری زنگ بزن بپرس و حداقل 500 تومن واست آب می خوره.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']پنجم: من الان تهرانم اما بعضی وقتا مشهد هم می رم یعنی هر دو جا زندگی می کنم. آنتن دهی تو غرب یعنی طرفای کارگر، آذربایجان و نواب که من هستم افتضاحه.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']ششم: قضیه [/FONT]mms[FONT='Arial','sans-serif'] رو تو سایت ایرانسل قبل از عید نوشته بود و الان صفحشو [/FONT]update[FONT='Arial','sans-serif'] کرده اگه نه لینکشو بهت می دادم.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']هفتم: *130*1# رو هر وقت می گیرم تاریخش درسته اما مبلغش مال 10 روز قبل هست و [/FONT]update[FONT='Arial','sans-serif'] نیست.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']هشتم: همه حرفام کاملاً صحت داره اگه باور نداری اسکن قبضو واست [/FONT]send[FONT='Arial','sans-serif'] کنم. علاوه بر این حرفایی که زدم مربوط به اسفند بود و قبل از اون ماهی حدود 1000 تا 2000 بجز مساله دقیقه و ثانیه تو پاچم می کرد که تو ایران یه چیز طبیعی هست. اما واسه یک ساعت 13000 بدی خیلی زور داره.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']امیدوارم *130 این جور که می گی پولی نباشه. و یه کلابرداری جدید اینکه امروز من هر بار 130 رو گرفتم بعد از توضیحات ضبط شده می گه سیستم آماده پاسخ گویی نمی باشد و هر دفه 50 تومن تو پاچت می کنه. باز بگو دزد نیست!!! [/FONT]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •