نوشته شده توسط simsevil
chera? mage chi goftam ?![]()
نوشته شده توسط simsevil
chera? mage chi goftam ?![]()
ديگو جان ردش كردمنوشته شده توسط Diego
اولين مرحله از شهر دوم من شهر اول رو به طور كامل تموم كردم (اون شهريه كه كشاورزي ميكنند)
نوشته شده توسط Carl Johnson
آقا ممنون
khahesh mikonamنوشته شده توسط Ship Storm
age baz ham soal dashtin dar khedmat hastim
![]()
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط Carl Johnson
تمامي پستهاي شما تو انجمن فينگليسي هستش
اگه مشكلي با زبان فارسي داريد ميتونيد تو قسمت مشكلات كامپيوتري مطرح كنيد تا مشكلتون حل بشه
اگه با تايپ فارسي مشكل داريد ميتونيد از برنامه هاي EN2Fa استفاده كنيد
در هر صورت اين انجمن تمامي امكانات لازم براي فارسي نوشتن رو داره و طبق قوانين اگه پستهاي شما به زبان انگليسي نوشته شده باشه پاك ميشه
پيشاپيش ممنون از توجهتون
chashmنوشته شده توسط Amin
saey mikonam dorostesh konam![]()
سلام من امروز بازی grand theft auto 5 که 6 سیدی گرفتم بازی رو میزارم نصب کنه اول تا سیدی 3 رفت ارور داد سری بعد تو سیدی دو pat 21 جلو میره ارور میده میخوام ببینم مشکل از directx ویندوزه ..یا مشکل ازسیدی هاست که فردا ببرم پس بدم .
سلامنوشته شده توسط mehdiney navaz
اگه لنز سي دي رامت مشكل نداره پس مشكل ازسي دي هاست.
سلام دوستان
من چندين مرحله را پشت سر گذاشتم و به يك سري از جاهايي رسيدم كه دوباره نياز به راهنمايي شما دوستان دارم
عكس هايش را ميگزارم اگر كسي بلده راهنمايي كنه ممنون ميشم .
دوعكس پايين مربوط هستش به يك جايي كه انگار براي آموزش يا مسابقه اتومبيل هستش نميدونم چه كار بايد بكنم
![]()
![]()
عكس پايين يك جايي هستش كه بالاي يك خونه يك زنه ايستاده داره به سيبل شليك ميكنه اينجا بايد چه كار كنم
![]()
همچنين يك مرحله اي هستش كه يكسري هواپيماي ريز ميآيند ما بايد با رگبار اون هارو بزنيم چه كار بايد بكنم تا
مرحله را رد كنم .
همچنين يك جايي هست كه ميري روي پشت بام بايد عكس بگيري ازچند نفر نميدونم چه كار بايد بكنم
هواپیماها رو باید سریع بزنی نباید رفیقت توسط هواپیماها کشته بشه
از اون چند نفر باید از صورتشون تمام کمال عکس بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)