به وسیله ی برنامه seus اپدیت کنم میشه؟
یعنی این اخرین ورزن هست؟
به وسیله ی برنامه seus اپدیت کنم میشه؟
یعنی این اخرین ورزن هست؟
لطفا يكي اموزش و برنامه SEus كه ميگرو بذاره
ممنون ميشم
من امشب تا اخر شب اموزش کار با سئوس رو میگذارم..کمی صبر سحر نزدیک است![]()
ممنون قربان مرامت![]()
یه تاپیک در این باره بود که اموزش seus توش هست.
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=71313&highlight=%D8%A7%D9%BE%D8%A F%DB%8C%D8%AA
سلام دوستان من و مخصوصا جناب اقا يا خانوم tatu_mailنوشته شده توسط tatu_mail
من خودم قبلا يك تاپيك جدا در بخش سوني اريكسون در مورد آپديت گوشي هاي سوني اريكسون زده بود كه بهترين روش اون بود و اين روش مورد تاييد خود سوني اريكسون بود و بوسيله خود نرم افزار ارائه شده توسط سوني اريكسون بود من هيچ مشكلي ندارم و به دوستاني كه آپديت كردن و الان مشكل دارند به احتمال زياد به وسيله نرم افزارهاي متفرقه اين كار را انجام دادند و اگر شما از همون روشي كه من گفتم استفاده كنيد هيچ مشكلي نخواهيد داشته هنگامي كه شما گوشي رو آپديت مي كنيد بيشتر امكانالت گوشي معمولا جديد مي شه و در مورد صدا هم همينطور ولي بيشتر مشكلات نرم افزاري و باگها مثل سرعت و امنيت و .... تغيير مي كنه .راستي دوستان من نمي دونم كه SEUS همون آپديت سرويس سوني اريكسون است يا نه ولي اينجور كه من جندتا عكس از اين نرم افزار رو ديدم شباهت داشت ولي خود اين نرم افزار آپديت سرويس نبود من اين نرم افزار آپپديت سرويس رو مستقيما از سايت سونهي اريكسون دانلود كردم شما هم ريسك نكنيد مطمئن بشيد چون من خودم يك ميل به سوني اريكسون زدم و اونا گفتن كه ما هيچ نرم افزار متفرقه اي رو اصلا اصلا پيشنهاد نمي كنيم . دوستان تا چند لحظه ديگه اموزش كار با نرم افراره UPdate service سوني رو مي نويسم و باتون مي گذارم دارم مي گم Updete Service نه SEUS حالا من نمي دونم اينا يكي هستند يا فرق دارند ولي من توشون فرق ديدم
Sony Ericsson Update Service = SEUS![]()
اینو منم میدونم..اما الان هم اینکه تاپیکش رفته پایین و هم اینکه مطالبش تو بعضی قسمت ها ناقصه...واسه همین قرار دادن اموزشش به نظر لازم میرسه
فعلا در حال اپلود عکس هاش هستم...امشب حتما حاظر میشه![]()
سلام اول شما نرم افزار Updete Sevice رو مستقيما از سايت سوني اريكسون (sony ericsson.com ) دانلود مي كنيد در بخش Support من الان لينكشو ندارم چون چند وقت پيش دانلود كردم البته بگم حدود 24 مگابايت است . بعد از دانلود و نصب نرم افزار به اينترنت كانكت شده و نرم افزار كه در دكستاپ است و نام اون Update Service است رو اجرا كنيد البته نا چند لحظه اي روي دكستاپ چيزي نمي ياد صبر كنيد و بعد از مدت كوتاهي نواري شروع به پر شدن مي كنه( تذكر مهم اگر از اينترنت دايلاپ استفاده مي كنيد سعي كنيد در موقعي گوشي خودتونو آپديت كنيد كه با اشغالي تلفن ثابت مشكلي نداشته باشه ) (هنوز در اينجا لازم نيست گوشي خودتون رو به كامپيوتر وصل كنيد هنگامي گوشيتونو وصل كنيد كه خود نرم افزار پيغام و طريقه وصل كردن گوشي رو بگه كه در مراحل آخر كار است)(كل زمان آپديت از اول كار يعني شما برنامه رو اجرا مي كنيد تا پايان كار با دايلاپ و سرعت 50Kb دقيقا براي k800 سه ساعت و نيم طول مي كشه ) حالا به آموزش بر مي گرديم بعد از پر شدن اين نوار كه بيشترين زمان رو مي گيره يك صفحه اي ديگه باز مي شه ونقاطي خا موش روشن مي شه و باز بعد از چند دقيه صفحه اي ديگه باز مي شه و نوع زبان رو انگليسي آمريكا انتخاب كنيد و شما اين صفحات بعدي رو به راحتي مي تونيد پر كنيد مثلا نوع گوشي و مدل گوشي و ... خيلي خيلي راحته زياد انگليسي هم نمي خواد ياد داشته باشيد و در اخر هم در يگ صفحه مي گويد كه حال گوشي خود را نصب كنيد و براي نصب گوشي به كامپيوتر ابتدا اونو خاموش باطري رو در بياريد و باز سر جاش بذاريد و حال كابل رو ابتدا به كامپيوتر وصل كنيد يا اگر قبلا وصل كرديد هيچ و در آخر اول دستتونو روي دكمه C صفحه كليد گوشي بذاريد و بعد همان طور كه نگه داشتيد كابل رو به گوشي وصل كنيد و دستتونو هنوز بر نداريد بعد از چند لحظه يك پيغام New hardware مياد كه شما فقط Next ها كليك كنيد و خود برنامه هاردوارو از اينترنت نصب مي كنه در حالي كه شما هنوز دست خودتونو روي C گداشتيد بعد از مدت كوتاهي پيغام برداشتن دست خود از روي C مي ياد حالا دستتونو برداريد خوب حالا يك صفحه ديگه باز مي شه وبر روي دكمه استارت بزنيد يك نكته خيلي خيلي مهم كه براي دوستان امكان دارد ترسدار باشه اينه كه اگر در حين آپديت اينترنت قطع بشه گوشيشون چي كار مي شه خوب اين واضحه هيچكار درسته كه گوشيتون به كامپيتر وصله ولي اين وصل اوليه براي شناسي قطعات گوشي شما يعني هنوز هيچ چيزي روي گوشي شما ريخته نمي شه اگر شما دقت كنيد اين موضوع رو هم توي عكس صفحه مي بينيد يعني از اينترنت بر روي كامپيوتر شما نرم افزارها ريخته مي شه و در اخر بعد از پر شدن اين صفحه كه گفتم يك صفحه ديگه باز مي شه كه در اون هم توي عكس ميببينيد كه حالا از روي كامپيوتر برنامه ها روي گوشي شما منتقل مي شه يعني ديگه از اينترنت استفاده نمي شه بلكه از روي هارد كامپيوتر ريخته مي شه و بعد از پر شدن آخرين صفحه پيغام جدا كردن گوشي مي ياد قربان همه شما راستي مطمئن مطمين باشد نظر يادتون نره MARN راستي واقعا آپديت مي ارزه حتما اين كارو بكنيد
اموزش تصویری و مفصل اپدیت گوشی های سونی اریکسون با نرم افزار seus:با حداقل 15 تصویر
صفحه ی 45 تاپیک مرجع نکته ها و اموزشها.....
اینم لینک صفحه. پست:
خیلی زمان برد...دیدین نظر حتما بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)