کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه EROM: R3A005 باشه شما با FAR نمیتونی فلش کنی که گوشیت restore بشه اگه گوشیت رجیستر شده هست MAIN با XS بریز رو گوشیت روشن میشه کسی این جا نمیدونسته که FAR با EROM: R3A005 کار نمیکنه واقعا برای مدیر این جا متاسفم
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت .![]()
صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
Last edited by nakhordemast; 15-06-2007 at 13:19.
حتما گوشيت سريالش دستي بوده كه اينطوري شده.
اين برنامه با گوشيهاي چينج مشكل داره و داراي باگ هست.
بده با باكس برات فلش كنن درست ميشه.
خوب ما چنجی باید دور فریم ور جدید و آکوستیک رو خیط قرمز بکشیم؟ هیچ راهی نداره؟
پیش خودم گفتم آپدیت میکنم و منو فلش میریزم و آکوستیک و ... بعد هم میدم بیرون بچنجنش .اما انگار نمیشه . شما راه دیگه ای بلد نیستید؟ ای تف به گور پدرت محمود مقدم...( تذکر: محمود مقدم یک شخص خیالی میباشد)
من هم گوشيم پرزنت شده يعني OFF شده و براي دومين بار بايد ببرم flash
دوستان اگه k750 cid49 red EROM: R3A005 با FAR فلش کنیم ایا رجیستر پاک میشه؟؟در ضمن کدوم firmware با FAR هیچ مشکلی نداره و خوب هم restore میشه؟؟و بعد از فلشینگ برای ریختن فایل custom باز باید k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو گوشی ریخت؟؟؟اگه یه موقع restore نشه چی؟؟؟
منم تازه فهمیدم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!1
ولی مدیران و دوستان راهنمایی کنن ماهایی که الان گوشیمون روشن نمیشه فقط باید رجیستر بشه
آیا بعدا کاری میشه کرد
من با FAR فلش کردم ولی گوشی وقتی میاد بالا روی please wait میمونه مشکل چیه؟؟اگه GDFS که قبلا ازش backup گرفتم روش بریزم درست میشه؟؟راه درست شدنش چییه؟؟؟
اگه گوشي شما چينج هستش ميتوني همه تغييرات رو انجام بدي بعد ببري بيرون با باكس سريال بدن . اون مشكل plase waite هم براي اينكه شما درست فلش نكردي و بعضي وقتها هم به قفل شدن شبكه مربوط ميشه
شما سريال گوشيت رو تو اين سايت بده بهت ميگه اصل هستش يا نه يعني بايد مدل و بقيه چيزهاش براي گوشي شما باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)