تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 168 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

از دوستان بسيار خوبم الاودين و ميل كوچولو جان تقاضا دارم به اين بحث هاي بيهوده دامن نزنند گرچه من هم خودم حق رو به ميل كوچولو ميدم اما به اين بحث ادامه ندين خيلي ممنون از توجهتون
    --------------------------
    در مورد دوستمون كه پرسيدن ريل تايم كاسپر غير فعال شده بايد بگم كه به خاطر ليسنسش هست كه رفته تو ليست سياه .بايد منتظر يه ليسنس كي براش بمونيم
    --------------------------------------
    يه توجه كوچولو هم به دوست خوبم الاودين جان بدم كه ميتونن از يه پست به جاي دو پست پشت سر هم استفاده كنن
    در ضمن تا اونجايي كه يادم هست اين باگ امنيتي كاسپر در آپديت جديدش برطرف شده
    و در عين حال پيدا شدن يه باگ هر از چند گاهي امري طبيعي در زمينه نرم افزار هست و نمي تونه يه شركت و نرم افزارشو زير سوال ببره .تازه اونم كاسپر اسكي كه يكي از قدرتمندترين ضد ويروسهاست
    تا بعد

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

سلام دوستان
    کرک تست شده نود رو میخوام نمیدونم چرا قبلی که دارم کار نمیکنه؟
    مرسییییییی

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

2

نقل قول نوشته شده توسط alaodin1
    ميل كوچولو جان
    البته من مثل شما ادعاي هكر بودن ندارم ولي ديگه هر چي باشه از nc , nmap ,nmapwin يه چيزايي بلدم
    در مورد فرمان netstat -n شما ابتدا بايد تمامي برنامه هايي كه به حالت خودكار آپلود مي شوند وياهو مسنجر ومثل اينها را ببنديد واز اين فرمان استفاده كنيد وشماره پورتهاي باز شده روي سيستم خود رابا ليست شماره پورتهاي متناظر با تروجانها چك كنيد وديگه بقيه قضايا
    درضمن آقايوني كه به اين تاپيك مي آيند دنبال يك آنتي ويروس مطمئن هستند نه كل كل من و شما
    سلام
    اول اینکه 126صفحه بحث شده و تعداد زیادی از دوستان به یک نتیجه رسیدند انوقت شما می یای می گی مک افی،بهتره صفحات قبل رو یک مروری بکنید دوست من.اگرم ادعا می کنید چیزی بهترینه با دلیل و مدرک ثابت کنید نه صرفا حرف.دوستان اینجا انواع و اقسام انتی ویروس ها رو امتحان کردند و به نتایجی رسیدند.اصلا این نتایج به کنار،نتایج سازمانی جهانی را هم یک نگاه بکنید ببینید که مک افی در اکثر تست ها رد شده،ما با مدرک حرف می زنیم و شما....
    ثانیا من کل کلی با شما ندارم یک سوال کردم شما گفتید که اطلاعاتی در مورد هک دارید منم گفتم ncیا nixرو تو لینوکس چطور کامپایل می کنند؟
    همه اینجا با مدرک صحبت می کنند و با دلیل،خواهشن برای حرف های خود دلیل بیاورید،حرف من اشتباه،حر ف حسین جان اشتباه حرف گیلو پا جان اشتباه،شما درست می فرمایید!!!!؟
    من تا در مورد چیزی اطلاعات نداشته باشم اظهار نظر نمی کنم دوست من.
    ادعای هیچ چیز رو هم ندارم ،اصلا نفوذ گری در شبکه را کار نادرستی می دانم گفتم تخصصم شبکه است.
    در ضمن در همه نرم افزار ها ممکنه باگ پیدا بشه،مک افی هم کم باگ نداده.به دوخبر زیر که یکی مال 5 ماه پیش و یکی مال 4 ماه پیش به نقل از وب سکیوریتی است دقت کن:
    آسيب پذيري خطرناك در آنتي ويروس Mcafee
    طبق گزارش سايت تحقيقاتي-امنيتي k-otik آسيب پذيري خطرناكي در برنامه هاي مختلف آنتي ويروس Mcafee گزارش شده است.

اين آسيب پذيري بحراني كه براي محصولات آنتي ويروس Mcafee گزارش شده است به مهاجمان و كرم ها اجازه مي دهد تا دستورات غيرمتعارفي را در سيستم آسيب پذير اجرا كنند.

اين آسيب پذيري سرريزي بافر در بخش مترجم فرمت فايل هاي آرشيو شده توسط LHA وجود دارد و مهاجمين مي توانند توسط ارسال ايميلي محتوي فايل LHA ساخته شده از روي عمد، سيستم آسيب پذير را آلوده كرده و برنامه مكافي را سرريزي بافر كنند و سپس كدهاي دلخواه خود را روي سيستم اجرا كنند.

سيستم هاي آسيب پذير به صورت زير مي باشند :

McAfee AntiVirus Library prior to version 4400

McAfee InternetSecurity Suite
    McAfee VirusScan (all versions)
    McAfee VirusScan Professional
    McAfee Active Mail Protection
    McAfee Active Threat Protection
    McAfee Active Virus Defense SMB Edition
    McAfee Active VirusScan SMB Edition
    McAfee GroupShield for Exchange
    McAfee GroupShield for Exchange 5.5
    McAfee GroupShield for Lotus Domino
    McAfee GroupShield for Mail Servers with ePO
    McAfee LinuxShield
    McAfee Managed VirusScan
    McAfee NetShield for Netware
    McAfee PortalShield for Microsoft SharePoint
    McAfee SecurityShield for Microsoft ISA Server
    McAfee Virex
    McAfee VirusScan ASaP
    McAfee VirusScan Command Line
    McAfee VirusScan Enterprise 8.0i
    McAfee VirusScan for NetApp
    McAfee WebShield Appliances
    McAfee WebShield SMTP
    منابع زير نيز اين آسيب پذيري را مورد تاييد قرار داده اند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم به ذكر است كه اين آسيب پذيري توسط ISS گزارش شده است.

.................................................. ..............................................
    نقص امنيتي جديدي در نرم افزار McAfee Suite كشف شد
    برطبق گفته شركت امنيتي iDefence آسيب پذيري جديدي در نرم افزار McAffe Suite كشف شده كه سبب مي شود سيستم هايي كه با همديگر منابع را به اشتراك گذاشته اند در معرض خطر قرار گيرند، به اين صورت كه هر كاربري مي تواند به عنوان IT Administrator سيستم خود را معرفي كند و تنظيماتي را كه فقط در انحصار مدير شبكه مي باشد تغيير دهد.

اين آسيب پذيري مربوط به زمان نصب برنامه مي باشد، اگر مدير شبكه تنظيمات نصب را به صورت Default انجام دهد به تمامي كاربران اجازه مي دهد كه دسترسي يكساني را مانند IT Administrator داشته باشند.

براي مثال: كارمند عادي يك شركت كه منابع سيستم خود را با يكي از مديران شركت به اشتراك گذاشته است مي تواند خود را به جاي IT Administrator معرفي كند و تنظيمات سيستم مدير شركت را تغيير دهد.

كاربران خانگي بعيد به نظر مي رسد كه در معرض خطر اين آسيب پذيري قرار بگيرند، زيرا اين كاربران معمولا تمامي دسترسي ها را به سيستمشان محدود مي كنند.

هدف از نقل این مطالب اینه که در همه نرم افزار ها باگ پیدا میشه مگه میشه تو نرم افزار تحت ویندوز باگ پیدا نشه؟
    .........................................
    از نظر من این بحث تمام شده است
    Last edited by میل کوچولو; 08-10-2005 at 04:47.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    در مورد كرك آنتي ويروس antiviruskit به يك مشكل برخورم و اون اينكه پس از patch كردن اين آنتي ويروس سيستمم خاموش ميشد.بچه ها يه سريال براي اين آنتي ويروس دست و پا كرديم يه تست كنيد ببينيد جواب ميده؟راستش يه جورايي پس از كرك اين برنامه سيستمم به اين آنتي ويروس حساسيت پيدا كرده و نميتونم نصبش كنم.مهدي عزيز يا ساير دوستان اين سريال را چك كنند ونتيجه را برفرمايند:
    S/N: W7600568R9000M0906-BVNUK15AW1176454R9000M0906-RWV7FVX9W9447313R9000M0906-8B80KYWH
    منتظر جواب هستم.
    Last edited by hamilton; 08-10-2005 at 06:04.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد اين بحث كه دوستمون در مورد نصب كاسپر و هك شدن كردند، اگه چيزي نگفتم به خاطر اين بود كه اينقدر اين حرف بي منطق و - با عرض پوزش از دوستمون - بامزه بود!!! كه بهتر ديدم حرفي نزنم!!!!

---------------------------------------------------

هميلتون جان سلام
    من آنتي ويروس كيت رو آنيستال كردم و الان نصب نيست كه امتحان كنم. اما تا اونجايي كه يادمه جايي براي وارد كردن چنين سريالي نداشت.

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

اقا مهدي سلام سوال ما چي شد؟
    در مورد کرک نود.............
    Last edited by ebilove; 08-10-2005 at 22:37.

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi-sh
    BitDefender 9 Professional Plus

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام
    با تشکر فراوان از دوستان گرامی

ببخشید این لینک کرک کار نمی کنه .اگه امکان داشته باشه دوستان لطف کنند یه لینک دیگه ای رو معرفی کنند.

با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamidch
    با سلام
    با تشکر فراوان از دوستان گرامی

ببخشید این لینک کرک کار نمی کنه .اگه امکان داشته باشه دوستان لطف کنند یه لینک دیگه ای رو معرفی کنند.

با تشکر
    سلام دوست عزیز
    این سریال ها رو یک تستی بزن:
    243C4-A1BAB-F9EF6-08D29
    F4A01-2D990-4B72D-4F5C9
    یا کرک رو از لینک زیر بگیر:

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

باتشکر فراوان .

نگران بودم که چقدر طول می کشه که کسی جواب بده .خوب شما کفم رو بریدید با این سرعت جواب.ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamidch
    باتشکر فراوان .

نگران بودم که چقدر طول می کشه که کسی جواب بده .خوب شما کفم رو بریدید با این سرعت جواب.ممنونم
    خواهش می کنم دوست من
    ............................................
    اینم یک removerکه ویروس ها و یا ورم های خانواده Mytob, Mydoom, Beagle, Netsky, Sasser, Blaster Zafi, Mabutu, Startpage رو میشناسه و پاک می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •