تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
اگه میشه یه عکس از سرعت دانلودت با idmبزار و چطوری این سرعت رو گرفتی تو سایت مخابرات تا 50 مگ تانوما زده.ممنون
سرعت آپلود رو چرا اینجوری کردن؟ من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. سرعت آپلود که اگه این بود همون 4G ایرانسل که بهتر بود.
مبارک باشه دوست گرامی
لطفا یه توضیح بدین در مورد مراحل گرفتن سرویس و هزینه اولیه راه اندازی
ممنون
سرعت down up خوبه حتما یک نقصی در جوش فیبر در نواحی شما وجود داره
تا اینجا که فقط اعصابم رو خورد کرده چون انتظار سرعت آپلود برابر با دانلود رو داشتم (طبق تبلیغات تانوما).
ثبت نامش هم چیز خاصی نیست اگه خونه فیبر نوری داشته باشه میری مخابرات فرم پر میکنی میان نصب میکنن.
اگه همچین مشکلی داشت پس سرعت دانلود هم باید دارای مشکل میشد نه فقط سرعت آپلود. مشخصه که خودشون که سرعت رو 16 قفل کردن.
راهی هست بشه شکایت کرد؟ به 2020 زنگ میزنم پاسکاری میکنن و جواب درست نمیدن.
Last edited by ژیان; 01-09-2018 at 23:58.
کدام طرح تانوما را گرفتید؟
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
الماس 1 ! تو تبلیغاتش ره به ره میگن سرعت برابر دانلود و آپلود الان زنگ میزنم میگن نه سرعت آپلود 1/8 سرعت دانلوده!
کجا میتونم شکایت کنم که رسیدگی کنن؟
سايتش اينه ولي الان انگار مشكل داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد رفت تو قسمت اينترنت كه ظاهرا ايراد فني داره.
شما از طريق شماره تلفن 195 هم ميتوني شكايت كني
Last edited by mostafadc; 02-09-2018 at 12:05.
هزینه های فیبر کشی داخل ساختمون و مودم و ... کلا چقدر شد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)