دوستان بعد از اینکه P990 خودم رو به داداشم دادم,رفتم تو نخ یه Pocket Pc.تا 550 میتونم مایه بذارم بهترین پاکت رو توی این قیمت بهم معرفی کنید.
ممنون
دوستان بعد از اینکه P990 خودم رو به داداشم دادم,رفتم تو نخ یه Pocket Pc.تا 550 میتونم مایه بذارم بهترین پاکت رو توی این قیمت بهم معرفی کنید.
ممنون
اگه از لحاظ صدا بخواي w800 خيلي بهتره ولي دوربين نوكيا ولي اگه اهل گوشي بازي هستي نوكيا رو بگبر چون سيستم عامل داره كه سوني اريكسون نداره ولي اگه ميخوا يه يه گوسي بگيري كه فقط موزيك بتركونيw800گزينه مناسبي است
با اجازه![]()
به نظر من پاكت پي سي نگير چون صاحب اول تا آخرش خودتي اگه هم مي خواي بگيري كمي صبر كن تا پاكت پي سي آيغون شركت اپل وارد بازار شه![]()
فقط صدا داره مگر نه چيزخواصي نداره تازه حواست باشه كه 6630 سيستم عامل داره
اگه رسيد به دستت ما رو از احوال گوشي بي نصيب نذاري
مباركت باشه![]()
![]()
ممکنه اما بعضی از P990 ها.
در واقع مشکل P990 نیست، تمام گوشیهایی که سیستم عاملشون سیمبینه ممکنه دیر Load بشه و گاهی اوقات هم هنگ کنه.
البته مشکل بزرگ و مهمی نیست،فقط کمی باید حوصله داشته باشی.![]()
البته P990 مثه سیمبین های سری 60 هنگ نمیکنه که نیاز باشه باطریشو دربیاری و... ! اگه رمش پر شه خور به خود به خود ریست میشه ! که این مشکل کم بودن رم رو سونی تو P1 حلش کرد !در واقع مشکل P990 نیست، تمام گوشیهایی که سیستم عاملشون سیمبینه ممکنه دیر Load بشه و گاهی اوقات هم هنگ کنه.
البته مشکل بزرگ و مهمی نیست،فقط کمی باید حوصله داشته باشی.
من چند تا معرفی میکنم که تعریف هاشو شنیدم قیمتهاشم تو همین مایه ها باید باشه.
imatK-jam
imate jamin
qtek s200
gigabyte i300
تو مایه های 700 تومان باید باشه.
البته w800 یکی از بهترین دوربینهای 2 مگا رو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)