تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 213 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

شما اگه یه نگاهی بندازی یبینی که دانلود عکس جزو گزینه هاش نیست
    با برنامه بلد نیست کار کنید گرامی ! تا جایی که میشد کامل و واضح راهنمایی کردم ، مثل اینکه یکم...

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

سلام
    یک سری استیکر " پ و ر ن " روی گوشی همکارم نصب شده که پکش تو تنظیمات قسمت استیکر نیست و نمیشه حذفش کرد ... حتی پک جداگانه هم نداره و در قسمتی که استیکرهایی که بیشترین استفاده رو داره نمایش داده میشه ....
    نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه بیشتر شبیه ویروس میمونه ...
    کسی میدونه چطوری میشه اینها رو از قسمت استیکرها حذف کرد

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    یک سری استیکر " پ و ر ن " روی گوشی همکارم نصب شده که پکش تو تنظیمات قسمت استیکر نیست و نمیشه حذفش کرد ... حتی پک جداگانه هم نداره و در قسمتی که استیکرهایی که بیشترین استفاده رو داره نمایش داده میشه ....
    ویروس ربطی به استیکرنداره ....
    اون دوستت باید دو سه سری استیکر جداگانه و مجازز!!! به یه نفر تند تند استیکر بفرسته تا جایگزین این استیکرهای غیررمجاز در قسمت بیشترین اسیتکرهای استفاده شده بشه ..

راه حل دوم : دیلیت اکانت و بعدش ساخت مجدد اکانت در تلگرام .
    Last edited by fandak; 26-09-2016 at 05:59.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    سلام چند راه دیگه رو هم تست کنید

1-کش رو کلا پاک کنید از طریق خود تلگرام

2-یه بار log out کنید ببینید پاک نمیشه چون من چندبار با نسخه pc که log out کردم دیدم تمام کش ها و عکس هایی که ذخیره شده بود تو کش و هم چنین استیکر هایی که بیشترین استفاده رو داشتن هم از صفحه اول پاک شدن

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

ویروس ربطی به استیکرنداره ....
    اون دوستت باید دو سه سری استیکر جداگانه و مجازز!!! به یه نفر تند تند استیکر بفرسته تا جایگزین این استیکرهای غیررمجاز در قسمت بیشترین اسیتکرهای استفاده شده بشه ..

راه حل دوم : دیلیت اکانت و بعدش ساخت مجدد اکانت در تلگرام .
    اصلا همچین اتفاقی نمیافته ... اونها فقط تو لیست بیشترین استیکرهای استفاده شده هستند ... و اصلا چیزی جایگزین شون نمیشه
    و ... دیلیت که دیگه آخرین گزینه هست

سلام چند راه دیگه رو هم تست کنید

1-کش رو کلا پاک کنید از طریق خود تلگرام

2-یه بار log out کنید ببینید پاک نمیشه چون من چندبار با نسخه pc که log out کردم دیدم تمام کش ها و عکس هایی که ذخیره شده بود تو کش و هم چنین استیکر هایی که بیشترین استفاده رو داشتن هم از صفحه اول پاک شدن
    کش رو هم با برنامه و هم با تنظیمات و همه جوره پاک کردیم ... تمام استیکرها میره ... اما اون دوباره میاد
    log out رو امتحان نکردم .... تست میکنم خبرش رو میدم

ممنون

6. این کاربر از mahan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلا همچین اتفاقی نمیافته ... اونها فقط تو لیست بیشترین استیکرهای استفاده شده هستند ... و اصلا چیزی جایگزین شون نمیشه
    و ... دیلیت که دیگه آخرین گزینه هست

کش رو هم با برنامه و هم با تنظیمات و همه جوره پاک کردیم ... تمام استیکرها میره ... اما اون دوباره میاد
    log out رو امتحان نکردم .... تست میکنم خبرش رو میدم

ممنون
    . نخیر . اتفاقا ، اتفاق می افته . بیشتر استیکر استفادده شده می ره همونجا.

این برای خودم اتفاق افتادمه که اومدم اینجا کفتم . ازز روی حدس و گمان و روی هوا و دیمی که نگفتم . من هم یه سرری استیکر مستهجن اومده بود رو بیشترین استفاده شده ها . به همین خاطر چند تا اسیتکر از چند گروه استیکر تند تند برای یکی فرستادم تا جایگزین قبلی ها بشه . ..

چیزی که اتفاق افتاده واسه خودم و تجربه رو کردم رو اینجا می نویسم .و مطمئن هستم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آپدیت جدید تلگرام (۳.۱۲)، ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۶ منتشر شد و تغییرات مهمی را در این نسخه شاهد هستیم

ماسک‌ها

سال گذشته، تلگرام پیشرفته‌ترین ابزار ویرایش تصویر در بین پیام‌رسان‌ها را ارائه داد. این قابلیت اجازه‌ی بهبود تصاویر قبل از ارسال را به کاربران می‌داد.حال تلگرام این ویرایشگر تصویر را به مرحله‌ی بعدی رسانده است؛ شما از این پس می‌توانید نقاشی، استیکر و متن به تصویر خود اضافه کنید.
    بسیار ساده است؛ فقط کافی است تا یک ماسک را انتخاب کنید، این ماسک به صورت اتوماتیک در مکان صحیح خود قرار می‌گیرد. تلگرام چهره‌های درون تصاویر را شناسایی کرده و از فراداده‌های ماسک‌ها جهت یافتن بهترین مکان استفاده می‌کند.گرافیست‌های تلگرام صدها ماسک جالب را طراحی کرده‌اند، اما هر چیزی در تلگرام پلت‌فرم آزاد دارد. پس، از امروز هر فردی می‌تواند با ارسال دستور /newmasks به ربات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماسک‌های خود را بارگذاری کند.

هنگام باز کردن یک تصویر، لیستی از ماسک‌ها را جهت استفاده خواهید دید. با این کار پک‌های غیررسمی نیز به سرعت محبوب می‌شوند.

- - - Updated - - -

ساخت آسان گیف

چیز دیگری که قرار است به زودی بین کاربران تلگرام تکثیر شود، انیمیشن‌های گیف است. ساخت گیف بسیار آسان شده است؛ ویدیوی خود را ضبط کرده و از دکمه‌ی جدید «mute» جهت ساخت گیف با پخش اتوماتیک و حلقه‌ای استفاده کنید.
    انیمیشن ساخته شده در بخش گیف‌های شما ذخیره می‌شود. در نتیجه شما می‌توانید با استفاده از یک پک دست‌ساز گیف تمامی حالات احساسی خود را بیان کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ادامه تغییرات نسخه جدید

در نسخه‌ی جدید تلگرام، شما می‌توانید از طریق پنل استیکر در هر گفت‌وگویی به استیکرهای محبوب جهت اضافه کردن به پک‌های خود دسترسی پیدا کنید.در نسخه‌ی جدید تلگرام، ظاهر و اندازه‌ی Emoji ها تغییر کرده است.
    در نسخه‌ی اندرویدی، تلگرام آخرین چیزی که استفاده کردید را به خاطر می‌سپارد (استیکر، Emoji و یا گیف).همچنین در نوتیفیکیشن‌های نسخه‌ی اندرویدی دکمه‌ی Reply اضافه شده است.
    در بخش مخاطبین، گزینه‌ی افزودن مخاطب جدید اضافه شده است.
    مکان قسمت افزودن زیرنویس به رسانه نیز تغییر کرده است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان. یک مشکل عجیبی پیش اومده. پیام ها در تلگرام از سوی دیگران برام میاد ولی وقتی روش میزنم و میرم داخل مسیج اون شخص دیگه نشونش نمیده! یعنی حالت پیش نمایش (preview) پیام رو میتونم ببینم تو صفحه عمومی تلگرام، ولی وقتی داخل طرف میشم هیچی نیست. از امروز صبح اینطوری شده. آیا ممکن بلاک شده باشه؟ البته امتحان کردم پیامم برای بقیه میره، فقط من نمیتونم پیام بقیه رو بخونم. لطفا کمک کنید. متشکرم.

از طریق Settings رفتم Log Out کردم و درست شد.
    Last edited by AqAqzZA; 30-09-2016 at 12:29.

11. این کاربر از AqAqzZA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آپدیت جدید تلگرام (۳.۱۳)، ۳ اکتبر ۲۰۱۶ منتشر شد و انقلابی بزرگ را در این نسخه شاهد هستیم. جهت اطلاع از این تغییرات، این مطلب را مطالعه کنید.سال گذشته، تلگرام پلتفرم ربات‌ها را رونمایی کرد. رایگان، قدرتمند و متن‌باز. این مورد مهمی برای کاربران و توسعه‌دهنگان بود. امروز تیم تلگرام پلتفمر بازی تحت ربات را اضافه کرده است. شما می‌توانید از طریق ربات‌ها به انجام بازی در تمامی گفت‌وگوهای خود بپردازید؛ کامل، همراه با صدا و گرافیک.آماده برای بازی

هم‌اکنون صدها بازی آماده‌ی انجام هستند، اما در حال حاضر حدود ۳۰ بازی قابل انجام در تلگرام هستند. بیش‌تر آن‌ها توسط ربات @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه داده شده‌اند. شما می‌توانید بازی‌ها را توسط ورود به صفحه‌ی گفت‌وگو با ربات و یا فراخوانی آن به صورت درون‌برنامه‌ای انجام دهید. برای انجام این کار، عبارت @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در یک گروه تایپ کنید و سپس یکی از بازی‌های موجود در لیست را جهت بازی با دوستانتان انتخاب کنید.
    اگر شما بازی خوبی را در تلگرام پیدا کردید، می‌توانید جهت رقابت آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
    بهتر با دوستان

بهترین بخش پلتفرم بازی تلگرام، انجام مسابقه در تمامی گفت‌وگوهایتان است. تلگرام امتیازات برتر را برای هر بازی و در هر گفت‌وگو ذخیره می‌کند. شما هر لحظه می‌توانید گزارش بازی‌های خود و دوستانتان را مشاهده کنید. هر بار که فردی امتیاز بالایی را از آن خود می‌کند، افراد دیگر جهت رقابت با او مطلع می‌شوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •