.....................
.....................
Last edited by hes25; 21-09-2014 at 23:00.
برنامه بازیهای اسیایی معلوم نشده؟ هنوز قرعه کشی نشده؟
سوم مهر شروع میشه، با هنگ کنک، مالدیو و هند همگروهیم.
من نمیدونم این کاویانی چی از جون این والیبال میخواد !!
آخه تا کی چرت و رت ؟؟
ست اول رو باختیم میگه هیچی نیست و میشه جبران کرد
ست دوم رو باختیم میگه ایران توان جبران بازی 2-0 باخته رو داره
ست سوم رو باختیم میگه آلمان اصلا توان شکست دادن مارو نداشت !!(( خب آخه بی پدر چطور باختیم پس ؟؟ ))
آخه من نمیدونم چرا اینقدر دری وری میگه این بشر
یه مدت نبود راحت بودیم !
برگشت اعصاب واسمون نذاشت !!!
.....................
دقیقا..
به نظرم حالا که داره والیبال ورزش اولمون میشه باید دنبال چنتا گزارشگر خوب هم باشیم برای والیبال . الان فقط کیومرث کرده کارش خوبه. محتشمیان هم یه جورایی تنه ش به تنه خیابانی خورده : دی
آقا جون من يه تايپيك فحش آزاد براي كاوياني بزاريدميخوام دست بزارم دهن منو جر بدم وقتي اين حرف ميزنه
كرده رو بزارن باز بهتره...محتشميان هم كه ديشب تو كف دور بازوي سرويس زن آلمان ها بود ! هي ميگفت اين بايد بره وزنه برداري...خو آخه عزيز من همين دور بازوي كلفتش كه همش عضله خالص بود كمكش ميكرد همچين سرويس هايي بزنه ديگه! حجم عضله رابطه مستقيمي با قدرت عضله داره.حتما ايده آل از نظر ايشون دور بازوي فرهاد قائميه![]()
دیشب بازی رو خیلی بد باختیم ، ولی خداییش عجب سرویسی میزد اون شماره 9 آلمان ، لعنتی خیلی قدرت داشت
حالا یه سوال برام پیش اومده ؟
اگه ایران بتونه امشب فرانسه رو 3 بر 0 ببره ، چی میشه ؟؟؟
ما چی میشیم ؟؟؟
امتیاز شماری میشه ؟؟؟
چون در این صورت فرانسه 3 بر 0 آلمان رو برده - آلمان 3 بر 0 مارو برده - ایرانم 3 بر 0 فرانسه رو برده![]()
این بازی ها می تونه بهترین کلاس درس برای بازیکنان ما باشه.ببینن تیمهای دیگه که آلمان رو بردن چطور تونستن گروزر رو کنترل کنن
و اینکه به نظر من از نظر عضلات پیچیده تیم ما یکی از ضعیف ترین تیمها بود که البته بچه ها با غیرت مثال زدنی این ضعف را جبران می کردن اما خوب جایی که بدن تحلیل بره دیگه نمیشه غیرتی بازی کرد،باید فکری به حال این مورد هم کرد
.....................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)