تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 168 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی رکورد بیشترین حضور تماشاگر در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را به نام پرسپولیس ثبت کرد.

سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) گزارش داد در پیروزی یک بر صفر چهارشنبه شب گذشته پرسپولیس مقابل النصر عربستان در هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا رکورد حضور تماشاگر در این مسابقات شکسته شد.

در این بازی که در ورزشگاه آزادی برگزار شد 100 هزار هوادار از نزدیک شاهد دیدار تیم‌شان مقابل نماینده عربستان در گروه A لیگ قهرمانان آسیا بودند و رکورد پرتماشاگرین تاریخ بازی این رقابت‌ها را به نام خود ثبت کردند.

سرخپوشان پایتخت موفق شدند رکورد خود را بهبود ببخشند. پیش از این در سال 2012 در تقابل با الغرافه قطر در ورزشگاه آزادی رکورد 96 هزار و 200 نفر را به نام خود ثبت کرده بودند.

پرتماشاگرترین بازی‌های تاریخ مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:

1- پرسپولیس ایران- النصر عربستان (8 آوریل 2015) ورزشگاه آزادی/ 100 هزار نفر

2- پرسپولیس ایران- الغرافه قطر (17 آوریل 2012) ورزشگاه آزادی/ 96 هزار و 200 نفر

3- استقلال ایران- بوریرام یونایتد تایلند (21 آگوست 2013) ورزشگاه آزادی/ 95 هزار و 300 نفر

4- پرسپولیس ایران- بنیادکار ازبکستان (27 می 2009) ورزشگاه آزادی/ 95 هزار و 225 نفر

5- استقلال ایران- اف‌سی سئول کره‌جنوبی (دوم اکتبر 2013) ورزشگاه آزادی/ 88 هزار و 330 نفر

------------------
    یعنی اون آمار دقیق نفرات تو حلقم آخه نه بلیط فروشی درست حسابی داریم و نه شماره گذاری صندلی
    Last edited by mohammad_87; 13-04-2015 at 17:08.

2. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ویدئو// تقدیر اعضای تیم پرسپولیس از هواداران برای حضور در بازی مقابل النصر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 1 
    محسن بنگر بازی سپاهان را از دست داد و مجبور است از خانه این مسابقه حساس را تماشا کند.

مدافع با تعصب پرسپولیس که در با وجود درد برای تیمش بازی می کرد، عکسی از پای آسیب دیده اش منتشر کرد و نوضت: «چقدر بدشانسی.بازی ای که یکسال منتظرشی قبلش پات اینجوری بشه. ولی باز هم هر چی خدا بخواد.راضی ام به رضای خدای بزرگ.»

اردوی انتخابی تیم ملی والیبال و فوتبال دانشجویان ایران به منظور تشکیل تیم ملی برای شرکت در مسابقات بیست‌وهشتمین یونیورسیاد دانشجویان جهان برگزار می‌شود.

به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، اولین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان به منظور شرکت در بیست و هشتمین یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۵ فروردین به مدت ۴ روز با حضور کلیه دانشجویان منتخب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و با همکاری فدراسیون والیبال برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش بر اساس شرایط اعلام شده تنها دانشجویان متولدین 11 دی 1365 به بعد حق شرکت در مسابقات را دارند و دانشجویان شرکت کننده می‌بایست دارای کارت دانشجویی معتبر و معرفی نامه معتبر از دانشگاه مربوطه باشند.

این اردو از روز سه شنبه ۲۵ لغایت ۲۸ فروردین ماه در سالن شماره یک دانشگاه تهران واقع در میدان انقلاب جنب سینما بهمن برگزار می‌شود.

همچنین از سوی کمیته فنی تیم ملی فوتبال دانشجویان اسامی ۳۹ بازیکن دعوت شده به دومین مرحله اردوی تدارکاتی و انتخابی اعلام شد.

نفرات دعوت شده به اردو به ترتیب زیر هستند:

سامان آقازمانی- مونته آبرامیان- هادی رمضانیان- میلاد عطارد- هادی احمدی- وحید نصرتی- محمدکرمی- صادق صالحی- علیرضا عسگری- علی احمدی- محمد زارعی قبادی- محمد مرادی- حسن حکمتی- امین محمدی- جعفر اسحاقی- خلیل هلالی- میلاد شاهبوداغیان- عباس سبحانی- علی ظهیری- امیر محمدنوروزپور- امیدعالیشاه- سجادشهباززاده- محسن کریمی- فرزین گروسیان- وحید امیری- مهرداد بایرامی- محمد فرشاد رسولی- وحید اشراقی- محمد زارعی خورمیزی- میلاد خزایی- حامد حیدری- اشکان حیاتی- امیر حسین دادگر- حمید نوجوان- حسین داوودی- امیر ابراهیم بیگی- سعید ابراهیم پور- مصطفی نوربخش و فرزین فرجی.

بیست و هشتمین یونیورسیاد دانشجویان جهان ۱۲ تا ۲۳ تیر در کره‌جنوبی برگزار خواهد شد.

محتوای مخفی: مصاحبه با صادقیان 
    پيام، با خودت چه كردي؟ آن پيام صادقيان فصل قبل كجا و اين پيام كجا؟
    نمي‌دانم چه بگويم؟ همه چيز از يك محروميت شروع شد و به امروز كشيد. اصلاً ‌فكرش را نمي‌كردم فصلي به اين بدي را تجربه كنم. نقشه‌هاي زيادي براي ليگ چهاردهم داشتم ولي...

قبول داري كه بيشتر از كادرفني قبلي خودت مقصر بودي؟
    بله، كاملاً خودم را مقصر مي‌دانم. شايد بايد حواسم را جمع‌تر مي‌كردم تا كار به اينجا نكشد اما مطمئن باشيد برمي‌گردم و جبران مي‌كنم.
    مهدي طارمي بي‌حاشيه و موفق را كه مي‌بيني، حسرت نمي‌خوري؟
    شرايط مهدي طارمي مثل سال اول حضورم در پرسپوليس است. احمد نوراللهي هم همين وضعيت را دارد. من به شخصه خيلي مهدي طارمي را دوست دارم و شب بعد از بازي وقتي به تهران رسيديم، بلافاصله با طارمي تماس گرفتم و جوياي احوالش شدم. با او رفت و آمد دارم و هميشه درباره خيلي مسائل با هم صحبت مي‌كنيم.
    مثلاً چه مسائلي؟
    به مهدي طارمي مي‌‌گويم كه هميشه بايد خوب باشي. اينكه امروز گل زدي و ديروز گل زدي، كافي نيست. حواست جمع باشد و نبايد گول تعريف و تمجيدها را بخوري. به من هم همين حرف‌ها را پارسال مي‌زدند.
    و جواب تو چي بود؟
    مي‌گفتم برو بابا! فكر مي‌كردم هميشه خوب هستم. من مهدي را دوست دارم و افسوس شرايط امروز او را نمي‌خورم و همان‌طور كه گفتم به او بارها و بارها گفتم بچسب به تمرين و اجازه نده اين وضعيت خوب خراب شود.
    چه جالب! پيام صادقيان مي‌آيد و مهدي طارمي را نصيحت مي‌كند. حالا چه كسي بايد خود صادقيان را نصيحت كند؟
    (مي‌خندد) خيلي‌ها با من صحبت كردند. چندي پيش علي‌آقا كريمي كه الگوي فوتبالي‌ام است، به اردوي پرسپوليس آمد و كلي مرا نصيحت كرد.
    چي گفت؟
    اينكه مواظب خودم باشم. استعداد و توانايي‌اش را دارم و كلي به من روحيه داد. علي‌آقا حرف ندارد. هرچه او بگويد بي‌چون و چرا مي‌پذيرم. همين‌طور پاناديچ مربي جديد پرسپوليس هم خيلي با من حرف زد.
    شنيديم همان روز اول تمرين تو را كنار كشيده و به صورت خصوصي حرف زده است. مي‌تواني درباره گفت‌وگوي خودت با پاناديچ به ما بگويي؟
    مثل اينكه فيلم بازي‌هاي فصل قبل مرا ديده بود. به من گفت تو به راحتي مي‌تواني در تيم‌هاي اروپايي بازي كني... خيلي تعجب كردم. وقتي اين حرف‌ها را مي‌زد آن هم در حالي كه اولين بار بود دستيار برانكو را مي‌ديدم. از حرف‌هايش خيلي روحيه گرفتم.
    ولي به نظر مي‌رسد از لحاظ بدني هنوز مشكل داري.
    اصلاً! از همه نظر اوكي هستم و در همين چند بازي باقي‌مانده نشان مي‌دهم در چه سطحي از آمادگي قرار دارم. مي‌دانم خيلي اشتباه داشتم و البته خيلي هم اذيت شدم اما برمي‌گردم و جبران مي‌كنم.
    ولي چند بار اين حرف را در فصل جاري زدي و اتفاقي هم نيفتاد؟
    كادرفني جديد به خوبي مرا مي‌شناسد و هواداران هم حسابي مرا شرمنده كرده‌اند. مي‌خواهم جبران كنم. در اهواز به خوبي متوجه شدم چقدر بدهكار طرفداران پرسپوليس هستم و از شما رسانه‌ها هم مي‌خواهم به من كمك كنيد. در فصل جاري خيلي به من انتقاد شد و حملات زيادي نسبت به من صورت گرفت كه البته...
    بي‌تعارف حق نداشتيم؟!
    حق با شما بود اما من پيام صادقيان مي‌خواهم برگردم. مي‌خواهم همان پيام صادقيان گذشته شوم و انگيزه زيادي هم دارم.

محتوای مخفی: مصاحبه با خلعتبری 

مثل اينكه اميدهاي شما براي قهرماني دوباره زنده شد؟
    ما از همان اول هم اميدوار بوديم و حتي بعد از شكست مقابل صبا هم نااميد نشديم. متأسفانه در چند بازي با اينكه خيلي خوب بازي كرديم ولي نتيجه نگرفتيم. خدا را شكر كه در اين بازي حساس 3 امتياز را گرفتيم. من براي زيارت به مشهد رفته بودم و فقط نيمه اول را ديدم. به نظرم سپاهان در همين نيمه هم مي‌توانست به گل برسد.
    شانس قهرماني سپاهان چقدر است؟
    به نظر من شانس همه مدعيان 50 - 50 است. تيم‌هاي بالاي جدول با يكديگر بازي دارند و از طرفي كار ما هم سخت شده است. با اين حال نهايت تلاش‌مان را براي قهرماني انجام مي‌دهيم.
    به نظر مي‌رسد فشارهايي كه روي حسين فركي و بازيكنان سپاهان وجود داشت تا حدودي كمتر شده است؟
    متأسفانه يكسري اتفاقات افتاد كه باعث ناراحتي ما شد. فركي مربي قابل احترامي است و واقعاً در اين چند هفته بدشانسي آورد. عليه بازيكنان سپاهان و همچنين خود من شعار دادند. اين در حالي است كه من تا حالا قهرماني در ليگ ‌برتر ايران را تجربه نكرده‌ام و وقتي سپاهان نتيجه نمي‌گيرد، خودم از همه بيشتر ناراحت هستم. اميدوارم در 5 هفته آينده بدشانسي نياوريم، اگر بدشانس نباشيم، قهرمان خواهيم شد. در نهايت اميدوارم هر تيمي كه لياقت دارد، قهرمان شود.
    در مورد بازگشت محرم نويدكيا به ميادين فوتبال صحبت كن.
    خدا را شكر كه محرم برگشت، هر چند كه براي رسيدن به شرايط ايده‌آل نياز به زمان دارد. او يك وزنه تأثيرگذار است و به‌ خوبي مي‌داند چه زماني بايد پاس بدهد. ما با حضور محرم مي‌توانيم بيشتر گل بزنيم.
    شايعاتي در مورد بازگشت تو به پرسپوليس در فصل آينده شنيده مي‌شود. آيا اين موضوع صحت دارد؟
    من با سپاهان يك فصل ديگر به‌ صورت قطعي قرارداد دارم. اگر باشگاه سپاهان مرا خواست، در خدمت اين تيم خواهم بود و اگر مرا نخواست آن وقت به تيم ديگري فكر مي‌كنم. الان بازيكن سپاهان هستم و با تمام وجود براي اين تيم بازي مي‌كنم. اگر سپاهان مرا نخواست، اولويت اولم پرسپوليس خواهد بود. به‌ هر‌ حال من به هواداران پرسپوليس بدهكار هستم و همه مي‌دانند در چه شرايطي جدا شدم.
    كارلوس كروش در تيم ‌ملي ايران ماندني شده است. به نظر مي‌رسد اين موضوع براي تو خوشايند نيست؟
    اتفاقاً ماندن كروش براي من خيلي هم خوشايند است و خيلي خوشحالم كه او در تيم‌ ملي ايران ماند. اميدوارم كروش كارش را در تيم‌ ملي ادامه دهد و بتواند نتايج خوبي بگيرد. هيچ‌ كس نمي‌تواند از كار فني او ايراد بگيرد، چون كروش مربي بزرگي است. من چند وقت پيش كه صحبت كردم، اشاره به نتايج تيم ‌ملي داشتم و فكر مي‌كنم حرف اشتباهي نزدم.

چقدر احتمال مي‌دهي دعوت شوي؟
    كروش روي من نظر مساعدي ندارد، ولي با اين حال انگيزه‌ام را از دست نمي‌دهم. اگر شايستگي‌اش را داشته باشم، قطعاً دعوت مي‌شوم.

تاکنون دو شرکت برای حضور در مزایده واگذاری پرسپولیس اعلام ‌آمادگی کرده‌اند.
    مزایده واگذاری سرخابی‌ها در دو نوبت گذشته به دلیل نبود متقاضی برگزار نشد و قرار است اردیبهشت‌ماه نوبت سوم مزایده برگزار شود.

مسئولان وزارت ورزش تاکید کرده‌اند برای پرسپولیس متقاضی وجود دارد ولی فعلا برای استقلال متقاضی پیدا نشده، هر چند مسئولان استقلال مدعی شده‌اند چند متقاضی برای استقلال نیز پیدا شده است.

جدی‌ترین متقاضی برای پرسپولیس اما حسین هدایتی است و مذاکراتی با مسئولان وزارت ورزش انجام داده تا شرکت استیل‌آذین ایرانیان در مزایده شرکت کند.

هدایتی اما احتمالا در مزایده تنها نخواهد بود چرا که طبق اخبار کسب‌شده، شرکت ایران‌خودرو نیز برای حضور در مزایده ابراز تمایل کرده و باید دید در نهایت کدام شرکت‌ها به طور رسمی در مزایده حاضر می‌شوند.

پیش از این برخی مسئولان فدراسیون فوتبال پیشنهاد کردند که استقلال و پرسپولیس به شرکت‌های خودروساز مثل سایپا و ایران‌خودرو واگذار شوند.

در اواخر تمرین امروز پرسپولیسی‌ها دو بازیکن این تیم همدیگر را مصدوم کردند!
    تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17 در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد که این تمرین با حاشیه‌هایی هم همراه بود که در زیر می‌خوانید.

* کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 16 وارد ورزشگاه درفشی‌فر شدند.

* برخی از بازیکنان پرسپولیس از ساعت 16 و 30 دقیقه با حضور در زمین چمن به سه‌پک تاکرا پرداختند.

* پیش از شروع تمرین برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مصاحبه‌ای با خبرنگاران شرکت کرد.

* حدود 50 هوادار امروز در ورزشگاه درفشی‌فر حاضر شدند و تمرین سرخپوشان را در سکوت کامل تماشا کردند.

* در حالی که دیروز مربیان پرسپولیس لباس‌های قدیمی به تن کرده بودند اما امروز لباس‌های نارنجی و جدیدی به کادر فنی پرسپولیس داده شد.

* کریم باقری در دقایقی از تمرین روپایی زد که این کار او مورد توجه خبرنگاران و عکاسان حاضر در درفشی‌فر قرار گرفت.

* پیش از شروع تمرین کریم باقری دقایقی با پیام صادقیان صحبت کرد.

* محسن بنگر که در تمرین روز گذشته در تمرین حاضر نبود امروز دور زمین دقایقی به صورت اختصاصی پیاده‌روی کرد. گفته می‌شود بنگر به دلیل مصدومیتی که دارد قادر نخواهد بود مقابل سپاهان به میدان برود. این بازیکن در بازی مقابل استقلال خوزستان مصدوم شد و با تزریق آمپول امروز توانست تمرین اختصاصی‌اش را انجام دهد.

* بازیکنان پرسپولیس امروز مطابق چند روز اخیر با نرمش کردن بدن‌هایشان را گرم کردند و سپس زیر نظر مربیانشان آماده تمرین شدند.

* انجام کارهای تاکتیکی مدنظر برانکو بخش دیگری از تمرین امروز پرسپولیسی‌ها بود.

* قسمت جالب تمرین امروز سرخپوشان تمرین برانکو با بازیکنان برای درست راه رفتن و درست دویدن در زمین بود که این تمرین جدید و جالب باعث تعجب خبرنگاران شد.

* فوتبال درون‌تیمی در حدود 20 دقیقه تمرین امروز پرسپولیسی‌ها را پوشش داد که در این تمرین بازیکنان تلاش می کردند با دقت به خواسته‌های برانکو گوش داده و خواسته‌هایش را در زمین پیاده کند.

* بعد از فوتبال درون‌تیمی پرسپولیس به تمرین سانتر از جناحین و گلزنی پرداختند که برانکو در این بخش تاکید زیادی بر روی دقت بازیکنان در این تمرین داشتند.

* دروازه‌بانان پرسپولیس امروز زیر نظر پانادیچ تمرینات متنوعی انجام دادند.

* گفتنی است؛ آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از بازی روز پنجشنبه مقابل سپاهان فردا ساعت 11 صبح و پشت درهای بسته انجام می‌شود و سپس سرخپوشان راهی اردو می‌شوند تا روز پنجشنبه و ساعت 19 به مصاف سپاهان اصفهان بروند.

در قسمتی که از بازیکنان پرسپولیس مشغول سانتر از جناحین بودند در صحنه‌ای برخورد شدیدی میان محمد عباس‌زاده و سوشا مکانی بود به طوری که باعث مصدومیت هر دو بازیکن شد. بعد از این صحنه سوشا مکانی از عباس‌زاده عذرخواهی کرد اما به نظر می‌رسید عباس‌زاده از اتفاق به وجود آمده بسیار ناراحت بود. در این لحظه عباس‌زاده که شرایط بهتری پیدا کرده بود به ادامه تمرینات بازگشت اما سوشا مکانی از تمرین بیرون رفت تا به وضعیت مصدومیت این دروازه‌بان رسیدگی شود.

محتوای مخفی: گزارش تصویری تمرین 

مدافع تیم پرسپولیس به صورت اختصاصی در تمرین امروز سرخپوشان شرکت کرد. محسن بنگر که در بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان آسیب دید،امروز زیر نظر پزشک سرخپوشان نرم دوی کرد.

وی به حضور در بازی با سپاهان چندان امیدوار نیست اما پزشکان پرسپولیس در تلاش هستند او را مهیای حضور در این بازی کنند.

همچنین مربی تیم پرسپولیس پیش از آغاز تمرین امروز سرخپوشان دقایقی با پیام صادقیان گفت و گو کرد.

صحبت های کریم باقری با پیام صادقیان توج حاضران را به خود جلب کرد.

این دو به زبان آذری با هم گفت و گو کردند.

6. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

حسین هدایتی همین الان تو اینستاگرامش:

اما در مورد پرسپوليس فكر كنم آقايان دوباره طبق معمول با توجه به توافقات صورت گرفته رفتن تو پيچ و لذا حضور موقتى ما و هـمكارانم ظاهـرأ مورد رضايت آقايان نيست

بنابراين تلاش ميكنيم در مزايده شركت تا بلكه پيروز ميدان باشيم انشاالله.

هـر آنچه از نيم فصل تا اين ساعت پرداخت شده به عنوان يك شاخه گل سرخ تقديم به شما هـواداران.

لذا از اين ساعت به بعد به دليل پيچش آقايان بنده پرداخت و تعهـدى نخواهـم داشت تا پيروزى در مزايده و تحويل گرفتن باشگاه.
    يا على

+
    ++
    +

عابدینی خوب گفت امروز: خیلی ها هدایتی رو واسه پولش می خوان!!!

وزارت ورزش، زمانی که پول نداره برای پرسپولیس و ...
    سازمان لیگ، موقع دادن پاداش ها و ...
    بعضی ها تو پرسپولیس برای خرید و هر موقع که به تک دیگ میرسن.

این بنده خدا هم که ساده ...

8. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 1 
      محتوای مخفی: اسامی بازیکنان برای حضور در بازی با سپاهان 
    برانکو ایوانکوویچ نام 18 بازیکن را برای حضور در بازی با سپاهان مشخص کرد.
    بنابر اعلام سرپرست تیم؛ محمد نوری، سوشا مکانی، محمدرضا خانزاده، علیرضا نورمحمدی، حمیدرضا علی عسگری، هادی نوروزی، احمد نورالهی، مهدی طارمی، فرناندو گابریل، مایکل اومانا، بابک حاتمی، علی علیپور، محمد عباس‌زاده، رضا خالقی‌فر، مسعود همامی، مهرداد کفشگری، مهدی دغاغله و پیام صادقیان نفرات منتخب برای این بازی هستند.

خوردبین همچنین تصریح کرد: با توجه به شرایط پیش آمده برای پیام صادقیان، نام مهدی جعفرپور به این فهرست اضافه می‌شود.

محتوای مخفی: دیدار برانکو با فرکی 

محتوای مخفی: محرومین 
    کميته مسابقات سازمان ليگ فوتبال ايران اسامي بازيکنان و مربيان محروم هفته بيست و ششم را اعلام کرد.

از روابط عمومی سازمان لیگ، 22 نفر از مربیان و بازیکنان تیم های حاضر در لیگ برتر نمی توانند تیمشان را همراهی کنند.

اسامی محرومان این هفته بشرح ذیل است:
    امیر حسین صادقی و هاشم بیک زاده (استقلال تهران)
    موسی کولی بالی و ایمان باصفا انضباطی (استقلال خوزستان)

امید عالیشاه (پرسپولیس)
    کوروش بختیاری زاده مربی انضباطی (فولاد خوزستان)
    سعید سالار زاده(نفت مسجد سلیمان)
    مسعود حق جو(صبای قم)
    سعید آقایی،خالد شفیعی وفرشاد احمد زاده(تراکتور سازی تبریز)
    روزبه شاه علی دوست(سایپا )
    مسعود حسن زاده(ذوب آهن)
    مسعود نظرزاده،رضاحقیقی انضباطی ومیثم رضا پور انضباطی(پدیده خراسان)
    محمد آبشک ومحسن یوسفی(ملوان)
    سیامک کوهنورد،ایگور ننزیچ ومحسن ایران نژاد(راه آهن)
    صمد مرفاوی (مربی) پیکان

محتوای مخفی: بهنام پیشرو کیش 

بهنام پیشروی کیش قصد دارد به عنوان یکی از خریداران برند پرسپولیس در مزایده 9 اردیبهشت این باشگاه شرکت کند.
    شرکت بهنام پیشروی کیش اسپانسر پرسپولیس که قرار بود دوباره حامی مالی این باشگاه شود در مزایده 9 اردیبهشت برند پرسپولیس شرکت خواهد کرد و یکی از خریداران این برند خواهد بود.

نماینده بهنام پیشروی کیش این خبر را تأیید کرد.

شرکت بهنام پیشروی کیش از ابتدای فصل حامی مالی باشگاه پرسپولیس بود که 11 میلیارد تومان هزینه کرد و 2 میلیارد تومان دیگر هم فاکتور برای هزینه‌هایش دارد. با این حال در اواسط فصل و با وجود آنکه قرارداد با باشگاه پرسپولیس داشت قراردادش از سوی حمیدرضا سیاسی رئیس هیأت مدیره وقت باشگاه یکطرفه فسخ شد.

پس از زندانی شدن سیاسی و آمدن نژادفلاح مذاکراتی صورت گرفت تا بهنام کیشروی کیش دوباره اسپانسر پرسپولیس شود و به طور غیررسمی هم حامی مالی شد و 750 میلیون تومان هزینه کرد.

گل‌رخسار مالک شرکت بهنام پیشروی کیش قصد دارد در مزایده 9 اردیبهشت شرکت کند.
      محتوای مخفی: گزارش تمرین 

قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس در آخرین تمرین این تیم پیش از بازی مقابل سپاهان حاضر شد.
    آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دیدار این تیم مقابل سپاهان امروز از ساعت 17 و 15 دقیقه در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد که این تمرین تنها 10 دقیقه برای خبرنگاران حاضر در ورزشگاه درفشی‌فر باز بود و آنها توانستند تمرین سرخپوشان را پوشش دهند.

*با اینکه امروز اجازه حضور هواداران در ورزشگاه درفشی‌فر به آنها داده نشد اما حدود 15 هوادار پشت در ورزشگاه درفشی‌فر حاضر شدند.

*در ساعت 16 و 30 دقیقه اتوبوس حامل بازیکنان و مربیان پرسپولیس از هتل المپیک محل اردوی سرخپوشان به درفشی‌فر آمد و بازیکنان با حضور در محل تمرین خود آماده آخرین تمرین پیش از بازی با سپاهان شدند.

*محمدحسین نژادفلاح قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس امروز در تمرین امروز این تیم حاضر شد.

*در حالیکه نام مهدی جعفرپور در لیست 18 نفره ابتدایی سرخپوشان وجود نداشت اما این بازیکن به دلیل خارج شدن نام پیام صادقیان در لیست پرسپولیس قرار گرفت.

*محسن بنگر، مبین میردورقی، ژوزه تادو و افشین اسماعیل‌زاده چهار بازیکن تیم پرسپولیس که در لیست این تیم برای بازی مقابل سپاهان حضور ندارند با حضور در درفشی‌فر در گوشه‌ای از زمین به دستور برانکو تمرین کردند.

*بازیکنان در ابتدا بدنهایشان را گرم کردند و سپس تمریناتی که مربیانشان برای آنها در نظر گرفته بودند را انجام دادند.

*با اینکه نام رضا نوروزی تنها در لیست آسیایی پرسپولیس حضور دارد اما این بازیکن در آخرین تمرین تیمش پیش از بازی مقابل سپاهان حاضر شد و پابه‌پای سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.

*محمدحسین نژادفلاح قائم مقام باشگاه پرسپولیس درباره اینکه در فضای مجازی منتشر شده که پیام صادقیان سیگار می‌کشد، به خبرنگاران اظهار داشت:‌اجازه بدهید در ابتدا به تمرین بروم سپس در اینباره حرف خواهم زد.

محتوای مخفی: امامی فر 
    قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که علیرضا امامی‌فر هم از کادر فنی این تیم کنار گذاشته شده است.

محمدحسین نژادفلاح در خصوص آخرین وضعیت علیرضا امامی‌فر مربی تیم فوتبال پرسپولیس که در زمان حمید درخشان در این تیم حضور داشت و برانکو عنوان کرده بود بعد از جلسه با نژادفلاح درباره این مربی تصمیم می‌گیرد اظهار داشت: همه مربیان گذشته پرسپولیس از این تیم جدا شده‌اند و این موضوع شامل حال امامی‌فر هم شده است.

وی ادامه داد:‌ البته به دنبال حضور یک دستیار ایرانی دیگر در کادر فنی پرسپولیس هستیم و قرار شده بعد از جلسه با برانکو در اینباره تصمیم‌گیری کنیم البته اینطور نیست که فکر کنید ما به توافقی نرسیده‌ایم بلکه هنوز وقت نشده که با برانکو درباره دستیار دیگر جلسه بگذاریم اما قطعاً به زودی این کار را انجام خواهیم داد.

محتوای مخفی: محرومیت صادقیان 
    هافبک تیم پرسپولیس دیدار مقابل سپاهان را از دست داد.
    پیام صادقیان به دلیل شکایت باشگاه ذوب آهن برای عدم پرداخت مبلغ حق رشد از سوی باشگاه پرسپولیس از سوی سازمان لیگ محروم شده است.

محمود خوردبین،سرپرست پرسپولیس با تایید این خبر اظهار داشت:سازمان لیگ در این خصوص نامه ای به باشگاه پرسپولیس زده است.مااین موضوع را پیگیری کردیم که صادقیان حداقل این بازی را به میدان برود اما سازمان لیگ این بحث را نپذیرفت.بنابراین وی مقابل سپاهان غایب خواهد بود.

این در حالی است که صادقیان در تمرین امروز پرسپولیس حضور یافته است.

محتوای مخفی: مصاحبه صادقیان. 
    هافبک تیم پرسپولیس گفت:باقری در همین چند روز خیلی به من کمک کرده است.

پیام صادقیان درباره اینکه یک خواننده زیر زمینی مدعی شده به او گفته است سیگار نکشد اظهار داشت:همه می بینند من در این چند روز به خوبی تمرین کردم و پس از پایان مصدومیتم فقط به فکر تمرین هستم.

درست است از شرایط آرمانی به دور بودم که آن هم به دلیل آسیب دیدگی بود.خوشحالم پانادیچ در بازی استقلال خوزستان از من استفاده کرد.کسی که این حرف ها را زده است شرایط طبیعی نداشته است.من هم نیازی نیست درباره همه چیز صحبت کنم.

وی درباره صحبت های روز گذشته کریم باقری با خود پیش از آغاز تمرین گفت:از آقا کریم خیلی سپاسگزارم.دیروز درباره مسائل مختلف با او صحبت کردم.هم درباره زندگی صحبت کردیم و هم فوتبال.باقری در همین چند روز خیلی به من کمک کرده است.امیدوارم بتوانم انتظارات را پاسخ بدهم.

10. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه اون پنالتی اخراج رو می گرفت دیگه الآن تیم اینقدر تحت فشار نبود و این گل آفساید(بله به نظر من آفساید بود)زده نمی شد

12. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کل بازیکن هارو باید بریزن بیرون از باشگاه درحد دسته سومی ان خداوکیلی

از فصل بعد باید فقط بازیکن بگیرن

14. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگه اون پنالتی اخراج رو می گرفت دیگه الآن تیم اینقدر تحت فشار نبود و این گل آفساید(بله به نظر من آفساید بود)زده نمی شد
    و البته پرسپولیس بازی نمیباخت
    شاید سرنوشت قهرمان و تیم هایی که میخوان سهمیه آسیا بگیرن هم عوض میکرد

نمیدونم چرا همیشه اشتباهات داوری باید تو بازی سپاهان باشه

هر چند که امروز تیم خوب بود ولی این بی تفاوتی یه سری از بازیکنا خیلی بده
    امثال علی عسگر و نورمحمدی و خانزاده ای که یه دفع توپ بلد نیست نباید جایی تو تیم داشته باشن

16. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بازی که با اشتباهات مکرر داوری و به ضرر ما تموم شد و برای یه عده خوب شد البته بذار خوشحال باشن
    اما تقریباً یه همچین اشتباهی تو لالیگا شد و داور به رونالدو اشتباهاً کارت زرد داد و بعداً رئال اعتراض کرد و کارت را اعمال نکردن به نظر من باید اعتراض کنن تا کارت بر گرده

18. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرده شور بازیکنی رو ببرن که تک به تک رو خراب میکنه.
    مرده شور بازیکنی رو ببرن که بی حال و بی غیرت بازی میکنه
    مرده شور دروازه بانی رو ببرن که بازم اشتباه میکنه
    مرده شور بازیکنی رو ببرن که پر اشتباه بازی میکنه
    مرده شور داوری رو ببرن که به ضرر ما اشتباه قضاوت میکنه
    مرده شور اون کسی که موهاش رو عین زن ها میبنده و معلوم نیست با خودش چند چنده

20. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •