تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 175 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زلاتان ابراهیموویچ: بارسلونا چمپیونز لیگ را خواهد برد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم رویایی لیگ قهرمانان - جانلوئیجی بوفون

Iker Casillas
    Lilian Thuram - Fabio Cannavaro - Paolo Maldini - Roberto Carlos
    Gennaro Gattuso - Andrea Pirlo - Pavel Nedvěd - Roberto Baggio
    Lionel Messi - Ronaldo

درباره مسی: وقتی 100 در 100 بازی میکند، بازی کردن مقابل او را فراموش کنید. تماشای او و کاری که میتواند انجام دهد شگفتی است.

درباره رونالدو: بهترین بازیکنی که مقابلش بازی کردم، اگر بخاطر مصدومیت نبود فکر میکنم در سطح پله و دیگو مارادونا از او صحبت میشد.

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک ronaldo-inter-23101999_yhwytjga2hgv1twhmt35xdks2.jpg   lionel-messi-barcelona-valencia-la-liga-18042015_1oiwsm2f6iv.jpg  

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

طی هشت سال گذشته، تنها در فصل پیش بود که بارسلونا توسط اتلتیکو مادرید در مرحله 1/4 نهایی حذف شد و نتواست از این مرحله صعود کند.

دو گل نیمار، درخشش اینیستا و پرسینگ شدید تیم، همگی عوامل موثری بودند در تضمین صعودی دیگر به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان.

4. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

6. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

10. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یوونتوس، رئال مادرید یا بایرن مونیخ؛ کدامیک حریف بارسا در نیمه نهایی خواهند بود؟

بارسا هیچ حریف آسانی در قرعه کشی روز جمعه نخواهد داشت. حریفان احتمالی بارسا در این مرحله، مجموعا 17 بار لیگ قهرمانان را به دست آورده اند.

اگر آبی اناری پوشان می خواهند که در فینال لیگ قهرمانان این فصل حضور داشته باشند، باید از یک مانع بزرگ با پیروزی عبور کنند. قرعه کشی مرحله نیمه نهایی این رقابت ها، روز جمعه در نیون آلمان ساعت 14:30 بعد از ظهر (به وقت ایران) برگزار خواهد شد، این قرعه کشی تعیین خواهد کرد که چه تیمی حریف بعدی بارسلونا در لیگ قهرمانان خواهد بود. رئال مادرید قهرمان فصل گذشته چمپیونز لیگ، یوونتوس قهرمان سری آ ایتالیا و یا بایرن پپ گواردیولا حریفان احتمالی بارسا خواهند بود. بازی های رفت نیمه نهایی طبق برنامه 5 و 6 می و بازی های برگشت 12 و 13 می برگزار خواهند شد.

رئال مادرید

در این مرحله احتمال برگزاری ال کلاسیکویی دیگر وجود دارد؛ تکرار بازی بین دو تا از معروف ترین رقبای دنیا که در فصل 2010/11 و در همین مرحله برگزار شد. در آن دیدار بارسا توانست با تساوی 1-1 در نیوکمپ و برد 2-0 در برنابئو به فینال راه یابد و پس از آن قهرمان شود. دو تیم در رقابتی سخت برای کسب لالیگا به سر می برند و این رقابت می تواند به اروپا نیز راه پیدا کند. در این فصل شاگردان کارلو آنچلوتی، پس از تساوی 0-0 در کالدرون، چهارشنبه شب حریف همشهری خود را با نتیجه 1-0 در برنابئو مغلوب کردند و توانستند به این دور از رقابت ها راه یابند.

یوونتوس

از میان چهار تیم باقی مانده در این رقابت، یوونتوس تنها تیمی است که در چند سال اخیر قهرمان نشده است. آخرین قهرمانی آن ها نیز به سال 1996 و پیروزی برابر آژاکس بر می گردد. در واقع، این اولین حضور آن ها در نیمه نهایی پس از فصل 2002/03 می باشد. شاگردان ماسیمیلیانو آلگری، در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به عنوان دومین تیم صعود کردند و سپس موفق شدند تا بروسیا دورتموند و موناکو را نیز شکست دهند و به نیمه نهایی این رقابت ها راه یابند. بوفون، کیلینی، بونوچی، لیختشتاینر و توز بازیکنانی بودند که در همه بازی های این تیم در لیگ قهرمانان بازی کرده اند.

بایرن مونیخ

بایرن هفته گذشته در بازی رفت یک چهارم نهایی با نتیجه 3-1 مغلوب پورتو شد، اما در نهایت آن ها موفق شدند با نتیجه 6-1 حریف پرتغالی خود را در ورزشگاه آلیانز آرنا شکست دهند و خود را به نیمه نهایی چمپیونز لیگ برسانند. آلمانی ها به جز این بازی یک پیروزی پر گل دیگر را نیز در این فصل تجربه کردند؛ شکست 7-0 شاختار دونتسک در یک هشتم که نویر، مولر، ریبری، لام، روبن، لواندوسکی و شواین اشتایگر در آن گلزنی کردند. اگر در قرعه کشی روز جمعه بایرن حریف بارسا شود، بازی نیمه نهایی یک بازگشت احساسی برای پپ گواردیولا و تیاگو آلکانتارا به نوکمپ خواهد بود.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مبینا پولایی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب 4 تیم مشخص شدن. قرعه مورد علاقه شما چیه؟ من خیلی دوس دارم با یووه یا رئال روبرو بشیم و فینال با بایرن پپ باشه.

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تولد دوباره شاهزاده نیوکمپ
    یکی برای همه، همه برای یکی

دو سال از آخرین بازی بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا می گذرد و خدا دوباره آن احساس خوب را به ما بازگرداند. اما نیمار، بهترین بازیکن میدان در مقابل پی اس جی و زننده هر دو گل تیم، به دنبال دستاوردهای بیشتر است: «ما زنده ایم و در هر سه رقابت در فرم خوبی به سر می بریم. من از شرایطی که در این فصل دارم بسیار خوشحالم، اما بیشتر از آن برای حضور در جمع این بازیکنان فوق العاده احساس خوشخالی می کنم. ما باید به فرم خوب خود تا رسیدن به هدفمان، که بدست آوردن لیگ قهرمانان اروپاست، ادامه دهیم».

لحظه نوستالژیک دیگر وقتی اتفاق افتاد که آندرس اینیستا به دنیا یادآوری کرد که چرا همچنان یکی از بهترین های دنیاست. و فقط به خاطر حضورش در نقشی متفاوت به بازی گرفته می شود، به این معنا نیست که او توانایی هایش را از دست داده است. نیمار درباره او می گوید: «حرکت او فوق العاده بود. او مرا در موقعیت تک به تک قرار داد. من برای گل کردن آن توپ تنها دروازه بان را پیش روی خود داشتم».

.: سایت تخصصی هواداران بارسلونا درایران :.

رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان واضحا یک دستاورد عالی است، اما برای اینیستا این بازی با بازی های دیگر تفاوتی ندارد: «یک نیمه نهایی دیگر، خارق العاده است. ما حالا باید در نیمه نهایی بازی کنیم ولی فقط می خواهیم که آن را با پیروزی پشت سر بگذاریم». هواداران مطمئنا دوست داشتند که اینیستا در مقابل پی اس جی زمان بیشتری در زمین حضور داشته باشد اما انریکه ریسک در مورد اینیستا را نپذیرفت.

برای خاویر ماسکرانو این در مورد رسیدن به اهداف نبود، بلکه در مورد این بود که چطور باید کاری را انجام داد: «ما همیشه تلاش می کنیم تا از اولین دقایق بازی پیروز باشیم. حتی اگر نتیجه همان چیزی باشد که ما می خواهیم، باز هم به دنبال پیروزی و گل های بیشتر خواهیم بود. این همیشه راه رسیدن به هدف بوده است».

بازیکن دیگری که احیرا همه را شگفت زده کرده و از فرصت های محدود داده شده، نهایت استفاده را برده، سرجی روبرتو است. او یک توضیح کوتاه در این مورد می دهد: «شما وقتی با این بازیکنان هم تیمی هستید، همه چیز برایتان آسان تر است».

فکر می کنی قدرت غلبه بر من را داری؟!

بایرن باشد، یوونتوس باشد یا رئال مادرید، اهمیتی برای لوییز انریکه ندارد: «من در مورد اینکه چه اتفاقی می افتد چیزی نمی گویم. من برای پپ، با توجه به نتیجه ای که بایرن کسب کرد، بسیار خوشحالم. حال باید ببینیم که با آن ها روبرو خواهیم شد یا خیر. آن ها در حالی که غایبان بسیاری داشتند، شش گل به ثمر رساندند. پپ نشان داد که چقدر مربی خوبی است».

او در مورد شرایط فعلی گفت: «دوست ندارم که در این باره حرف بزنم، ولی بله! این لذت بخش است. فکر می کنم که بهترین ها در راه رسیدن هستند. لیگ همچنان سخت است و سه حریف سرسخت دیگر در لیگ قهرمانان اروپا حضور دارند. ما جایی هستیم که می خواستیم باشیم».

احتیاط شرط عقل است

بارتومئو اما به اندازه لوچو مطمئن نبود و اذعان داشت که بارسا در این مرحله محتاط عمل خواهد کرد: «همه تیم هایی که به این مرحله می رسند قدرتمند هستند و مصاف با هر حریفی می تواند خطرناک باشد». اما نه خیلی محتاط: «ما اعتماد به نفس بالایی داریم، فرقی نمی کند با چه تیمی که بازی کنیم. ما تیمی هستیم که برای این رقابت ها ساخته شده است!».

بارتومئو تحت تأثیر حرکت خیره کننده اینیستا قرار گرفت: «او از نیمه خودی توپ را برداشت و به محوطه حریف رساند. تکنیک او خارق العاده است؛ او این نکته را با پاس گلی که برای نیمار فراهم کرد نشان داد. حتی هواداران پی اس جی به تشویق او پرداختند».

احتمال سه گانه بسیار بالاست

اریک آبیدال شدیدا تحت تأثیر نمایش خوب تیم در بازی مقابل پی اس جی قرار گرفت و از تیم حمایت کرد: «آن ها تا آنجایی که ممکن بود به سختی کار کردند تا به موفقیت دست پیدا کنند. بارسا در فرم خوبی به سر می برد و این را در بازی مقابل پی اس جی نشان داد. مانند هر سال، آن ها یکی از مدعیان اصلی کسب قهرمانی لیگ قهرمانان هستند».

«من امیدوارم آن ها به فینال برسند و قهرمانی را بدست بیاورند. من آن ها را می شناسم و می دانم که یکی از مهمترین اهداف باشگاه، همین است».

او هشدار داد: «احتمال بسیار بالایی برای کسب سه گانه وجود دارد، اما شما می توانید همه چیز را در یک دقیقه از دست بدهید».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خب 4 تیم مشخص شدن. قرعه مورد علاقه شما چیه؟ من خیلی دوس دارم با یووه یا رئال روبرو بشیم و فینال با بایرن پپ باشه.
    هر چهار تیم قوی هستن و البته به مراتب یووه خوشمزه ترین طعمه برای سه تیم دیگست!!!!!
    یه حسی هم به تیم بایرن دارم اصلا نمیدونم چرا بعد رفتن پپ به بایرن احساس میکنم تیم اون قدرت دوران یوپ هاینکس رو نداره و اصلا جزو مدعی های قهرمانی نمیدونمش (حالا بایرن قهرمان میشه مارو ضایع میکنه)

من اولیم اولویت رو برا نیمه نهایی به بارسا - رئال
    بعد بارسا - بایرن (خیلی جذاب میشه)
    در سومین حالت بارسا - یووه میدم

ولی خوبیش تو این دوره اینه که احتمال اینکه قرعه ها برا بارسا جوریه هست که بازیای تکراری درصدش کم هست و تنها بازیه تکراریه ممکنه همون بارسا - رئال هست

18. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

عکس روز: براوو؛ آماده برای کسب جایزه زامورابا رکورد 19 گل خورده در 32 بازی و میانگین 0.59 گل در هر بازی، تا به اینجا فصل بهترین دروازه بان لالیگا، این شیلیایی دوست داشتنی آبی و اناری ها بوده است. همچنین دیگو آلوز با دریافت 22 گل از 31 بازی، رکورد 0.71 گل در هربازی را در اختیار دارد د و پشت سر براوو، دومین دروازه بان لالیگا می باشد.

20. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •