تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 203 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یعنی از اون روزی که لوکا مصدوم شد تا به الان، یک بازی درست و حسابی رئال نداشته!
    من تمام بازیهای رئال رو حتی از نوع دوستانه رو کامل دیدم و این حرفم بر اساس مثلا این 1 بازی نیست!
    شاید خیلی هاتون نبینید بازیها رو اما متاسفانه تویه خیلی از بازیها، در سطح همین بازی هستیم و اصلا شایسته برد نیستیم!
    حتی بعضی بازیها که با اختلاف هم میبریم، بازم چندان خوب نیستیم!
    فاصله وحشتناکی بین این رئال و رئالی که تیم های حریف برای اینکه بیش از 3 گل ازش نخورن بازی میکردن، وجود داره و به نظرم دلیل اصلی کارلتو هست!
    کی (when) میدیدیم که تیمی مثل کوردوبا بیاد 2-3 برابر رئال موقعیت خلق کنه تویه یه بازی؟! اگه مهاجم هاشون بهتر بودن، باخت عجیبی رو میدادیم!

تیم به شکل وحشتناکی متاسفانه بی برنامه حمله میکنه!
    تویه اکثر بازیها فقط توپ ها رو میاریم گوشه ها و سانتر میکنیم که شاید معجزه ای بشه!
    اونم نه سانترهای خوب! خیلی هاشون به تیر یک هم نمیرسن!!
    حرکت تاکتیکی اصلا معنا نداره گویا تویه این تیم فعلیمون!
    کارلتو اینجاس که باید هنرش رو نشون بده که متاسفانه کار خاصی نمیکنه...
    این سیستمی که گذاشته، کلا بازیکن به عنوان هافیک تهاجمی ما نداریم! لوکا بود، هافیک تهاجمی نبود اما خیلی وقت ها پشت محوطه بود و عملا هافیک تهاجمی تیم میشد...
    در حالیکه ایسکو و خامس جفتشون به حرکت در گوشه ها علاقه دارن ...
    بعد بازی با اتلتیکو هم ازش پرسیدن که چرا تیم فقط سانتر میکنه، گفت اتلتیکو از وسط نمیشه بهش حمله کرد!
    حرفت درست..بقیه بازی ها چی؟! اونا هم نمیشه؟!

تمام بازیکن ها هم دارن بد بازی میکنن...
    کلا شاید 2-3 بازیکن باشن که تغریبا خوب هستن...
    فقط ایسکو در حد خیلی خوب داره بازی میکنه و بقیه اکثرا فقط توپ لو میدن...
    نمونه شاهکارش هم تویه همین بازی از مارسلو دیدیم! چقدر توپ خراب کرد؟! افتضاح بود...
    کروس هم وحشتناک خستس...قشنگ از بازیش معلومه...اما متاسفانه کارلتو اینقدر بازیش میده 90 دقیقه تا مصدوم بشه اینم! دیگه خودش هم نمیدونه چطور بگه خستم!

ضربه ایستگاهی ها رو هم نمیدونم چرا کارلو تعارف داره با کریس و بهش نمیگه ضربات رو نزنه؟! آخرین ضربه خوبی رو که زده رو من یادم نمیاد دیگه چه برسه به گل زدن از روی این ضربات! (آخرین گل ضربه ایستگاهیش، همون گلش به بایرن بود تو نیمه نهایی cl سال قبل!)
    بیل و راموس خیلی بهتر ضربات رو میزنن...کریس حتی خودش هم چند روز قبل تویه یه مصاحبه گفت که خودم میدونم از این نظر ضعیف شدم و دارم تلاش میکنم دوباره خوب بشم...
    خب بهش بگو تویه تمرینات، خودت رو بهتر بکن و هروقت خوب شدی، دوباره ضربات رو بزن..نه اینکه موقعیت های خوب گلزنی رو برای تست خراب کنی! لااقل نمیکنه تویه یک بازی، 1 بار بزنه ضرباتش رو و اگه خوب نزد بده به بقیه! ماشالله همه رو میخواد خودش بزنه حالا هرجای زمین باشه!

از اون بدتر، این از کوره در رفتن هاست که فقط اسم خودش رو خراب میکنه...
    برای چی اون حرکت رو کردی؟!
    آخه چرا کاری میکنی که کسی به توانایی های بی نظیرت شک کنه یا اونا رو کمتر بینه؟! حیف نیست؟!
    به فکر خودت نیستی، لااقل به فکر تیم باشه...الان که تیم شدیدا رو افته، باید اینکار رو بکنی...؟ بدون شک 2-3 جلسه محرومش هم میکنن...

کلا خیلی وقته از بازیهای رئال لذت نمیبرم و امیدوارم این روند عوض شه...
    اونم خیلی زود...
    +

این سرهنگ هم گزارشش یه چی در حد گزارش های بازیهای کامپیوتریه که 4 تا جمله بهشون داده شده و همون ها رو هی تکرار میکنن!
    40 بار درباره مربی تیم حریف و شناسنامش گفت! یا رایکوف یا دسته 2 بودن تیم حریف یا...
    چیه اخه؟! برای چی این باید گزارش کنه وقتی نمیدونه خدیرا نبودنش بخاطر مصدومیت بوده؟! باز خوبه نگفت خسه 1 ساله بهش بازی نرسیده!

2. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به گزارش مارکا، کریستیانو رونالدو در اقدامی جالب با لباسی مبدل و به گفته رسانه های اسپانیایی با "لباس بی خانمان ها" در خیابانی در مادرید حاضر
    شد و با یک کودک شروع به فوتبال بازی کردن کرد. در پایان او چهره واقعی خود را نشان داد و باعث تعجب و بهت زدگی کودک و مردم حاضر شد.
    چه بی خانمان های با کلاسی داره اونجا که عینک دودی و مارک نایک تنشون میکنن
    تعریف بی خانمانی چیه اونجا؟

4. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مشکل رئال یک کلمه هست
    مودریج !!!
    در نبود مودریچ اصلا نمیشه بازی رو کنترل کرد و وسط زمین دست حریفه !

مشکل همون مودریچه که خیلی دوستان علاقه دارن بگن ایسکو تو اون پست خوبه
    ولی واقعا ایسکو اصلا مناسب اون پست نیست
    بهترین و تنها ترین گزینه برگشت مودریچ هست

مشکل دیگه ای که رئال داره نیمکت ضعیفش هست
    شما تعویض های امروز رئال رو ببینید !!!
    یارا و کنترائو تعویض تاکتیکی ؟؟؟
    انصافا کسی رو نیمکت نیست تا بشه با تعویض یه تغییر مثبتی تو تیم دید
    چیچاریتو هم خریدیم گذاشتم رو نیمکت هوا بخوره !!
    نمیدونم چرا بهش بازی نمیده !!

امیدوار به خرید بودم که با این اوصاف منتفی هست
    سیلوا و ادگارد هم که فعلا هیچی !!
    فقط و فقط باید به فکر مودریچ بود

زمان مصدومیت بیل که بعدش ایسکو بازی گرفته شد عالی بود
    ولی وقتی به جای مودریچ بازی کرد به خوبی قبلترش نبود !!

رئال قشنگ وسط زمین رو از دست میده !!

6. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این حرکت رونالدو محرومیت براش به دنبال خواهد داشت.
    دوستان هم گفتن متاسفانه تمام تاکتیک هجومی تیم شده سانتر از جناحین و به نظر من دیگه خبری از اون نفوذ ها و پاس های عمقی نیست... کاری که رئال عادت داشت انجام بده: آوردن توپ پشت محوطه جریمه و نفوذ و پاس عمقی...
    از جناحین هم یه زمانی.... دیماریا نفوذ میکرد که اون هم دیگه نیست چون رودریگز این کار رو به خوبی و سرعت و چابکی دی ماریا انجام نمیده...
    از طرفی بیل هم افت کرده و از اون سمت هم نفوذ نمیکنه...
    همه این ها در کنار غیبت مودریچ باعث شده که مقابل تیم هایی که دفاع میکنند به شدت مشکل داشته باشیم... رئال یه تاکتیک هجومی خوب نیاز داره و این حتی از مودریچ هم مهمتره که همه روش مانور میدن... از کجا معلوم مودریچ به محض این که برگرده دوباره در شرایط ارمانی خودش باشه؟ شاید مدتی نیاز داشته باشه تا بتونه دوباره رو فرم بیاد....
    در حال حاضر مهم ترین هدف آنجلوتی باید تدوین برنامه هجومی مناسب و قدرتمند باشه...
    تو دفاع هم زیاد اشتباه میکنیم و غافلگیر میشیم.... نمیدونم میشه این رو ربط داد به بی تفاوتی و از قبل برنده دونستن خود یا نه ولی تو دقایق اولیه زیاد غافلگیر میشیم و این خوب نیست.....
    __________________________________________________ ______

رونالدو احتمال دارد سه جلسه محروم شود!!!
    او به دلیل این کارت قرمز، مطمئنا دیدار هفته آینده برابر سوسیداد را از دست خواهد داد اما به دلیل رفتار ‏غیر ورزشی، ممکن است دو جلسه محرومیت اضافی برای او درنظر گرفته شود که باعث غیبت او در ‏دیدار با سویا و اتلتیکو مادرید خواهد بود. ‏
    این پنجمین کارت قرمز رونالدو در دوران حضورش در رئال مادرید است. ‏
    ورزش3
    Last edited by metalhead_forever; 24-01-2015 at 21:53.

8. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رونالدو يه دور همه رو كتك زد!! عجيب عصبي شده، كارلتو خودش بايد استين بزنه بالا!

10. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چقدر بد بازی کردیم...همش سانتر های الکی....بدون خلاقیت...مارسلو توپی نیومد که دریبل نخوره...حتی کروس و واران کم اشتباه، خیلی بد بودن. رونالدو هم از اول بازی عصبی بود و حرکت بچه گانه ش کار رو خرابتر هم کرد.
    نیمکت هم خالیه...خديرا رو می بريم بیرون...ايارا میاد! خسه هم از وقتی برگشته افتضاح بوده...فقط سرشو میاندازه پایین ميره جلو!
    امیدوارم بهتر بشیم...زود

12. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یعنی از اون روزی که لوکا مصدوم شد تا به الان، یک بازی درست و حسابی رئال نداشته!
    من تمام بازیهای رئال رو حتی از نوع دوستانه رو کامل دیدم و این حرفم بر اساس مثلا این 1 بازی نیست!
    شاید خیلی هاتون نبینید بازیها رو اما متاسفانه تویه خیلی از بازیها، در سطح همین بازی هستیم و اصلا شایسته برد نیستیم!
    حتی بعضی بازیها که با اختلاف هم میبریم، بازم چندان خوب نیستیم!
    فاصله وحشتناکی بین این رئال و رئالی که تیم های حریف برای اینکه بیش از 3 گل ازش نخورن بازی میکردن، وجود داره و به نظرم دلیل اصلی کارلتو هست!
    کی (when) میدیدیم که تیمی مثل کوردوبا بیاد 2-3 برابر رئال موقعیت خلق کنه تویه یه بازی؟! اگه مهاجم هاشون بهتر بودن، باخت عجیبی رو میدادیم!

تیم به شکل وحشتناکی متاسفانه بی برنامه حمله میکنه!
    تویه اکثر بازیها فقط توپ ها رو میاریم گوشه ها و سانتر میکنیم که شاید معجزه ای بشه!
    اونم نه سانترهای خوب! خیلی هاشون به تیر یک هم نمیرسن!!
    حرکت تاکتیکی اصلا معنا نداره گویا تویه این تیم فعلیمون!
    کارلتو اینجاس که باید هنرش رو نشون بده که متاسفانه کار خاصی نمیکنه...
    این سیستمی که گذاشته، کلا بازیکن به عنوان هافیک تهاجمی ما نداریم! لوکا بود، هافیک تهاجمی نبود اما خیلی وقت ها پشت محوطه بود و عملا هافیک تهاجمی تیم میشد...
    در حالیکه ایسکو و خامس جفتشون به حرکت در گوشه ها علاقه دارن ...
    بعد بازی با اتلتیکو هم ازش پرسیدن که چرا تیم فقط سانتر میکنه، گفت اتلتیکو از وسط نمیشه بهش حمله کرد!
    حرفت درست..بقیه بازی ها چی؟! اونا هم نمیشه؟!

تمام بازیکن ها هم دارن بد بازی میکنن...
    کلا شاید 2-3 بازیکن باشن که تغریبا خوب هستن...
    فقط ایسکو در حد خیلی خوب داره بازی میکنه و بقیه اکثرا فقط توپ لو میدن...
    نمونه شاهکارش هم تویه همین بازی از مارسلو دیدیم! چقدر توپ خراب کرد؟! افتضاح بود...
    کروس هم وحشتناک خستس...قشنگ از بازیش معلومه...اما متاسفانه کارلتو اینقدر بازیش میده 90 دقیقه تا مصدوم بشه اینم! دیگه خودش هم نمیدونه چطور بگه خستم!

ضربه ایستگاهی ها رو هم نمیدونم چرا کارلو تعارف داره با کریس و بهش نمیگه ضربات رو نزنه؟! آخرین ضربه خوبی رو که زده رو من یادم نمیاد دیگه چه برسه به گل زدن از روی این ضربات! (آخرین گل ضربه ایستگاهیش، همون گلش به بایرن بود تو نیمه نهایی cl سال قبل!)
    بیل و راموس خیلی بهتر ضربات رو میزنن...کریس حتی خودش هم چند روز قبل تویه یه مصاحبه گفت که خودم میدونم از این نظر ضعیف شدم و دارم تلاش میکنم دوباره خوب بشم...
    خب بهش بگو تویه تمرینات، خودت رو بهتر بکن و هروقت خوب شدی، دوباره ضربات رو بزن..نه اینکه موقعیت های خوب گلزنی رو برای تست خراب کنی! لااقل نمیکنه تویه یک بازی، 1 بار بزنه ضرباتش رو و اگه خوب نزد بده به بقیه! ماشالله همه رو میخواد خودش بزنه حالا هرجای زمین باشه!
    احمد پارسال دوست...
    بدون تعارف صحبت هات نمونه بارز واکنش بیش از حد هست، حیطه ای که هوادارهای رئال (و بارسا) در اون تخصص دارن!
    تیم از زمان مصدومیت مودریچ افت کرده؟ کاملا. اما مگه غیر از این باید باشه؟ لوکا با ثبات ترین بازیکن تیم و یکی از بهترین هافبک وسط های دنیا هست و جایگزینی نداره.
    توی هر تیمی میشه همچین چهره هایی رو پیدا کرد که سبک بازی تیم شدیدا به بازی اون بازیکن وابسته باشه. این که مسئله جدیدی نیست، ایضا افت مقطعی توی یک قسمت از فصل عجیب نیست، شما بهترین تیم های باشگاهی تاریخ رو یه نگاه بنداز، هر کدوم از اون تیم ها توی مقاطعی از فصل افت نسبی رو داشتن. افتی که الان بر کسی پوشیده نیست اما مهم این هست که توی این مقطع افت تیم بتونه نتیجه بگیره و منتظر بهبود اوضاع باشه (در همین زمینه کارلو گفت که مودریچ به احتمال زیاد تا اواخر بهمن ماه آمادگی لازم رو پیدا می کنه) که خوشبختانه با فاکتور گرفتن از جام حذفی، تیم تونسته نتیجه بگیره، فاصله در صدر جدول رو حفظ کنه و شانس خوبی برای کسب هر دو جام (مهم تر) دیگه داشته باشه. جالب اینکه توی بازی با اتلتیکو (بازی برگشت) به اعتقاد من عملکرد تیمی (بخش فنی که مسئولیت اصلی کارلو هست) فوق العاده بود، خلق موقعیت های متعدد، به ثمر رسوندن دو گل مقابل دفاع مطلق اتلتیکو که توی بستن فضاها بدون شک بهترین تیم اروپا هست. اما دو اشتباه فردی باعث شد بازی مساوی بشه، اشتباه هایی که از دست کارلو خارج هست. من با صحبت کارلو کاملا موافقم، مقابل اتلتیکو توی مرکز فضایی وجود نداره و تیم باید عرض بیشتری به بازی بده (کاری که ما توی بازی برگشت کردیم و کاری که بارسا توی پیروزی لیگ مقابل اتلتیکو کرد)، و دیدیم که گل ضربه سر رونالدو روی ارسال بیل روی همین برنامه به ثمر رسید و موقعیت های دیگه ای که حلق شد... دیگه نباید توقع داشته باشیم که تیمی بتونه 4-5 گل مقابل اون دفاع بسته اتلتیکو به ثمر برسونه؟ به نظر من سطح انتظاراتت (و خیلی از هواداراها) کاملا غیر واقعی هست. انگار بعضی ها توقع دارن تیم توی تک تک بازی های فصل هم از هر نظر تیم برتر میدان باشه و هم نتیجه لازم رو بگیره و هیچ مشکلی نباشه. به اعتقاد من بازی امشب اولین بازی بود که تیم توی اکثر دقایق بازی واقعا ضعیف کار کرد و اکثر بازیکن ها (بجز بیل و بنزما) خیلی کمتر از انتظار ظاهر شدن، اما چه خوب که حتی توی همچین بازی، وقتی که رونالدو بعد از اون حرکت ناشایست اخراج میشه، ما بیل رو داریم که میاد جای خالی رونالدو رو پر می کنه، خودش خطا رو می گیره، خودش کاشته رو می زنه و پنالتی رو می گیره و خودش ضربه پنالتی رو تبدیل به گل می کنه و نتیجه رو عوض می کته. اونم بیل که دقیقا به همین هدف خریداری شده، من نمی دونم چرا توی همچین شب بدی (شبی که از قضا چلسی در حالی که در خانه دو گل زده از تیم دسته سومی برادفورد 4 گل دریافت می کنه یا سیتی در خانه دو گل دریافت می کنه و ...) اینقدر باید نیمه خالی لیوان رو ببینیم و یه همچین شبی رو به همه بازی های قبلمون تعمیم بدیم. اون نمایش خوب و پرانرژی مقابل اتلتیکو در بازی برگشت رو نبینیم.

در مورد یک سری جزئیات دیگه میشه صحبت کرد مثل اشتباه های راموس در بازی های مقابل اتلتیکو و اینکه آیا باید بلافاصله نیمکت نشین بشه؟ فکر کنم توی همین بازی، جایی که چیزی نمونده بود اشتباه واران باعث دریافت یه گل بشه، ما جواب این سوال رو گرفتیم، اگه با اون منطق بخوایم جلو بریم، نه راموس نه واران و شاید نه حتی پپه (اشتباه در بازی مقابل اتلتیکو) نباید فیکس بازی کنند اما حقیقت این هست که اگه به مداقع های بقیه تیم های تاپ نگاه کنیم می بینیم اونجا وضعیت اگه بدتر نباشه بهتر نیست، اما دلیلی که باعث شده این اشتباه ها به چشم بیان این هست که شما همه بازی های رئال رو می بینی اما همه بازی های بقیه تیم ها رو نمی بینی، در حالی که به اعتقاد من اگه ظرف مقایسمون رو به اندازه یه فصل بگیریم، راموس، پپه و واران هر سه جزو بهترین مدافع وسط های دو سال اخیر اروپا بودن. خیلی ساده شما نگاه کن ببین کدوم تیم مدافع وسط های بهتری رو داشته؟ حقیقتا هیچ کدوم. در کل چه خوب میشد اگه سعی می کردیم واقع بین باشیم و جزئیات فصل های قبل تیم رو به یاد بیاریم و سطح انتظاراتمون رو با اون شرایط مقایسه کنیم.

14. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

احمد پارسال دوست...
    بدون تعارف صحبت هات نمونه بارز واکنش بیش از حد هست، حیطه ای که هوادارهای رئال (و بارسا) در اون تخصص دارن!
    تیم از زمان مصدومیت مودریچ افت کرده؟ کاملا. اما مگه غیر از این باید باشه؟ لوکا با ثبات ترین بازیکن تیم و یکی از بهترین هافبک وسط های دنیا هست و جایگزینی نداره.
    توی هر تیمی میشه همچین چهره هایی رو پیدا کرد که سبک بازی تیم شدیدا به بازی اون بازیکن وابسته باشه. این که مسئله جدیدی نیست، ایضا افت مقطعی توی یک قسمت از فصل عجیب نیست، شما بهترین تیم های باشگاهی تاریخ رو یه نگاه بنداز، هر کدوم از اون تیم ها توی مقاطعی از فصل افت نسبی رو داشتن. افتی که الان بر کسی پوشیده نیست اما مهم این هست که توی این مقطع افت تیم بتونه نتیجه بگیره و منتظر بهبود اوضاع باشه (در همین زمینه کارلو گفت که مودریچ به احتمال زیاد تا اواخر بهمن ماه آمادگی لازم رو پیدا می کنه) که خوشبختانه با فاکتور گرفتن از جام حذفی، تیم تونسته نتیجه بگیره، فاصله در صدر جدول رو حفظ کنه و شانس خوبی برای کسب هر دو جام (مهم تر) دیگه داشته باشه. جالب اینکه توی بازی با اتلتیکو (بازی برگشت) به اعتقاد من عملکرد تیمی (بخش فنی که مسئولیت اصلی کارلو هست) فوق العاده بود، خلق موقعیت های متعدد، به ثمر رسوندن دو گل مقابل دفاع مطلق اتلتیکو که توی بستن فضاها بدون شک بهترین تیم اروپا هست. اما دو اشتباه فردی باعث شد بازی مساوی بشه، اشتباه هایی که از دست کارلو خارج هست. من با صحبت کارلو کاملا موافقم، مقابل اتلتیکو توی مرکز فضایی وجود نداره و تیم باید عرض بیشتری به بازی بده (کاری که ما توی بازی برگشت کردیم و کاری که بارسا توی پیروزی لیگ مقابل اتلتیکو کرد)، و دیدیم که گل ضربه سر رونالدو روی ارسال بیل روی همین برنامه به ثمر رسید و موقعیت های دیگه ای که حلق شد... دیگه نباید توقع داشته باشیم که تیمی بتونه 4-5 گل مقابل اون دفاع بسته اتلتیکو به ثمر برسونه؟ به نظر من سطح انتظاراتت (و خیلی از هواداراها) کاملا غیر واقعی هست. انگار بعضی ها توقع دارن تیم توی تک تک بازی های فصل هم از هر نظر تیم برتر میدان باشه و هم نتیجه لازم رو بگیره و هیچ مشکلی نباشه. به اعتقاد من بازی امشب اولین بازی بود که تیم توی اکثر دقایق بازی واقعا ضعیف کار کرد و اکثر بازیکن ها (بجز بیل و بنزما) خیلی کمتر از انتظار ظاهر شدن، اما چه خوب که حتی توی همچین بازی، وقتی که رونالدو بعد از اون حرکت ناشایست اخراج میشه، ما بیل رو داریم که میاد جای خالی رونالدو رو پر می کنه، خودش خطا رو می گیره، خودش کاشته رو می زنه و پنالتی رو می گیره و خودش ضربه پنالتی رو تبدیل به گل می کنه و نتیجه رو عوض می کته. اونم بیل که دقیقا به همین هدف خریداری شده، من نمی دونم چرا توی همچین شب بدی (شبی که از قضا چلسی در حالی که در خانه دو گل زده از تیم دسته سومی برادفورد 4 گل دریافت می کنه یا سیتی در خانه دو گل دریافت می کنه و ...) اینقدر باید نیمه خالی لیوان رو ببینیم و یه همچین شبی رو به همه بازی های قبلمون تعمیم بدیم. اون نمایش خوب و پرانرژی مقابل اتلتیکو در بازی برگشت رو نبینیم.

در مورد یک سری جزئیات دیگه میشه صحبت کرد مثل اشتباه های راموس در بازی های مقابل اتلتیکو و اینکه آیا باید بلافاصله نیمکت نشین بشه؟ فکر کنم توی همین بازی، جایی که چیزی نمونده بود اشتباه واران باعث دریافت یه گل بشه، ما جواب این سوال رو گرفتیم، اگه با اون منطق بخوایم جلو بریم، نه راموس نه واران و شاید نه حتی پپه (اشتباه در بازی مقابل اتلتیکو) نباید فیکس بازی کنند اما حقیقت این هست که اگه به مداقع های بقیه تیم های تاپ نگاه کنیم می بینیم اونجا وضعیت اگه بدتر نباشه بهتر نیست، اما دلیلی که باعث شده این اشتباه ها به چشم بیان این هست که شما همه بازی های رئال رو می بینی اما همه بازی های بقیه تیم ها رو نمی بینی، در حالی که به اعتقاد من اگه ظرف مقایسمون رو به اندازه یه فصل بگیریم، راموس، پپه و واران هر سه جزو بهترین مدافع وسط های دو سال اخیر اروپا بودن. خیلی ساده شما نگاه کن ببین کدوم تیم مدافع وسط های بهتری رو داشته؟ حقیقتا هیچ کدوم. در کل چه خوب میشد اگه سعی می کردیم واقع بین باشیم و جزئیات فصل های قبل تیم رو به یاد بیاریم و سطح انتظاراتمون رو با اون شرایط مقایسه کنیم.
    والا معراج عزیز من خیلی وقته میخوام بیام پست بدم منتها به یه دلیل شخصی (پروفایل رو ببین) اصلا حس و حال اومدن و صحبت کردن رو نداشتم..
    اتفاقا چند روز قبل برای فراموشی، نشستم و یه پستی درباره شیوه بازی تیم طی چند بازی اخیر تهیه کردم که همراه با آمار و اینا بود بحث رفتن ما سمت ارسال و اینا بود...منتها بیخیال شدم و پاکش کردم...
    پس این موضوع انتقاد ربطی به این بازی نداره...من کلا از 2-3 روز قبل دوباره برگشتم و پست میدم اینجا...

اما در مورد افت...خب این افت تا کی باید باشه دقیقا؟!
    بعد اینکه ببخشید کدوم تیم موفق تویه تاریخ بوده که با نبود یه بازیکن نابود شده؟! نمیشه که! اینجوری باشه، بعد از اومدن لوکا، مربی های حریف یکی رو میذارن از پیش لوکا تکون نخوره و به همین راحتی رئال خلع سلاح بشه!
    کارلتو یکی از بهترین ترکیب های دنیا رو در کنار هوش و تجربه زیاد خودش داره و من فکر نمیکنم انتظار عجیبی ازش باشه که بخوایم ازش در نبود لوکا، بتونه 4 تا شیوه جدید رو تست کنه که یکیشون جواب بده بلاخره! تازه بحث پلن b و اینا هم بمونه! بلاخره تیم باید آماده هر چیزی باشه...
    ما تمام بازیهای بعد لوکا، فقط کارمون شده سانتر کردن! به آمار بازیهای قبل مراجعه بکنی، میتونی این رو کاملا ببینی...من گفتم اتلتیکو باشه...اما بقیه بازیها چطور؟ همه تیم ها فقط روی سانتر گل میخورن؟! تاکتیک دیگه ای وجود نداره؟!
    من به شخصه میگم مشکلی ندارم 3 تا بازی رو ببازیم پشت سر هم به شرطی که کارلتو تویه این 3 بازی، 4 تا چیز جدید رو تست کنه تا این مشکل افت تیم برطرف بشه...
    یعنی اون منطقه جلو 18، هیچی رئال بازیکن نداره...خیلی این بده...این همه بازیکن ما داریم که تکنیکی و خلاق هستن اما کار خلاقانه نمیبینیم...یعنی واقعا هیچی نیست...
    خداییش چند وقت از آخرین حرکت تیمی و تاکتیکی که پشت محوطه جریمه دیدی، میگذره؟!

اینجوریم در واقع :
    ............کروس...........
    ....ایسکو.........خامس..
    کریس...................بیل
    ...............کریم.........
    فضای پشت کریم رو ببین...
    و جالبیش اینه که کارلتو تا حالا تست نکرده که ایسکو یا خامس اون پشت بازی کنن، چی میشه! یعنی نهایتش 4-5 دقیقه اون پشت بودن و بلافاصله رفتن گوشه ها!

میگی بد بودن این بازی رو به بازیهای قبل تعمیم ندیم...منظورت کدوم بازیهاست؟! جز اون بازی با اتلتیکو...مثلا بازی دوستانه با میلان رو دیدی؟! بازی با والنسیا؟ یا بازی...؟
    تو کدوم ما خوب بودیم؟! بقول خودت همین مثلا بازی، یه بیل میاد مارو نجات میده اونم روی خلاقیت فردی نه تاکتیک!
    من قبول دارم بعد از رفتن یه بازیکن تیم یخورده افت میکنه اما همونطور که اول هم گفتم، تا کی؟ بلاخره بعد از این همه بازی، باید مربی تیم بتونه تاکتیک مناسبی رو جانشین کنه یا نه؟

انتظار بیجا هم نداریم...میگیم چند ماهه رئال خوب بازی نمیکنه متاسفانه...
    نمیخوایم همه رو عالی باشه اما انتظار عادیمون اینه که از 10 تا بازی، تیمی به بزرگی رئال و با این بازیکن ها، حداق تویه 5 تاش خوب رو به عالی باشه..زیاده آیا؟!

بعد من اصلا نمیخوام رئال رو با تیم دیگه ای مقایسه کنم...
    من رئال فعلی کارلتو رو دارم با رئال سال قبل خودش مقایسه میکنم!
    رو به روی تیم های کوچیک هم ما نمیتونیم انصافا زیاد موقعیت خلق کنیم...در صورتیکه پارسال هر بازی 3-4 تا میزدیم و کلی هم موقعیت خراب میکردیم!

بعد بحث بازیکن ها نیمکت نشینی...من مخالف اینم که با 1 اشتباه بازیکن نیمکت نشین بشه...نمیدونم از کجای حرفم این برداشت رو کردی...؟!
    اگه در مورد بحث بد بازی کردن بازیکن ها بود، که من اونجا بنوعی گفتم که همش هم کارلتو مقصر نیست و این بدشانسی ما هم هست که یهو کل تیم با هم افت کردن...(هر چند اینم بخاطر تاکتیک و اینا میتونه باشه)

در آخر هم اینکه این انتقاد و اینا، قرار نیست به این مثلا ختم بشه که کارلتو بره و اینا!
    من فقط میگم تیم این چند ماه ضعیف و بد بازی میکنه و باید یه فکری به حالش بشه...
    که فکر میکنم خودت هم قبول داشته باشی...
    البته من تمام این مشکل تیم رو نبود لوکا نمیدونم...منتها از اونجا شروع شد...

16. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رونالدو تو فیس .. بوکش عذر خواهی کرده. اینا همه اثرات بهم زدن با ايرينا هست!

18. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

طبق قوانین گویا میتونن رونالدو رو تا 3 جلسه محروم کنن و این یعنی از دست دادن آتلتیکو !!
    امیدوارم این اتفاق نیفته چون واقعا به ضرره تیمه

بازی رفت با سوسیه داد هم 4-2 باختیم رونالدو نبود
    و بعدش بازی سخت با سویا و آتلتیکو !!

20. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •