احمد پارسال دوست...

بدون تعارف صحبت هات نمونه بارز واکنش بیش از حد هست، حیطه ای که هوادارهای رئال (و بارسا) در اون تخصص دارن!
تیم از زمان مصدومیت مودریچ افت کرده؟ کاملا. اما مگه غیر از این باید باشه؟ لوکا با ثبات ترین بازیکن تیم و یکی از بهترین هافبک وسط های دنیا هست و جایگزینی نداره.
توی هر تیمی میشه همچین چهره هایی رو پیدا کرد که سبک بازی تیم شدیدا به بازی اون بازیکن وابسته باشه. این که مسئله جدیدی نیست، ایضا افت مقطعی توی یک قسمت از فصل عجیب نیست، شما بهترین تیم های باشگاهی تاریخ رو یه نگاه بنداز، هر کدوم از اون تیم ها توی مقاطعی از فصل افت نسبی رو داشتن. افتی که الان بر کسی پوشیده نیست اما مهم این هست که توی این مقطع افت تیم بتونه نتیجه بگیره و منتظر بهبود اوضاع باشه (در همین زمینه کارلو گفت که مودریچ به احتمال زیاد تا اواخر بهمن ماه آمادگی لازم رو پیدا می کنه) که خوشبختانه با فاکتور گرفتن از جام حذفی، تیم تونسته نتیجه بگیره، فاصله در صدر جدول رو حفظ کنه و شانس خوبی برای کسب هر دو جام (مهم تر) دیگه داشته باشه. جالب اینکه توی بازی با اتلتیکو (بازی برگشت) به اعتقاد من عملکرد تیمی (بخش فنی که مسئولیت اصلی کارلو هست) فوق العاده بود، خلق موقعیت های متعدد، به ثمر رسوندن دو گل مقابل دفاع مطلق اتلتیکو که توی بستن فضاها بدون شک بهترین تیم اروپا هست. اما دو اشتباه فردی باعث شد بازی مساوی بشه، اشتباه هایی که از دست کارلو خارج هست. من با صحبت کارلو کاملا موافقم، مقابل اتلتیکو توی مرکز فضایی وجود نداره و تیم باید عرض بیشتری به بازی بده (کاری که ما توی بازی برگشت کردیم و کاری که بارسا توی پیروزی لیگ مقابل اتلتیکو کرد)، و دیدیم که گل ضربه سر رونالدو روی ارسال بیل روی همین برنامه به ثمر رسید و موقعیت های دیگه ای که حلق شد... دیگه نباید توقع داشته باشیم که تیمی بتونه 4-5 گل مقابل اون دفاع بسته اتلتیکو به ثمر برسونه؟ به نظر من سطح انتظاراتت (و خیلی از هواداراها) کاملا غیر واقعی هست. انگار بعضی ها توقع دارن تیم توی تک تک بازی های فصل هم از هر نظر تیم برتر میدان باشه و هم نتیجه لازم رو بگیره و هیچ مشکلی نباشه. به اعتقاد من بازی امشب اولین بازی بود که تیم توی اکثر دقایق بازی واقعا ضعیف کار کرد و اکثر بازیکن ها (بجز بیل و بنزما) خیلی کمتر از انتظار ظاهر شدن، اما چه خوب که حتی توی همچین بازی، وقتی که رونالدو بعد از اون حرکت ناشایست اخراج میشه، ما بیل رو داریم که میاد جای خالی رونالدو رو پر می کنه، خودش خطا رو می گیره، خودش کاشته رو می زنه و پنالتی رو می گیره و خودش ضربه پنالتی رو تبدیل به گل می کنه و نتیجه رو عوض می کته. اونم بیل که دقیقا به همین هدف خریداری شده، من نمی دونم چرا توی همچین شب بدی (شبی که از قضا چلسی در حالی که در خانه دو گل زده از تیم دسته سومی برادفورد 4 گل دریافت می کنه یا سیتی در خانه دو گل دریافت می کنه و ...) اینقدر باید نیمه خالی لیوان رو ببینیم و یه همچین شبی رو به همه بازی های قبلمون تعمیم بدیم. اون نمایش خوب و پرانرژی مقابل اتلتیکو در بازی برگشت رو نبینیم.
در مورد یک سری جزئیات دیگه میشه صحبت کرد مثل اشتباه های راموس در بازی های مقابل اتلتیکو و اینکه آیا باید بلافاصله نیمکت نشین بشه؟ فکر کنم توی همین بازی، جایی که چیزی نمونده بود اشتباه واران باعث دریافت یه گل بشه، ما جواب این سوال رو گرفتیم، اگه با اون منطق بخوایم جلو بریم، نه راموس نه واران و شاید نه حتی پپه (اشتباه در بازی مقابل اتلتیکو) نباید فیکس بازی کنند اما حقیقت این هست که اگه به مداقع های بقیه تیم های تاپ نگاه کنیم می بینیم اونجا وضعیت اگه بدتر نباشه بهتر نیست، اما دلیلی که باعث شده این اشتباه ها به چشم بیان این هست که شما همه بازی های رئال رو می بینی اما همه بازی های بقیه تیم ها رو نمی بینی، در حالی که به اعتقاد من اگه ظرف مقایسمون رو به اندازه یه فصل بگیریم، راموس، پپه و واران هر سه جزو بهترین مدافع وسط های دو سال اخیر اروپا بودن. خیلی ساده شما نگاه کن ببین کدوم تیم مدافع وسط های بهتری رو داشته؟ حقیقتا هیچ کدوم. در کل چه خوب میشد اگه سعی می کردیم واقع بین باشیم و جزئیات فصل های قبل تیم رو به یاد بیاریم و سطح انتظاراتمون رو با اون شرایط مقایسه کنیم.