بله من تست کردم کار نمیکنه
بله من تست کردم کار نمیکنه
اکثز بازی ها و کرک های این سایت تقلبی هستند .
چندین بار دیدم بازی رو چند ماه قبل از انتشار رسمی انتشار دادند همیشه هم تقلبی بوده
دوستان یک سایت برای سی دی کی معرفی کنین البته معتبر این ادیت لند چرا کد پستی اینارو میخواد سایت امنی هست اینا عادیه
سلام و درود
دوستان کسی آموزش تبدیل زبان روسی این بازی رو به انگلیسی داره ، شیندم بعضی از دوستان موفق شدن تبدیل کنن ، اگه کسی اطلاعی تو این زمینه داره ما را هم بی نصیب نکنین ، دیگه از بس این کلمات خرچنگ قورباغه رو دیدم حالم بهم می خوره ، خدا نیامرزه اون کسی که نگفت این زبانش روسیه و به ما انداخت. با تشکر از دوستان دانشمند در این زمینه.
شما چرا میگی EA اومده پول داده به کرکرها تا...؟!! اصن این این حرف بچگانهست!
مثل اینه که شما بیای به دزدای خونهها پول بدی تا از خونت دزدی نکنن!
حرف شما کاملا اشتباهه!
عزیزم این اتفاق خیلی وقته که داره میفته....برای مثال
این مقاله رو هم بخون...هکرهای پلی4 اول برنامه دارن از سونی باج بگیرن بعد اگه نشد دانگل بفروشن بعد اگه نشد انتشار ه ک کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن گروه 3dm که چینی هست هم اعلام کرده روی ه ک فیفا کار نمی کنه چون یک شرکت چینی داره با ea کار می کنه تا بتونه نماینده ea توی بازار چین باشه و این گروه هم با مذاکراتی که با این شرکت چینی به نمایندگی از ea داشته اعلام کرده که به توافق رسیدن !! چجوری یک تیم هکر با یک شرکت به توافق می رسن ؟ با پول گرفتن تیم هکر دیگه :(....در مورد این مطلب توی نت سرچ کن البته انگلیسی
Last edited by ehsan_; 24-01-2015 at 21:52.
دوستان من سی دی کی اشتراکی گرفتم . طرف بهم میگه فلان ساعت انلاین باش . یعنی چی انلاین باشم؟ دقیقا چی کار باید بکنم تو اون زمان ؟ اطلاعات رو برام میل میکنه یعنی ؟ راهنمایی کنید لطفا
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
سلام دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم که کمکم کنین
من سی دی کی اشتراکی خریدم....میخوام ببینم بازی رو تو کجا باید بریزم؟داخل اوریجن؟
اخه وقتی میزنم از اوریجن دانلود بشه همون 8 گیگ رو دانلود میکنه در حالی که باید 500 مگ دان کنه
کسانی که مشکل دارن اینو دانلود کنید همه چی رو توضیح میده
اگه از سایت ادیت لند خرید کنید یک فایل راهنما هم برای ایمیل شما ارسال میشه
با درودچند روزیه که مشکل لگ پیدا کردم! از اول همچین مشکلی نداشتم اما چند روزه که وقتی توپ میاد تو محوطه جریمه و تجمع بازیکنا زیاد میشه لگ پیدا می کنه! چکار میشه کرد؟ 3 تا پچ رسمی فیفا هم نصبه! همچنین تو تمام بازی ها دقایق اضافی چه برای نیمه اول و چه برای نیمه دوم فقط و فقط 5 دقیقه می گیره!!! چرا واقعا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)