سلام
آقایان و خانم ها
موبایل یکی از دوستانم که k510i است وقتی روشنش میکنیم هیچ چیزی نمی آید و فقط صفحه سفیدی می آید
اگر می خواهد فرمت کنیم لطفا بگویید باید چکار کنیم
سلام
آقایان و خانم ها
موبایل یکی از دوستانم که k510i است وقتی روشنش میکنیم هیچ چیزی نمی آید و فقط صفحه سفیدی می آید
اگر می خواهد فرمت کنیم لطفا بگویید باید چکار کنیم
یه بار باطری گوشی رو بردار دوباره بزار اگه درست نشد باید بره فلش شه
گوشي من w700هست بعضي موقع ها عكس ها رو باز نميكنه و وقتي themeرو عوض ميكنم درست ميشه ولي يك بار حتي با اين كار هم درست نشد و يك بار خاموش و روشن كردم درست شد. بايد چكار كنم. اگه فلش كنم درست ميشه؟
یعنی باید چکار کنیم
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم فقط مموري استيك رو نشون ميده و حافظه گوشي رو نشون نميده آيا w710 همين جوري يا اينكه گوشي من مشكل داره و اگر گوشيم مشكل داره چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟
سلام
من می خوام یه z530i بگیرم ولي ميگن خودبه خود خاموش ميکنه ولی یکي از دوستام داره ميگه هيچ مشکلي نداره حالا من چکار کنم بگيرم يا نه
کسي اگه یه فروشگاه معتبر سراغ داره معرفی کنید که قیمتش خوب باشه
منم پیشنهاد می کنم ار خیرش بگذر خریدنش ریسک داره....حالا همشون که اینجوری نیستن که شما دوستت رو مثال می زنی...یه تعدادی این مشکل رو دارن اما واقعا به ریسکش نمی ارزه امروز می خری فردا خاموش می شه دیگه روشن نمی شه...150 تومن پررررررررر![]()
سلام
آیا میشه روی گوشی W810i نرم افزارهایی مثل فتوشاپ یا دیکشنری و بازی های سه بعدی نصب کرد؟
ممنون
پس حدود این قیمت چی بگيرم که بلوتوث و رم خور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
سلام
من دوتاتم ازهمین سایت گرفتم برای k750 بعداز نصب کردن برروی گوشیم کارنکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)