تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 266 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون ارور بلوتوث از اول بوده، یعنی زمانی که درایور نصب شده
    مشکل اینجاست که با آپدیت اینترنت هم اعلام می کنه که بهترین آپدیت نصبه و نیازی به آپدیت نیست
    آیکون بلوتوث هم که اصلا نمیاد.
    موندم اینو چجوری میشه رفع کرد!

نکته جالب اینجاست که وقتی uninstall می کنم اون درایور بلوتوث رو، دیوایس منیجیر به این شکل در میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالی که تو حالت قبلی این ارور ها نبوده. ولی نه تو notification area و نه تو pc and devices اثری از بلوتوث نیست!
    ولی با این حال تو شرایط جدید بعد از حذف درایور، آیکون بلوتوث تو notification area میاد و تو pc and devices هم هست
    فقط گزینه send و recive فایل نداره و این شکلیه

شما وقتی که درایور رو نصب کردی.یه بار یه فایل با بلوتوث بفرستی یا بگیری خودش رابطش رو برای ویندوز تعریف میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما وقتی که درایور رو نصب کردی.یه بار یه فایل با بلوتوث بفرستی یا بگیری خودش رابطش رو برای ویندوز تعریف میکنه.
    مشکل اینجاست که وقتی درایور رو نصب می کنم، به بلوتوث اصلا دسترسی ندارم!نه تو نوتیفیکشن میاد و نه تو جای دیگه.
    وقتی هم درایور نیست، این آیکون ها میاد ولی موقع send و recive ارور میده.پ

این نوار زرد تو تب health برنامه hd tune برای چیه؟
    و اینکه عدد data واسه ردیف اول زیاد نیست یه مقدار؟تو hd tune بقیه دوستان من همچین چیزی ندیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مشکل اینجاست که وقتی درایور رو نصب می کنم، به بلوتوث اصلا دسترسی ندارم!نه تو نوتیفیکشن میاد و نه تو جای دیگه.

و اینکه عدد data واسه ردیف اول زیاد نیست یه مقدار؟تو hd tune بقیه دوستان من همچین چیزی ندیدم
    یه بار مال منم اینطوری شد البته واسه وایرلس.که وایرلس درایورش نصب بود اما کنار صفحه نمی اومد . منم اول درایور رو پاک کردم بعد هرچی مربوط به وایرلس میشود داخل device manager رو هم روش کلیک کردم unistall کردم ریستارت کردم و درایور رو نصب کردم حل شد.در ضمن این درایور جدید دیگه send و recive نداره یا اگه بشه اضافه کرد نه کسی رو دیدم بلد باشه نه کسی انجام داده بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما تو منوی start تایپ کن bluetooth بعدش bluetooth file transfer میاد روش کلیک کن میتونی سند یا رسیو داشته باشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من یک سفیدشو خریدم
    یه سوال داشتم
    برای شما هم وقتی لپتاب رو روشن می کنید چراغ باطری و پاور با هم روشن می شه (بدون شارژر)
    بعد وقتی که خاموشه از کجا می فهمید که باطری شارژ کامل شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یک سفیدشو خریدم
    یه سوال داشتم
    برای شما هم وقتی لپتاب رو روشن می کنید چراغ باطری و پاور با هم روشن می شه (بدون شارژر)
    بعد وقتی که خاموشه از کجا می فهمید که باطری شارژ کامل شده؟
    بله با هم روشن میشه
    شما بذار رو conservation خودش حتی تو خاموشی رو 55-60 درصد نگه میداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسی اگه این مشکل رو داشت با نصب آپدیت ویندوز 8.1 که حدود 770 مگابایته حل میشه
    آپدیت ها رو به ترتیب از حجم کم نصب و در صورت درخواست ری استارت کنید، بعضی آپدیت ها ممکنه خیلی طول بکشن تا نصب بشن

این لینکی که شما لطف کردین لینکشو گذاشتین، بعد از extract کردن 6 تا فایل میده که به ترتیب از حجم کم نصب کردم
    دومین فایل که که 1.2 مگ حجمشه که ارور میده not applicable to your computer میده
    فایل سوم که حجمش 10.5 مگه، میره واسه نصب آخرش پیغام میده که Update for Windows (KB2919442) نصب نشده
    فایل آخر که حجم اصلی رو داره و 707 مگ هست هم باز ارور not applicable to your computer رو میده!

و فکر می کنم همچنان مشکل سر جاشه چون وقتی اسلیپ میکنم، میخوام از اسلیپ دربیارمش، تلاش می کنه و بعد از 2 دقیقه صفحه سیاه خودش رو ریست میکنه از اول بوت میاد بالا

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

این لینکی که شما لطف کردین لینکشو گذاشتین، بعد از extract کردن 6 تا فایل میده که به ترتیب از حجم کم نصب کردم
    فایل سوم که حجمش 10.5 مگه، میره واسه نصب آخرش پیغام میده که Update for Windows (KB2919442) نصب نشده
    فایل آخر که حجم اصلی رو داره و 707 مگ هست هم باز ارور not applicable to your computer رو میده!

و فکر می کنم همچنان مشکل سر جاشه چون وقتی اسلیپ میکنم، میخوام از اسلیپ دربیارمش، تلاش می کنه و بعد از 2 دقیقه صفحه سیاه خودش رو ریست میکنه از اول بوت میاد بالا
    دوست عزیز اول اینکه نیاز به آپدیت دستی نیست . در صورت اتصال به اینترنت خود آپدیت ها دانلود می شوند .

ثانیا چه دوستانی که دستی آپدیت کردند ، چه اتوماتیک بازم مشکلشون حل نشده و هنوزم وجود داره !!!!!

همه شرکت ها پیشرفت می کنند ، مایکروسافت پسرفت !!!!! الان یه سیستم عامل لینوکس با بوت عادی ، سریعتر از ویندوز 8.1 با سیستم بوت جدیدش ( hybrid boot ) بالا میاد .

محتوای مخفی: ! 

این راه رو توصیه نمی کنم ، ولی بنده از Baidu PC Faster استفاده کردم . پس از تنظیمات ، سرعت بوت تا حد قابل قبولی بالا رفت و زمان گیر افتادن توی صفحه مشکی کمتر شد ...
    حیف که این لپ تاپ با ویندوز 7 سازگاری کمتری داره و الا کم کم دارم به این فکر می افتم برگردم زمان ویندوز 7 !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما تو منوی start تایپ کن bluetooth بعدش bluetooth file transfer میاد روش کلیک کن میتونی سند یا رسیو داشته باشی.
    ویندوز 8.1 تو استارتش جای سرچ نداره، اگه منظورتون سرچ خود ویندوز هست که با win+s بالا میاد، تو اون وقتی bluetooth تایپ کنم همچین چیزی که فرمودین نمیاد!

مشکل اینجاست که وقتی درایور نصب شده رو پاک می کنم و ریستارت، بعدش میتونم سند و ریسیو کنم از بلوتوث.میرم رو فایل و گزینه سند بلتوث به صورت جدا تو منوی راست کلیک رو فایل هست و میشه سند کرد
    ولی بعد از ریستارت کردن، خودش میاد و درایور رو نصب می کنه به صورت خودکار و کلا گزینه های بلوتوث حذف میشن!نه تو نوتیفیکشن، نه تو pc and device. تو راست کلیک رو فایل هم تو منوی کشویی send to گزینه بلوتوث هست ولی وقتی میزنم ارور میده که no local bluetooth device was detected!
    در حالی که بعد از پاک کردن درایور تو خود منوی راست کلیک، برای ارسال با بلوتوث گزینه مجزا هست و نیازی به رفتن تو منوی کشویی send to نیست
    خلاصه خیلی باحاله این بلوتوثش!رسما موندم دقیقا چه مدلیه!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم به سختی نصبشون کردم مخصوصا اون فایل حجیمه فکر کنم برا من نیم ساعت طول کشید یکی دوبار ارور داد اما بلاخره نصب شد
    بهترین کار اینه یه ویندوز 8.1 نسخه جدید تهیه کنی که آپدیتا همراش هست
    در نهایت اگه پیدا نکردی همون ویندوز 8 فعلا نصب کن تا یه 8.1 آپدیت شده گیر بیاری
    راستی اگه رو لپ تاپت ویژوال باکس (مجازی ساز) داری با حدف اون هم مشکل رفع میشه برای من و یکی از دوستان مشکل با ویژوال باکس بود، اگه نیاز مبرم به ویژوال باکس داری اونوقت کارای بالا رو انجام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •