تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 752 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیده نشده در ایران .. باید بری خودت نمایندگی های کریتیو رو پرس و جو کنی.
    با سلام

نظر دوستان در مورد sennheiser model MX90VC

چیست ؟؟؟

و قیمت چنده
    من توی پ.خ هم یه توضیحی دادم خدمتت .. خلاصه اش اینه که به نظرم میاد پول طراحی اش رو بیشتر داری میدی و نمی ارزه که هدفون رو گوشی (یعنی فقط روی کانال گوش رو می گیره -- بنابراین دیگه خبری از ایزوله سازی مدلهای in ear نیست و طبیعیه اگه باس ضعیف تر و کیفیت هم قدری پایین تر به نظر بیاد -- در مقابل، اگه در محیط ساکت ازش استفاده بشه، اصل این معایب حذف میشه البته) بگیری با این قیمت نزدیک به 100 دلار.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

یکی می خواست یه هدست بگیره ، که میکروفون هم داشته باشه ...
    هدف و نیاز: معلوم نیست ، فیلم ، بازی ، چت و ...
    قیمت : حدود 50 _ 60 تا 100 جا داره دیگه ، اگه یه انتخاب خوب این بین باشه ، که خیلی عالی می شه
    من خوندم که محمد گفته بود که برای موسیقی 100% هدفون بدون میکروفون که بهتره ، اما حالا این رو هم بگین من معرفی کنم بهش ، ممنونم می شم .

پ ن : نمی دونم چرا کم کم دارم از این 35 سونی زده می شم و به داشتن همون 630 قبطه می خورم
    امیدوارم زودخراب بشه ، برم یه دونه 630 بگیرم ، مامان

مرسی
    یا حق
    تا 100 تومن که راحت میتونه یه هدست ردیف بگیره، با کیفیت خوب ... کارای لاجیتک اولویت داره به نظرم .. بعدش کریتیو ... مثلاً از کریتیو این مدل fatality خیلی خوبه .. البته رابط usb داره و مخصوص PC هستش بیشتر. از لاجیتک مدل خاصی تو ذهنم نیست، ولی خب کیفیت کاراشون واقعاً بالاست.

//

ایشالا خراب بشه ... البته یه راه دیگه اش اینه که سرنوشتت رو خودت بدست بگیری؛ مایه اش یه قیچیه!! ..

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

یک صد وپنجاه دلار دیگه بزار روش Triple.fi 10 Pro بگیر البته سخت میشه به این قیمت ها گیر اورد
    earphone به نظر من فقط sure و UE و سنایزر
    IE8 سنایزر راحت میشه 200 دلار گرفت.
    حالا حتما باید 100 دلار بیشتر راه نداره؟
    سگ در صد زیر 100 دلار چون بیشتر روی bose سرمایه گذاری کردم .. در کنارش میخوام یه ایرفون خوبم داشته باشم

دوستان اصفهانی کسی آدرسی واسه خرید ep-630 نداره واسه من پ.خ کنه تا دعاش کنم ؟؟!!
    برو مجتمع پارک نمایندگی کریتیو ...
    دعا کن به ارزوم برسم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها هدفون توپ چی بخرم؟ من که بهتر از هدفون های سری واکمن سونی اریکسون هدفونی ندیدم بخصوص اون سریشون که با bass اومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام عزیزان هدفون creative hq2300d هنوز جایی پیدا میشه. اگه پیدا میشه آدرس یا شماره تلفن و قیمتش را بگید.
    این یکی چطور؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام عزیزان. جوابی نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان این ایرفون رو 47 هم میتونم بدم.

دوست عزیز من ساکن تهران نیستم میتونید هدفون رو برام پست کنید ؟

لطفا شماره تماس یا ایمیل بدین چون من زیاد تو فروم سر نمیزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یه x-fi تقریبا 1 سال پیش خریدم که یه هدفون ep-830 روش بود بعد چند مدت پیش تصمیم گرفتم هدفونمو عوض کنم برای همین هدفون چند تا از دوستامو امتحان کردم مثلا مال یکیشون senheiser cx-200 street 2 یا یه همچین چیزی بود که 50 تومن خریده بود ولی اصلا خوشم نیومد یعنی تفاوت زیادی حس نکردم بعد هدفون یکی دیگه از دوستامو امتحان کردم که اونم یه مدل فیلیپس بود که همین 40-50 تومن خریده بود که اونم زیاد جالب نیود برای همین تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم که اگر بخوام تا 150 تومن هزینه کنم می تونم یه چیز خوب بگیرم که تفاوتشو حس کنم ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من یه x-fi تقریبا 1 سال پیش خریدم که یه هدفون ep-830 روش بود بعد چند مدت پیش تصمیم گرفتم هدفونمو عوض کنم برای همین هدفون چند تا از دوستامو امتحان کردم مثلا مال یکیشون senheiser cx-200 street 2 یا یه همچین چیزی بود که 50 تومن خریده بود ولی اصلا خوشم نیومد یعنی تفاوت زیادی حس نکردم بعد هدفون یکی دیگه از دوستامو امتحان کردم که اونم یه مدل فیلیپس بود که همین 40-50 تومن خریده بود که اونم زیاد جالب نیود برای همین تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم که اگر بخوام تا 150 تومن هزینه کنم می تونم یه چیز خوب بگیرم که تفاوتشو حس کنم ؟
    شاید EP-830 مناسبترین گزینه برای zen-xfi باشه (با درنظر گرفتن بقیه مدل های موجود تو بازار ایران)

سگ در صد زیر 100 دلار چون بیشتر روی bose سرمایه گذاری کردم .. در کنارش میخوام یه ایرفون خوبم داشته باشم
    فروشگاه دیجیتال یکی از مدل های خوب بوز رو آورده بود همین 4-5 روز پیش پشت ویترین دیدم بد نیست اونجا هم یک قیمت بگیری و مقایسه کنی

بچه ها هدفون توپ چی بخرم؟ من که بهتر از هدفون های سری واکمن سونی اریکسون هدفونی ندیدم بخصوص اون سریشون که با bass اومده
    چقدر میخواهی هزینه بکنی و با چی میخواهی استفاده کنی ؟
    Last edited by peaceful1; 06-05-2010 at 10:58.

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گر بخوام تا 150 تومن هزینه کنم می تونم یه چیز خوب بگیرم که تفاوتشو حس کنم ؟
    با این هزینه من پیشنهاد میکنم یکی از مدل های Ultimate Ears رو سفارش بدین براتون بیارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با این هزینه من پیشنهاد میکنم یکی از مدل های Ultimate Ears رو سفارش بدین براتون بیارن.
    این Ultimate Ears مربوط به کدوم برنده ؟ تفاوتشو میشه حس کرد با ep830 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •