تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 278 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    c:\wamp\tphp\

پيش فرض

سلام دوستان
    منم این سری رو گرفتم ولی مشکلات زیادی داره دستگاه .
    یکی اینکه وقتی تو شارژ هست یه کمی تو بدنش برق احساس میشه فک کنم مسئله عادی باشه چون جنسش آلومنیوم هست دوتسانی که دارن لطفا بگن رو مال اون هم هست یا نه .
    و یه مشکل جدی که داره اینکه من برای تست یه گیم آندر کاور زدم ولی گیر می کنه و هنگ می کنه کلا وضوح نداره تو سیستم خونه که گرافیکش یک هست بهتر از این هست رو انویدیا هم تست کردم بازم این مشکل هست .
    البته تو مرور گر هم تصاویر سایت ها رو درست نشون نمی داد که با آپدیت درست شد .الان فقط مشکل اینکه گیم رو درست نشون نمیده + اینکه فلش هایی که تو فایر فاکس هست اونا رو هم با مشکل نشون میده .
    یکی از دوستان تو انجمن های دیگه گفته بودن که دادن گارانتی سازگار براشون بایوس رو آپدیت کردن کسانی که دارن لطف کنن به ورژن بایوس نگاه کنن و بگن ورژنش چنده و از کجا میشه آپدیت کرد .
    جهت دیدن رژن بایوس رو run
    msinfo32 رو بزنید مشخصات کامل سیستم رو میاره برایتون .
    تشکر از همه شما .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز این مشکلاتی که دارین مربوط به خود لپ تاپ نمیشه دلیل هاش:
    1. این مسئله وجود برق روی بدنه یه چیز عادیه هم همه دارن برای منم همینطوره و براتون عادی میشه و ازار دهنده نیست. در ضمن اگه 2 تا دستتون همزمان روی بدنه باشه دیگه حس نمیکنید
    2.برای رفع این مشکل باید اخرین ورژن درایور گرافیک رو از سایت ایسوس دانلود و نصب کنید. درضمن توی قسمت power plan ها اگر روی high performance تنظیم کنید باز تاثیر داره.
    در ضمن من با بعضی بازی ها مشکل داشتم که ارور میداد مقیاس صفحه نمایش به بازی نمیخوره یا مقدار حافظه گرافیک کمه. برای این کار کلیک راست کنید و nvidia control panel رو انتخاب کنید و تب preferred graphics processor رو از گزینه auto select به high performance nvidia processor تغییر بدید. اینجوری مشکل حل میشه و به راحتی بازی ها اجرا میشه
    یادتون نره اخرین ورژن directX و net. framwork رو نصب کنید درضمن نسخه 3.5 رو باید افلاین نصب کنید.
    در کل اگر کسی کامپیوتر رو نسبتا بلد باشه میتونه اکثر قابلیت هاشو استفاده کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اپدیت بایوس رو منم بلد نیستم اخرین اپدیتشو گرفتم از سایت ایسوس ولی نمیدونم چجور باید نصب کنم. دوستانی که بلد هستن خواهشا توضیح بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت

پيش فرض

تشکر از شما دوست عزیز
    اگه ممکنه لینک بایوس و لینک دانلود درایر ها رو هم بگید اینا رو همون تنظیمات اکی کردم ولی بازم نشد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بفرمایید این لینک درایور:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورژن ویندوز رو انتخاب کنید و دانلود کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آبدیت بایوس خیلی راحته دوستان فقط کمی دقت می خواد:

1 : مطمئن باشد که سیستم به برق وصله و وسط آپدیت برق سیستم قطه نخواهد شد.
    2-مطمئن باشید در طول پروسه نصب اینترنت دستگاه قطع نخواهد شد.

برای آپدیت ‌BIOS N550JV

1. آخرین ورژن بایوس که همون 208 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.

2. برنامه BIOS Flash Utinity رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.

3. هر دوتا فایل دانلودی رو اکسترکت کنید.

4.همه برنامه های در حال اجرا رو ببندید.

5. برنا utility رو باز کنید و از مسیر بایوس فایل دانلودی و اکسترکت شده رو توش قرار بدید. ( اگه یه messagebox با تایید ok اومد کلیک کنید )

6. وقتی اطلاعات بایوس رو آورد و فایلی با این متن رو در کادر پایین نمایش داد BIOS file is correct. Click [Flash] to update the BIOS دکمه flash رو بزنید.

7. وقتی هر سه کادر کامل شد ( اگه خودش اتوماتیک گزینه ای مبنی ریستارت نیاورد ) دکمه Exit رو بزنید سیستم ریستارت میشه . ( اگه سیستم خاموش شد کلا با دکمه پاور روشنش کنید )

8. وقتی پروسه نصب کامل شد و سیستم دوباره به ویندوز برگشت دوباره سیستم رو ریستارت کنید و به تنظیمت bios برید ( با نگه داشتتن دکمه f2 هنگام نمایش لوگوی asus ) --> بعد تو محیط BIOS دکمه f9 ---> بعد yes ---> بعد هم save و exit

9 . تبریک میگم شما به همین راحتی بایوستون رو آپدیت کردید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تصاویر حاوی مراحل رو داره.

7. 4 کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

البته دوستان توجه داشته باشند که بعد از اینکه دکمه Flash را زدند، اتفاق خاصی نمیفته و پیغامی میاد مبنی بر اینکه دکمه Exit را بزنید تا سیستم ریست شده و بقیه مراحل فلش بایوس انجام شود. پس اگر مشاهده کردید که دقیقا طبق مراحل تصاویر پیش نمیره، نگران نشوید. من هم به همین شیوه بایوس را آپدیت کردم.

در ضمن توصیه من برای آپدیت کارت گرافیک Nvidia اینه که آخرین درایور کارت گرافیک را از خود سایت Nvidia دانلود کنید. خود من فقط درایور Intel را از سایت Asus دانلود کردم.
    به Mahdi@7 هم توصیه میکنم حتما یک آنتی ویروس نصب کن و به هیچ وجه به نرم افزار امنیتی Microsoft اعتماد نکن. خیلی ضعیفه. اینو حتی خود مایکروسافت هم اعتراف کرده.
    Last edited by monaj; 06-02-2014 at 17:29.

9. این کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من بین این لپ تاپ و n56vv موندم.اگر ممکن هست تفاوت هاشو بگید.قیمت هم برام مهمه!
    در مورد سی پی یو هم تو cpuboss تفاوت نمره شون 0.1 هست که به نظر من زیاد نیست.
    چیزی که در مورد n56vv نگرانم میکنه کیفیت صفحه نمایش و کلفتی و کیفیت اسپیکرش هست!
    لطفا یه مقایسه ی کامل بکنید.
    در ضمن،این همه کانفیگ های مختلف که تو بازار ریخته،خود ایسوس میزنه یا جای دیگه سرهم میکنن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من بین n550 و n56jr موندم فقط مزیت n550 صفحه نمایش ips اون می تونه باشه ولی n56jr دارای کانفینگ بهتری مثل ویندوز8 اورجینال و گرافیک GTX760 2GbDDR5 و رم 12GB هست فقط صفحه نمایشش فول اچ دی هست و مثل اون ips نیست
    ممنون می شم دوستان راهنمایی بکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان ممنون از لطفتون بایوس رو آپدیدت کردم و از اول ویندوز زدم اما بازم مشکل پا برجاست .
    موقع نصب گرافیک یه ارور هم داد که تو اون آدرس نتوستم چیزی بنویسم متاسفانه تا من هم بیام و شات بگیرم ویندوز بالا اومد .
    الان شما به این نگاه کنید البنه اینو بگم بعد نصب گرافیک موجود در سایت ایسوس که دوستون داده مقدار زیادی از مشکلات کرور گر حل شده اما این مشکل هنوز پا برجاست .

ببه فلش ها دقت کنید می بینید که بی کیفیت هست و درست نشون نمیده .
    Last edited by msms313; 07-02-2014 at 01:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •