تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 127 اولاول ... 2575115121122123124125126127 آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1265

نام تاپيک: تکامل (فرگشت)

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من تو جوابای شما اثری از مدرک محکم نمیبینم....صرفا عقاید هستن که بله همچین اتفاقی که از نظر ریاضی احتمالش صفره هم میتونه بیفته!!
    یعنی برای باور فرگشت باید کل منطق و علم ریاضی و شعور عقلی رو از بین برد تا بشه باور کرد.......خب مشخصه دیگه این موجود دیگه اسمش انسان نیست و اصلا قدرت تصمیم گیری نداره و میتونه هر چیزی رو باور کنه.
    اصلا با منطقی که برای اثبات فرگشت استفاده میشه ..میتونیم وجود هر چیزی رو اثبات کنیم از اسب تک شاخ بگیر تا قوری پرنده. گلدان سخنگو......بالاخره درسته احتمالش صفره ولی بازم ممکنه........
    عجیبه چطور این چیزا رو باور میکنن عده ای.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من تو جوابای شما اثری از مدرک محکم نمیبینم....
    بخاطر اینه که شما اساسا قبول ندارید جامعه علمی رو. نشستید تو خونتون بدون مطالعه با اتکا به (به اصطلاح) عقل میخواید شاخ غول (فرگشت) بشکونید!
    اگر به خودتون زحمت نمیدید که در مورد چیزهایی مثل Sequence Alignment مطالعه کنید و بعد 10دقیقه میاد دوباره میرید پای منبر به ما یا فرگشت زیانی نمیرسه...

صرفا عقاید هستن که بله همچین اتفاقی که از نظر ریاضی احتمالش صفره هم میتونه بیفته!!
    واقعیت اینه که شما اگر از نظر ریاضی بتونید اثبات کنید که رخداد فرگشت محتمل نیست بهتون جایزه نوبل میدن. حتما این مسیر رو دنبال کن

3. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

همون طور که تا به الان بیشتر ادعاهای تکاملگرایان از درجه اعتبار ساقط شده یا حداقل کاسته شده این ادعای
    Sequence Alignment به جمع با بقی زباله ها خواهد پیوست.
    واقعیت اینه که شما اگر از نظر ریاضی بتونید اثبات کنید که رخداد فرگشت محتمل نیست بهتون جایزه نوبل میدن. حتما این مسیر رو دنبال کن
    ایم مساله بارها ثابت شده ...حتی احتمال تشکیل ساده ترین پروتین هم قبلا براتون مثل اوردم که حساب کردن...ولی کسی که خودشو به خواب زده یا نمیخواد کم بیاره رو نمیشه از خواب بیدار کرد.

این خط اول از ویکیپدیا در مورد روش نام برده شده:
    هم‌ترازسازی چند توالی (Multiple Sequence Alignment)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه یا بیشتر توالی‌های بیولوژیکی - که به طور کلی شامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می‌شود- است. در بسیاری از حالات، فرض شده‌است که مجموعهٔ ورودی از توالی‌های درخواستی یک رابطهٔ تکاملی با هم دارند به طوری که همهٔ آن‌ها اجداد یک جد مشترک هستند.
    اثبات ادعا با درست گرفتن ادعا
    Last edited by javad2015; 27-07-2017 at 13:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

به نظر من برعکس چیزی که تکاملگرایان ادعا میکنند کسایی که فرگشتو قبول دارن باد بهره هوشی کمتری داشته باشند چون توانایی به چالش کشیدن ادعاها رو ندارند.........

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من برعکس چیزی که تکاملگرایان ادعا میکنند کسایی که فرگشتو قبول دارن باد بهره هوشی کمتری داشته باشند چون توانایی به چالش کشیدن ادعاها رو ندارند.........
    شما یک سر برو امام رضا شفا بگیری مثل تتلو

7. 2 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تکامل هنوز هم که نوزه داره زور میزنه تا خودشه اثبات کنه....در مقابل صد ها دلیل که در ردش وجود داره چند تا شبهه کاری از پیش نمیبره.....
    خیلیم به هوشتون ننازین من قبلا تو مدرسه همه رو زده بودم ولی این جا یکیش اشتباه شد.....رد فرگشت نیزا ب هوش انچنانی هم نداره.
    فک میکنم متوجه منظور من از گذاشتن اون لینک نشدین : هر بحثی که نیاز به تفکر و تحلیل داره نیاز است مخاطب از حداقل ضریب هوشی بهره برده باشه تو هر مبحثی : فلسفه/ریاضی/زیست شناسی/ فیزیک و ... اینکه کسی حتی متوجه ساده ترین توضیحات نشه بهتر هست اصلا تو یه بحث عمیق علمی شرکت نکنه.

IQ چه ربطی به قبول و رد نظریه فرگشت داره ؟ و متوجه نمی شم این عبارات : خلقت گرا و تکامل گرا چه ربطی داره به انجمن زیست شناسی و علمی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

به قول یکی از دانشمندای خلقت گرا میگفت اگه درخت تکامل رو در نظر بگیرید....فرگشت فقط در سطح افقی میتونه اتفاق بیفته و نه در سطح عمودی.یعنی گونه ها تبدیل نمیشن.بعضی میزگی های ظاهری محدود مثل رنگ پوست و اندازه اندام ممکنه بنا به دلایل زنتیکی متفاوت بشه.یعنی خیلی بخوایم این فرگشتو قبول کنیم باید همه پرندگان رو از یه نسل بدونیم.....همه ماهی ها رو همین طور.همه گربه سانان را همین طور و همه باکتری ها و .... .......یعنی این دیگه نهایت چیزی هست که میشه با خیال بهش رسید.ممکن نیست کسی بتونه با عقل پا رو فراتر بزاره و بگه حالا فلس دوزیست تبذدیل به پر شده و سیستم تولید مثلی باکتری ها شده تخم گذار بعدش یه عدش شده پستاندار بقیش تخم گذار مونده اصلا یه چیز خر تو خری میشه........

بعد تا همین جای کار هم پر از اشکال هست مثلا زرافه رو در نظر بگیرید نسبت به اهو هم گردنش درازتره و هم پاش دراتزتره و علاوه بر این یک سیستم خون رسانی خاصی در گردنش وجود داره که در اهو نیست....حالا چطور به صورت تصادفی همه این ویزگی ها با هم جور شده عجیب....سایر موجودات هم همین جور هست در ورای این ظاهر مشابه گونه های یکسان تفاوتای اینچنین درشون هست یعنی این جهش تکاملی باید به صورتی باشه که همه اندام و اعضا داخلی حتی سیستم مغزی رو هماهنگ با هم دچار تغییر کنه.اصلا این چیزا رو من ک عمرم بتونم قبول کنم.
    بعد هم اگگه بدونید متسوط گردن زرافه ماده یک متر کونتاهتره یعنی در رقابت با نر ها باید از بین میرفتن و به قولی منقرض میشدن...مقایسه کنید اختلاف یک متری رو با اون اختلافای مورد ادعای تکاملگرا ها.....

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شما یک سر برو امام رضا شفا بگیری مثل تتلو
    اتفاقا من فکر میکنم زیارت زیاد باعث شده ایشون وقت نکنه مطالعه بیشتر کنه و ترجیحا میده عقلگرا باشه. عقلگرا سنتی..

اینم یک فرضیه هست...

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

11. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ظاهرا اندر خم همون اولین پیچه گیره
    اتفاقا منم با امام رضا موافقم. زمانی میشه با علم شفا گرفت که پذیرای علم باشند. وگرنه شاید امام رضا جواب داد... شاااید..!

بیشترش از نظر علمی رد شده هست بقیش هم در راهه.
    شاید این جمعه بیاید...

دوست عزیز هیچ چیزی تخیلی تر از این نیست که همه چیز همینجوری هلپی بوجود بیاد.
    Last edited by siava5h; 27-07-2017 at 20:17.

13. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ادعاهای تکامل پر از ایراد و اشکاله ...این چرنیدات هم از سر استیصاله بیشتر شایسته خودتون هست که ایرادات وارده رو میخواین نادیده بگیرید. بیشترش از نظر علمی رد شده هست بقیش هم در راهه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •