تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 138 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دروازه‌بان اتلتيکو به چلسي باز مي‌گردد

سرمربي چلسي، مورينيو قصد دارد سال آينده کورتواي جوان را به استمفوردبريج بازگرداند تا بر سر جايگاه خود با دروازه بان بزرگ چلسي، پتر چک رقابت کند.

اين دروازه بان توانمند بلژيکي سال 2011 از گنک بلژيک با قراردادي 5 ساله به چلسي پيوست و تاکنون به مدت سه سال به صورت قرضي در اتلتيکومادريد بازي کرده است.

کورتوا تنها يک بار براي چلسي به ميدان رفته است اما چلسي قصد دارد پس از بازي در فينال ليگ قهرمانان اروپا وي را از ويسنته کالدرون بازگرداند تا رقابتي سنگين ميان وي و پتر چک براي جايگاه ثابت در دروازه چلسي ايجاد شود.

همچنين مسئولين چلسي قصد دارند پس از فينال ليسبون با اين ملي پوش بلژيکي براي تمديد قرارداد خود مذاکره کنند.

به گزارش ديلي ميل

2. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خوزه مورینیو در مصاحبه ای به تمجید از ادن هازارد و گری کیهیل پرداخت و از برنامه هایش برای فصل بعد سخن گفت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو عنوان کرد که گزارش خود را از اتفاقات این فصل و تصمیماتش برای فصل آینده را آماده کرده است و آن را تا روز دوشنبه به باشگاه می دهد.

مورینیو در مصاحبه ای جالب گفت: "فردا فصل برای من تمام شده است. گزارشی را مدت طولانیست که آماده می کنم و آن را دوشنبه به باشگاه می دهم. پس از آن باشگاه گزارشم را آنالیز می کند. سپس ملاقات می کنیم، مذاکره می کنیم و مسیری را برای عمل کردن به همه موارد پیدا می کنیم."

"من باشگاه نیستیم، من مربیم. باشگاه را از نظراتم آگاه می کنم، نه فقط این که نظرم را در راهرو های باشگاه به مسئولان بگویم. دوست دارم به نوشته هایم پایبند باشم و اعتبارشان حفظ شود و من همیشه این کار را با نوشتن آن ها انجام می دهم."

"روملدو لوکاکو چیزیست که به آن یک انتقال قرضی موفق می گویم. بعضی وقت ها بازیکنان قرضی جدا می شوند و در پایان فصل نمی توان دلیل مثبتی برای آن انتقال قرضی پیدا کرد، ولی لوکاکو همیشه بازی کرد، پس تجربه خوبی در لیگ برتر به همراه تیمی خوب پیدا کرده، مربی خوبی بالای سرش بوده و گلزنی هم کرده است."

"همین را می توان در مورد تیبوت کورتوا گفت. موارد قرضی که آنالیزشان می کنیم، موارد موفق هستند. گزارشات نهایی من در جزئیات خود این موارد را دارند. کار من این است، مسائل را آنالیز کنم، نظر بدهم و تصمیم خودم را بگیرم. باید با باشگاه کار کنم و به تصمیماتش احترام بگذارم، ولی به وضوح می دانم که فصل بعد چه می خواهم."

مورینیو در بخش بعدی صحبت هایش گفت: "گری به وضوح فصل فوق العاده ای داشته است. دو سال و نیم در چلسی بوده و مطمئنا این فصل بهترین فصلش بوده است."

"بر این باورم که بدون هیچ شکی او گزینه شماره 1 تیم ملی انگلیس است. تجربه جام جهانی بخشی از کارنامه ورزشی یک بازیکن و تحول اوست."

"او واقعا در اوج قرار دارد. پس از آن شخصیتش مهم است، مردی فروتن است که می خواهد یاد بگیرد، انتقادات را می پذرید و در جوابشان مثبت عکس العمل نشان می دهد. چه به عنوان یک بازیکن چه به عنوان یک فرد، خیلی دوستش دارم."

"ادن تحول عظیمی در فوتبال و شخصیتش داشته است. او نقطه اوجی داشت که مدت طولانی حفظش کرد، ماه ها توانست در اوج باشد. نتوانست در اوج فصل را تمام کند چون در مهم ترین لحظات فصل مصدوم شد، بازی برگشت مقابل پاریس و بازی رفت مقابل اتلتیکو را از دست داد. مقابل اتلتیکو در بازی برگشت بازی کرد، ولی در شرایط خوبش قرار نداشت. چند بازی در لیگ برتر به خاطر مصدومیت حضور نداشت، ولی به وضوح او بازیکنی با پیشرفتی بزرگ بود و امیدوارانه فصل بعد حتی بهتر هم می شود."

تغریبا با این صحبتا اطمینان پیدا کردم ازار فصل بعد تو چلسی میمونه

4. 7 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

آخرین بازی لیگ رو هم بردیم 2-1
    گل های چلسی رو شورله و تورس زدن

8. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بازی نسبتا خوبی بود هیچ کدوم تیما نگیزه خاصی نداشتن با این تفاوت که چلسی بیشتر حمله کرد
    ازار و ماتیچ خیلی خوب بودن مخصوصا ماتیچ که الان یه هافبک شیش دنگ شده
    اصلا دلیل این انتقادا از مورینیو رو نمیفهمم پیشرفت تو تیم کاملا قابل مشاهدس چند تا سرمربی بودن که تو سال اولشون تونستن جام بیارن؟
    اون هم با این مهاجمای از رده خارج شده
    ایشالا سال دیگه با حفط بازیکنای خوبمون و چند تا خرید خوب بتونیم جام بیاریم

10. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: کسب رتبه سوم يک درام نيست

سرمربي چلسي پس از کسب رتبه سوم در پايان فصل اعلام کرد به دست آوردن اين رتبه براي او يک درام به شمار نمي‌رود.

چلسي در هفته سي و هشتم ليگ برتر انگليس موفق شد در خانه کارديف سيتي دو بر يک به پيروزي برسد.

در اين ديدار کريگ بلمي در دقيقه 15 براي کارديف گل زد اما آندره شورله 73 و فرناندو تورس 75 دو بار براي چلسي گلزني کردند تا تيمشان را به پيروزي برسانند. آبي‌هاي لندن با اين نتيجه 82 امتيازي شده و فصل را در جايگاه سوم به پايان رساندند. کارديف هم که هفته گذشته سقوطش به دسته پايين‌تر مسجل شده بود با 30 امتياز قعر جدول را از آن خود کرد.

ژوزه مورينيو در مورد اين ديدار گفت: کسب رتبه سوم جدول نمي‌تواند يک درام باشد. در فصلي که همه چيز به يک باره عوض شد بايد اين رتبه‌ را بپذيريم. مقابل کارديف هم خيلي خوب بوديم و شايسته پيروزي، به خصوص در نيم ساعت پاياني ديدار بايد گل‌هاي بيشتري هم مي‌زديم. همچنان بايد روند رو به رشدمان را حفظ کنيم. بازيکنان جوان را در پُست‌هاي حساس قرار دادم تا خلاقيت آنها را ببينم. از همه‌شان راضي هستم.

مورينيو افزود: بازيکناني با غريزه گلزني مي‌خواهم زيرا مي‌خواهم تيمي داشته باشم که از هر موقعيتش گل بسازد. باشگاه هم براي اينکه بتواند بازيکنان خوبي به تيم بياورد تلاش مي‌کند. فرناندو تورس هم در برنامه‌هاي فصل آينده من قرار دارد. او بازيکن خوبي است. او زياد گل نمي‌زند اما کارهايي که براي تيم انجام مي‌دهد را دوست دارم.

به نقل از فارس

+

مورينيو: اتوئو مي‌رود؛ کول،تورس ودمبابا مي‌مانند

آقاي خاص گفت بعيد مي‌داند مدافع چپ انگليسي چلسي از اين تيم جدا شود اما مهاجم کامروني آبي‌پوشان لندن استفوردبريج را ترک خواهد کرد.

اشلي کول، دفاع چپ انگليسي تيم فوتبال چلسي هفته گذشته در آخرين ديدار خانگي اين فصل تيمش برابر نوريچ با چشماني که اشک در آنها حلقه زده بود زمين بازي را ترک کرد که اين موضوع سبب به وجود آمدن شايعاتي درباره جدايي قريب‌الوقوع او از آبي‌پوشان لندن شده است.

کول همچنين شب گذشته (يکشنبه) پس از آخرين بازي اين فصل چلسي برابر کارديف در صفحه خود در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي از هواداران چلسي تشکر کرد و خطاب به آنها نوشت: «هر اتفاقي رخ دهد شما بدانيد که در حق من لطف داشتيد». اين اتفاق در حالي رخ داد که کول در بازي برابر کارديف بازوبند کاپيتاني چلسي را بر بازو داشت.

اين اتفاقات سبب شد بر شايعه رفتن مدافع پيشين آرسنال دامن زده شود. با اين حال ژوزه مورينيو گفت بعيد مي‌داند کول چلسي را ترک کند.

وي اظهار داشت: از برنامه کول خبري ندارم اما بعيد مي‌دانم که او از چلسي برود. دليل اينکه ما در بازي با کارديف بازوبند را به اشلي کول داديم اين نبود که براي او فرصتي جهت يک خداحافظي زيبا فراهم کنيم. ما بازوبند را به او داديم چون باسابقه‌ترين بازيکن چلسي در ميدان بود. کول قبل از ايوانوويچ به چلسي آمده و به همين دليل بازوبند را به او داديم. دليل کاپيتان شدن کول اين بود نه خداحافظي‌اش با چلسي.

مورينيو در طول فصل بارها از عملکرد مهاجمان خود ابراز نارضايتي کرد و اخيراً ‌اعتراف کرد در پايان فصل يک مهاجم جديد جذب خواهد کرد. گفته مي‌شود آقاي خاص در پايان فصل عذر سه مهاجم فعلي خود از جمله فرناندو تورس را مي‌خواهد اما او گفت اين مهاجم اسپانيايي در استمفوردبريج مي‌ماند.

آقاي خاص تصريح کرد: فکر مي‌کنم تورس در چلسي خواهد ماند. با اين حال من از چيزي مطمئن نيستيم. تابستان طولاني است. در پايان بازي با کارديف به دستيارانم گفتم باورم نمي‌شود که سه ماه ديگر بايد براي يک بازي رسمي صبر کنم.

مورينيو درباره وضعيت ديگر مهاجمان چلسي هم گفت: قرارداد ساموئل اتوئو تمام شده است و بنابراين او از جمع ما جدا خواهد شد. ما مي‌خواهيم يک مهاجم بياوريم اما فرناندو (تورس) و دمبابا هنوز قرارداد دارند و من از اين موضوع خوشحالم. من به شخصه با ماندن آنها در چلسي مشکلي ندارم و از آن استقبال مي‌کنم.

سرمربي پيشين رئال مادريد فصل را بدون کسب حتي يک جام به پايان مي‌رساند. او در اين خصوص و همچنين جايگاه تيمش در اين فصل (رده سوم) خاطرنشان کرد: ما هنوز در اواسط فرايند پيشرفت خود قرار داريم. ما اين فصل در حالي بايد براي قهرماني بازي مي‌کرديم که تيم هنوز در حال تغيير وتحول است.

وي تصريح کرد: ليگ برتر ليگ خطرناکي است که در آن به همان اندازه که براي قهرماني شانس داريد ممکن است پنجم شويد و سهميه ليگ قهرمانان را از دست بدهيد. سوم شدن چلسي يک تراژدي نيست و ما بايد بپذيريم که هنوز در اواسط پروسه تغيير و پيشرفت خود قرار داريم.

به نقل از تسنيم
    Last edited by 30vil; 12-05-2014 at 16:14. دليل: تکمیل خبر

12. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

باشگاه های چلسی و اتلتیکو مادرید بر سر انتقال دیگو کوستا با مبلغ 32 میلیون پوند به توافق رسیدند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیگو کاستا هم اومدنش داره کم کم قطعی میشه. خوشحالم که فصل بعد مورینیو دیگه بهانه ای برای نتیجه گرفتن نداره البته اگه دوباره مایک رایلی رو مقصر نتیجه نگرفتن تیمش معرفی نکنه.

16. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

جان تری قراردادش رو با چلسی یک فصل دیگر تمدید کرد.

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

18. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

جان تري قراردادش را با چلسي تمديد کرد

باشگاه فوتبال چلسي انگليس روز سه شنبه اعلام کرد جان تري کاپيتان اين تيم قرارداد جديدي را به مدت يک سال با چلسي امضا کرده است.

مدافع 33 ساله چلسي که در سن 14 سالگي در سال 1991 به اين تيم پيوسته ، بيش از 500 بازي براي چلسي انجام داده است.

تري به همراه چلسي يک بار در ليگ قهرمانان اروپا ، يک بار در ليگ اروپا ، سه بار در ليگ برتر انگليس ، پنج بار در جام حذفي انگليس و دو بار در جام اتحاديه باشگاههاي انگليس به عنوان قهرماني دست پيدا کرده است.

وي که سپتامبر 2012 از تيم ملي فوتبال انگليس کناره گيري کرده ، 78 بازي در تيم ملي انگليس انجام داده است.

بر اساس گزارش رسانه هاي انگليس ، فرانک لمپارد بازيکن خط مياني چلسي نيز قراردادي جديد با اين تيم امضا خواهد کرد اما آينده اشلي کول هنوز مشخص نشده است.

ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي چلسي هفته گذشته گفت اميدوار است اين سه بازيکن در چلسي بمانند.

تري به پايگاه اينترنتي اين باشگاه گفت :« از اينکه قراردادم را با چلسي تمديد مي کنم تا براي بيستمين سال با اين باشگاه باشم خوشحالم. از تماشاگران و سرمربي ژوزه مورينيو که نقشي موثر داشت تا من يک فصل ديگر بازي کنم به خاطر حمايتهايشان تشکر مي کنم.»

به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن

20. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •