تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 148 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض صحبت هاى مويز پس از بازى مقابل اورتون

مويز پس از شکست 0-2 در گوديسون پارک و دابل شدن مقابل اورتون پس از 44 سال, در گفتگو با اسکاى اسپورت گفت: "دو گل بسيار بد دريافت کرديم.
    قبل از آن به خوبى پاسکارى مى کرديم. حفظ توپ مى کرديم و کنترل بسيار خوبى روى بازى داشتيم. کارى که نتوانستيم انجام بدهيم خلق موقعيت هاى کافى بود.
    "کنترل فوق العاده اى روى بازى داشتيم و با دو تصميم احمقانه شکست خورديم - شيرجه رفتن روى توپ مقابل يکى از آنها- دو گل را به آنها تقديم کرديم.
    "به نظر من در نيمه اول عملکرد خوبى داشتيم. 2-0 عقب افتاديم اما پاسکارى ها واقعا خوب بود.
    "اما در ارسال پاس آخر درست مشکل داشتيم و وقتى که به تمام کنندگى مى رسيد, تمام کننده خوبى نبوديم و بخش نااميد کننده ماجرا اين است که در يک سوم زمين آنها نتوانستيم موثر واقع شويم."
    در حال حاضر از نظر رياضى کسب سهميه ليگ قهرمانان براى منچستر يونايتد غير ممکن است, مويز در پاسخ به اين پرسش که آيا اين امر براى تمام کسانى که به نوعى با باشگاه مرتبط هستند دردناک است، گفت: "همينطور است, زيرا بخشى از باشگاه بودن در اين جايگاه است.
    "با تمام قوا تلاش مى کنيم تا هر چه سريعتر به جايگاه خود برگرديم."

sky SPORTS
    ترجمه: Rebecca
    Last edited by Sara; 21-04-2014 at 07:09.

2. 9 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نمیخوام بعد از باخت انتقاد کنم
    اما با دو پیروزی ای که داشتیم،گفتم مویس داره به منچستر ایده آلش(ترکیب) میرسه اما در بازی دیروز مشخص شد که مویس با این منچستر،نمیتونه در نبردهای مهم پیروز باشه
    فقط و فقط خرید تابستانی میتونه امیدوارمون کنه وگرنه سال بعد هم،باز در مقابل حریفان اصلی باید حسرت بخوریم و نهایتا نایب قهرمان خواهیم شد

4. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چیزی که با اتمام فصل داره منو آزار میده اینه که با اتمام اولین فصل بدون فرگی، کاملا واضح و مشخص نیست، کدام مورد بیشترین تاثیر رو داشته؟

1- وجود ایرادات بزرگ در تفکرات و دیدگاه های تاکتیکی مربی
    2- در اختیار نبودن یا کارامد نبودن ابزار های موجود برای مربی (مثل خرید های ضعیف (بین کلا سه خریدی که داشتیم)، افت بازیکنان، مصدومیت و مشکلات خط دفاع و هافبک).

قاعدتا اگر مورد شماره 1 بیشترین تاثیر در این فصل افتضاح رو داشته، پس ما باید سوای خرید بازیکن، یه مربی رو هم جایگزین مویز کنیم.
    اما اگر مورد دوم بیشترین تاثیر رو داشته باشه، باید به صبر و اعتمادمون به دیوید مویز کماکان ادامه پیدا کنه.

موضوع نگران کننده اینه اگر مربی رو حفظ کنیم و باشگاه ماکسیمم تلاشش رو در نقل و انتقالات تابستان انجام بده و چندین بازیکن جوان و تراز اول رو جذب کنه، تضمینی هست که ما دوباره لیگ برتر رو بگیریم؟
    یا اگر مربی مون رو عوض کنیم آیا با تطبیق دادن بعد فنی باشگاه با تفکرات مربی جدید، ما نتیجه خواهیم گرفت؟
    .
    من فکر کنم مهمترین انتخاب در پایان فصل جدید همین موضوع باشه. به عنوان یک هوادار جوابی برای این موضوع ندارم. از طرفی اینقدر این فصل بد بودیم که شاید هر تیمی بود مویز رو میانه فصل اخراج میکرد. اما از طرفی وقتی شرایط تیم هم نگاه میکنیم و مقایسه میکنیم با شرایط فرضا بارسلونا که قدرت تیم شون به مراتب از ما بیشتره ولی این فصل اونها هم ناکام بودن، به این نتیجه میشه رسید که خیلی هم مویز مقصر نیست. شاید اگه سر الکس در انتهای فصل به این تصمیم گیری سخت کمک کنه، شرایط یونایتد برای فصل بعد بهتر بشه.
    +
    اینم تو فیس دیدم:
      محتوای مخفی: رکورد های افتضاح : | 

1- من يونايتد حتي اگر چهار بازي باقيمانده‌اش در اين فصل را ببرد باز هم با کمترين امتياز تاريخ خود در رقابت‌هاي ليگ برتر به کارش در ليگ پايان مي‌دهد.
    2- منچستر يونايتد براي اولين بار از سال 1995 نتوانست سهميه ليگ قهرمانان اروپا را کسب کند.
    3- شياطين سرخ اين فصل بدترين آمار را در بازي‌هاي خانگي خود در ليگ برتر از يک دهه پيش تا کنون داشته‌اند. (هفت پيروزي، سه تساوي و شش شکست)
    4- منچستريونايتد در اين فصل براي اولين بار از سال 2001 در سه بازي متوالي شکست خورد.
    5- منچستريونايتد امسال در دور سوم جام حذفي انگليس حذف شد اتفاقي که در 26 سال دوران مربيگري سرالکس فرگوسن تنها يک بار رخ داد.
    6- اين فصل اولين شکست خانگي شياطين سرخ برابر سوانزي ولز رقم خورد. اين اتفاق در مورد نيوکاسل هم رخ داد و منچستري‌ها براي اولين بار از سال 1972 در اولدترافورد به نيوکاسل باختند. همچنين امسال من‌يونايتد براي اولين بار از سال 1978 در خانه به وست‌برومويچ و براي اولين بار از سال 1984 در اولدترافورد به استوک‌سيتي باختند.
    7- اين فصل منچستريونايتد براي اولين بار در تاريخ خود، در اولين دقيقه بازي گل خورد. اين گل را ادين ژکو،‌ مهاجم بوسنايي منچسترسيتي به ثمر رساند.
    8- از بدو شکل‌گيري ليگ برتر، امسال براي اولين بار منچستريونايتد در هر 2 بازي رفت و برگشت به رقيب ديرينه‌اش يعني ليورپول باخت.
    9- امسال همچنين منچستريونايتد براي اولين بار از آغاز ليگ برتر، در خانه و خارج از خانه به تيم‌هاي اورتون، منچسترسيتي، ليورپول باخت.
    10- اين اولين فصلي است که هر 2 تيم منطقه مرسي‌سايد (ليورپول و اورتون) در يک فصل منچستريونايتد را در اولدترافورد و در خانه‌هاي خود شکست مي‌دهند.

6. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب به صورت کاملا ناگهانی یه خبر های جدی داره به گوش می رسه چندین منبع خبری از جمله دیلی تلگراف که تقریبا قابل اعتماده گفتن اخراج مویس قریب الوقوع هستش
    من خودم حس بدی دارم ولی این حقیقتو هم نمی شه کتمان کرد که تیم پیشرفتی نداشته 1 پیروزی در 14 تا بازی در مقابل 8 تیم بالای جدول واقعا بده
    BREAKING: David Moyes is set to be SACKED as manager of Manchester United. Mail, Guardian & Telegraph

8. 10 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هوراااا این فصل که نابود شد این چند بازی اخر و بدن گیگز مربیگری کنه ببینیم چی میشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من فکر می کنم یونایتد علاوه بر مربی جدید، نیاز به مدرن سازی تیم داره... مویز سعی داشت همون سبک و شیوه بازی فرگوسن رو ادامه بده که به نظر من وقتش رسیده باشگاه تفکرات فوتبال مدرن رو پیاده سازی کنه.

اینم تو فیس دیدم:
    رکورد های افتضاح : |
    1- من يونايتد حتي اگر چهار بازي باقيمانده‌اش در اين فصل را ببرد باز هم با کمترين امتياز تاريخ خود در رقابت‌هاي ليگ برتر به کارش در ليگ پايان مي‌دهد.
    2- منچستر يونايتد براي اولين بار از سال 1995 نتوانست سهميه ليگ قهرمانان اروپا را کسب کند.
    3- شياطين سرخ اين فصل بدترين آمار را در بازي‌هاي خانگي خود در ليگ برتر از يک دهه پيش تا کنون داشته‌اند. (هفت پيروزي، سه تساوي و شش شکست)
    4- منچستريونايتد در اين فصل براي اولين بار از سال 2001 در سه بازي متوالي شکست خورد.
    5- منچستريونايتد امسال در دور سوم جام حذفي انگليس حذف شد اتفاقي که در 26 سال دوران مربيگري سرالکس فرگوسن تنها يک بار رخ داد.
    6- اين فصل اولين شکست خانگي شياطين سرخ برابر سوانزي ولز رقم خورد. اين اتفاق در مورد نيوکاسل هم رخ داد و منچستري‌ها براي اولين بار از سال 1972 در اولدترافورد به نيوکاسل باختند. همچنين امسال من‌يونايتد براي اولين بار از سال 1978 در خانه به وست‌برومويچ و براي اولين بار از سال 1984 در اولدترافورد به استوک‌سيتي باختند.
    7- اين فصل منچستريونايتد براي اولين بار در تاريخ خود، در اولين دقيقه بازي گل خورد. اين گل را ادين ژکو،‌ مهاجم بوسنايي منچسترسيتي به ثمر رساند.
    8- از بدو شکل‌گيري ليگ برتر، امسال براي اولين بار منچستريونايتد در هر 2 بازي رفت و برگشت به رقيب ديرينه‌اش يعني ليورپول باخت.
    9- امسال همچنين منچستريونايتد براي اولين بار از آغاز ليگ برتر، در خانه و خارج از خانه به تيم‌هاي اورتون، منچسترسيتي، ليورپول باخت.
    10- اين اولين فصلي است که هر 2 تيم منطقه مرسي‌سايد (ليورپول و اورتون) در يک فصل منچستريونايتد را در اولدترافورد و در خانه‌هاي خود شکست مي‌دهند.
    البته در دفاع از مویز این مورد هشتم در فصل 09-2008 اتفاق افتاده بود و رکورد مویز نیست.

11. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به احتمال 99 درصد مویس رفتنیه و به نظرم تصمیم درستیه.
    امیدوارم گلیزرها جانشین خوبی بجاش بیارن و بهترین کسایی که میشه اورد به نظرم فن خال و یورگن کلوپ گزینه های خوبین مخصوصا یورگن کلوپ

13. 6 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اصلا روی کلوب حساب باز نکنید که نمیاد!
    کلا فرگی و اسطوره های یونایتد با آلمانی جماعت دشمنی دارن

15. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

صحبت های گری نویل در شبکه اسکای اسپورتس در رابطه با شایعه اخراج مویس:

- "باشگاه در حفظ اطلاعات داخلی اش در 20 سال اخیر همیشه موفق بوده و این خبر غیر معموله"

- "چگونگی انتشار این شایعات بی اساس و بدون فکر است، امیدوارم یونایتد به پشتیبانی مویس آمده و از وی حمایت کند."

- "یونایتد باید شرایط را شفاف سازی کند، وقتی با کسی قرارداد 6 ساله میبندی باید به وی زمان هم بدهی"
    .
    منبع: فیس بوک

17. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض صحبت های مدافع سابق منچستر یونایتد در مورد دیوید مویز

Former Manchester United defender Gary Neville says performances have been unacceptable under Moyes - but the club should give him more time.
    "I genuinely believe that when you give a man a six-year contract that he deserves an opportunity and the time," Neville said on Sky Sports' Monday Night Football.
    "The reason we are sat [in a TV studio] is because we look at football management and think of it as being a world of madness, an absolute world of madness where the average manager gets sacked every 12 months.
    "I've always felt that Manchester United should be different and hold itself up as a club that basically stands against what is happening in the game.
    "We used to laugh at Italy 20 years ago and say it was ridiculous what's happening there, but now we have almost become accustomed to it.
    "I think fans are well within their rights, but I don't like it when professional people - people inside the game - come out with statements that suggest a manager should be sacked.
    "It's not something you'll ever hear from me because it's a difficult job, something that I've never done."
    Neville says Moyes should have been guaranteed at least two years to make his mark on the team.
    And he says that the departure of chief executive David Gill at the same time as Ferguson last summer has only made the job more difficult.
    "There's no doubt that this transition from the end of Sir Alex Ferguson has been tough, make no mistake about it," Neville added.
    "For 10 years, everyone feared at the club what would happen when Sir Alex Ferguson left and when David Gill left.
    "If you think about it this year, David Gill was probably needed by David Moyes and Ed Woodward probably needed Sir Alex Ferguson to bed in. They have both had to get used to their new jobs together and it's proven to be tough for them both.
    "I would personally always think that managers should be given time over a couple of years to bed their own team in."

مدافع اسبق منچستر یونایتد، گری نویل در برنامه دوشنبه شب فوتبال اسکای اسپورت اذعان داشت عملکرد منچستر یونایتد زیر نظر مویز غیر قابل قبول است اما باشگاه باید زمان بیشتری به وی بدهد.

نویل گفت: "قطعاً بر این باور هستم وقتی با فردی قرارداد شش ساله می بندید که او مستحق فرصت و زمان است.
    "به سیستم مدیریت فوتبال نگاه می کنیم و فکر می کنیم مطلقاً دیوانه وار است زیرا به طور متوسط هر دوازده ماه یک مربی اخراج می شود.
    "همیشه احساس کرده ام منچستر یونایتد باید متفاوت باشد و باشگاهی باشد که در برابر آنچه در بازی اتفاق می افتد، ایستادگی کند. بیست سال پیش به آنچه در ایتالیا اتفاق می افتاد می خندیدیم و می گفتیم مسخره است اما امروزه تقریباً به آن خو گرفته ایم.
    "به نظر من هواداران حق و حقوق خود را دارند اما دوست ندارم یک فرد حرفه ای، فردی حرفه ای داخل بازی بیانیه صادر کند و خواستار اخراج مربی شود.
    "این چیزی است که همیشه از من می شنوید زیرا این یک شغل دشوار است، شغلی که من هرگز آن را انجام نداده ام."

نویل می گوید مویز باید حداقل دوسال زمان داشته باشد تا تاثیر خود را در تیم نشان دهد و همچنین می گوید ترک همزمان دیوید گیل با الکس فرگوسن تنها کار را دشوارتر کرد.

"شکی نیست که این انتقال بعد از پایان دوره الکس فرگوسن دشوار بوده است، درباره آن اشتباه نکنید. برای ده سال همه می ترسیدند وقتی الکس فرگوسن باشگاه را ترک کند، دیوید گیل باشگاه را ترک کند، چه اتفاقی قرار است بیافتد.
    "اگر امسال به آن فکر کنید، شاید برای جا افتادن در تیم مویز به دیوید گیل نیاز داشت و اد وودوارد به الکس فرگوسن. دیوید مویز و اد وودوارد باید به شغل های جدید به همراه هم عادت کنند و ثابت شده است که برای هر دو نفر کار مشکلی است.
    "شخصا همیشه فکر می کنم سرمربی ها باید چند سال فرصت داشته باشند تا در تیم خود جا بیافتند."

sky SPORTS
    ترجمه: Rebecca
    Last edited by Sara; 22-04-2014 at 09:28.

19. 8 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •