تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 332 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

لطفا بحث نکنید !

نه با صحبت های شما دوستان فیفایی ما از بازی محبوبمون دست میکشیم نه ما سعی داریم با بزرگ کردن معایب بازی فیفا اونو از چشم شما بندازیم ...

پس بهتره به عقاید همدیگه احترام بذارید ، اگه واقعا خوشتون نمیاد ، کسی که با چماق بالاسرتون ایستاده نیست که حتما بازی رو به بوته ی نقد بکشید ! ایستاده؟

میتونید مثل من و سایر دوستان و بچه های گل PEs ، بیشتر بیننده باشید تا نویسنده !

اینکه بیاید در این تایپک و هی از ایرادات بازی سخن بگید ، ظاهر خوشی نداره ! طبیعتا هر دو بازی معایب و مزایاهای خاص خودشون رو دارند و هیچ کدومش کامل نیستند و نخواهند شد !

بازم میگم ، هر کسی سلیقه ای داره ! از هر کدوم که خوشش میاد و ازش لذت میبره اونو بازی کنه ! اگه خیلی حال میکنه جفتشو بازی کنه !

در پایان باید بگم ، یک بازی کامپیوتری اینقدر ارزش نداره که دوستی ها رو زیر پا بذاریم و حرمت ها رو بشکنیم !

2. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دمو را بازی کردم در یک کلام خیلی ناامید شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

خوبه می گی دمو .
    دوستان یک خواهشی دارم تا وقتی نسخه اصلی رو بازی نکردید نظر نهایی رو ندید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز من دموی فیفا رو بازی کردم کلا نا امید شدم کلا فکر کنم به این دمو بگی نا امیدی کلا باید فوتبال رو بگذاری کنار بگذار بگم گرافیک فیفا در برابر پیس فاجعه ای بیش نیست یعنی نمیدونم چطور حتی سایه ها رو کار نکرده بودند سایه ها مربعی بودند گیم پلی اش هم تغیرات کمی داشته در کل بگم اگر از پیس خوشت نیومد با بازی از فیفا هم نظرت همین خواهد بود مگر این که از خیر گرافیک بگذری تا بتونی فیفا رو تحمل کنی یا نسخه ایکس باکس وان رو بازی کنی البته شما هم بهتره تا نسخه پایانی صبر کنی احتمالا بهبود های زیادی رو خواهی دید

6. 2 کاربر از xsajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من با اینکه می تونستم دمو رو بازی کنم ولی بازی نکردم چون معتقدم تا نسخه نهایی نیاد و کل بازی و تمامی مودهایی که قرار داده شدن
    تک به تک تست نشن و نکته ی نامفهمومی نمونه نمیشه در مورد بازی نظر داد

بعبارتی شخصا تا نسخه نهایی رو 1 ماه خوب و دقیق بازی نکنم هیچ نظری نمیدم

هر چند بقول معروف مشت نمونه خروار است ولی متاسفانه کونامی طی این چندسال اخیر نشون داده تا یکی دوبار پچ نده بیرون
    بازی اونطور که باید درست نمیشه و باید منتظر موند دید در این نسخه چه خبر خواهد شد

پ.ن:
    متاسفانه بعضیا کم مونده برن از قوه قضائیه مجوز بگیرن برن از isp تمام اطلاعات طرف مقابل رو دربیارن ، بذارن اینجا و طرفشونو خراب کنن
    یعنی یه بازی تا این حد مهمه و ارزش داره که بعضی از دوستان تا این حد پیش رفتن که کار از کل کل رسما رسیده به جنگ نرم ؟؟؟!!!

8. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز من دموی فیفا رو بازی کردم کلا نا امید شدم کلا فکر کنم به این دمو بگی نا امیدی کلا باید فوتبال رو بگذاری کنار بگذار بگم گرافیک فیفا در برابر پیس فاجعه ای بیش نیست یعنی نمیدونم چطور حتی سایه ها رو کار نکرده بودند سایه ها مربعی بودند گیم پلی اش هم تغیرات کمی داشته در کل بگم اگر از پیس خوشت نیومد با بازی از فیفا هم نظرت همین خواهد بود مگر این که از خیر گرافیک بگذری تا بتونی فیفا رو تحمل کنی یا نسخه ایکس باکس وان رو بازی کنی البته شما هم بهتره تا نسخه پایانی صبر کنی احتمالا بهبود های زیادی رو خواهی دید
    دوست عزیز درسته گرافیک فیفا نسبت به پیس پایین تره ولی این فاجعه زیست محیطی که شما هم میگید نیست...مطمئناً شما تنظیمات گرافیکی رو انجام ندادید و با تنظیمات دیفالت دارید بازی میکنید...چون من این مشکلی که میگید رو اصلا ندارم تو دمو...

من بشخصه یکی از طرفدارای شدید پیس بودم تا 2012.هرجوری بود باهاش سر کردم... حتی تو یه تیم ادیت فارسی هم بودم و لباس تیم های ایرانی رو طراحی میکردم برای بازی و چندتا چیز دیگه ... ولی وقتی پیس 13 اومد...گفتم برم فیفا 13 هم بگیرم...چیزی ازم کم نمیشه که...آخرش دوتا بازی خوب دارم برای بازی کردن و این به نفع خودمه... بازی رو گرفتم...اوایلش کمی سخت و اعصاب خورد کن بود تا بهش عادت کنم ولی وقتی عادت کردم دیگه نمیتونسم پیس 13 رو تحمل کنم...
    الان هم دمو فیفا رو بازی کردم بنظر من مثل 13 عالی بود...
    بشدتم منتظر پیس 14 هستم و واقعا امیدوار هم شدم با این ویدیو ها و یه سری از نقد ها...امیدوارم یه بازی عالی شده باشه تا امسال دوتا بازی فوتبال داشته باشیم...
    الانم به دوستان میگن از تعصب نیاید بگید فیفا گرافیک فلانه یا بساره...یا پیس فلانه و گیم پلی یه جوره و...بدون تعصب و بدون پیش زمینه بشینید یه هفته باهاش سر کنید...تونستید باهاش کنار بیاید خوش بحالتونه و دوتا بازی دارید...نتونستید که هیچی...( البته بعضیا خب دوست ندارن کلا این کارو کنن...این نظر من بود که حداقل از این بحثا کم شه)

همه اینارو گفتم که بعضی دوستان نگن اجنبی پرستید!!!
    برادر من یه بازی فوتبال این همه داد و جنجال نداره که... تعصب بیخوی هم نیازی نیست توش...چه از نوع فیفا چه پیس... برید جفت بازی هارو بازی کنید و لذتش رو ببرید...نه برای بابای منه نه برای بابای شماها...
    ببخشید خیلی حرف زدم یا حرفای بیخود زدم...
    امیدوارم دوستان یکم رعایت کنن و مهبون تر باشن باهم!!! همتون داداشای بزرگ تر من هستید...موفق باشید...به امید دوتا فوتبال عالی...
    بیاید باهم دوست باشیم!!!

10. این کاربر از reza.8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازی کی میاد واسه دانلود ؟
    من pes2013 زیاد بازی نکردم ولی ویدیوهای pes2014 دیدم خیلی خوب بود
    دموی فیفا 14 هم بازی کردم خوب نبود و توقعاتم براورده نکرد امیدوارم pes2014 خوب باشه کلا یه سال در میون یکیشون خوب هست

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه نقد دیگه
    دیشب بازی رو نصب کردم و 5یا 6 دست بازی کردم بازی فوقالعاده شده اصلان انقدر بازی طبیعی هست که ادم لذت میبره پیشرفت هایه قابل قبولی داشته من وقتی pess 2013 اومد 2 روز طول میکشید تا با بازی مچ بشم ولی تو 2014 زود مچ شدم تو چنتا بازی گیم پلی سنگین شده ولی بازی رو روان و دل چسب میکنه واقعن بازی سازی تو 2014 خیلی حال میده برعکس 2013 که با چنتا پاس و یه پاس پشت مدافع راحت دفاع جا بمونه و گل بزنید خیلی مشگل شده گل زدن که خیلی خوبه و تا تاکتیک درستی نداشته باشی نمیشه راحت گل زد چیزی که توجه منو جلب کرد بازی تک ضرب بود که فوقلعاده بود یکم سرعت بازی کم شده که خیلی بهتره حس طبیعی رو میده دیگه از گل زدن هایه مسخره و الکی که میزدیم یا میخوردیم راحت شدیم واقعن وقتی دیشب گل زدم انگار تو بازی واقعی بود گل انقدر طبیعی بود شوت از پشت جریمه یکم سخت شده اصلان نوع دفاع کردن بازی کنان اجازه نمیده حر کاری خواستین بکنین با اقتدار جلوتونو میگیرن دیگه از اون شوت هایه که یه دفه پاس میدادی و رونالدو تک ضرب میزد محکم خبری نیست باید توپ رو قشنگ کنترل کنه و تمرکز بعد شوت که جالب بود دیگه مثل قبل که عرض زمین رو طی میکردیم و شوت میزدیم و توپ میرفت گنج گل خبری نیست اگر این حرکت رو تکرار کنی تو 2014 توپ مثل واقعیت با کات بیرون پا توپ قشنگ کات بر میداره و به بیرون میره و سانت از کناره ها خیلی خوب شده قبلن بازدن b یک بار توپ بلند سانت میشد اما الان باید طبق نیرویه به توپ ضربه زد تکل بازی کنان خیلی خوب شده و همینطور بلند شدن و هد زدن عالی شده درگیر شدن بازی کنان با هم جالبه و همین طور حفظ توپ واقعن کسانی که پی سی فن حرفه ای باشن از این بازی لذت میبرن واقعن مشگل شده و با بازی سازی زیبا شما میتونید موقعیت ایجاد کنید که من سال ها منتظر همچین بازی بودم که ادم از بازی سازی خودش لذت ببره سرعت بازی خوب بود دیگه مثل 2013 بازی کن مودام نمیدوید الان موقع استارت اروم میدوه و طی دویدن سرعتش بیشتر میشه که واقعن طبیعی شده و گل زدن به دروازبان با شوت هایه تخیلی به پایان رسید دوستا حتمن دان کنن و بازی کنن اینکه دمو بود وای به حال نسخه اصلی حال کردم

13. 4 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

15. 12 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نسخه دمو فقط برای PS3 اومده که البته نسخه دموی نهایی نیستش . نسخه دموی نهایی برای PS3 , XBOX360 در تاریخ 11 September منتشر خواهد شد . همچنین نسخه دمو PC به علت اینکه هـــــ.کــــ میشود بعد از انتشار نسخه اصلی بازی منتشر میشود.
    اینم از اون کارهاست! نسخه دمو بعد نسخه اصلی بیاد یعنی چی آخه؟ دمو قاعدتا باید یه پیش نمایش از نسخه اصلی باشه! بازی ظاهرا هفته دیگه نسخه کاملش برای pc میاد درسته؟

17. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •