وقتی میزارم رو adsl2 اصلا چراغ لینک چشمک نمی زنه و به اینترنت وصل نمی شه
وقتی میزارم رو adsl2 اصلا چراغ لینک چشمک نمی زنه و به اینترنت وصل نمی شه
عزیز شما از طریق اکانتینگ محدود شدی مخابرات به همین صورت هست .
تنها در صورتی می تونی سرعت بیشتر داشته باشه که سرعت ارتقا بدی .
نامحدود داری عزیز؟
بله عزیزم نامحدود 128 هست در بهترین حالت سرعت دانلودم 15 کیلوبایته![]()
باید به ISP بگید مدولاسیون رو براتون بزاره رو ADSL2+ در اون صورت روی اون مد بزارید تو مودم وصل میشه
یه چیزی رو هم به صراحت بگم اینجا بگم آقا بخدا مشکل کمبود سرعت و پینگ و اینا هیچ ربطی به نویز و کیفیت خط نداره اون فقط به ثابت بودن یا نبودن لینک مربوط میشه بدترین خط ها هم اینجا دیدم راحت تا 5 6 مگ رو ساپورت میکنن پس وقتی سرعت شما پایینه همش ربط به سرویس دهنده داره که ماشالله همشون هم هی از زیر مشکلات طفره میرن و هیچ کاری نمیکنن !!!
سلام
من خطم روی 3 مگ بسته .... تو تنظیمات هم 3071 زده .... ولی نهایت سرعت هم 250 هست ...ولی اکانتم رو به کسی دیگه دادم سرعت اونجا 360 بود ..مشکل من چی هست به نظرتون .....؟؟؟؟snr هم 15 است
دوستان شرایط خط من بصورت زیر هست. از سیم ورودی منزل هم چک کردم همین بود. با مخابرات تماس گرفتم کارشناس اومد خط و قطع و وصل کرد و با مرکز چک کرد گفت مشکلی نیست اما نویز من هنوز روی 43 هست. میخوام واسه 9 مگ اقدام کنم اما با این نویز فکر نکنم شدنی باشه چون الان Max Rate پایین تر هست. فاصله هم از مرکز مخابراتی خیلی نیست که بگم نویز بالا به خاطر اون هست ( از روی GPS فاصله 1.4 کیلومتر هست )
به نظر دوستان مشکل از کجاست و راه حل چی میتونه باشه؟
ممکنه پورتت تو مخابرات خراب باشه درخواست تعویض پورت بده.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخون از اینجا تست کن رو تمامی گزینه ها به صورت جدا گانه تست کن
من می خواستم پورتم رو عوض کنم انجام ندادند گفتن پورت خالی نداریم
متاسفانه رو هیچ کدوم از Modulation Type ها مودم آپ نمیشه و تنها رو G.dmt میتونم وصل بشم که فکر کنم این به ISP مربوط نمیشه و باید تو مخابرات این تغییر اعمال بشه.
البته پیش از این از مخابرات سرویس داشتم و نویز همین بود و فرقی نمیکرد.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)