سلام به همه دوستان و هم گروهم از نظر گوشي جذاب w810
منم از اين به بعد انشا الله توي بحث هستم
البته اگه اجازه بدين؟
راستي من از اصفهانم و اگه كسي از همشهريانم هم اينجا هست بهش سلامي گرم مي كنم.
سلام به همه دوستان و هم گروهم از نظر گوشي جذاب w810
منم از اين به بعد انشا الله توي بحث هستم
البته اگه اجازه بدين؟
راستي من از اصفهانم و اگه كسي از همشهريانم هم اينجا هست بهش سلامي گرم مي كنم.
سلام من يه گوشي دبليو 810گرفتم ولي شماره ي imei پشت گوشي با رمزي كه تو خود گوشي زدم نشون داد فرق ميكرد اين چيرو نشون ميده؟ اگه قلابيه پسش بدم.
منو راهنمايي كنيد
چند بار قبلا هم این نکته رو گفتم
شماره سریال معمولا به این صورته
xxxxxx-xxxxx-x-xx
مهم اون قسمت 5 رقمی هست که باید یکی باشه و بقیه اهمیت چندانی نداره. اگه اونا تفاوت داره یعنی رجیستر دستیه که البته الان اکثر سونی اریکسونها اینطوری هستن و گوشی رجیستر قانونی خیلی کم پیدا میشه که قیمت بالاتری هم داره
بعیده مشکلی پیش بیاد چون مخابرات نمیتونه اینهمه گوشی رو غیرفعال کنه
سلام به همه. من تازه عضو شدم اميدوارم منو بپذيريد.
من يه گوشي w 810 گرفتم ولي IMEI پشت و جعبه ي گوشي با IMEI كدي كه من ميزنم مطابقت نداره.
ميخوام بدونم اين يعني تقلبي بودن گوشيم؟
يه سوال ديگه به من كارت گارانتي نداد طرف گفت كه هيچكي نميده آيا درست ميگه يا نه؟
ممنون.
ممنون موريس
فقط بگو با اين گوشيم گارانتي هم بايد بده يا نه؟
دوست عزيز اين موضوع را از كجا مي دوني كه فقط 5 رقم وسط مهمه؟؟!!!!
من خودم رفتم مخابرات و گوشيم را رجيستر كردم شماره 15 رقمي كامل را ميخواست البته مسئولش گفت كه 14 رقم اول مهمه. بنابراين به نظر من كه بايد 14 رقم اولش يكي باشه!
آقا تورو خدا اين بحث ريجيستر رو ول كنيد چون خيلي كشدار شده وجدانا اصلا مهم نيست ! مال من هيچكدوم يكسان نيست اما اصلا مهم نيست!
راستي دوربين 810 چرا dpi كمي داره؟ dpi نوكيا 6630 حدود300 هست اما توي 810 حدود 70 هست كه اين مربوط مي شه به زماني كه شما هر چي عكس رو بزرگ مي كنيد كيفيت عكس ديرتر خراب مي شه و شطرنجي شدنش رو نشون مي ده...
با موبايل هايي كه ضمانت سيتادل دارن ram reader هم ميدن؟
آقا راستي مما گوشي رو چكاب كه كرديم سري گوشيمون اين شدr4db005
حالا فرقش چيه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)