و همچنان در کف 360 هستیم...
و همچنان در کف 360 هستیم...
گیم پلی بازی برخلاف pes که خیلی آزار دهنده و کند هست، خیلی گیم پلی روون تر و طبیعی تری داره
یکی از نکات کلیدی که خیلی دوست داشتم توی این نسخه برطرف بشه، رد و بدل شدن گل های خیلی زیاد توی نسخه 13 بود. خیلی راحت با یک، یک و دو یا یک پاس بلند پشت مدافع میتونستیم صاحب موقعیت بشیم و بوووووف گل بزنیم
دربیل و رد کردن مدافع خیلی راحت بود... این دوتا نکته خیلی توی fifa 13 اذیت میکرد اما خوشبختانه توی این نسخه همگیش بر طرف شده. دیگه بازیها 4-5 تا گل نداره و تپ و تپ موقعیت بوجود نمیاد همه چی طبیعی شده
رد کردن مدافع با بازیکنی مثل رونالدو دیگه مثل آب خوردن نیست شما باید برای دریبل زدن زحمت بکشید
گاهی اوقات که توپ رو جلو میندازید مهجام و مدافع خیلی طبیعی بر سر توپ جدال میکنند. شونه به شونه حرکت میکننده و گهگاهی تنه میزنند اینجا اگه بازیکنتون سرعت یا قدرت بدنی بالایی داشته باشه میتونه بدردتون بخوره
در مورد گرافیک باید بگم که من حقیقتا نسخه دمو رو بازی نکردم به شما هم توصیه میکنم بازی نکنید، نسخه آزمایشی همیشه نا امیدتون میکنه. ولی میخوام بگم که گرافیک چمن و محیط و بازیکنا به هیچ عنوان زننده نیست و من با 10 دست بازی چیزی از مفهوم چمن موکتی دستم نیومد.
همیشه معقوله face بازیکن در این جور عنوانین شبیه ساز (مخصوصا اگه شبیه ساز ورزش پرطرفدار فوتبال باشه) برای گیمر که فوتبال میبینه ، دنبال میکنه و حداقل بازیکنا رو میشناسه خیلی مهمه
در عنوان pes 2014 حتی خیلی از بازیکنای درجه یک اروپا رو از نمای کلوز نمیشه تشخیص داد!!! این یعنی فاجعه محض! اما فیفا 14 خدا رو شکر در بخش چهره ها خیلی خوب عمل کرده. بازیکنای مطرح فوتبال دنیا تقریبا همگی scan شدن
همیشه فیفا در ساخت چهره رونالدو مشکل داشت که امسال بالاخره موفق شد از رونالدو یک چهره ی scan شده و موفق در بیاره
منوی بازی دقیقا دقیقا 50 برابر، بلکم بیشتر از پیس زیباتر و کارا تره
در ضمن دوستانی که نگران نقل و انتقالات هستن بهشون بگم که نقل و انتقالات 98٪ انجام شده فقط ترنسفر هایی که در روز اخر فصل نقل و انتقالات انجام گردیده در بازی ثبت نشده. که چندتا مهم بیشتر نبودن نیازی به آپدیت و این جور برنامه ها نداره خودتون میتونید این نقل و انتقالات که جمعا 7 تا هم نمیشه رو انجام بدید. بقیه همه درست اند. مثلا ایسکو ، ایرامندی ، کاسمیرو ، کارواخال ، خسه و... همه انجام شده
دست شما درد نکنه.
ولی بازیکنا رو نمیشه دستی قرضی فرستاد.
میتونم خواهش کنم برید تو کریر مود و لیست بازیکنای قرضی چلسی رو بگید.
همینطور لیست بازیکنای زیر 20 سال داخل خود چلسی.
همین روز آخر 3 تا جا به جایی مهم انجام شده.کاکا و اوزیل و بیل(چکش و ...)
ما همچنان که تو کف کرک هستیم![]()
اینم لینکای دانلود برای ایکس باکس که به تمام دستگاها میخوره
اعتبار لینک مستقیم تا تاریخ 2 آبان 92 میباشددانلود پارت 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 5 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 7 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 8 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 9 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 10 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 11 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت 12 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 8 گیگابایت
اره من خودم گرت بیل ، اوزیل ، کاکا رو ردیف کردم
یک دوتا بازیکن قرضی هم چلسی داشت (لوکاکو ، ویکتور موسس) اونا رو هم بردم تیمای جدیدشون ولی توی چلسی خود فیفا اندری شورله ، دی بروین ، اتوئو ، ...
راستی این رو هم بگم که فیس هازارد ، اسکار ازپلی کوئتا اسکن شده.
من توی تیم بارسلونا هرکی رو دیدم اسکن شده بود. رئال هم که تیم مورد علاقه من هست خوب بود. فقط چندتا بازیکن جوون تازه وارد اسکن نشده بودن مثل کارواخال ، ایرامندی ، موراتا ، خسه و عجیب تر از همه که یکم ناراحت شدم ایسکو بود که اسکن نشده. باز خوبه فیفا اگه چهره بازیکنی رو اسکن نکنه حداقل قابل تشخیصه مثلا ایسکو ریش سیبیلاش شبیه خودشه ولی پیس که بازیکنی رو یاد نداشته باشه بسازه قیافش رو میذاره رو رو حالت random!!!
پ.ن: تو کف کرک بودن که بالا آورن نداره! میاد به زودی![]()
دست شما درد نکنه، ولی مطمئنید فقط همین 3 تا اسکن شدن؟ ذخیره ها و اینا رو هم چک کردید؟
در مورد قرضیا، خب وقتی بفرستیشون تو تیم جدیدشون، تو کریر کلا جزو بازیکنای اون تیم بحساب میان و باید بخریشون که بدرد نمیخوره.
اون سوال منم دقت نکردیدا. پرسیدم لیست بازیکنای قرضی چلسی تو کریر مود چجوریه.
بعد راستی، یعنی حتی بیل هم تو رئال نیست؟ واقعا برای فیفا متاسفم. تا 12 همیشه همه نقل و انتقالات درست بودن، از پارسال این مسخره بازی رو شروع کرده.
حالا بیا و متاسف نباش! حالا چرا واسه فیفا؟ چرا EA نه ؟
تقصیر این مدیر تاتنهام هستش که بیل رو زودتر نداد رئال تا همه چیز ردیف باشه.
بعدش هم به محض آنلاین شدن همه ی ترنسفر ها آپدیت میشه .
محسن ، فقط آنلاين شدن كافيه ؟ پوينت و گلد و اين چيزا نميخواد ؟
(حالا واسه 360 نيومده ها)
Xbox 360 رو نمیدونم ولی رو PS3 همه چیش مفتیه . آنلاین پس که نمیخواد PSN هم که صلواتیه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)