تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 624 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

مديران محترم تاپيك
    سلام
    آيا توهين با فونتهاي درشت در اين سايت مجاز است؟ !!
    نه بافونت درشت ولی بافونت ریز باشه فکر کنم مشکل نداره خوب شما لطف کن بزن تا مدیرارسیدگی کنن.

2. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فريمور قبليكه تو همين تاپيك بود رو نصب مي كردي مي ديدي زمان بندي ضبط داره .
    لطفا یکی توضیح بده چطوری میشه فریم ور قبلی رو نصب کرد من از اینجا فریم ور قبلی رو دانلود کردم ولی وقتی تو منو 6 بار عدد 6 رو میزنی دستگاه خاموش میشه ولی وقتی روشن میکنی دوباره همون فریمور فارسی هست و به قبلی بر نمیگرده

داره خودمونی میشه miladsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اقا تو رو خدا یکی بگه چه کار کنیم ؟
    provision یا xvision بخریم؟

سوال دیگه اینکه دستگاهی بالاتر از این ها تو کشور چی داریم ؟
    مارک های معتبر تر و اسمی تر بدون توجه به قیمتش البته...

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطفا یکی توضیح بده چطوری میشه فریم ور قبلی رو نصب کرد من از اینجا فریم ور قبلی رو دانلود کردم ولی وقتی تو منو 6 بار عدد 6 رو میزنی دستگاه خاموش میشه ولی وقتی روشن میکنی دوباره همون فریمور فارسی هست و به قبلی بر نمیگرده
    سلام
    فريمور انگليسي را دراين لينك گذاشته ام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این فریمور رو دانلود کردم اما هرکاری میکنم به فریمور انگلیسی بر نمیگرده یعنی مراحل نصب رو انجام میده ولی بعد از خاموش و روشن شدن دوباره همون فریمور فارسی هست

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

ویک چیز جالب از دیروز که من دستگاه رو روشن کردم در شبکه استانی در قسمت EPG یک جمله نوشته که تو ایکس ویژن نیست و اون این جمله هست (پخش برنامه گوزنهای پژمان و چالشهای پ ) و جالبتر اینکه امروز متوجه شدم اگر از منو و نه از طریق دکمه INFO وارد EPG بشید و روی این گزینه OK رو بزنید میتونید برنامه برای ضبط بهش بدید همون طوری که در فریمور انگلیسی میشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

اقا تو رو خدا یکی بگه چه کار کنیم ؟
    provision یا xvision بخریم؟

سوال دیگه اینکه دستگاهی بالاتر از این ها تو کشور چی داریم ؟
    مارک های معتبر تر و اسمی تر بدون توجه به قیمتش البته...
    اگر شما پست هاي قبل رو يه نگاه بندازي جوابتون رو ميگيريد!با اين حال جواب شما رو ميدم!
    اگر lcdداريد provisionواگرcrtداريد x.vision
    بله هست اسمش نوواترون Novatron NTR 82
    موفق باشي

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

دوستان نظرتون در مورد آداپتر USB تلویزیون دیجیتال با برند FMA چیه...؟

گارانتیش که معتبره و سایت زیر داره 36 تومن میده و ظاهرش با کیفیت به نظر میاد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    hmmm...
    برند خوبه ولي با اين حال حضوري بريد نگاه كنيد!
    Last edited by regedit021; 21-04-2010 at 19:32.

8. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

...
    ویک چیز جالب از دیروز که من دستگاه رو روشن کردم در شبکه استانی در قسمت EPG یک جمله نوشته که تو ایکس ویژن نیست و اون این جمله هست (پخش برنامه گوزنهای پژمان و چالشهای پ ) و جالبتر اینکه امروز متوجه شدم اگر از منو و نه از طریق دکمه INFO وارد EPG بشید و روی این گزینه OK رو بزنید میتونید برنامه برای ضبط بهش بدید همون طوری که در فریمور انگلیسی میشد
    سلام
    مشكلي نيست. ظاهرا" يك روز كه اين امكان جدول برنامه ها را صدا و سيما اعلام كرده بود، ديگر حذفش يا به روز آوري نكرده است.
    اين جمله درتلوبزيونهاي ديجيتالي غير فارسي هم ( البته بطور معكوس ) ديده مي شه.

10. این کاربر از a_fazlollahii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقایون پرو ویژن بجای حاشا کردن نقوص دستگاه که هنگام آپدیت دستگاه پیش می آید جوابی درست در مورد این موضوعات اراِئه دهید . خیلی ببخشید وقت تعریف و تمجید که می شه مطلب می نویسید که این دستگاه امکانات داره و و و و.... وقت مشکلات دستگاه می رسه می گید زنگ بزنید نمایندگی ما نمی دونیم و و و .... اصلا شما آقایون چیکاره هستید که بیش تر از فولاد رایانه در سایتش راجع به خصوصیات دستگاه مطلب دارید و کمتر از فولاد رایانه حاضر به پاسخگویی هستید

نمونه ای از جوابیه آقایون :

(((من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !
    اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.

دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟)))
    بلافاصله بعد از این مطلب:
    (((پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !

اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!

در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts

ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها)))

جوابیه دوم این آقایون

الان من متوجه مشكل شما نشدم ! شما تشريف بياريد شركت "جم سرويس" ، تمام مشخصاتي كه به نحوي توي نقل قولتون هست رو يه شما نمايش بديم !

ما هم قبول داريم آپديت مشكل داره ، براي همين هنوز دستگاه ها با آپديت قبلي فروش ميره !

ضمنا ورود شما رو به p30world به عنوان "عضو جديد" تبريك مي گم . دوستان شما مدتهاست كه اينجا هستن

آقای جم سرویس:

اولا :قبل از اینکه شما به عنوان یک عضو p30world بخواهید ورود من رو تبریک بگید مدیریت محترم سایت تبریک گفتند!!! آقای پیشکسوت

ثانیا: بهتره یک نگاهی به جوابیه هاتون بندازید ظاهرا شما به نقل خودتون نه (( متوجه دلیل تکرار مشکلات دستگاه هستید))
    نه ((متوجه مشکل بقیه هستید)) ...... حق دارید ... فقط متوجه فروش پرو ویژن با هر مشکلی که داره به مردم از طریق نمایندگی تون هستید .
    ثالثا : بجای دعوت از من نوعی برای حضور در نمایندگی تون لطف کنید در همین جا یک مقدار تعریف و تمجید هاتون رو از دستگاه کم کنید بجاش تک تک مشکلات رو بطور مناسب پاسخ دهید.

ضمنا حداقل سایت فولاد رایانه وارد میشی یک ظاهر مناسب و چهار تا محصول درست حسابی داره که سالهاست در انواع مختلف ساپورت میشن... شما که Fm player ماشین جز محصولات جدید سایتتون هست توقع داید بیاییم نمایندگی تون ظاهرا به نقل انگلیسی ها : more catholic than the pop شدید کاسه داغ تر از فولاد رایانه شدید

قابل توجه دوستان عزیز تاپیک برای اثبات مطالب قبلی من کافیه جواب ها ای آقا رو بدقت بخونید... بجای پاسخ دادن شفاف در مورد مشکلات این بار بجای تماس گرفتن با نمایندگی از من خواستن برم خود نمایندگی تا برام مشکلات رو توضیح بدن شاید هم از من تشکر کنند بخاطر طرح مشکلات دستگاه

12. 2 کاربر از hamed2012591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان این ست تاپ باکس های Denya چجوریسات؟
    کسی اطلاع داره ؟!

داره خودمونی میشه miladsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگر شما پست هاي قبل رو يه نگاه بندازي جوابتون رو ميگيريد!با اين حال جواب شما رو ميدم!
    اگر lcdداريد provisionواگرcrtداريد x.vision
    بله هست اسمش نوواترون Novatron NTR 82
    موفق باشي
    خیلی ممنون
    اگر عکس و مشخصاتی از این setupbox دارین لطفا بزارین
    و اینکه کجا می فروشن که حضوری بتونم ببینم و حدود قیمتم لطف کنید بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •