نه بافونت درشت ولی بافونت ریز باشه فکر کنم مشکل ندارهخوب شما لطف کن
بزن تا مدیرارسیدگی کنن.
![]()
نه بافونت درشت ولی بافونت ریز باشه فکر کنم مشکل ندارهخوب شما لطف کن
بزن تا مدیرارسیدگی کنن.
![]()
لطفا یکی توضیح بده چطوری میشه فریم ور قبلی رو نصب کرد من از اینجا فریم ور قبلی رو دانلود کردم ولی وقتی تو منو 6 بار عدد 6 رو میزنی دستگاه خاموش میشه ولی وقتی روشن میکنی دوباره همون فریمور فارسی هست و به قبلی بر نمیگرده
اقا تو رو خدا یکی بگه چه کار کنیم ؟
provision یا xvision بخریم؟
سوال دیگه اینکه دستگاهی بالاتر از این ها تو کشور چی داریم ؟
مارک های معتبر تر و اسمی تر بدون توجه به قیمتش البته...
سلام
فريمور انگليسي را دراين لينك گذاشته ام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این فریمور رو دانلود کردم اما هرکاری میکنم به فریمور انگلیسی بر نمیگرده یعنی مراحل نصب رو انجام میده ولی بعد از خاموش و روشن شدن دوباره همون فریمور فارسی هست
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
ویک چیز جالب از دیروز که من دستگاه رو روشن کردم در شبکه استانی در قسمت EPG یک جمله نوشته که تو ایکس ویژن نیست و اون این جمله هست (پخش برنامه گوزنهای پژمان و چالشهای پ ) و جالبتر اینکه امروز متوجه شدم اگر از منو و نه از طریق دکمه INFO وارد EPG بشید و روی این گزینه OK رو بزنید میتونید برنامه برای ضبط بهش بدید همون طوری که در فریمور انگلیسی میشد
اگر شما پست هاي قبل رو يه نگاه بندازي جوابتون رو ميگيريد!با اين حال جواب شما رو ميدم!
اگر lcdداريد provisionواگرcrtداريد x.vision
بله هست اسمش نوواترون Novatron NTR 82
موفق باشي
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
برند خوبه ولي با اين حال حضوري بريد نگاه كنيد!
Last edited by regedit021; 21-04-2010 at 19:32.
سلام
مشكلي نيست. ظاهرا" يك روز كه اين امكان جدول برنامه ها را صدا و سيما اعلام كرده بود، ديگر حذفش يا به روز آوري نكرده است.
اين جمله درتلوبزيونهاي ديجيتالي غير فارسي هم ( البته بطور معكوس ) ديده مي شه.
آقایون پرو ویژن بجای حاشا کردن نقوص دستگاه که هنگام آپدیت دستگاه پیش می آید جوابی درست در مورد این موضوعات اراِئه دهید . خیلی ببخشید وقت تعریف و تمجید که می شه مطلب می نویسید که این دستگاه امکانات داره و و و و.... وقت مشکلات دستگاه می رسه می گید زنگ بزنید نمایندگی ما نمی دونیم و و و .... اصلا شما آقایون چیکاره هستید که بیش تر از فولاد رایانه در سایتش راجع به خصوصیات دستگاه مطلب دارید و کمتر از فولاد رایانه حاضر به پاسخگویی هستید
نمونه ای از جوابیه آقایون :
(((من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !
اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.
دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟)))
بلافاصله بعد از این مطلب:
(((پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !
اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!
در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts
ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها)))
جوابیه دوم این آقایون
الان من متوجه مشكل شما نشدم ! شما تشريف بياريد شركت "جم سرويس" ، تمام مشخصاتي كه به نحوي توي نقل قولتون هست رو يه شما نمايش بديم !
ما هم قبول داريم آپديت مشكل داره ، براي همين هنوز دستگاه ها با آپديت قبلي فروش ميره !
ضمنا ورود شما رو به p30world به عنوان "عضو جديد" تبريك مي گم . دوستان شما مدتهاست كه اينجا هستن
آقای جم سرویس:
اولا :قبل از اینکه شما به عنوان یک عضو p30world بخواهید ورود من رو تبریک بگید مدیریت محترم سایت تبریک گفتند!!! آقای پیشکسوت
ثانیا: بهتره یک نگاهی به جوابیه هاتون بندازید ظاهرا شما به نقل خودتون نه (( متوجه دلیل تکرار مشکلات دستگاه هستید))
نه ((متوجه مشکل بقیه هستید)) ...... حق دارید ... فقط متوجه فروش پرو ویژن با هر مشکلی که داره به مردم از طریق نمایندگی تون هستید .
ثالثا : بجای دعوت از من نوعی برای حضور در نمایندگی تون لطف کنید در همین جا یک مقدار تعریف و تمجید هاتون رو از دستگاه کم کنید بجاش تک تک مشکلات رو بطور مناسب پاسخ دهید.
ضمنا حداقل سایت فولاد رایانه وارد میشی یک ظاهر مناسب و چهار تا محصول درست حسابی داره که سالهاست در انواع مختلف ساپورت میشن... شما که Fm player ماشین جز محصولات جدید سایتتون هست توقع داید بیاییم نمایندگی تون ظاهرا به نقل انگلیسی ها : more catholic than the pop شدید کاسه داغ تر از فولاد رایانه شدید
قابل توجه دوستان عزیز تاپیک برای اثبات مطالب قبلی من کافیه جواب ها ای آقا رو بدقت بخونید... بجای پاسخ دادن شفاف در مورد مشکلات این بار بجای تماس گرفتن با نمایندگی از من خواستن برم خود نمایندگی تا برام مشکلات رو توضیح بدن شاید هم از من تشکر کنند بخاطر طرح مشکلات دستگاه
سلام
دوستان این ست تاپ باکس های Denya چجوریسات؟
کسی اطلاع داره ؟!
خیلی ممنون
اگر عکس و مشخصاتی از این setupbox دارین لطفا بزارین
و اینکه کجا می فروشن که حضوری بتونم ببینم و حدود قیمتم لطف کنید بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)