اگر بخوام یک تلسکوپ 8 اینچی گالیله ای بسازم چقدر هزینه و وقت لازم است اصلا میشه خاهش می کنم جواب دهید<ضروری>
اگر بخوام یک تلسکوپ 8 اینچی گالیله ای بسازم چقدر هزینه و وقت لازم است اصلا میشه خاهش می کنم جواب دهید<ضروری>
هزینش تا 100 تومن احتمالآ بدون پایه
وقت هم 1 هفته ای میشه ساخت.....
گالیله ای راحته.....
من میوخوام یک تلسکوپ 10 اینچی بدون پایه بسازم اصلا می شه چقدر هزینه و وقت لازم است آگه می شه عدسی اش را باید از کجا بخرم <اصفهان>آگه می شه آدرس محل خریداری عدسی را هم بنویسید ممنون می شم خواهش میکنم جواب دهید چون یک ماه دیگه یک پدیده ی نجومی فوقلعاده پیش میاد و تا هزار سال دیگه هم تکرار نمی شه و من هم نمی خام این پدیده را از دست دهم
اگه می خای یه تلسکوپ خوب وبا کیفیت ولی ارزون قیمت بخری باید یه تلسکوپ بازتابی بخری چون بقیه ی تلسکوپ ها گران هستند یا اینکه می تونی یک تلسکوپ شکستی یا بازتابی بسازی
با سلام خدمت همه دوستان میخاستم یه تلسکوپ 10 اینچ بسازم <گالیله ای شکستی>کسی هست که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم
آگه بخام برای تلسکوپ 10 اینچی یک پایه ی حرفه ایی ولی چوبی بسازم چقدر هزینه می بره
Last edited by shabe.saket; 28-07-2013 at 13:34. دليل: از دادن پست های پشت سر هم حدالامکان خودداری کنید.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدرد خواهد خورد.....
آقا من میخوام یه دوربین دوچشمی زیرآماتوری برای طبیعت گردی و احیانا رصد ماه بخرم .
یه مورد تو سایت علی اکسپرس دیدم به قیمت 7 دلار. توضیحاتشو میذارم نظرتون چیه؟
30*60 Night Vision Zoom Folding Telescope Binoculars 126m/1000mFeatures:
100% Brand New. Weight: 179g Color: Black Eye lens:2.2cm Product Dimensions: 9 x 6x 2.6 cm 30x Zoom Magnification 126m/1000m Field 7.2° Ideal for sport events, concerts, bird watching, camping, fishing and travel Day and night vision Fully Coated Optics for increased brightnessاگه این خوب نیست لطفا برین به این صفحه و بگین کدوم مدل ارزون بهتره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون خوبه، منتها نمیدونم از اون سایت چجوری میخواین بخرین...دوربینهای دیگه هم فرقی با این ندارند.....توی اون رنج.....
رصد ماه و با این دوربینا بیخیال شین.....
چرا جواب سوالات من را نمی دهید
دوست عزیز دلیلش اینه که لابد کسی نساخته که تجربه داشته باشه تا به شما کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بنظر شما میشه با دوربین hx10 سونی عکسهای نجومی گرفت مثلا از کهکشان راه شیری میشه راهنماییم کنید
آقای بابک میشه نظرتون رو راجع به تلسکوپ کامار بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)