پاک شود تکراری بود
دوست خوبم اين كا را كردم دوباره نصب كردم ولي 5 دقيقه تا بالا اومدن ويندوز طول ميكشه
Last edited by matin 99; 18-04-2013 at 15:28.
استاد jadda
اين كمودوي جديد از خود سايت كمودو گرفتم .قبليو پاك كردم.ورژن جديد و نصب كردم.به مشكل جديدي بر خوردم :
ويندوز قبل از بالا اومدن ويندوز صفحه سياهي مياد كه حدود 5 دقيقه طول ميكشه تا ويندوز لود بشه اين در حالي كه رو ي اون يكي ويندوزم
هنوز ورژن قبليه cis نصبه و وقتي وارد اون ويندوزم ميشه اين مشكل نيست.
دقيقا اين قضيه از امروز كه روي يكي ديگه از ويندوزم اين ورژن جديد نصب كردم شروع شد يعني اون صفحه سياه و زمان 5 دقيقه قبل
لود شدن ويندوز(xp).
راستش نميتونم از كمودو دل بكنم دلم ميخوات اين ورژن جديد بدون مشكل رو سيستمم مثل قبل داشته باشم ولي امروز اين جوري شد
كلي هم حالم گرفت.
فكر كنم بايد همون cis قبليو نصب كنم و از داخل خود كمودو برنامه رو ابديت كنم ولي اين جوري اصلا دل چركينم .![]()
Last edited by matin 99; 18-04-2013 at 18:15.
منم رفتم و توی مسیری که بهت داده بودم پیداش کردم و کپی کردم روی دسکتاپ... حل شد .
شما بگو چه ویندوزهایی داری و روی کدوم مشکل داری؟اون 5 دقیقه دقیقا کی اتفاق میفته؟
یکبار هم کومودو رو از ویندوزی که مشکل داری حذف کن ببین هنوز مشکل داری یا نه.
جالبه کمودو اپدیت هاش امروز سنگین شده . یک 3 مگ و یکی 2 مگ تا الان
ويندوز xp
اون 5 دقيقه قبل از صفحه خوش امد گويي ويندوز اتفاق ميفته.
اين مشكل من فقط بعد از نصب كردن cis v6.1 اتفاق ميفته يعني تو ورژن قبلش اينطوري نميشد ويندوزم.
وقتي كمودو cis v6.1 پاك ميكنم مشكل حل ميشه .
ولي من به كمودو عادت كردم دوست دارم اگه بشه اين cis جديد مشكلي واسه سيستمم ايجاد نكنه كه گويا اين طوري شده.![]()
سلام علیکم
جناب matin 99 من فکر میکنم بهتره از ویندوز XP خداحافظی کنید، ویندوز 7 یا 8 خوبه، البته این یک نظر کلی بود، لیست فایلهای ناشناخته را هم یک نگاهی بنداز، خواستید از قسمت وقایع حفاظت پیشرفته یک گزازش بگیر و در پیغام خصوصی به من بده یک نگاهی بندازم....
در مورد Shared space باید عرض کنم که اون فقط یک پوشه معمولی است، فقط آیکونش فرق میکنه، و اینکه اون قسمت به صورت پیشفرض مجازی سازی نمیشه، همین؛؛ هر مکان/پوشه دیگری را که در CIS تعرف بکنید که مجازی سازی نشود، در واقع یک Shared space یا همون فضای اشتراکی محسوب میشه، یعنی مکانی که بین محیط اصلی و محیط مجازی سندباکس مشترک هست.
در مورد آپدیت آفلاین هم تمام آپدیتهای نسخه 6 به هم سازگارند، یعنی اگر بعدا نسخه 6.5 بیاد باز همین آپدیتها روش کار میکنن. چون ساختارشون یکی هست. الانم میتونید از آپدیت CIS کپی بگیرد و روی سیستمهای دیگر کومودو را آپدیت آفلاین بکنید، به نوع ویندوز XP/7/8 و حتی نوع 32 یا 64 بیتی بودن هم ربطی نداره و کار میکنه.
خوب من یک اشگال دیگه دارم (شاید هم اشگال نباشه) cce کمودو من اپدیت نمیشه یعنی اتومات اپدیت نمیشه وقتی کمودو رو هم اپدیت میکنم اون اپدیت نمیشه حتما باید دستی اپدیت بشه . چجوری میتون cce کمودو رو پاک کنم و دوباره نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)