تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 457 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

پاک شود تکراری بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست خوبم اين كا را كردم دوباره نصب كردم ولي 5 دقيقه تا بالا اومدن ويندوز طول ميكشه
    Last edited by matin 99; 18-04-2013 at 15:28.

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سوال من با یه ویروس nod روامتحان کردم به محض اینکه ویروس از حالت زیپ خارج شد nod ئیرئس شناختش و اونو پاک کرد
    اما comoodo اینجوری نبود بعد از اینکه از حالت زیپ خارج شد راست کلید کردم و اونوقت اسکنش کرد.و ویروس شناختش و پاکش کرد
    comoodo میشه کاریش کرد مثل nod عمل کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

استاد jadda

اين كمودوي جديد از خود سايت كمودو گرفتم .قبليو پاك كردم.ورژن جديد و نصب كردم.به مشكل جديدي بر خوردم :

ويندوز قبل از بالا اومدن ويندوز صفحه سياهي مياد كه حدود 5 دقيقه طول ميكشه تا ويندوز لود بشه اين در حالي كه رو ي اون يكي ويندوزم

هنوز ورژن قبليه cis نصبه و وقتي وارد اون ويندوزم ميشه اين مشكل نيست.

دقيقا اين قضيه از امروز كه روي يكي ديگه از ويندوزم اين ورژن جديد نصب كردم شروع شد يعني اون صفحه سياه و زمان 5 دقيقه قبل

لود شدن ويندوز(xp).

راستش نميتونم از كمودو دل بكنم دلم ميخوات اين ورژن جديد بدون مشكل رو سيستمم مثل قبل داشته باشم ولي امروز اين جوري شد

كلي هم حالم گرفت.

فكر كنم بايد همون cis قبليو نصب كنم و از داخل خود كمودو برنامه رو ابديت كنم ولي اين جوري اصلا دل چركينم .
    Last edited by matin 99; 18-04-2013 at 18:15.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

منم رفتم و توی مسیری که بهت داده بودم پیداش کردم و کپی کردم روی دسکتاپ... حل شد .

7. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

استاد jadda
    اين كمودوي جديد از خود سايت كمودو گرفتم .قبليو پاك كردم.ورژن جديد و نصب كردم.به مشكل جديدي بر خوردم :
    ويندوز قبل از بالا اومدن ويندوز صفحه سياهي مياد كه حدود 5 دقيقه طول ميكشه تا ويندوز لود بشه اين در حالي كه رو ي اون يكي ويندوزم
    هنوز ورژن قبليه cis نصبه و وقتي وارد اون ويندوزم ميشه اين مشكل نيست.
    دقيقا اين قضيه از امروز كه روي يكي ديگه از ويندوزم اين ورژن جديد نصب كردم شروع شد يعني اون صفحه سياه و زمان 5 دقيقه قبل
    لود شدن ويندوز(xp).
    راستش نميتونم از كمودو دل بكنم دلم ميخوات اين ورژن جديد بدون مشكل رو سيستمم مثل قبل داشته باشم ولي امروز اين جوري شد
    كلي هم حالم گرفت.
    فكر كنم بايد همون cis قبليو نصب كنم و از داخل خود كمودو برنامه رو ابديت كنم ولي اين جوري اصلا دل چركينم .
    شما بگو چه ویندوزهایی داری و روی کدوم مشکل داری؟اون 5 دقیقه دقیقا کی اتفاق میفته؟
    یکبار هم کومودو رو از ویندوزی که مشکل داری حذف کن ببین هنوز مشکل داری یا نه.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه کمودو اپدیت هاش امروز سنگین شده . یک 3 مگ و یکی 2 مگ تا الان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما بگو چه ویندوزهایی داری و روی کدوم مشکل داری؟اون 5 دقیقه دقیقا کی اتفاق میفته؟
    یکبار هم کومودو رو از ویندوزی که مشکل داری حذف کن ببین هنوز مشکل داری یا نه.
    ويندوز xp

اون 5 دقيقه قبل از صفحه خوش امد گويي ويندوز اتفاق ميفته.

اين مشكل من فقط بعد از نصب كردن cis v6.1 اتفاق ميفته يعني تو ورژن قبلش اينطوري نميشد ويندوزم.

وقتي كمودو cis v6.1 پاك ميكنم مشكل حل ميشه .

ولي من به كمودو عادت كردم دوست دارم اگه بشه اين cis جديد مشكلي واسه سيستمم ايجاد نكنه كه گويا اين طوري شده.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

جناب matin 99 من فکر میکنم بهتره از ویندوز XP خداحافظی کنید، ویندوز 7 یا 8 خوبه، البته این یک نظر کلی بود، لیست فایلهای ناشناخته را هم یک نگاهی بنداز، خواستید از قسمت وقایع حفاظت پیشرفته یک گزازش بگیر و در پیغام خصوصی به من بده یک نگاهی بندازم....

در مورد Shared space باید عرض کنم که اون فقط یک پوشه معمولی است، فقط آیکونش فرق میکنه، و اینکه اون قسمت به صورت پیشفرض مجازی سازی نمیشه، همین؛؛ هر مکان/پوشه دیگری را که در CIS تعرف بکنید که مجازی سازی نشود، در واقع یک Shared space یا همون فضای اشتراکی محسوب میشه، یعنی مکانی که بین محیط اصلی و محیط مجازی سندباکس مشترک هست.

در مورد آپدیت آفلاین هم تمام آپدیتهای نسخه 6 به هم سازگارند، یعنی اگر بعدا نسخه 6.5 بیاد باز همین آپدیتها روش کار میکنن. چون ساختارشون یکی هست. الانم میتونید از آپدیت CIS کپی بگیرد و روی سیستمهای دیگر کومودو را آپدیت آفلاین بکنید، به نوع ویندوز XP/7/8 و حتی نوع 32 یا 64 بیتی بودن هم ربطی نداره و کار میکنه.

12. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب من یک اشگال دیگه دارم (شاید هم اشگال نباشه) cce کمودو من اپدیت نمیشه یعنی اتومات اپدیت نمیشه وقتی کمودو رو هم اپدیت میکنم اون اپدیت نمیشه حتما باید دستی اپدیت بشه . چجوری میتون cce کمودو رو پاک کنم و دوباره نصب کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •