تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 263 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

ممنون

این از دیوایس منجر من :

3 تا درایور نصب نیست که نمیدونم دقیقا چی هست .

اینم از صفحه دیوایس اسکرین :

دوست عزیز در فروم های سایت اچ پی همچنین مشکلاتی رو خیلی از کاربرها داشتن ...

یه نمونه ش
    I have an HP Pavillion dv 2700 laptop with an HDMI output port. In the past I've used it to connect to my hdtv, but it stopped working altogether (video, sound, everything). I know it's not the cable, because I've tested other cables that work with other devices. Anyway, I'm pretty sure the HDMI port is broken. Is there a way I can fix it, or if not is there a way to get it replaced?

اینم یکی از راه حل هاش :

1. disconnect the hdmi cable
    2. go to dev mgr
    3. uninstall all sound devices
    4. on dev mgr click action, then scan for hard ware changes to allow automatic re-installation of the sound devices
    5. go to hp.com, support and drivers tab, download drivers and software and put the p/n on the designated box
    6. you need to make sure what the correct operating system that you are using whether its vista 32 bit or vista 64 bit\
    7. install latest audio driver, chipset family driver, and bios updates NOTE: install drivers one-at-a-time to avoid problems during installation 8. for CTO notebooks, you need to make sure either you have Intel, NVDIA, or ATI graphics chipset driver.... hdmi audio is usually attached on the graphics chipset family driver
    9. restart the nb
    10. re-connect the hdmi cable
    11. look for the volume icon , right click , click on playback devices, set the HDMI audio as default if it will not do automatic configuration.... NOTE: this is the best practical way to configure sound bec there are cases that when you removed the cable it will still be set to hdmi thus no sound will come fr the defaukt speakers of the nb. 12. for the display you can toggle the display by fn+f4 key but wil intel you wld need to configure it first to work.. to do that right click on the desktop and go to graphic options and set output to Notebook+Digital television, you can also set it to extended display or not by going to disply properties or set it on the graphics control panel.. you have a lot of options actually...

گام 7 تا ده بالا مهمه !

برخی جاها راه حالشو مشکل درایور کارت گرافیک گفتن و خیلی جا ها هم از کارت صدا و آپدیت نبودن بایوس صحبت کردن ...

ولی من با توجه به سه تا دیوایسی که شما درایورشو نصب نکردین و توی Device Managere تون مشخصه ؛ فک میکنم با نصب اونا مشکلتون بر طرف بشه .

دو تا دیوایس اولی که Base System Device هستش فک میکنم مربوط به رم ریدر دستگاه هستش .

اینا رو براش دانلود و نصب کن ببین درست میشه : ( همش تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بخش Driver - Storage موجوده )

1.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2.
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه اون درایور آخری هم که Unknown هستش چندین تا گزینه هست ! تک تک خودت از سایت HP اونایی که مربوط به Intel و ماربورد و چیپست و اینا میشه رو دانلود کن و نصب کن .. نشد بگو DVD مادیران رو برات بفرستم

2. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

وایرلس منم گاهی اوقات قاط میزنه .. نمیدونم مشکل از آپدیته ویندوزه فک کنم !

وقتی اینجوری میشه ، از Trubloushooting خود ویندوز استفاده کنین فک کنم درستش کنه

ترابل شوت، not fixed داد، درایورشو حذف و نصب چطوره؟

4. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

واسه من فیکس میده ..
    ضرر نداره نصب کن و بروزترین درایور رو نصب کن

6. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام دوست عزیز ...
    خیر مشکلی پیش نمیاد .. چون وقتی که شارژ باتری به حدی برسه ، اتوماتیک اتصال به باتری قطع میشه و عملیات شارژ متوقف میشه .. یعنی در این زمان اگه آداپتور برقتون وصل باشه به طور اتوماتیک از حالت برق مستقیم استفاده میکنه ..
    اما توصیه میشه اگر در جایی هستین که دسترسی طولانی به برق دارین ، برای حصول اطمینان بیشتر باتریتون رو خارج کنید و از برق استفاده کنید .
    متشکرم
    راجع به مورد آخر هم من همین کار رو می کردم دو دفعه برق رفت کلا همه کاراام پرید این بود که باتری اش رو مجبور شدم بزارم......

8. 2 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

امروز 4540 که برای دوستان سفارش داده بودم به دستم رسید، عجب چیزیه! کلا تو دست یه نفر دیگه و پشت ویترین خودشو نشون نمیده تاوقتی که خودت رو پاهات بزاریش!!

و اما از اونجائی که واسه خودم نیست، نمی خوام روش آزمون خطا انجام بدم!

بنابراین ازتون می خوام هر موقع فرصت داشتید با حوصله راهنمائیم کنید تا ضایع نشوم!

گارانتیش مادیران هست و دستورا العمل برگرندان Image از روی DVD داره که گفته :
    ( با برگرداندن ایمیج تمامی درایورها و نرم افزارهای لازم نصب میگردد و نیازی به نصب درایورها نخواهید داشت)

البته مربوط به وین هفت هست و من باید وین هشت نصب کنم

1- نیازی به بازگرداندن این ایمیج هست؟؟ با نصب وین هشت از ببین میره و دیگر هیچ!؟؟

2- DVD درایورهای موجود در کارتن که مربوط به وین هفت هست برای وین هشت کاربردی نداره درسته ؟؟

3- وین هشت رو دانلود کردم و دارم با نرم افزار Windows.7.USB میریزم رو فلش برای نصب، برای بار اول رو لپتاپ تجربه می کنم! توصیه ایی دارید ؟؟

4- F10 بزنم برم تو Setup و گزینه مربوط به بوت usb رو انتخاب کنم و بعد ذخیره و خروج و ریستارت و دیگه چی ؟؟

5- پارتیشن بندی کدوم مرحله هست!؟؟

6- اصلا آموزش کلی نصب و راه اندازی به سبک خودتون هم پذیرفته میشود!

ایشاا.. از خجالتتون در بیام

10. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

دوست عزیز در فروم های سایت اچ پی همچنین مشکلاتی رو خیلی از کاربرها داشتن ...

یه نمونه ش

اینم یکی از راه حل هاش :

گام 7 تا ده بالا مهمه !

برخی جاها راه حالشو مشکل درایور کارت گرافیک گفتن و خیلی جا ها هم از کارت صدا و آپدیت نبودن بایوس صحبت کردن ...

ولی من با توجه به سه تا دیوایسی که شما درایورشو نصب نکردین و توی Device Managere تون مشخصه ؛ فک میکنم با نصب اونا مشکلتون بر طرف بشه .

دو تا دیوایس اولی که Base System Device هستش فک میکنم مربوط به رم ریدر دستگاه هستش .

اینا رو براش دانلود و نصب کن ببین درست میشه : ( همش تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بخش Driver - Storage موجوده )

1.
    2.
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه اون درایور آخری هم که Unknown هستش چندین تا گزینه هست ! تک تک خودت از سایت HP اونایی که مربوط به Intel و ماربورد و چیپست و اینا میشه رو دانلود کن و نصب کن .. نشد بگو DVD مادیران رو برات بفرستم
    ممنونم سجاد جان .
    دو تا از دیوایس ها مربوط میشد به رم ریدر که درست شد .
    اما اون unknown موفق نشدم پیداش کنم .

دیروز لپ تاپ پسر عموم ( که دقیقا همین مدل با همین کانفیگ خودم هست ) رو آوردم و اونم با hdmi وصلش کردم به tv . اونم جواب نداد
    احتمال خرابی پورت hdmi کمتر شد . اگر هم خرااب باشه پس هر دو لپ تاپ پورتشون خرابه . چون اون لپ تاپ هم خودم ویندوزشو عوض کردم و درایوراش رو نصب کردم .
    تصمیم گرفتم ویندوز 7 نصب کنم ببینم چی میشه . واقعا عجیبه .

بازم ممنون از توضیحاتت

12. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظرتون بین این سه تا کدوم بهتره
    hp 4540s i7 8ram 750 2/1vga
    lenovo z500 i7 8ram 1tb 2/1vga
    asus k55 i7 6ram 1tbhdd 2vga
    من نظم بیشتر روی hp هستشو خودم هم دانشجوی مکانیک هستم بیشتر برای درس والبته یه کم هم بازی میخام
    اگه لپ تاپ بهتریهم میشناسین خواهشا معرفی کنید
    رنج قیمت 2 تا نهایتا 3 باشه لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظرتون بین این سه تا کدوم بهتره
    hp 4540s i7 8ram 750 2/1vga
    lenovo z500 i7 8ram 1tb 2/1vga
    asus k55 i7 6ram 1tbhdd 2vga
    من نظم بیشتر روی hp هستشو خودم هم دانشجوی مکانیک هستم بیشتر برای درس والبته یه کم هم بازی میخام
    اگه لپ تاپ بهتریهم میشناسین خواهشا معرفی کنید
    رنج قیمت 2 تا نهایتا 3 باشه لطفا کمک کنید
    4540s شک نکن نه اینکه دو گرینه دیگه خوب نیستن، 4540s راسته کارت هست..

15. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

همچنان نیازمند یاری سبزتان هستم!

من میزان ریسک رو بازم به حداقل رسوندم و رفتم ویندوز 8 خریدم (شرکت پرند)

الان فقط هر چی سعی می کنم بوت کنمش نمیشه!

مراحلی که طی می کنم! : لپتاپ روشن، کلید f10 ، بعد System Configuration و انتخاب گزینه Boot Option و الان چه کنم!؟؟؟

کجائین راهنمائی کنید خواهشاً

17. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بوت شد! فک کنم لپ تاپ چون نو هست اینجوری یا اونجوریش شده بود!!

خلاصه ما بدون راهنمائی رفتیم واسه نصب ولی خدائیش واسه ادامه راه منو همراهی کنید لطفاً.. :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •