تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 125 از 328 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

متاسفانه علی‌رغم مدرن شدن، ما یک تعلق خاطری هم به سنت داریم. کما اینکه در درون ما جنگی میان این دو سبک زندگی برپاست.
    که به نظر من چه مدرن ازدواج کنیم چه سنتی مشکلی حل نمیشه.
    ما هنوز نحوه ارتباط و حتی صحبت کردن با طرف مقابلمون رو بلد نیستیم. نمیدونیم چه طور از پس مشکلاتمون بر بیایم استقلال فکری نداریم و از خانوادمون نمیتونیم جدا شیم. حالا هرچقدر هم طرف مقابلمون رو بشناسیم و خلقیاتش رو مناسب خودمون بدونیم.

همچنین تفکرات تهوع آوری بین بعضی ها هست که آدم شرم میکنه بیان کنه. مثل اینکه طرف همسر خوشتیپ تر و پولدارتری داشته باشه توی دوست و آشنا میتونه قیافه بگیره مثل اینکه یه ماشین مدل بالاتر داشته باشی.
    کاملا حرف شما صحیحه و یکدفعه مدرن کردن ازدواج ها مشکلی رو حل نمی کنه تا وقتی تفکرات قدیمی و اشتباه وجود داره. مهم درست کردن اون تفکراته که عبور به دنیای مدرن یکی از اون مراحل هست.

برعکس با این قسمت صحبتاتو موافقم
    مثلا خود من اصلا بلد نیستم با جنس مخالف حرف بزنم از هر کلمه ای که به زبون میارم تو ذهنم دارم میگم چی چرتو پرت داری میگی علی
    استقلال فکری که هیچ بر بادیم
    دقیقا هفته ای یه بار این به فکر میرسه که چرا ازدواج کنیم تو خانواده هستیم قربون صدقمون میرن خرجمون هم میکشن
    بعضی وقتا هم میگیم بیخیال بزار اینا سنتی برام بگیرن چون از بس دختر زیبا و پولدار یعنی خر پول ها اونقدر که راحت هر کدومشون بتونن برا دامادشون یه مزدا تری بخرن
    این فکرا ادمو بد اذیت میکنه
    بعد میگی نه وقتی کیس به این خوبی داری همه چی به همدیگه میخوره دیگه پدر زن خر پول میخوای چیکار عیب نداره همه چی جور میشه
    این چرتو پرتا تو مغز همه جوونای مثل من هست کاریش نمیشه کرد بابا باید ادم خودشو به سرنوشت بسپاره بفهمه اخرش چی میشه
    صحیحه و مشخصه اکثریت پسر ها و دختر ها بلد نیستن با هم حرف بزنن چون اصلا شناختی روی همدیگه ندارن. از همون بچگی از هم جدا میشن و آموزشی هم در مدارس نیست در حالی که باید دو جنس با هم باشن (نظر من نیست، مطالعات علمی این رو نشون میده) و در مدرسه هم باید درباره این چیزها آموزش داده بشه.

البته آدم نباید خودش رو به سرنوشت بسپاره، بلکه باید آگاهی خودش رو بالا ببره و به قول شما هرچی "چرت و پرت" توی مغزش هست رو بیرون بریزه.

2. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

متاسفانه دید ما اینه انسان ها کلاغ و طاووسی هست که میریم از بازار میخوریم
    همونطور که دوستمون گفتن هیچ انسانی بد نیست و فقط باید 2نفری که میخوام با هم زندگی کلا با هم سازگار باشن

قرار نیست کسی ظاهر خوبی داره ذات خرابی داشته باشه یا حتما تمام انسانهای با باطن خوب همه ظاهر زشت داشته باشن
    باید و باید اینها همه همراه هم باشه و هرکدوم ناقص باشه اون رابطه حتما بر به مشکل میخوره
    هم باید طاهر 2نفر مورد پسند هم دیگه باشه و هم اخلاق و افکار 2نفر بهم نزدیک باشه و هیچکدوم رو نباید فدای اونیکی کرد

حرف شما کلا غلطه چون در جامعه بگردید خیلی موارد میتونید پیدا کنید که 2نفر که باطن خوب دارن ولی بدلیل نداشتن رابطه ظاهری خوب مشکلات فراوان پیدا کردن

پس شاعرانه و شعاری حرف زدن خیلی سادست ولی واقعیت اجتماعی و روانی که با مطالعه بین زوجها براحتی میتونید بفهمید با شعار خیلی فاصله داره
    اولا اون کلاغ و طاووس یه مثال بود !
    ثانیا در مورد خوب و بد بودن و داشتن یا نداشتن این دو ویژگی باهم در بالا (پست قبلی ) توضیح دادم . رجوع شود به پست بالا

ثالثا این نظر شماست و کاملا اشتباهه از دید من !

رابعا نمیدونم شما چرا حرفای خودت رو مرجع میدونی و به جای همه تصمیم میگیری؟

عرض کردم بحث سر استثنائات نیست ! من خودم الویت اولم ذات سالم داشتن بعد مراحل بعدی به هیکل و چهره اهمیت میدم ...

جالبه تو این انجمن به راحتی حرف هات رو به همه چیز تشبیه میکنن ، هیچی نمیشه !
    کافیه خودت یه حرفی بزنی !!!!!
    یه سوال دارم از هر دوعزیز و بقیه
    اثن تو همچین شرایطی قرار گرفتید ؟ یا نشستین بهش فکر کنید .؟
    یه دختر با تمام ملاک ها و شرایط شما همخوانی داره + کلی حسنه دیگه کلی تفاهم کلی ...!!
    اما از نظر ظاهری
    دختر خانما نظر ندن چون از درکش عاجزن!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه سوال دارم از هر دوعزیز و بقیه
    اثن تو همچین شرایطی قرار گرفتید ؟ یا نشستین بهش فکر کنید .؟
    یه دختر با تمام ملاک ها و شرایط شما همخوانی داره + کلی حسنه دیگه کلی تفاهم کلی ...!!
    اما از نظر ظاهری
    اگه بگم آره شاید باورت نشه !
    طرف بوده خیلی خوشگل و آس بوده اما اخلاق نداشته

برعکسشم هم بوده ... طرف ظاهر معمولی داشته اما سرشار از مرام و معرفت و ادب بوده !

Last edited by Eblis 2011; 16-09-2013 at 15:07.

5. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ظاهرا پستم ناقص بوده!!
    خوب چه کردین؟؟ بازم میگم دختر با تمام ملاک های شما هم خونی داره و از هم نظر عالی اما .....

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چــرا ؟

ظاهــر می توته هم ملاک پسر ها برای انتخاب باشه هم دختر ها چرا فکر می کنید دختر ها عاجزن از درک این ملاک ؟

8. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چــرا ؟

ظاهــر می توته هم ملاک پسر ها برای انتخاب باشه هم دختر ها چرا فکر می کنید دختر ها عاجزن از درک این ملاک ؟
    بنظرم چون خانومها اصولا درستتر و منطقی تر تصمیم میگیرن احتمالا بهمین دلیل از درک دلایل غیرمنطقی تصمیم گیری اقایون براین مبنا ممکنه که عاجز باشیم

10. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

بنظرم چون خانومها اصولا درستتر و منطقی تر تصمیم میگیرن احتمالا بهمین دلیل از درک دلایل غیرمنطقی تصمیم گیری اقایون براین مبنا ممکنه که عاجز باشیم
    اتفاقا به نظر من همش اقایون بهتر تصمیم میگیرن جوری که به هر دو طرف منفعت برسه
    اما کلا تو ذهن خانوما 70 درصد راحتی اسایش علاقه خودشون برتری داره رو تصمیماتشون تا طرف مقابل
    این کاملا برا من ثابت شده

12. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اما کلا تو ذهن خانوما 70 درصد راحتی اسایش علاقه خودشون برتری داره رو تصمیماتشون تا طرف مقابل
    اقایون ایراد کارشون اینه اکثرا چندین بار تصمیم میگیرن اما خانومی اگر تصمیم بگیره اول اینکه نظرش به این راحتی ها عوض نمیشه دوم اینکه یکبار تصمیم میگیره آزمون و خطا سر موارد مختلف در نمیاره !

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نمی کنم ، چون ازدواج یک توهم هست ، خیلی ها فکر میکنن اگه ازدواج کنن زندگیشون بلکل بهشتی میشه ولی ازدواج که تصادف نیست ، یه فریب و دروغ هست که توسط انسان های اولیه برای ساکت نگه داشتن زنان و مردان غیر فیلسوف و غیر مشتاق برای کشف حقایق زندگی ساخته شده

ازدواج هیچ چیز جادوئی نیست فقط یک مراسم هست و چند میلی سی سی جوهر که روی یک سند امضا میشه
    چرا باید ازدواج کرد ، چه چیزی در زندگی مقید و در بند وجود داره که خیلی خوب هست و آدم باید بهش پا ببنده بدون اینکه دلیل از خودگذشتی های خودشو بدونه؟

به نظر من اگه تو مدارس به جای چرت و پرت هایی که الان در سراسر جهان تدریس میشه ، با یک شیوه ی بهتر ، خودشناسی رو به آدم یاد بدن
    بدون نیاز به ازدواج یا توهمات دیگر جوامع بشری به بهترین هارمونی ممکن دست پیدا میکنه

16. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

چــرا ؟

اقایون ایراد کارشون اینه اکثرا چندین بار تصمیم میگیرن اما خانومی اگر تصمیم بگیره اول اینکه نظرش به این راحتی ها عوض نمیشه دوم اینکه یکبار تصمیم میگیره آزمون و خطا سر موارد مختلف در نمیاره !
    اول اینو بگم ممنونم از دوستان که نظر دادن
    فکر کنم از سن سالم گذشته بخوام با یه حرف احمقانه مثه دوران دبیرستان یا حتی دانشگاه! بحثو به کل کل دختر پسری تبدیل کنم پس خواهشا به هیچ وجه تصور نکنید دارم کل کل میکنم !!
    راستش درباره ازدواج معمولا تصمیمای که اقایون میگیرن مستند تر و عاقلانه تر بود نمیدونم شاید من تصمیمات احمقانه از خانما زیاد دیدم برا همین حداقل تو این زمینه دلم نمیخواد با خانما مشورت کنم!
    یه جورایی مردونش برا مستدل تره!
    خودتون ادمای اطرافتونو ببینید معمولا اقایون توی ازواج خیلی عاقلانه تر انتخاب میکنن نمیخوام نمونه بیارم
    من این مدت با خانواده ای خیلی خوبی اشنا شدم از لحاظ مالی بسیار خوب ! با اصل و نصب و ...
    شرایط دختر خانم بسیار خوب و جالبت تر تفاهم عجیبی که تو خیلی از موضوعات داشتیم !!
    فقط 2 تا مسئله این وسط بود! اول اینکه شرایط مالی اون خانواده با شرایط ما قابل قیاس هم نبود بی اغراق ما طبقه اول یه برج و اونا پنت هاوس چون ادم مغروری هست به اصلاح زیر بار کسی نمیرم یه مقدار
    برام سخت بود اما وقت شرایطی خودم و ایندمو مرور میکنم! از این که حداکثر 10 سال اینده از نظر مالی چیزی کم نخواهم داشت ،مشکل اول برا حل میشد!
    اما مشکل دوم ظاهر دختر خانم بود!
    من نمیدونم چرا اما همیشه این اعتقاد دارم توی ازدواج زن باید از مرد بهتر باشه از خیلی از جهات ! ظاهرم یکیشه، مثال بچگونش اینکه زندگیای که زن عاقل و مرد احمق داشتن خیلی بهتر از مرد عاقل و زن احمق بوده واقعا زنی که مدیر باشه خیلی خوبه حالا خانم معلمم باشه اشکال نداره
    خلاصش کنم بعد کلی کلنجار با خودم به این نتیجه رسیدم یکم خود خواهانه رفتار کنم تو این مسئله و جوابم منفی باشه
    به بقیه دوستانم توصیه میکنم توی انتخاب حساس و خودخواه باشن!
    راستی با نظر دوستمون لنگرود1371 هم کاملا مخالفم ازواخ و انتخاب شریک یه عمر زندگی شوخی نیست یه نیگا به اطراف بکنید اکثر افراد فقط دارن با عادت کنار هم لحاظات عمرشونو میگذرونن پس به خودم و بقیه حق
    میدم قبل از ازواج کاملا خودخواه باشم و اگه خیلی مردم فداکاری باشه برا بعد ازواج اون موقع که گفتم نظره خانما موثق نیست یه نمونش اینه دختری که میدونه پسری که قراره باهاش ازدواج کنه یه عوضیه به تمام معناس
    اما بازم میخواد این کارو بکنه اما معمولا پسرا از این فکرا نمیکنن ..!!دوستان شرایط خاص و مثال خاص زیاده البته!
    نمی کنم ، چون ازدواج یک توهم هست ، خیلی ها فکر میکنن اگه ازدواج کنن زندگیشون بلکل بهشتی میشه ولی ازدواج که تصادف نیست ، یه فریب و دروغ هست که توسط انسان های اولیه برای ساکت نگه داشتن زنان و مردان غیر فیلسوف و غیر مشتاق برای کشف حقایق زندگی ساخته شده

ازدواج هیچ چیز جادوئی نیست فقط یک مراسم هست و چند میلی سی سی جوهر که روی یک سند امضا میشه
    چرا باید ازدواج کرد ، چه چیزی در زندگی مقید و در بند وجود داره که خیلی خوب هست و آدم باید بهش پا ببنده بدون اینکه دلیل از خودگذشتی های خودشو بدونه؟

به نظر من اگه تو مدارس به جای چرت و پرت هایی که الان در سراسر جهان تدریس میشه ، با یک شیوه ی بهتر ، خودشناسی رو به آدم یاد بدن
    بدون نیاز به ازدواج یا توهمات دیگر جوامع بشری به بهترین هارمونی ممکن دست پیدا میکنه
    عزیز شرمنده نظر شما محترم اما همیشه این حرفا برام غیر قابل درک بوده شاید به قول شما اینجوری بار اومدیم!
    غیر از یه سری از افراد که شرایط خاصی دارن دیر یا زود یا به اجبار و .... ازدواج میکن اکثر افراد بعد یه مدت نیاز به ازوداجو احساس میکنن
    چند خط تایپ کردم ولی پاکشون کردم...

18. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •