تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 720 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم یکی از نمایندگی های پاناسونیک واسه خریدv20.
    v20 رو کناره دو تا lcd و led گذاشته بود میشد تصویر رو مقایسه کرد.
    v20 روی داینامیک بود. درخشندگی خوبی داشت. اما چیزی که من به وضوح میتونستم ببینم تفاوتی رزولوشن بود. با اینکه هر سه تا full hd بودن اما led از همه تصویرش با دقت تر بود و شارپنس بهتری داشت. تصویری یه مسابقه فوتبال بود. شماره های روی لباس بازیکنان رو مثلا میشد به راحتی با فیلم برداری دور دید. اما تو تصویر v20 شماره ها کدر بودن. v20 روی مود داینامیک هم بود.بعد از مطالبی که از v20 خوندم اینجا توی این چند روز انتظارم بیشتر بود . شاید هم من تصویر شناس نیستم!
    اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟

2. 3 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    v20 روی داینامیک بود. درخشندگی خوبی داشت. اما چیزی که من به وضوح میتونستم ببینم تفاوتی رزولوشن بود. با اینکه هر سه تا full hd بودن اما led از همه تصویرش با دقت تر بود و شارپنس بهتری داشت. تصویری یه مسابقه فوتبال بود. شماره های روی لباس بازیکنان رو مثلا میشد به راحتی با فیلم برداری دور دید. اما تو تصویر v20 شماره ها کدر بودن. v20 روی مود داینامیک هم بود.بعد از مطالبی که از v20 خوندم اینجا توی این چند روز انتظارم بیشتر بود . شاید هم من تصویر شناس نیستم!
    اصلا مهم نیست که شما تصویر شناس هستین یا نه، مهم اینه که شما از کدوم تصویر بیشتر خوشتون میاد و باید اونو بخرین.
    ولی از نظر من توی فروشگاه ها نمیشه تصاویر رو مقایسه کرد، شاید تنظیمات یه تی وی خواسته یا ناخواسته در حالت مناسب نباشه و شما رو به اشتباه بندازه.

4. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Die My Darling عزیز اون عکسه که گذاشتید V20 خودتونه یا اینکه عکسه رو از تو اینترنت پیداش کردید.
    این مدل سری B است که مال انگلیسه. شما تو انگلیس هستید یا ایران؟
    میخوام ببینم از اینها تو ایران پیدا میشه؟
    سلام نه عزیز دل اینو از تو سایت avforums پیدا کردم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه .

سلام
    حتما یه جای کار یه اشکالی داشته چون من که رفتم تی ویمو بخرم یه مسابقه قایقرانی داشت پخش میشد ولی اصلا مشکل شارپنس نداشت یعنی تصویر به همون شارپیه led d20 پاناسونیک بود اگه نگم v20 بهتر بود مثل هم بودن توی نمایندگیا خیلی چیزا رعایت نمیشه مثلا فاصله بعضی کابلا از بعضی دیگه بلندتره بعضی کابلا درست هویه نشدنو نویز دارن برو یه نمایندگیه دیگه حتما یه نگاه بنداز.

6. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

4

در صورتي كه چنين فروشگاهي رو ميشناسيد براي من هم پ خ كنيد لطفا
    [CENTER]دوستان من هم دنبال فرشگاهی می گردم که تلویزیون با تیونر دیجیتال رو بفروشه دوستان اگه اطلاع دارند به طور خصوصی به من اطلاع بدید .[/CENTER]باتشکرفراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

6

این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.

دوست عزیز شما این رو از کجا خریدکردید اگر بازم از این نوع داره اگه برات زحمت نباشه آدرس فروشگاهشو به طور خصوصی بهم می دی با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نمایندگی پاناسونیک رفته بودم. همه پانا بود.

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

اصلا مهم نیست که شما تصویر شناس هستین یا نه، مهم اینه که شما از کدوم تصویر بیشتر خوشتون میاد و باید اونو بخرین.
    ولی از نظر من توی فروشگاه ها نمیشه تصاویر رو مقایسه کرد، شاید تنظیمات یه تی وی خواسته یا ناخواسته در حالت مناسب نباشه و شما رو به اشتباه بندازه.
    با تشکر
    با شما موافقم
    اما یه سری چیزا مثه وضوح تصویر جزو اصول هستن . نمیشه گفت من خوشم میاد یا نمیاد . مثه این میمونه که من چشام نیم نمره ضعیف باشه اما بگم اینطوری بهتره !
    از طرفی فک نکنم تلویزیونی باشه که بشه رزولوشنه اونو پائین آورد . میشه شارپنس رو تغییر داد یه خورده . اما وضوح این سه تا خیلی متفاوت بود . v20 واقعا ضعیف بود.
    اما باید یکی دو جای دیگه هم برم ببینم .
    Last edited by psychoplatoon; 21-01-2011 at 15:06.

10. این کاربر از psychoplatoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

با تشکر
    با شما موافقم
    اما یه سری چیزا مثه وضوح تصویر جزو اصول هستن . نمیشه گفت من خوشم میاد یا نمیاد . مثه این میمونه که من چشام نیم نمره ضعیف باشه اما بگم اینطوری بهتره !
    از طرفی فک نکنم تلویزیونی باشه که بشه رزولوشنه اونو پائین آورد . میشه شارپنس رو تغییر داد یه خورده . اما وضوح این سه تا خیلی متفاوت بود . v20 واقعا ضعیف بود.
    اما باید یکی دو جای دیگه هم برم ببینم .

دوست خوبم درسته که ال ای دی پانا سونیک هم به گفته سایت hdtvtest یکی از بهترین هاست و وضوح خیلی خوبی داره اما این درست نیست که شما با یه نیگاه فورا اون رو ضعیف فرض کنید یعنی واقعا وضوح تصویر v20 حتی از ال سی دی های پانا هم پایین تره.
    من واقعا تعجب میکنم از این نظر شما

من فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):

1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
    2.اشباع رنگ
    3.بازتولید رنگ مشکی
    4.دقت رنگ
    5.توانایی پنل در وضوح حرکات

اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.

حالا بر فرض اگر هم یکی از این موارد دارای ضعف باشه در کل نمیشه با نگاه روی یک تصویر از یک سورس خاص به نتیجه درست رسید
    Last edited by persian_m; 24-01-2011 at 01:45.

12. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

واقعا جالبه که شما با یه نگاه فقط یه نگاه به ضعف این منتخب (V20) بسیاری از متخصصین ومنتقدان دنیای تکنولوژی که تو بسیاری از سایت های معتبر و مطرح بارها و بارها اون رو تحصین کردن پی بردین

دوست خوبم درسته که ال ای دی پانا سونیک هم به گفته سایت hdtvtest یکی از بهترین هاست و وضوح خیلی خوبی داره اما این درست نیست که شما با یه نیگاه فورا اون رو ضعیف فرض کنید یعنی واقعا وضوح تصویر v20 حتی از ال سی دی های پانا هم پایین تره.
    من واقعا تعجب میکنم از این نظر شما

من فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):

1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
    2.اشباع رنگ
    3.بازتولید رنگ مشکی
    4.دقت رنگ
    5.توانایی پنل در وضوح حرکات

اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.

حالا بر فرض اگر هم یکی از این موارد دارای ضعف باشه در کل نمیشه با نگاه روی یک تصویر از یک سورس خاص به نتیجه درست رسید
    چرا فقط تعريف ؟!!
    اين بنده خدا يك تصوير رو در يك مكان با شرايط يكسان ديده , مثلا گفته كه شماره بازيكن در LED از نماي دور دوربين واضح بوده ولي در V20 نه , خوب اين نظر ايشون از نگاه نزديك هست , حالا هزارتا كارشناس بگن خيلي عاليه , آيا دليل ميشه كه اون چيزي كه آدم با چشم داره ميبينه رو انكار كنه !!!
    به نظر من هيچ تعجبي نداره , البته شايد تا حدودي بشه گفت تنظيمات اما اين كل ماجرا نبوده , دقت كنيد من دست گذاشتم رو قسمتي از صحبتهاي اين دوستمون كه نشون ميده كل تصوير رو كدر نميديده در نتيجه من نميتونم قبول كنم كه اين ماجرا صرف تنظيمات باشه , شماره روي پيراهن بازيكن يك شاخص در كل تصوير رو در نظر بگيريد اون موقع ميشه گفت كه ممكنه هم ايراد كار جاي ديگه باشه !!!
    به هر حال نظر اين دوستمون كاملا محترمه.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

امروز چند تا عکس تو اینترنت پیدا کردم که مدلهای مختلف پاناسونیک رو با هم مقایسه کرده بود عکسهاش رو میزارم اینجا
    مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-L37D25 اون که سمت راسته LED است و اون دو تای دیگه پلاسما هستند.

15. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حالا به جای LED سری D پلاسما پاناسونیک مدل U20 رو قرار میدیم.
    مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-P46U20

نتیجه اینکه LED پاناسونیک در مقابل پلاسماها بخصوص V20 حرفی برای گفتن نداره و مشکی مدل U20 با اینکه کمتر از V20 است اما بهش نزدیکه.

17. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •