تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 328 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

فيل جونز بازي با رئال را از دست داد

فيل جونز بازي برگشت مقابل رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا را از دست مي‌دهد.

سر آلکس فرگوسن با اعلام اين خبر عنوان کرد: فيل جونز يکي از نگراني‌هاي اصلي ما براي ديدار مقابل رئال مادريد است. کادر پزشکي تمام تلاشش را انجام مي‌دهد، اما به نظر من شانسي براي حضور در اين ديدار را ندارد. البته بازي برگشت دو هفته‌ ديگر است و هر اتفاقي ممکن است رخ دهد، اما با اين شرايطي که در حال حاضر دارد هيچ شانسي براي بازي کردن ندارد.

به گزارش ايسنا ، به اين ترتيب جونز که يکي از ستاره‌هاي شياطين سرخ در ديدار رفت دو تيم بود، از روي نيمکت کار را دنبال خواهد کرد. اين بازيکن در ديدار مقابل ردينگ در جام حذفي دچار مصدوميت شد.

فرگوسن درباره عملکرد جونز در بازي رفت گفت: فيل در برنابئو کار فوق‌العاده‌اي را انجام داد. براي او هيچ اهميتي ندارد که مقابل چه تيمي بازي مي‌کند. هيچ ترسي هم از بازيکن روبرويش ندارد. مثل يک کودک در زمين تکل مي زند و خودش را روي زمين مي اندازد. شايد زيادي شجاع است. در ديدار مقابل ردينگ هم در شرايطي که تعادل نداشت تکل زد و باعث مصدوميتش شد.

منچستر يونايتد، وين روني، مهاجم خطرناک خود را نيز به دليل مصدوميت فعلا در اختيار ندارد، هر چند گزارش ها از بازگشت به موقع ماشين گلزني شياطين سرخ حکايت مي‌کند. البته روني احتمالا به ديدار اين هفته‌ مقابل کوئينز پارک رنجرز نخواهد رسيد.

ورزش3

2. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من اگه مورینیو رئال رو ترک کنه انتهای فصل ؛ تنها مربی بیکاری که بتونه از پس این تیم پرستاره و پر حاشیه بربیاد فقط یوپ هاینکس خواهد بود ؛ کسی که برای ما قهرمانی سی-ال رو هم به ارمغان آورده بود قبلا و البته الان داره با یک بایرن پرقدرت و قاطع یکه تازی میکنه /

کارلتو به نظرم اون وزن مورد نظر رو نداره ، بهترین تعبیر برای کارلتو همون " یک نابغه ی معمولی " میتونه باشه و نه More then special !!!

کارلتو افکار تاکتیکیش و سبک بازی مورد علاقه اش خیلی شناخته شده هست ، ضمن اینکه من فکر میکنم از دست دادن مورینیو بلایی رو بر سر رئال میاره که از دست دادن دلبوسکه آورد ؛ و متاسفانه نکته ی بدش اینکه که این دو اتفاق در زمان مدیریت پرس اتفاق بیفته !

مصاحبه ی دلبوسکه رو میخوندم که گفته بود " بعید میدانم مادریدی ها دلشان برای من تنگ شده باشه " و احتمالا منظورشون از مادریدی ها فقط پرس بوده ! ظاهرا دلبوسکه هم مثل دکتر دادکان خودمون جوری دلگیر شده که هیچ راهی نیست برای اینکه ناراحتیش برطرف بشه متاسفانه

4. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سر آلکس فرگوسن با اعلام اين خبر عنوان کرد: فيل جونز يکي از نگراني‌هاي اصلي ما براي ديدار مقابل رئال مادريد است. کادر پزشکي تمام تلاشش را انجام مي‌دهد، اما به نظر من شانسي براي حضور در اين ديدار را ندارد. البته بازي برگشت دو هفته‌ ديگر است و هر اتفاقي ممکن است رخ دهد، اما با اين شرايطي که در حال حاضر دارد هيچ شانسي براي بازي کردن ندارد.

به گزارش ايسنا ، به اين ترتيب جونز که يکي از ستاره‌هاي شياطين سرخ در ديدار رفت دو تيم بود، از روي نيمکت کار را دنبال خواهد کرد. اين بازيکن در ديدار مقابل ردينگ در جام حذفي دچار مصدوميت شد.

فرگوسن درباره عملکرد جونز در بازي رفت گفت: فيل در برنابئو کار فوق‌العاده‌اي را انجام داد. براي او هيچ اهميتي ندارد که مقابل چه تيمي بازي مي‌کند. هيچ ترسي هم از بازيکن روبرويش ندارد. مثل يک کودک در زمين تکل مي زند و خودش را روي زمين مي اندازد. شايد زيادي شجاع است. در ديدار مقابل ردينگ هم در شرايطي که تعادل نداشت تکل زد و باعث مصدوميتش شد.

منچستر يونايتد، وين روني، مهاجم خطرناک خود را نيز به دليل مصدوميت فعلا در اختيار ندارد، هر چند گزارش ها از بازگشت به موقع ماشين گلزني شياطين سرخ حکايت مي‌کند. البته روني احتمالا به ديدار اين هفته‌ مقابل کوئينز پارک رنجرز نخواهد رسيد.

ورزش3

یعنی دیگه نیست که دیماریا رو پرت کنه اونطرف و داور پنالتی نگیره؟ حیف شد که !

البته شاید هم الکی گفته باشن و موقع بازی می بینیم آقا کاملا سالم تو ترکیبه.

6. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ورزش3

اصلا صحبتای فرگوسن رو یجور دیگه ترجمه کرده این ورزش3
    گفته احتمال داره برسه یا نرسه و هیچ چیز قطعی نیست
    ما از این کارا نمی کنیم چون بردن به قیمت زیر پا گذاشتن اخلاق برامون اهمیت نداره

8. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به نظر من اگه مورینیو رئال رو ترک کنه انتهای فصل ؛ تنها مربی بیکاری که بتونه از پس این تیم پرستاره و پر حاشیه بربیاد فقط یوپ هاینکس خواهد بود ؛ کسی که برای ما قهرمانی سی-ال رو هم به ارمغان آورده بود قبلا و البته الان داره با یک بایرن پرقدرت و قاطع یکه تازی میکنه /

کارلتو به نظرم اون وزن مورد نظر رو نداره ، بهترین تعبیر برای کارلتو همون " یک نابغه ی معمولی " میتونه باشه و نه More then special !!!

کارلتو افکار تاکتیکیش و سبک بازی مورد علاقه اش خیلی شناخته شده هست ، ضمن اینکه من فکر میکنم از دست دادن مورینیو بلایی رو بر سر رئال میاره که از دست دادن دلبوسکه آورد ؛ و متاسفانه نکته ی بدش اینکه که این دو اتفاق در زمان مدیریت پرس اتفاق بیفته !

مصاحبه ی دلبوسکه رو میخوندم که گفته بود " بعید میدانم مادریدی ها دلشان برای من تنگ شده باشه " و احتمالا منظورشون از مادریدی ها فقط پرس بوده ! ظاهرا دلبوسکه هم مثل دکتر دادکان خودمون جوری دلگیر شده که هیچ راهی نیست برای اینکه ناراحتیش برطرف بشه متاسفانه
    یوپ مگه قرار نیست بعد از بایرن بازنشسته بشه؟
    به نظر من کارلو در حال حاضر از بقیه گزینه ها در دسترس واقعا بهتره البته به جز یوپ هاینکس ! مثلا شما انتظار دارید بنیتز روی نیمکت بشینه؟ چنان گندی بالا میاد که مورینیو هم نمیتونه جمش کنه ! و خوده خوزه هم گفته بود که بنیتز گزینه مناسبی برای نیمکت تیم نیست و کاملا هم از سابقش مشخصه...
    مثلا اگه دست من بود یک مربی جوان که فکر باز تری داره انتخاب میکردم تا آینده تیم رو بتونه تضمین کنه چون تیم واقعا داره از تعویض پی در پی مربی لطمه میخوره !‌ بهتره یک مربی جوون بیاد سال اول دوم هم نتیجه نگرفت مهم نیست ولی آینده تیم رو با بازیکن های بزرگ تضمین کنه.....مثلا به عنوان مثال گزینه هایی مثل Unai Emery مربی فعلی سویا یا Diego Simeone که به نظرم از لحاظ دانش برای کار کردن با بازیکن های بزرگ خوب هستند و فقط تجربه کار کردن با تیم های خیلی بزرگ رو ندارند یا خیلی گزینه های دیگه مثل این که تیم رو از این مشکل ۱۰ ساله نجات بده !‌
    مربی های که تیم در اختیار میگیره واقعا برای کوتاه مدت خوب هستند ولی بدرد بلند مدت نمیخورند !‌
    Last edited by D3vil_A; 22-02-2013 at 15:01.

10. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی دیگه نیست که دیماریا رو پرت کنه اونطرف و داور پنالتی نگیره؟ حیف شد که !

از سرالکس بعید نیست ، همین دو سه فصل پیش در بازی برگشت برابر بایرن بود که رونی کاملا مصدوم رو که به سختی هم راه میرفت رو 45 دقیقه اول گذاشت توی ترکیب تا مدافعان بایرن رو سرگرم کنه و تیمش در نیمه ی اول هم 3 گل به بایرن زد البته ! ( حالا هنرنمایی رافائل در نیمه ی دوم و ... به کنار )

یوپ مگه قرار نیست بعد از بایرن بازنشسته بشه؟
    به نظر من کارلو در حال حاضر از بقیه گزینه ها در دسترس واقعا بهتره البته به جز یوپ هاینکس ! مثلا شما انتظار دارید بنیتز روی نیمکت بشینه؟ چنان گندی بالا میاد که مورینیو هم نمیتونه جمش کنه ! و خوده خوزه هم گفته بود که بنیتز گزینه مناسبی برای نیمکت تیم نیست و کاملا هم از سابقش مشخصه...
    مثلا اگه دست من بود یک مربی جوان که فکر باز تری داره انتخاب میکردم تا آینده تیم رو بتونه تضمین کنه چون تیم واقعا داره از تعویض پی در پی مربی لطمه میخوره !‌ بهتره یک مربی جوون بیاد سال اول دوم هم نتیجه نگرفت مهم نیست ولی آینده تیم رو با بازیکن های بزرگ تضمین کنه.....مثلا به عنوان مثال گزینه هایی مثل Unai Emery مربی فعلی سویا یا Diego Simeone که به نظرم از لحاظ دانش برای کار کردن با بازیکن های بزرگ خوب هستند و فقط تجربه کار کردن با تیم های خیلی بزرگ رو ندارند یا خیلی گزینه های دیگه مثل این که تیم رو از این مشکل ۱۰ ساله نجات بده !‌
    مربی های که تیم در اختیار میگیره واقعا برای کوتاه مدت خوب هستند ولی بدرد بلند مدت نمیخورند !‌
    من جایی نخوندم و یا ندیدم که خود هاینکس حرفی از بازنشستگی زده باشه ، و البته خیلی بعید میدونم که هاینکس پیشنهاد رئال رو رد کنه اگر بهش پیشنهادی دادی بشه /

البته غیر از هاینکس کاپلو رو هم میشه در نظر گرفت ؛ کسی که حداقل میدونیم قدرت مطلق رختکن تیمهاش بوده همیشه و البته سابقه ی کار با برخی بازیکنان حاشیه دار امروز رو در همین تیم داره /

بنیتس رو هم که من کلا آلرژی دارم بهش و به نظرم حتی شوخی این حرف هم قشنگ نیست !!!

نکته ی دیگه اینکه الان تیم در شرایطی نیست که بتونه یه مربی جوون رو بیاره و بهش مهلت آزمون و خطا بده ، فعلا باید با همین رویه پیش بریم و با بارسا رقابت کنیم و برنامه ریزی بشه برای اینکه یه مربی از خود باشگاه بیاد و هدایت تیم رو برای طولانی مدت دست بگیره که البته تا زمانی که پرس هست این موضوع از محالات به حساب میاد /

12. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نظر من گزینه اول هیدینک...این بشر هرجا رفته خوب کار کرده...از چلسی بگیر تا تیم ملی روسیه و حتی کره جنوبی(سوای از داستان داوری)...خیلی دوست دارم بیاد رئال

14. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

از اونجایی که الان بحث سرمربی گری رئال داغه این خبر جالبه

--------------------------------------------------------------------------------------------

راي مادريدي‌ها به لادروپ براي نيمکت فصل بعد

هواداران تيم فوتبال رئال مادريد، مي‌خواهند مايکل لادروپ در فصل آينده جايگزين مورينيو روي نيمکت کهکشاني‌ها شود.

ساکرنت در گزارشي درباره وضعيت حضور سرمربي پرتغالي مادريدي‌ها نوشت: در شرايطي که مورينيو روز به روز حاشيه‌هايش با رسانه‌ها بيشتر مي‌شود به حساس‌ترين هفته‌ کاري خود در طول سه سال حضورش در باشگاه مادريدي نزديک شده است. هفته‌اي که شايد بتواند مهر تاييدي بر کارنامه کاري او بزند و يا برعکس او را مربي ناموفقي جلوه دهد.

هواداران باشگاه رئال مادريد اعلام کردند که براي فصل آينده مايکل لادروپ، سرمربي فعلي تيم سوانسي را به هر گزينه ديگري ترجيح مي‌دهند، حتي آنچلوتي پاري سن ژرمن و رافائل بنيتس چلسي.

تيم فوتبال رئال مادريد سه شنبه هفته‌ آينده در ديداري حساس بازي برگشت خود مقابل بارسلونا را در جام حذفي اسپانيا برگزار خواهد کرد. چند روز بعد ورزشگاه سانتياگو برنابئو بار ديگر شاهد رويارويي دو تيم خواهد بود و اين بار در رقابت‌هاي ليگا. دو ديداري که قطعا تکليف دو جام را مشخص خواهد کرد.

در ادامه هفته‌ سخت مادريدي‌ها، چهارشنبه (15 اسفند) بازي برگشت تيم‌هاي منچستر يونايتد و رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا برگزار مي‌شود تا تکليف سومين جام نيز براي مورينيو و شاگردانش مشخص شود.

بر خلاف گزارش‌هاي منتشر شده در رسانه‌هاي فرانسوي مبني بر اين که کارلو آنچلوتي با فلورنتينو پرس براي فصل آينده به توافق رسيده، اما بنيتس هنوز به عنوان يکي از گزينه‌ها مطرح است. آنچلوتي در شرايطي به نيمکت رئال نزديکتر احساس مي‌شود که سابقه قهرماني اروپا و سر و کله زدن با بازيکنان بزرگ و نيمکت‌هاي پر ستاره را در کارنامه دارد.

در سوي مقابل بنيتس اعلام کرده مصاحبه‌اش با راديو بد تفسير شده و او علاقه‌اي به بازگشت به رئال مادريد ندارد.

در نظرسنجي انجام شده توسط روزنامه‌ «آس» مشخص شد که بخش عمده‌اي از هواداران ترجيح مي‌دهند که بازيکن سابق اين تيم هدايت مادريدي‌ها را برعهده بگيرد. در اين نظرسنجي که بيش از 32 هزار هوادار باشگاه رئال مادريد شرکت کردند، 72 درصد به مايکل لادروپ راي دادند. بنيتس 17 درصد راي آورد و 9 درصد باقي مانده نيز به آنچلوتي رسيد.

اين نتايج در شرايطي به دست آمد که در نظر سنجي مشابهي که روزنامه‌ «مارکا» ماه گذشته انجام داد بنيتس در صدر قرار داشت و لادروپ سوم شده بود.

به گزارش ايسنا، هر چند نظرسنجي‌ها حاکي از پايان همکاري مورينيو با مادريدي‌هاست، اما چهارشنبه هفته‌ آينده مي‌تواند به تمام حرف و حديث‌ها پايان دهد. پيروزي احتمالي مقابل منچستر يونايتد و ادامه حضور رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا مي‌تواند تضمين کننده حضور مورينيو در اين تيم باشد.

البته امیدوارم آخرش به حقیقت بپیونده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بابا چرا وقتی مورینیو هست روی نیمکت اصلا این بحث ها به میون میاد؟؟؟؟
    هنوز رفتنش معلوم نیست شما دارید در مورد جانشین صحبت میکنید!!
    رئال بدون مورینیو یعنی رئال بدون رونالدو...رئال بدون زیدان....و........
    یوپ هاینکس یازنشتس خواهد شد بعد از پایان این فصل....
    من به شخصه بنیتز رو ترجیح میدم که آنجلوتی...!!
    اصلا تو کلم نمیگنجه این آنجلوتی هیج رقمه!!!

و باز امیدوارم مورینیو بمونه در رئال!!!

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی لینک دانلود گل رونالدو به یونایتد رو با کیفیت معمولی و حجم زیر 15 مگ داره ؟ لطفا لینک یوتیوب هم نزارین که میدونین توی ایران حتی با چیزشکن هم باز نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •