1 یا 2 تا محاسبه ی PH
1 یا 2 تا محاسبه ی PH
با سلام
دوست عزیز مهم نحوه خوندنه! ممکنه شخصی توی روز دو ساعت مطالعه داشته باشه و فراگیریش از شخصی که 4 ساعت در روز مطالعه داره بیشتر باشه!
همواره باید توجه داشته باشید که درس مورد نظر رو با علاقه و در محیطی مناسب مورد مطالعه قرار بدید
محیط آروم و با نشاط همچنین تغذیه مناسب و فکری ارام و به دور از ذهنیات مختلف میتونن در فراگیری کمک شایانی رو داشته باشن.
قبول شدن در کنکور سراسری هم فرض محالی نیست!! ... اگر رشته و دانشگاه خاصی رو مد نظر دارید مسلما باید به همون مقدار تلاشتون رو بیشتر کنید! .
و اما توصیه ای هم که به عزیزان دارم این هست که مشکل سربازی رو جدی بگیرید! ...
عزیزانی که در رشته های نظری در حال تحصیل هستن تا 24 سالگی وقت دارن مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرن و هنرجو
های فنی حرفه ای هم تا 22 سالگی وقت دارن دیپلم بگیرن! شما میتونید از این فرصت به نحو احسن استفاده کنید!
به عنوان مثال میتونید درس هایی رو که تسلط کافی دارید بزارید و چند نوبت امتحان بدین ! و وقتی که دانشگاه قبول شدین برای بار آخر و به منظور اخذ مدرک دیپلم یاپیش دانشگاهی امتحان داده و قبول بشید! ( یعنی در فرصتی که خریدید درس های دیگه رو مورد مطالعه دقیق قرار بدین.)
دوستان این کارت آزمون سنجش رو گرفتم . واسه حوزه ی آزمون نوشته اداره آموزش و پرورش :-| . چه جوریاس ؟! ( تا اونجایی که من یادمه دفعات قبل تو یه دبیرستان بود . هر دفعه عوض می شه ؟؟ )
سلام-بله اغلب در یک مکان هست.
ولی چون تعداد شرکت کنندگاندر ازمون بیشتر میشه شاید حوزه اضاف کرده باشند ...
از کل فصل اسید و باز 3-4 سوال هست که اغلب مباحث ph هم یکی دو سوال داره
دوستان از مبحث اسید و باز و PH نترسید اصلا.
اولش سخت به نظر میاد ولی اگه به تسلط برسی تسای کنکور رو خیلی اسون می شه زد اخه تو کنکور معمولا سوالای ساده از اینجا میاد.
باید تعریفای ارنیوس و لوری-برونستد رو بدونید.که چی نقش اسید لوری رو داره به فرض!
بعدش Ka , Pka و رابطه اینا با قدرت اسید.
مسایل ph هم فقط تمرین و اصلاعاتی در مورد لگاریتم،این اید بدونین که لگاریتم ۲ ۰.۳ هست و لگاریتم ۵ ۰.۷
محاسبه ی PH بافر هم این سالا همیشه سوال اومده و با فرم مشخص!کافیه فرمول و بدونین.
در مورد اسیدهای کربوکسیل بدونین که مثلن هر چه قدر گروه الکترون گیرنده بیشتر باشه قوتره.
در مورد امین ها دقیقا برعکس این.
نکتهی خیلی مهم دیگه اینه که اسید قوی باز مزدوجش همیشه ضعیفه و پایدار و برعکسش هم صادقه.
اون جدول اخر کتاب که انحلال اون ۳ تا رو مقایسه کرده هم مهمه
+رنگ شناساگرا
در ضمن بچه ها شیمی پیش ۲ گاج و بخرین که چاپ جدیده یعنی کلا کتاب جدیده.
سوالات ۹۱ خارج از کشورم داره
کتاب شیمی 3 مبتکران اینهمه درمورد واکنش های شیمیایی توضیح داده و علاوه بر اینکه گفته باید همه رو حفظ کنین درمورد هرکدوم شونصد تا توضیح داده. من راستش از چند نفر پرسیدم گفتن واکنش های تجزیه رو فقط حفظ کنم + سوختن + ترکیب تازشم گفتن اینایی که تو مبتکران هست خیلیاش اضافیه.بابا اصلا گند زده به اعصابم.خداییش ببینید درمورد استیوکیومتری چه قدر توضیح الکی و اضافه داده.
ایکاش شیمی 3 خیلی سبز میگرفتم .
خیلی کتاب بهتریه این کتاب مبتکران واسه المپیادی ها هم زیاده بس که پرش مطالب اضافی داره
چه برسه به من که به 40 درصد زدن شیمی هم راضی ام
Last edited by mohammad varaste; 06-02-2013 at 19:51.
شیمی 2 رو هم اصلا نخوندم و کلا نمیخوام واسش خیلی وقت بزارم.اگه میشه فصلهایی که ازش مهم هستن رو بهم بگین به علاوه اینکه میخواستم بدونم فصل آخر شیمی پیش چند سوال داره و اینکه اگه زیاد نخونمش و وقتش رو بزارم واسه چیزای دیگه کار بدی میکنم ؟
كلا شيمي 3 و پيش ربط دارن به شيمي2!اهميت فوق العاده اي داره شيمي 2 راستش من مبتكران رو خوندم در قياس با نشر الگو فكر ميكردم نقص
داره ولي ديدم نشر الگو بعضي مباحث محلولها رو اورده فصل 2 در كل من نشنيدم كسي تعريف نكرده باشه بهمين بازرگاني رو و در مورد واكنش فقط واكنش هاي كتاب رو
حفظ كني كافيه كتاب درسي رو ميگم و البته برخي واكنش ها از شيمي 2 بخض موازنه ها رو كه حفظ نمي كنن بعد هم در مورد سوالي كه پرسيدي
در مورد فصل اخر هم كلا 12 سوال بياد از پيش هر فصل ميشه 3 سوال!
این کار رو نکن!...کل تئوری های شیمی روی شیمی 2 می چرخه حتی سوال شیمی 3 و شیمی پیش رو گاهی ترکیبی با شیمی 2 می دن اونوقت شما اصل مطلب رو حذف می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)