تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 396 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این فایل مطمئنا کرک نیست و فیک است . غیرممکنه که کرک فیفا 13 تنها 7 مگابایت حجم داشته باشه . از اون طرف از شما میخواد که به اون لینک کذایی برین تا پسوورد رو دانلود کنین .
    اون سایت مذکور هم از شما میخواد که به یکی از این سایت ها برین و توی فلان سایت عضو بشین تا مراحل دانلود کامل بشه و باید چند دقیقه الاف بشین و آخرش هم هیچی و میگه اگه موفق نشدین این یکی لینک رو تست کنید.
    از این جور فایل ها و لینک ها به شدت زیاد شده و خیلی از افراد برای درآمدزایی دارن از این روش استفاده میکنن . اون نظرات و کامنتهای توی سایت ها تقلبیه .

2. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

این فایل مطمئنا کرک نیست و فیک است . غیرممکنه که کرک فیفا 13 تنها 7 مگابایت حجم داشته باشه . از اون طرف از شما میخواد که به اون لینک کذایی برین تا پسوورد رو دانلود کنین .
    اون سایت مذکور هم از شما میخواد که به یکی از این سایت ها برین و توی فلان سایت عضو بشین تا مراحل دانلود کامل بشه و باید چند دقیقه الاف بشین و آخرش هم هیچی و میگه اگه موفق نشدین این یکی لینک رو تست کنید.
    از این جور فایل ها و لینک ها به شدت زیاد شده و خیلی از افراد برای درآمدزایی دارن از این روش استفاده میکنن . اون نظرات و کامنتهای توی سایت ها تقلبیه .
    جدی! باشه. اقا شرمنده خدایی من یکی که دیگه صبرم سر اومده. اونقد بیتابه فیفام که هرچی توو سایتا میاد باور می کنمو تست می کنم. به هرحال ببخشید

4. 2 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یه سوال !؟ برای اینکه Fifa 13 رو انلاین بازی کنیم سرعت اینترنتمون حداقل باید چقدر باشه ؟ با 256 نامحدود مخابرات میشه !؟

6. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال !؟ برای اینکه Fifa 13 رو انلاین بازی کنیم سرعت اینترنتمون حداقل باید چقدر باشه ؟ با 256 نامحدود مخابرات میشه !؟
    فک کنم بشه

8. 2 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آنلاین بازی کردن چقدر ترافیک برا هر بازی میسوزونه ؟ واسه adsl میپرسم

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

یکی زحمت بکشه امار قدرت بازیکنای رئال و بارسلونا رو بذاره +بازیکنای خوب ذخیرشونو
    ما که هنوز تو کفیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به سرعت بستگی نداره به پینگ بستگی داره که چون به دست اوردن پینگ هر بازی فرق داره من فیفا رو بلد نیستم ولی پیس رو بلدم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من می خواستم یه سی دی کی بخرم ولی نمیدونم استاندارد بگیرم یا ultimate رو...یه توضیح مختصر بدید که ما هم بفهمیم...
    و کدوم سایت برا خرید مطمئن تره...
    اگه پولش واست مهمه حتما استاندارد بگیر . چون ultimate فقط واسه کسایی خوبه که مود Ultimate Team رو میرن و زود پولدار میشن باهاش . یعنی در واقع یک استارت خفن میزنن توی این مود و نمیخواد کلی زحمت بکیشن واسه جمع کردن تیم اولیه .
    در کل همون استاندارد رو بگیر . ultimate همش فقط گلد اضافه برای مود UT هستش .

دوستان من یه سری سایتا رو دیدم که بازی رو به صورت اورجینال میفروشن با قیمت پایین 4 تا 8 هزار تومن . قضیه این نسخه ها چیه واقعا اورجیناله ؟ عیب و ایراد داره ؟ چرا قیمتش انقد پایینه ؟
    خودت خداییش فکر کن جوابتو میگیری . 4 تا 8 تومن ارجینال ؟

من شنيدم كه اولتيمت ورژن. ٢٠ تا زبان واسه كزارش دارهيه عالمه امكانات رفاهي ديگ)
    نه سهیل جان اشتباه شنیدی . زبان بازی و صداها با توجه به منطقه نسخه بازی توی بازی هستش . التیمیت فقط همون گلدن پک ها رو داره که باعث میشه از همون اول یه تیم طلایی جور کنی توی UT .

اره فکر کنم بکشه . سرعتت که خوبه و کافیه . پینگ مخابرات نامحدود هم که خوبه (من خودم 512 شو دارم) پس میتونی بازی کنی . نعمتیه این نامحدود واسه بازی انلاین.

13. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها 2 روز هستش تو سایت skidrow game کسی نظری نمینویسه حتما یه خبری هست دیگه شاید کرک منتشر شده هم سرگرم بازی هستن؟

15. این کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سایت Skidrow.com که قسمت نظرات بسته شده . در Skidrow.net قسمت نظرات باز هست و همچنان اکثر پیام ها پیرامون پرسش درباره تاریخ انتشار کرک هست .
    فعلا هیچ خبری از کرک نیست . شاید یکی دو ماه الاف بشیم . اینطوری که بوش میاد این بازی زمان میبره تا کرک بشه !

17. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •