من از اینکه بی دقتی و عجله کردم حرفی ندارم و شرمنده دوستانی شدم که اطلاعات اشتباه بهشون دادم ...
واسه اون پستم دلیل دارم که عرض کردم من ریختم و درست اجرا شد : اول اینکه تو بعضی پستهای دوستانمون خوندم که بعد از ریختن این دی ال سی دیگه بازی براشون اجرا نشده ولی زمانی که من ریختم بازی به راحتی و مثل قبل اجرا شد .... طبق پست شماره 1210 که مسیر دی ال سی رو اشتباه گذاشته بود من خیال کردم که با کپی کردن اشتباه دی ال سی بازی براشون بالا نمیاد و من بعد از دانلود و مشاهده فایل ، اونو تو مسیر img کپی کردم و مشکلی نبود .
زمانی که وارد بازی شدم اصلا دقت نکردم که آیا ورژن دی ال سی عوض شده یا خیر و رفتم تو بازی که ببینم داوری بهتر شده یا نه اما یه مشکلی پیش اومد برام و سریع از بازی اومدم بیرون و نتونستم کامل بازی کنم تا متوجه تغییرات بشم ... بخاطر این دلایل اومدم نوشتم که واسه من اجرا شده ......
بنده از صحبت های آقای payamhetfild ناراحت نشدم و نیستم .... ایشون هم نظر خودشونو گفتن و یه توصیه کوچیک بهم کردن و مشکلی هم نیست .... از دوستان دیگه هم خواهش دارم که این مسئله کوچیک رو بزرگ نکنن و وارد حاشیه نشن ....
خیلی ممنون از همه . یا حق