تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 251 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من از اینکه بی دقتی و عجله کردم حرفی ندارم و شرمنده دوستانی شدم که اطلاعات اشتباه بهشون دادم ...

واسه اون پستم دلیل دارم که عرض کردم من ریختم و درست اجرا شد : اول اینکه تو بعضی پستهای دوستانمون خوندم که بعد از ریختن این دی ال سی دیگه بازی براشون اجرا نشده ولی زمانی که من ریختم بازی به راحتی و مثل قبل اجرا شد .... طبق پست شماره 1210 که مسیر دی ال سی رو اشتباه گذاشته بود من خیال کردم که با کپی کردن اشتباه دی ال سی بازی براشون بالا نمیاد و من بعد از دانلود و مشاهده فایل ، اونو تو مسیر img کپی کردم و مشکلی نبود .

زمانی که وارد بازی شدم اصلا دقت نکردم که آیا ورژن دی ال سی عوض شده یا خیر و رفتم تو بازی که ببینم داوری بهتر شده یا نه اما یه مشکلی پیش اومد برام و سریع از بازی اومدم بیرون و نتونستم کامل بازی کنم تا متوجه تغییرات بشم ... بخاطر این دلایل اومدم نوشتم که واسه من اجرا شده ......

بنده از صحبت های آقای payamhetfild ناراحت نشدم و نیستم .... ایشون هم نظر خودشونو گفتن و یه توصیه کوچیک بهم کردن و مشکلی هم نیست .... از دوستان دیگه هم خواهش دارم که این مسئله کوچیک رو بزرگ نکنن و وارد حاشیه نشن ....

خیلی ممنون از همه . یا حق

2. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من 2.0 PESEDIT رو ریختم:

4. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها فعلا پچ 1.01 رو دانلود نکنید چون اثر کرک رو از بین می بره فعلا داشته باشید پچ رو

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]Patch 1.01

دیتا پک ه اصلاح شده ولی من که جایی پیدا نکردم به صورت اکسترنال گذاشته باشه لینکش رو

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این پچ گیم پلی رو تغییر میده ؟؟؟

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان آیا کسی این دی ال سی رو دانلود کرده فرقش با دی ال سی دیروز چیه؟؟؟؟؟
    اگه مثل همونه من دانلود نکنم آخه واسه من که کار کرد با اون کاری که گفتم
    حالا عجله و از این جور حرفا که این برادر زده نمی دونم چه صیغه ای کلا اگه به پیامای ایشون توجه کنید چه این صفحه و صفحه قبلی می فهمید که این دوست عزیز خیلی بارشونه و خیلی چیزا رو میفهمه که ما از فهمیدن اون عاجزیم
    مثلا یکی از دوستان که تو صفحات گذشته خیلی به بچه ها کمک کرده حالا یه اشتباه کوچک کرد و .....

این جواب ایشونه

یکی اشتباه کرد ایشون انگار انجمن واسه باباشه سریع پرید روش آقا چرا شما دقت نمی کنید و از این جور حرفا
    یکی بیاد بگه این تعجیل و عجله و این نوع واژه ها یعنی چی؟؟؟؟
    در مورد اون آقای ابلیس که به شما ربطی نداره!خودشم زبون داره اونم بهتر از شما....در مورد ادعای ارث پدری و این چرندیات حرفی نیست!بدرد بازار سر کوچتون میخوره صحبتاتون
    ولی اگه دقت کنید بنده حتی اگه حرفی میزنم با منبع ذکر میکنم!!!!!!یعنی احترام به شعور مخاطب و فروم رو دوست دارم...
    وقتیم ببینم کسی واسه سایر اعضا احترام قاعله واقعا لذت میبرم نه اینکه هرکی بدون تست کردن و مزه کردن حرف دهنش یه انجمن رو بزاره سر کار!
    بنده از جناب ابلیس معزرت میخام ولی ادبیات شما رو حتی لایق جواب دادن هم نمیدونم
    یا علی

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از اینکه بی دقتی و عجله کردم حرفی ندارم و شرمنده دوستانی شدم که اطلاعات اشتباه بهشون دادم ...

واسه اون پستم دلیل دارم که عرض کردم من ریختم و درست اجرا شد : اول اینکه تو بعضی پستهای دوستانمون خوندم که بعد از ریختن این دی ال سی دیگه بازی براشون اجرا نشده ولی زمانی که من ریختم بازی به راحتی و مثل قبل اجرا شد .... طبق پست شماره 1210 که مسیر دی ال سی رو اشتباه گذاشته بود من خیال کردم که با کپی کردن اشتباه دی ال سی بازی براشون بالا نمیاد و من بعد از دانلود و مشاهده فایل ، اونو تو مسیر img کپی کردم و مشکلی نبود .

زمانی که وارد بازی شدم اصلا دقت نکردم که آیا ورژن دی ال سی عوض شده یا خیر و رفتم تو بازی که ببینم داوری بهتر شده یا نه اما یه مشکلی پیش اومد برام و سریع از بازی اومدم بیرون و نتونستم کامل بازی کنم تا متوجه تغییرات بشم ... بخاطر این دلایل اومدم نوشتم که واسه من اجرا شده ......

بنده از صحبت های آقای payamhetfild ناراحت نشدم و نیستم .... ایشون هم نظر خودشونو گفتن و یه توصیه کوچیک بهم کردن و مشکلی هم نیست .... از دوستان دیگه هم خواهش دارم که این مسئله کوچیک رو بزرگ نکنن و وارد حاشیه نشن ....

خیلی ممنون از همه . یا حق
    منم عذر خواهی میکنم...حقیقتا اون صحبتی که با هم کردیم باعث شد من کلی وقت بزارم رو حرفتون چون "شما" خودتون گفتید dlc کار میکنه
    و خیلی ضدحال شدم وقتی فهمیدم dlc2 اساسا خراب هست! چون روی حرف شما به خاطر چند صفه کمکتون به فروم حساب میکردم ناراحت شدم!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیتا پک ه اصلاح شده ولی من که جایی پیدا نکردم به صورت اکسترنال گذاشته باشه لینکش رو
    لینک دیتاپک اصلاح شده:به نقل از سایت pes-patch

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست کردم نقل انتقالات تابستونه کامل شدن و همون اول بازیم دیتاپک 2 نوشته شده
    فقط در ویندوز سون باید اینجا کپی و ریپلیس بشه این فایل :

C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2013\img

البته سایت pes-patch در آخر معرفی این دیتاپک اصلاح شده گفته:
    Data will be updated
    !

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوست عزیز یه فایل با همین اسمی که گفتین توی پوشه img در مسیر نصب بازیم هست
    چیکار کنم حالا؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تغییرات dlc جدید چی بوده؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز یه فایل با همین اسمی که گفتین توی پوشه img در مسیر نصب بازیم هست
    چیکار کنم حالا؟
    از اون یه کپی بگیر واسه خودت داشته باش بعد این کرک فیکس رو جایگزین اون کن move and replace کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •