من خود eset 6 گذاشتم نصب بشه موقع نصب همیشه ورژن قبلی پاک میشه ولی ایندفه درد سر ساز شد ! با ccleaner رجسیتری و تعمیر کردم ولی بازم نصب نمیشه ! میگید چیکار کنم ؟
من خود eset 6 گذاشتم نصب بشه موقع نصب همیشه ورژن قبلی پاک میشه ولی ایندفه درد سر ساز شد ! با ccleaner رجسیتری و تعمیر کردم ولی بازم نصب نمیشه ! میگید چیکار کنم ؟
سلام" نه اول بگید برا چ کاری؟ آخه End point واسه سیستمای شبکست. فرق داره ها![]()
سلام
من با پرو*ک**سی فایر همه سایت ها عالی باز میشه اما فیس *بوک افتضاح به طرزی که نمیشه اصلا داخلش رفت از سرعت کم.
خلاصه به این نتیجه رسیدم وقتی web access protection رو خاموش میکنم در انتی ویروس eset 6 سرعت عالی میشه
اگر روشن کنم نابود
راه حل چیه؟
سلام :
دوست عزیز من در این پست کامل توضیح دادم که اگه به مشکل برخوردین مقدار رجیستری رو به حالت قبل برگردونید. حالا چه قبل یا بعد از آپدیت کردن...و دیگه ازش استفاده نکنید...
مدیران لطف کنن و این پست بنده رو که مربوط به روش فعالسازی ادیت هست حذف کنن...
چرا حذف کتن، من خودم از همین روش استفاده میکنم. بعد از انجامش البته رنگش همچنان قرمز میمونه که خب دوباره برش میگردونم تنظیمات رجیستری رو به همون53.
اون Endpoint هم البته خوبه ولی خب حالا ترجیح میدم از همین استفاده کنم.
سلام :
مراحل استثنا سازی فیسبوک از اسکن و آنالیز در عکسی که گذاشتم مشخصه...
انجام بدید دیگه قائدتا نباید سرعتتون پایین بیاد...
![]()
من خودم ازESET.Endpoint.Security.5.0.2126 استفاده میکنم
همون نوع Business.Edition هست که تو ورژن جدید اسمش عوض شده
خودم یه مدت 6 داشتم ولی این یکی رو نصبیدم بنظرم خیلی بهتره
هم قابلیت آپدیت آفلاین داره هم قسمت لایسنس توش هس
هیچ فرقی هم با اونای دیگه نداره - بعضا میگن مال شرکتهاس ولی فرق زیادی ندره اینو بنصبی مثل Business.Edition هس تو ورژن های قبلی
قبلا ها از همین بیزنس استفاده میکردم حالا هم از Endpoint.Security
تو 6 هر کار بکنی نه آپدیت آفلاینش فعال میشه و نه لایسنسش چون فقط مخصوص خانگی ساختنش
توضیحات :
- قابل نصب به روی رایانه های خانگی و سرورها
- دیتابیس این آنتی ویروس تا تاریخ 2012.10.02 به روز میباشد
- این نسخه رم کمتری اشغال میکنه.
- این نسخه قابلیت آپدیت آنلاین از طریق سرور های ESET را دارد.
- این نسخه دکمه آپدیت آفلاین فعال است.
Last edited by ~~~; 29-03-2013 at 14:26.
چه کاریه
6 رو نمیشه آپدیت آفلاینش رو فعال کرد فعلا
روشهای بهتری برای بکاپ هس
Last edited by ~~~; 28-03-2013 at 21:20.
ممنون ازت این گزینه فرق با allow چی هست؟
خوب اگر فیس بوک عکسی چیزی ویروسی باشه چی؟ رفتم هوا؟
خوب دیگه نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما رو دوست عزیز...دقیقا بخاطر همین حجم بالای کاربر و لینک و فایل هست که سرعت فیسبوک پایینتره و با مشکل هیتلر این روزا دیگه سرعتش افتضاح شده...
فرقش با الو اینه که اون اجازه ارتباط میده این از اسکن استثناش میکنه....
یه قسمت دیگه هم هست که میتونی پروتکل اچ تی تی پی اس رو استثنا کنی...
در ضمن چیزی تو فیسبوک که آلوده باشه بعیده پیدا کنی مگه اینکه لینک خصوصی یا فایل فشرده پسورد دار براتون بذارن چون فیسبوک با بهترین ضد مخربها چک میشه...خیلی از سایتهایی که از پروتکل HTTPS استفاده میکنن اصلا شما نمیتونی بعضی فرمتهای فایل مثل فایلهای اجرایی رو توشون آپ کنی که سیستم کسی رو آلوده کنی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)