اه اه چه آدمه مضخرفیه اونی که اونجا تاپیک زده![]()
ول کنید آقا اونا رو بیاید همینجا پیل ودیم (اخطار ندن بهم) سرور بزنیم دگ
![]()
اه اه چه آدمه مضخرفیه اونی که اونجا تاپیک زده![]()
ول کنید آقا اونا رو بیاید همینجا پیل ودیم (اخطار ندن بهم) سرور بزنیم دگ
![]()
مو پایه هستوم
فرق آنلاین و سینگلش اینه که ملت به هم کمک میکنن ابتکاریتشون رو بهم نشون میدن چت میکنن و . . . (البته ریدن به خونه همدیگه و دعوا و . . . رو هم بزن تنگش)
مپ و که ول کن اگه تونستی آخرش و ببینی پیش من جایزه داری
تا جایی که من میدونم نوب یعنی ادم تازه کار و نا بلد حالا اینجا کسایی که بازی بلد نیستن فکر میکنن اینجا کانتره بزن یکیو بکشن یا برینن تو خونه کسی هنر کردن
ادمین هم ناظمه که کسی غلت زیادی نکنه و مود و پلاگین و اینجور چیزا هم میریزه که بازی جالب تر بشه
تو این بازی دنبال هدف نباش فرایند بازیه که جذابیت ایجاد میکنه و مهم تر از همه ابتکار و خلاقیت های جدیده .که در جوار دوستان ارزش بیشتری پیدا میکنه
چیت نداره ولی یه سری مود هست که رو بازی خودت میریزی و . . .(البته خیلی محدودیت دارند)
پلاگین یا مود نصب کردن یعنی اضافه کردن قابلیت های جدید به بازی پایه مثلا اضافه کردن ماشین و هواپیما یا قفل برای در ها و صندوق ها یا مغازه و. . .
یه جوری شده .شدیم دو گروه کم مونده مسابقه بزاریم p30world VS bazi.center
یعنی چی این لوس بازیا؟ یه 3-4 نفر ادمین شن یکی هم جواد تموم شه دیگه اه
آقا تو بازي سنتر خيلي مصمم به زدن سرور هستن... بد جور!!!
خوب ميگي هدف نداره.پس اين چيه ميگن دروازه از جنس زمرد درست ميكني بعد ميري اون دنيا بعد ميري جهنم اژدها ميكشي!؟!؟
يه چيز ديگه : چت تو بازي بنويسي همه ميبينن!؟!؟
تشكر به خاطر جوابات.
اره میتونی بری اژدها رو بکشی ولی نسخه های کراک شده بیشترشون این اژدها باگ هست!
هم میتونی عادی چت کنی هم میتونی wisp بدی
جوادم که نیست ببینیم بالاخره میخواد چیکار کنه! میخواد سرور بزنه میخواد نزنه ! ما بری بازی سنتر! نریم بازی سنتر! بمونیم اینجا! نمونیم اینجا!
اونو که یه بار تو آفلاین میری the end میکشیش کنجکاویت ته میکشه (البته من تو آفلاین با هلی کوپتر کشتمشدلم برا اژدها سوخت)
بعدشم جهنم با اخرالزمان (the end) فرق داره
آقا این یارو بازی سنتریه خوب گفته نفری 3 تومن یا بیشتر بزاریم عضو شیم تو سرور یه چند تا ادمین هم بزاره که اینایی که پول دادن رو عضو کنه
من که پایم
جواد هم تو یاهو به من گفت سرور تمومه معلوم هم نیست بخره یا نخره
خودشم داره یه فکرایی میکنه میخواد سایت بزنه (برای ماین)
منم که سروره Hamachi م تموم شدMulti-network نیست دیگه
سرور هم نیست
دارم آفلاین بازی میکنم
یه چیزه ساده که فک کنم بلد باشید ساختم
گاو میدی Steak و lether تحویل میگیری
گوشته معمولی نه ها
پخته شده
اگه پولی بشه هرخری سرشو نمیندازه پائین بیاد ب...ه به خونه ملت
گاوه بد بدختو میندازی تو اتیش دیگه. فقط چی کار میکنی گوشتش نیوفته تو اتیش ؟اگه بره تو اتیش میسوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)