آقا سالار بیزحمت این رو هم جواب بدید
ا ز زحمات شما در مورد مديريت زمان و در كل راهنماييهاي شما متشكرم
آقا سالار بیزحمت این رو هم جواب بدید
ا ز زحمات شما در مورد مديريت زمان و در كل راهنماييهاي شما متشكرم
با سلام
دوستان در تاپیک راهنمایی برای خرید دستگاه یک سوال کلی پرسیدم که برای سورس به نتیجه تقریبا رسیدم (یا cowon j3 یا c2)
اما برای هدفون هنوز به نتیجه نرسیدم ،
بودجه : 200 - 350
وع آهنگ ها :
ایرانی : سنتی
خارجی : Rock / Metal
در مورد هدفون هم هدفون های داخل گوشی رو بیشتر میپسندم ولی اگر کیفیت رو گوشی ها رو در این رنج قیمت بهتر میدونید از پیشنهادتون استقبال میکنم !
با تشکر از شما !
با پلیرهای مورد نظر هدفونهای فولسایز خوب نیاز به امپ خواهند داشت که فعلا کنار میزاریم .
داخل گوشی برای سبک سنتی که هدفونی با پخش فرکانسی خاصی لازم نیست ولی برای rock , metal لزوما بیس قویتر باشه بهتره.
هدفونهای پیشنهادی میتونه
klipsch s4 یا s5
audio technica ckm55
bose ie2
sennheiser ie6
akg q350
و البته در صورت نیاز میتونین از هدفونهای earpad مثل sennheiser px200II ,akg q460 که براحتی با پلیرهای مورد نظر درایو میشن تهیه کنین.
موفق باشین
ممنون ، لطفا" بفرمائید آیا میتونم تا حدود 200 تومن هدفون حرفه ای بگیرم ؟ اگه مدلهای پیشنهادی رو هم بگید ممنون میشم .
باتشکر
من نظرم اینه که چون سنتی و راک و متال رو با هم گوش میدی، ترجیحاً هدفونی بگیر که سریع باشه و صداش گرم نباشه اصلاً، و سرد هم نباشه (اگر مثلاً پاپ و راک و متال گوش میدادی می گفتم که هدفونی بگیر که مقدار بیسش زیاد باشه)
هدفون شفاف و سرد میتونه خیلی گزینۀ خوبی برات باشه ولی قضیه اینه که آهنگ های راک و متال خیلی هاشون توی های تیز میشن (به علت تند بودن آهنگ، هارمونیک ها خیلی سریع رشد می کنن) وگرنه بهت می گفتم هدفون با پاسخ فرکانسی فلت یا حتی سرد بگیری
من مدل هایی که آقا سالر معرفی کردن رو اندک تعدادشون رو میشناسم
مثلاً میگم px200 از q460 برای تو خیلی بهتره
یا s4 همچین گزینۀ جالبی نیست و soundmagic E10 یا E30 گزینه های بهترین
بوز و سنهایزر هم فکر کنم بیس زیادی دارن
در مورد q350 و ckm55 نظری ندارم
این هدفون حرفه ایی اگر چیز خوبیه بگید ما هم بریم دنبالش![]()
![]()
Last edited by rave-87; 08-10-2012 at 14:44.
خیلی ممنون
با توجه به اینکه px100 به خفگی تقریبا معروفه پس دیگه باید K44 کمی بم باشه. چیزی شبیه کامپوننت های DLS. کلی منظورمه نه عینا.
پس با توجه به نظر شما PX200 برا بنده ماسب تره.
دوستان فروشگاه الکترونیک برا هدفون کدوم سایته؟k99 میخواستم...
سلام دوستان فردا میخوام گوشی htc one s بخرم همونطور که شما عزیزان اطلاع دارید این گوشی از تکنولوژی Beats Audio استفاده میکنه ولی برخلاف گوشی sensation هدفون بیتس همراش نیست
میخوام بدونم اصل این هدفون پیدا میشه؟ قیمتش در چه حدودی هست؟میتونم فیک رو از اصلش تشخیص بدم؟
با سپاس
خب توضیح بدید لطفا میخام بخرم!
S4 هم سراغ دارم 130 تومن ولی خودش میگه اصل نیستن چون اصلش 250 اینا میشه
مدل tour هم میگه AAA هست چون اصلش بالای 400 میشه
iBeats هم اصل مال گوشی Sensation هست
این که خش خش نیفته توش برام مهمه چون خیلی باس گوش میکنم
گوشیم هم تکنولوژی Beats Audio داره
برای این کار من کدوم بهتره؟
خودش میگه tour...
Last edited by movaghat123; 09-10-2012 at 01:38.
لطفا" راهنمائی کنید من با 200 تومن میتونم هدفون حرفه ای بگیرم ؟ مدل پیشنهادیتون چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)